راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

باسلام :

این کاربر bayati0011 پست های تکراری در تاپیک مشاعره آنلاین  میزنه ، تازه حساب کردم بالای 30 تا پست  -دو صفحه به این اسم ثبت کرده  واقعا این تاپیک میگن .../ کسی نیس  با این کاربر حرف بزنه ک تذکر جدی بهش بده ، اینقدی اینکارا نکنه! لطفا دوستان  و مدیران دقت فرمایید به این تاپیک! این چه کاربریه !من بهش تذکر دادم هیچ فایده ایی نداشت ...

ما هم بلدیم و میتونیم  بالای 30 تا پست بزنیم ،پست های تکراری و پشت  سر هم برا همه کار آسونیه@

سربلند و پیروز باشید .روابط عمومی راسخون

سلام و سپاس از شما همراه گرامی.

توجه داشته باشید اگر پستی تکراری باشد توسط  واحد نظارت و مسئول انجمن ها رصد شده و به کاربر تذکر داده می شود. سپاس از همراهی شما و همه کاربران گرامی

moonj59 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 466
|

سلام علیکم جمیعا

--چرا جایزه این کاربرpitzagood را ارسال نمی کنید‌؟

-در مسابقه پاراگراف نهم (نرم افزار چند رسانه ای روز بصیرت) برنده شدم ،تقریبا یه ماه ازش گذشت ولی متاسفانه خبری نیست ...؟

لطفا اشکال از کجا ...؟

روابط عمومی راسخون.تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم جمیعا

--چرا جایزه این کاربرpitzagood را ارسال نمی کنید‌؟

-در مسابقه پاراگراف نهم (نرم افزار چند رسانه ای روز بصیرت) برنده شدم ،تقریبا یه ماه ازش گذشت ولی متاسفانه خبری نیست ...؟

لطفا اشکال از کجا ...؟

روابط عمومی راسخون.تشکر

سلام. کاربر گرامی با احترام به نظر شما، معمولا جوایز مسابقات نیمه هرماه ارسال می گردد لذا این ماه به دلیل دیگر جوایز همه در تاریخ 15 بهمن ارسال خواهد شد.

موفق و پیروز باشید

moonj59 کاربر برنزی
|
|

با سلام

برای درست کردن یک تاپیک،لازم است هماهنگی کنم یا اصلا چکار کنم ...؟؟؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

برای درست کردن یک تاپیک،لازم است هماهنگی کنم یا اصلا چکار کنم ...؟؟؟

باسلام و احترام.

همراه گرامی شما می توانید موضوع تاپیک و پیشنهاد خود را با مسئول ارشد انجمن در میان بگذارید و پس از تایید ایشان تاپیک را ایجاد کنید هم چنین می توانید تاپیک مورد نظر خود را به صورت غیرفعال ایجاد کرده و سپس به مسئول انجمن اطلاع دهید تا پس از بازدید و تایید آن توسط ایشان تاپیک را فعال کنید.

سپاس گزار

moonj59 کاربر برنزی
|
|

مسئول ارشد کدوم تالار میتونه باشه ک پیامی زده شود؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

مسئول ارشد کدوم تالار میتونه باشه ک پیامی زده شود؟

مسئول ارشد انجمن ها با نام کاربری: ravabet_rasekhoo

در صندوق پیام ایشان در میان گذارید

موفق و پیروز باشید

sajjadalizadehs کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 198
|

سلام.

چگونه بفهمیم که امتیازات اهدایی ، از کجا اهدا شده اند؟

moonj59 کاربر برنزی
|
|

با سلام و احترام

چرا  پست های این کاربر  bayati0011را حذف نکردین ،فقط بمن تذکر میدید و از امتیازم  کم می کنید، و  هم چن بار نام کاربریم را غیر فعال کردین ....؟؟!!!

روابط عمومی.تشکر

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|
سلام علیکم دهه پیروزی حق بر باطل و اقتدار ملت مسلمان ایران برشرق وغرب به رهبری امام خمینی برتمامی آزادگان و حق جویان و حق یاوران و تمامی راسخونیهای عزیز که در راه حق قدم بر میدارند مبارک و میمون باد
ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|
سلام علیکم فقط خواستم تشکر کنم بابت مقالات دهه فجر و طرح سوالات. معلومه خیلی برای جمع آوری و مرتب کردن آن زحمت کشیده اید . واقعا دست مریزاد .خدا قوت .ان شاءالله مقبول حق باشه سعی وتلاش شما
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام.

چگونه بفهمیم که امتیازات اهدایی ، از کجا اهدا شده اند؟

سلام و عرض ادب. ریز امتیازات اهدایی برای کاربران قابل مشاهده نیست لذا به امتیاز فعلی هر امتیازی اضافه گردد مقدار نهایی را می توانید مشاهده فرمایید.

موفق و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و احترام

چرا  پست های این کاربر  bayati0011را حذف نکردین ،فقط بمن تذکر میدید و از امتیازم  کم می کنید، و  هم چن بار نام کاربریم را غیر فعال کردین ....؟؟!!!

روابط عمومی.تشکر

سلام و عرض ادب. واحد نظارت به کاربر تذکر داده اند و پست های تکراری برای همه کاربران غیرفعال و حذف می شوند. بزرگوار قوانین برای همه یکسان است.

موفق و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم فقط خواستم تشکر کنم بابت مقالات دهه فجر و طرح سوالات. معلومه خیلی برای جمع آوری و مرتب کردن آن زحمت کشیده اید . واقعا دست مریزاد .خدا قوت .ان شاءالله مقبول حق باشه سعی وتلاش شما

سلام و درود بر شما. سپاس از همراهیتان و ابراز لطف شما بزرگوار. انجام وظیفه است و ان شا الله رسیدن به هدف که رضایت و همراهی همه کاربران و مدیران را به دنبال داشته باشد...
این دهه بر شما و همه همراهان گرامی تبریک و شاد باش...
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و ادب و احترام حضور همه راسخونی های همراه و بزرگوار...

فرارسیدن ایام الله دهه فجر و روزهای خاطره انگیز انقلاب را حضور همه عزیزان تبریک و شاد باش عرض نموده و در راستای تحقق اهداف و رسالت فرهنگی سایت، در بسته ی زمستانی راسخون، طرح ویژه و کامل فجر انقلاب ارایه شده است که از تمامی مدیران، کاربران و عزیزان همراه با افتخار دعوت به عمل می آید در این طرح مشارکت کرده و ما را در پیشبرد اهدافمان که همانا رضایت شما عزیزان  و بزرگ معبود مهربان است مشایعت نمایید...

موفق و پیروز و سربلند باشید...

روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون

لینک بسته زمستانی روابط عمومی

http://rasekhoon.net/forum/thread/1118231/page1/

لینک طرح ویژه فجر انقلاب

http://rasekhoon.net/forum/thread/1130374/page1