سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام من هم راسخونی هستم وهم مهندسم امروز که روز مهندسه به ما هم هدیه امتیاز بدید متولد 1369
با تشکر از طرح های خوبتون
سلام و روز بخیر
همراه گرامی و مهندس عزیز ضمن عرض تبریک بر شما. اکنون تاپیکی بمناسبت همین روز که فرداست در حال فعالیت می باشد. و به 5 نفر از عزیزانی که مشارکت کنند و پاسخ صحیح دهند 100 امتیاز تعلق می گیرد که پیشنهاد می گردد شما هم ما را همراهی نمایید.
سپاس گزار..
با سلام
با توجه به پایان رسیدن سال برای قرعه کشی ماهیانه این ماه اگر از محصولاتی که واسه عید جذاب باشه استفاده کنین خیلی خوب میشه
با تشکر
با سلام
با توجه به پایان رسیدن سال برای قرعه کشی ماهیانه این ماه اگر از محصولاتی که واسه عید جذاب باشه استفاده کنین خیلی خوب میشه
با تشکر
سلام و سپاس از شما همراه گرامی
بخش فروشگاه در صدد همین کار است و ان شا الله حتی المقدور اینگونه خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
سلام شرکت کردم سعی می کنم در تمام مسابقاتتون شرکت کنم
سلام شرکت کردم سعی می کنم در تمام مسابقاتتون شرکت کنم
سلام بر شما و با آرزوی موفقیت برای حضرت عالی و همه راسخونی های گرامی...
با عرض سلام و ادب
سوالی دارم در مورد برنامه نویسی،کسی هست جوابم بده ؟
با عرض سلام و ادب
سوالی دارم در مورد برنامه نویسی،کسی هست جوابم بده ؟
سلام بر شما همراه گرامی
شما می توانید سوال خود را در صندوق پیام بنده مطرح کرده تا از همکاران فنی و برنامه نویسی پرسیده شود. هم چنین در تالار برنامه نویسی و نرم افزار مطرح کنید که آن دوستان هم به شما کمک کنند.
موفق باشید
عرض سلام، ادب، احترام و صبح بخیر حضور همه راسخونی های گرامی ...
امید که همگی با هم هفته خوبی پیش رو داشته باشیم...
با آرزوی بهترین ها
سپاس از اینکه ما را همراهید...
باسلام :
خواهشامحصولات قرعه کشی مربوط به اسفند ماه 94 را عوض کنی،شاید آخرین ماه میتونه باشه و ...
باسلام :
خواهشامحصولات قرعه کشی مربوط به اسفند ماه 94 را عوض کنی،شاید آخرین ماه میتونه باشه و ...
سلام. محصولات که هم متنوع هست و هم حسنه کم نیاز داره. سعی شد جهت رفاه همراهان راسخونی محصولات متنوع و فراگیر باشه.
موفق باشید
باسلام :
سلام. محصولات که هم متنوع هست و هم حسنه کم نیاز داره. سعی شد جهت رفاه همراهان راسخونی محصولات متنوع و فراگیر باشه.
موفق باشید
علیک سلام. کجاست این محصولات متنوع !!!
با عرض سلام
می خواستم بدانم امتیازات مسابقه ویژه دهه فجر بخش مسابقات چه موقع اهدا می شود؟
با تشکر
باسلام :
موفق باشید
همراه عزیز عرض شد همه ی کاربران...
شما هم این بار از این محصولات استفاده فرمایید ان شا الله در ماه های آتی هم در صورت امکان درخواست های عزیزان لحاظ خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
باسلام :
موفق باشید
همراه عزیز عرض شد همه ی کاربران...
شما هم این بار از این محصولات استفاده فرمایید ان شا الله در ماه های آتی هم در صورت امکان درخواست های عزیزان لحاظ خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
نمیدونی الان چی حالی دارم !اگه خرید کنم در این ماه، حسنات از کجا میارم ؟؟؟؛ حوصله ندارم هر روز بمدت 24 ساعته پست بزنم اوووو
ای کاش محصولات خوبی قرار دادید ک قابل شرکت در این ماه هست ؟؟؟؟؟؟!!!!!