راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

morteza237 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1979
|

با سلام

به آخر این هفته هم نزدیک میشیم و خبری از اعلام نتایج طرح سوگواره نیست؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام

به آخر این هفته هم نزدیک میشیم و خبری از اعلام نتایج طرح سوگواره نیست؟

سلام و عرض ادب. ضمن تحسین پیگیری شما شایان ذکر است قرارمون پایان هفته بود و هنوز زمان هست برای اعلان نتایج. لذا ان شا الله تا پایان هفته نتایج قابل مشاهده خواهد بود.

موفق و پیروز و سربلند باشید.

namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

فرا رسیدن ایام دهه فجر رو بهتون تبریک عرض میکنم.

ببخشید نتیجه مسابقه وبلاگ نویسی محرم قرار نیست اعلام بشه؟!!!

الان حدود دو ماه از ژایان این مسابقه میگذره و شرکت کنندگان کماکان منتظره اعلام نتایج هستند! فکر نمیکنید خیلی دیر شده؟

بنده سال های قبل هم توی مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت کرده ام و هر بار تا یک تا دو هفته بعد از پایان مسابقه نتایج اعلام میشد. میخواید من بیام کمکتون؟

هدایای نقدی کاربران برتر کی قراره واریز بشه؟ هدایای نقدی وبلاگ نویسان برتر چطور؟

همچنان منتظر میمونم....

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

الان حدود دو ماه از ژایان این مسابقه میگذره و شرکت کنندگان کماکان منتظره اعلام نتایج هستند! فکر نمیکنید خیلی دیر شده؟

بنده سال های قبل هم توی مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت کرده ام و هر بار تا یک تا دو هفته بعد از پایان مسابقه نتایج اعلام میشد. میخواید من بیام کمکتون؟

هدایای نقدی کاربران برتر کی قراره واریز بشه؟ هدایای نقدی وبلاگ نویسان برتر چطور؟

همچنان منتظر میمونم....

سلام و عرض تبریک مجدد دهه فجر.

همراه گرامی با سپاس از نظر شما برای چندمین بار اعلان می شود که سوگواره با دیگر مسابقات متفاوت بود و حجم بالایی از آثار به دست ما رسید. نیز در این مدت هم چندین مرتبه اطلاع رسانی شد که تا پایان هفته اعلان نتایج خواهیم داشت. حتی در دو پیام قبل از پیام شما هم بنده باز اعلان کردم که تا پایان هفته اطلاع رسانی می شود. هدایای همه عزیزان منتخب هم واریز خواهد شد نگران نباشید. اما همه عزیزان خواهشا به پیام ها و مطالبی که از طرف روابط عمومی ارسال و اعلان می شود توجه بفرمایید..

از همراهیتان سپاس گزاریم...

namebaran کاربر طلایی1
|
|

همچنان منتظر میمونم....

همراه گرامی با سپاس از نظر شما برای چندمین بار اعلان می شود که سوگواره با دیگر مسابقات متفاوت بود و حجم بالایی از آثار به دست ما رسید. نیز در این مدت هم چندین مرتبه اطلاع رسانی شد که تا پایان هفته اعلان نتایج خواهیم داشت. حتی در دو پیام قبل از پیام شما هم بنده باز اعلان کردم که تا پایان هفته اطلاع رسانی می شود. هدایای همه عزیزان منتخب هم واریز خواهد شد نگران نباشید. اما همه عزیزان خواهشا به پیام ها و مطالبی که از طرف روابط عمومی ارسال و اعلان می شود توجه بفرمایید..

سلام و عرض خسته نباشید.

ببخشید که بنده فرصت خوندن پیام سایر کاربران و پیگیری پاسخ از شما رو ندارم اما شما نیز به بنده و کاربران شاغل حق بدهید. من فقط شبها که خونه هستم فرصت دارم که راسخون رو چک کنم و واقعاً فرصت برای چک کردن سایر پست ها ندارم.

به هر حال از اطلاع رسانی مجدد جنابعالی سپاسگزارم.

با تشکر.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

همچنان منتظر میمونم....

سلام و عرض خسته نباشید.

ببخشید که بنده فرصت خوندن پیام سایر کاربران و پیگیری پاسخ از شما رو ندارم اما شما نیز به بنده و کاربران شاغل حق بدهید. من فقط شبها که خونه هستم فرصت دارم که راسخون رو چک کنم و واقعاً فرصت برای چک کردن سایر پست ها ندارم.

به هر حال از اطلاع رسانی مجدد جنابعالی سپاسگزارم.

با تشکر.

سلام و سپاس از شما بزرگوار.

از شما همراه گرامی و همه همراهان راسخون که ما را در این روزهای سرد زمستانی، به چنین گرمی، پشتیبان هستید کمال تشکر و قدردانی را داشته و دارم...

امید که بتوانیم با حسن انجام کار به بهترین نحو خدمت گزار باشیم...

شاد باشید و همراهیتان مستدام...

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|
سلام علیکم با اینکه پیش بینی مسابقات لیگ تا چهارشنبه بوده ولی متاسفانه لینک پاسخ دهی بسته است تا امروز وقت بوده ولی بسته شده .ممنون میشوم رسیدگی فرمایید
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم با اینکه پیش بینی مسابقات لیگ تا چهارشنبه بوده ولی متاسفانه لینک پاسخ دهی بسته است تا امروز وقت بوده ولی بسته شده .ممنون میشوم رسیدگی فرمایید
سلام سپاس از شما. این موضوع به این صورت است که تاریخ اتمام مسابقات تا ساعت ابتدایی آن روز می باشد یعنی سیستم تا ساعت 24 روز قبل باز است. برای این موضوع زین پس با مسئول مسابقات مطرح نمایید. موفق و پیروز باشید. 
namebaran کاربر طلایی1
|
|

بالاخره بعد این همه مدت انتظار نتایج طرح سوگواره عاشورایی رو اعلام کردید دستتون درد نکنه.

اگه ممکنه آدرس وبلاگ های برگزیده رو نیز قرار بدید واقعا مشتاقم به وبلاگهاشون سر بزنم.

جدول ارزیابی تک تک وبلاگ ها رو نیز قرار بدید میخوام بدونم از کدوم ملاک مسابقه نمره کمی گرفته ام که در رده های آخر قرار گرفته ام!

این همه وقت گذاشتن برای وبلاگ و این همه انتظار کشیدن واقعاً منصافنه نبود!

دیگه هیچ وقت در هیج مسابقه ی وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود حیف اون وقتی که اینجا تلف بشه.

خدانگهدار.

raskhonreza91 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 139
|
سلام،هزار بار گفتم امتیاز نمیخوام....چرا اعلام میکنید!!!!
amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

و عرض ایام دهه فجر بر شما مسئولین محترم ...

درود بر شما روابط عمومی ..

الان میگید باز این محبوب دلها پیداش شد.....خخخخ  دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید

یه تشکر ویژه از تمامی مسئولین سایت راسخون ازطرف خودم و تمامی دوستان دارم خیلی ممنونم

در مورد اعلان نتایج طرح بزرگ اولین سوگواره عاشورایی راسخون یه چند تا سوال داشتم

1- ایا در قسمت ( عکس ها و کلیپ و نوا ) ایا مال نفرات برتر رو بارگذاری میکنید تا کاربران دیگر ببینن؟ فکر نکنم برای همه ارسال ها این امر ممکن باشه ؟ میشه توضیح بدین

2- در مورد فردی که مثلا در 2 بخش یا 3 بخش برنده شده یه جایزه ویژه براش تعلق نمیگره ؟ علاوه بر امتیاز ؟(جزء 10 نفر نباشه )  دیگه بیش از یه بخش برنده شده.. ؟ عنایت میفرمایین ..خخ

3- یه گلایه هم دارم  البته از شما نه ها از فرقی که به کار رفته است که اینجا نمیخوام بیان کنم و اون گلایه رو به صتدوق پستی شما ارسال میکنم

4- یک اشتباه تایپ هم رخ داده که تو صندوق براتون فرستادم

سربلند و پیروز باشید

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|
سلام در طرح سوگواره فعالیت زیاد و وبلاگ های خوبی داشتمممنون ازتون که حتی1قاب امام حسین برنده نشدم
eramau کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 733
|

خیلی جالبه در اعلام نفرات برگزیده سوگواره عاشورایی در قسمت وبلاگ نویسی وبلاگ من با تمامی تلاش جزو برگزیدگان نیست ولی وبلاگی که مربوط به کاربر zinab84 است در دو قسمت یعنی هم جایزه اصلی و هم امتیاز ویژه وبلاگها قرار دارد . 

ما نفهمیدیم چطور باید فعالیت کنیم . 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

بالاخره بعد این همه مدت انتظار نتایج طرح سوگواره عاشورایی رو اعلام کردید دستتون درد نکنه.

اگه ممکنه آدرس وبلاگ های برگزیده رو نیز قرار بدید واقعا مشتاقم به وبلاگهاشون سر بزنم.

جدول ارزیابی تک تک وبلاگ ها رو نیز قرار بدید میخوام بدونم از کدوم ملاک مسابقه نمره کمی گرفته ام که در رده های آخر قرار گرفته ام!

این همه وقت گذاشتن برای وبلاگ و این همه انتظار کشیدن واقعاً منصافنه نبود!

دیگه هیچ وقت در هیج مسابقه ی وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود حیف اون وقتی که اینجا تلف بشه.

خدانگهدار.

سلام و سپاس از مشارکت شما و همه کاربران بزرگواری که در سوگواره ما را همراهی کردند.

ضمن تبریک به شما که در لیست برگزیدگان قرار گرفته اید در میان بسیاری دیگر که به این مرحله دست نیافتند باید اشاره شود که ده نفر اول به ترتیب امتیاز اعلان شده اند و بیست نفر بعدی همه امتیاز ویژه را دریافت می کنند و برنده هستند. یعنی شما در ردیف های آخر نیستید نفر یازدهم تا نفر بیستم همه حایز رتبه دوم هستند و در یک جایگاه قرار دارند. آدرس وبلاگ های برگزیده در قسمت وبلاگ سایت و در باشگاه اعلان می شود. داوری از لحاظ فنی و محتوایی و امتیاز نهایی انجام شده و داوران با نهایت دقت این مهم را بررسی کرده اند که حقی از کسی ضایع نگردد. باز هم عرض تبریک به شما همراه گرامی...

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

و عرض ایام دهه فجر بر شما مسئولین محترم ...

درود بر شما روابط عمومی ..

الان میگید باز این محبوب دلها پیداش شد.....خخخخ  دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید

یه تشکر ویژه از تمامی مسئولین سایت راسخون ازطرف خودم و تمامی دوستان دارم خیلی ممنونم

در مورد اعلان نتایج طرح بزرگ اولین سوگواره عاشورایی راسخون یه چند تا سوال داشتم

1- ایا در قسمت ( عکس ها و کلیپ و نوا ) ایا مال نفرات برتر رو بارگذاری میکنید تا کاربران دیگر ببینن؟ فکر نکنم برای همه ارسال ها این امر ممکن باشه ؟ میشه توضیح بدین

2- در مورد فردی که مثلا در 2 بخش یا 3 بخش برنده شده یه جایزه ویژه براش تعلق نمیگره ؟ علاوه بر امتیاز ؟(جزء 10 نفر نباشه )  دیگه بیش از یه بخش برنده شده.. ؟ عنایت میفرمایین ..خخ

3- یه گلایه هم دارم  البته از شما نه ها از فرقی که به کار رفته است که اینجا نمیخوام بیان کنم و اون گلایه رو به صتدوق پستی شما ارسال میکنم

4- یک اشتباه تایپ هم رخ داده که تو صندوق براتون فرستادم

سربلند و پیروز باشید

سلام و درود بر شما.
سپاس از مشارکت شما و دیگر کاربران در سوگواره. و تبریک به شما و دیگر برگزیدگان گرامی. پاسخ سوالات شما به صندوق پیامتان ارسال گردید. لذا این نکته شایان ذکر است که دوست داشتیم جوایز و امتیازات بیشتری به همه دوستان اعطا می کردیم. اما مشاهده می فرمایید که با این شرایط هم قول اولیه عملی شد و به 90 نفر از برگزیدگان جایزه و امتیاز ویژه اهدا شد که خود در خور توجه است و حداوند را شاکریم که توفبق به ما داد این مهم اتفاق بیفتد و ان شا الله بتوانیم بیش از پیش با همراهی کاربران، مدیران و مسئولان، اتفاقات خوبی رقم بزنیم.... 

شادیتان مستدام...