راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام می خواستم پیشنهاد بدم اگر دوستان راسخونی دیگه هم موافق باشند قرعه کشی ماه اسفند زودتر انجام بشه وجوایزش فرستاده بشه تا بتونیم برای عید استفاده کنیم بخصوص گل وجادستمال کاغذیش برای سال جدید خوبه با تشکر

سلام همراه گرامی ضمن سپاس از پیشنهاد شما این موضوع و چند پیشنهاد دیگر در دست بررسی است ان شا الله همه جوانب در نظر گرفته خواهد شد.

موفق و پیروز باشید

adiat110 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 82
|

با عرض سلام

این امتیازات مسابقه ویژه دهه فجر بخش مسابقات کی به حساب کاربری افزوده می شود. اگر امکان دارد تا قبل از پایان سال اضافه بفرمایید.

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام

این امتیازات مسابقه ویژه دهه فجر بخش مسابقات کی به حساب کاربری افزوده می شود. اگر امکان دارد تا قبل از پایان سال اضافه بفرمایید.

با تشکر

با سلام و عرض ادب حضور شما همراه گرامی

شایان ذکر است امتیازات بخش مسابقات دهه فجر یه صورت خودکار توسط سیستم لحاظ شده است و امتیازاتی هم که باید توسط مسئول مسابقات وارد می شده انجام شده و در تاپیک امتیازات اهدایی هم اعلان شده است و امتیاز داده نشده در حال حاضر نیست. لذا اگر موردی هست با مسئول مسابقات مطرح فرمایید/

موفق و پیروز باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مسئول محترم روابط عمومی جناب آقای سیدمولاقریشی

باسلام واحترام

گویایه سری تغییراتی درساخت سایت ایجادشده مطالب بالای انجمنهابه فاصله نمایش داده میشه.

به امیدهرچه بهترشدن این سایته فرهنگی.انشاء الله

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

مسئول محترم روابط عمومی جناب آقای سیدمولاقریشی

باسلام واحترام

گویایه سری تغییراتی درساخت سایت ایجادشده مطالب بالای انجمنهابه فاصله نمایش داده میشه.

به امیدهرچه بهترشدن این سایته فرهنگی.انشاء الله

سلام بر شما همراه گرامی و خدا قوت

از اینجا تغییراتی دیده نمی شود و اگر اتفاقی حاصل شود مسئول انجمن و روابط عمومی بررسی می کنند لذا اگر مشکلی هست دقبق بفرمایید که رفع شود و شرایط خوبی برای همه شما دوستان عزیز میسر گردد.

موفق و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

هشتمین سال پیاپی، ما شما را همرهیم          با عزیزان، تا همیشه، راسخون در این رهیم

با سلام و احترام

ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال نو و با آرزوی بهترین ها برای همه‌ی راسخونی‌های همیشه همراه...

به اطلاع می‌رساند نظر به فرمایش مدیریت محترم سایت،سالروز تولد راسخون در نیمه‌ی دوم فروردین ماه به صورت ویژه اطلاع رسانی و برگزار خواهد شد. ازین رو از همه‌ی شما عزیزان دعوت می‌گردد لطفا طرح‌ها و پیشنهادات خود را به ایمیل یا صندوق پیام روابط عمومی و انجمن‌ها ارسال فرمائید.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

ای کاش، ای کاش،ای کاش،ای کاش،ای کاش،ای کاش، ......................

برنامه ای قرار می دادید تا از گذاشتن پست های تکراری جلوگیری بشه.

خیلی ممنون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

ای کاش، ای کاش،ای کاش،ای کاش،ای کاش،ای کاش، ......................

برنامه ای قرار می دادید تا از گذاشتن پست های تکراری جلوگیری بشه.

خیلی ممنون

سلام بر شما

از لحاظ سیستمی در حال حاضر این امکان وجود ندارد. لذا یکی از وظایف واحد نظارت این است و پست های تکراری حذف می گردد. مدیران عزیز هم در صورت مشاهده این موضوع را اطلاع می دهند.

در آینده اگر از لحاظ فنی مقدور بود انجام می شود.

سپاس و موفق و پیروز باشید

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام آقای قریشی.

خسته نباشین.

آقای قریشی کاش تاپیک (اطلاعیه روابط عمومی راسخون ) رو باز میکردین ! ما کلی انتقاد پیشنهاد داشتیم !

عجب !!!!برنامه ی سالگرد راسخون هم افتاد هفته ی دوم فروردین !!!هرچیزی به نظرم جای خودش و وقت خودش مزه داره !

ما کلی لحظه شماری کردیم برا اسفندماه که سالگرد راسخون بیاد !! حالا باز باید روزها رابشمریم تا به نیمه ی دوم فروردین برسیم ؟؟!!!

اجرتون با آقا.

من الله التوفیق.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای قریشی.

خسته نباشین.

آقای قریشی کاش تاپیک (اطلاعیه روابط عمومی راسخون ) رو باز میکردین ! ما کلی انتقاد پیشنهاد داشتیم !

عجب !!!!برنامه ی سالگرد راسخون هم افتاد هفته ی دوم فروردین !!!هرچیزی به نظرم جای خودش و وقت خودش مزه داره !

ما کلی لحظه شماری کردیم برا اسفندماه که سالگرد راسخون بیاد !! حالا باز باید روزها رابشمریم تا به نیمه ی دوم فروردین برسیم ؟؟!!!

اجرتون با آقا.

من الله التوفیق.

عرض سلام و ادب حضور شما همراه بزرگوار

راستش پیشنهادات و انتقادات را در صندوق پیام بدید بنظر بنده بهتر است چون (بین خودمان بماند) ان شا الله در دستور کار است که از بین طرح هایی که دوستان و همراهان بزرگوار ارایه می دهند، بهترین طرح های  سالگرد برگزیده شود و شایسته ی تقدیر و جایزه...

علاوه بر این درصددیم مجموعه ای از طرح های ویژه سالگرد در یک تاپیک ارایه گردد که هر کدام از عزیزان همراه، در یک یا چند طرح مشارکت به مدت بیشتری داشته باشند و ان شا الله در پایان جوایزی را تقدیم کنیم. نیز این روزها شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است که به احترام این روزها بهتر بود بعد از آن سالگرد را گرامی بداریم...

و البته بسیاری دیگر دلیل.

لذا هم چنان دعوت میکنم از همه و شما که در این موضوع که راسخون از شما و برای شماست مشارکت کرده و ما را هر هرچه بهتر برگزار شدن جشن سالروز تولد راسخون عزیز یاری فرمایید...

موفق و پیروز و سربلند و راسخونی باشید...

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام

خسته نباشید

پست های مورخ ۲۱\۱۲ بنده تایید شده اند و لیکن امتیاز انها ثبت نشده و منظور نکردیده است لطفا این موضوع پیگیری بشه ببینیم علت چیه که پست تایید ولی امتیاز به حساب منظور نشده است

ادرس کاربری مدیر محترم نظارت که تایید کردند رو نداشتم گفتم اینجا اطلاع بدم تا شاید ایشان اینجا ببینند

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

خسته نباشید

پست های مورخ ۲۱\۱۲ بنده تایید شده اند و لیکن امتیاز انها ثبت نشده و منظور نکردیده است لطفا این موضوع پیگیری بشه ببینیم علت چیه که پست تایید ولی امتیاز به حساب منظور نشده است

ادرس کاربری مدیر محترم نظارت که تایید کردند رو نداشتم گفتم اینجا اطلاع بدم تا شاید ایشان اینجا ببینند

عرض سلام حضور شما بزرگوار

عذر اگر دیر پاسخ داده شد لذا شایان ذکر است به صورت سیستمی و اتوماتیک هر پستی که تایید می شود امتیاز به شما تعلق می گیرد و کسی در این کار دخالتی ندارد. شما هم که می فرمایید پست ها تایید شده ولی امتیازی لحاظ نشده که این اصلا امکان پذیر نیست. لذا بررسی بفرمایید و اگر مشکلی بود اطلاع رسانی کنید که برطرف گردد.

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام

خسته نباشید

عذر اگر دیر پاسخ داده شد لذا شایان ذکر است به صورت سیستمی و اتوماتیک هر پستی که تایید می شود امتیاز به شما تعلق می گیرد و کسی در این کار دخالتی ندارد. شما هم که می فرمایید پست ها تایید شده ولی امتیازی لحاظ نشده که این اصلا امکان پذیر نیست. لذا بررسی بفرمایید و اگر مشکلی بود اطلاع رسانی کنید که برطرف گردد.

سلام

اتفاقا بنده هم از این که تایید شدن و امتیاز تعلق نگرفته متعجب شدم ینده دسترسی کامل ندارم ببینم چیشده ولی قرعه کشی شرکت کردم حدود چند صد حسنه ماند ولی وقتی پست های مورخ ۲۲ اسفند را حساب میکنم حسنه ها واریز نشده

لطفا انکان داشته باشه از طریق امکانات مدیریتی که در اختیار شما عزیزان هست این مورد را بررسی فرمایید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

خسته نباشید

سلام

اتفاقا بنده هم از این که تایید شدن و امتیاز تعلق نگرفته متعجب شدم ینده دسترسی کامل ندارم ببینم چیشده ولی قرعه کشی شرکت کردم حدود چند صد حسنه ماند ولی وقتی پست های مورخ ۲۲ اسفند را حساب میکنم حسنه ها واریز نشده

لطفا انکان داشته باشه از طریق امکانات مدیریتی که در اختیار شما عزیزان هست این مورد را بررسی فرمایید

همراه گرامی ضمن سپاس از شما مورد مذکور جهت بررسی به واحد فنی ارجاع می شود.

موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و احترام حضور همه ی بزرگواران، همراهان و کاربران گرامی

ضمن عرض تبریک پیشاپیش فرارسیدن سال جدید

نظر به استقبال قابل توجه شما عزیزان از محصولات قرعه کشی اسفند ماه، همچنین درخواست تعدادی از کاربران مبنی بر اضافه نمودن محصولات جدید ویژه‌ی نوروز، به اطلاع می‌رساند تعدادی محصول جدید به محصولات این ماه اضافه شده و این طرح تا زمان هشتمین سالروز تولد راسخون(نیمه‌ی دوم فروردین) فعال می‌باشد.

شایان ذکر است، شما عزیزان در این مدت می‌توانید هم‌چنان از محصولات معرفی شده در اسفند ماه خرید کرده و از محصولات جدید اضافه شده هم خریداری نمایید.

.

با آرزوی بهترین‌ها     

روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون