سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با عرض سلام و احترام حضور همه عزیزان، مدیران و کاربران گرامی
ضمن سپاسگزاری از همه راسخونی ها و همراهان بزرگوار و همه کسانی که ما را در برگزاری طرح بزرگ اولین سوگواره عاشورایی راسخون یاری کردند هم چنین مشارکت کنندگان عزیز آن سوگواره، باطلاع می رساند به مدد حضرت حق نهایتا تا پایان هفته آینده برگزیدگان هر سه بخش سوگواره اعلان خواهد شد.
موفق و پیروز و راسخ باشید
روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
جوابم رو دادین میخواستم پیگیری کنم ... خیلی ممون از اطلاع رسانیتون
با سلام
برندگان قرعه کشی فروشگاه ماه دی رو کی اعلام میکنید ؟
عرض سلام و ادب
سال گذشته طرح کتابت قرآن کریم توسط کاربری پیشنهاد و اجرا شده که متاسفانه من تازه این طرح رو دیدم ،ولی از خرداد 94 تا الان که بهمن هستیم فعالیتی دیده نشده و آخرین پست هم خرداد ماه هست.خواستم سوال کنم آیا این طرح هنوز هم پا بر جاست ؟مایل به همکاری در این طرح هستم پستی هم در این رابطه زدم والان دقیقا نمیدونم باید کارم رو شروع کنم یا نه،طبق چیزی که مشاهده کردم خیلی وقته کسی به این طرح سری نزده.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سپاس
سلام و روز بخیر. همراه گرامی در حال حاضر این طرح فعال نیست لذا در ابتدای سال آینده ان شا الله در بسته های فصلی روابط عمومی ارایه و اجرایی خواهد شد.
موفق باشید
محصولاتی که در فروشگاه به عنوان قرعه کشی وجود دارد مربوط به ماه بهمن است و ایا میتوانیم در ان تا اخر ماه بهمن در ان شرکت کنیم
سلام و روز بخیر
بلی. محصولات ارایه شده در قرعه کشی تا پایان بهمن ماه فرصت خرید دارند.
با سلام
برندگان قرعه کشی فروشگاه ماه دی رو کی اعلام میکنید ؟
سلام. همه عزیزان بزرگوار می توانند به خرید محصولات ماه جدید اقدام کنند و شایان ذکر است قرعه کشی دی ماه انجام شده لذا به دلیل عدم حضور مسئول مربوطه ان شا الله طی امروز و فردا اعلان خواهد شد. سپاس از همراهیتان
برندگان مسابقات ماه محرم امسال اعلام میشه یا سال آینده؟
با سلام ایا محصولاتی که در فروشگاه به عنوان قرعه کشی است برای بهمن ماه است ؟ و بعد نحوه ثبت نام در قرعه کشی مثل خرید های عادی است ؟ این موارد در اطلاعیه طرح نبود لطفا سریع پاسخ دهید
با سلام. اگهمیشه امتیازات کلاس نقاشی رو وارد کنید تا بتونم در قرعه کشی شرکت کنم.ممنون
برندگان مسابقات ماه محرم امسال اعلام میشه یا سال آینده؟
باسلام و احترام.
کاربر گرامی همانطور که در چند پست قبل به صورت رسمی اطلاع رسانی شد تا پایان هفته آینده نتایج طرح سوگواره اعلان خواهد شد.
موفق باشید
با سلام ایا محصولاتی که در فروشگاه به عنوان قرعه کشی است برای بهمن ماه است ؟ و بعد نحوه ثبت نام در قرعه کشی مثل خرید های عادی است ؟ این موارد در اطلاعیه طرح نبود لطفا سریع پاسخ دهید
سلام بر شما.
بلی محصولات ارایه شده ویژه قرعه کشی بهمن ماه می باشد. نحوه خرید هم مانند ماه های گذشته و همان روال عادی خود را دارد.
موفق باشید
با سلام. اگهمیشه امتیازات کلاس نقاشی رو وارد کنید تا بتونم در قرعه کشی شرکت کنم.ممنون
سلام و عرض ادب.
کاربر گرامی اگر امتیازی هنوز وارد نشده باشد توسط مسئول مربوطه حتما انجام خواهد شد. لذا به دلیل عدم حضور مسئول مسابقات طی این چند روز این کار انجام خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
سلام اگه میشه لینک زیر را در برترین ها بگذارید
http://rasekhoon.net/forum/thread/1128477/page1/
سلام و روز بخیر. کاربر گرامی درخواست شما به مسئول انجمن ها ارجاع شد. لذا زین پس برای سهولت در انجام درخواست چرخشی و برترین ها لطفا این قبیل درخواست های خود را در قسمت پل ارتباطی با مسئول انجمن در میان بگذارید.
سپاس از همراهی تان. موفق و پیروز باشید
http://rasekhoon.net/forum/thread/1128477/page1/
سلام و روز بخیر. کاربر گرامی درخواست شما به مسئول انجمن ها ارجاع شد. لذا زین پس برای سهولت در انجام درخواست چرخشی و برترین ها لطفا این قبیل درخواست های خود را در قسمت پل ارتباطی با مسئول انجمن در میان بگذارید.
سپاس از همراهی تان. موفق و پیروز باشید
ممنون از راهنماییتان
باسلام :
این کاربر bayati0011 پست های تکراری در تاپیک مشاعره آنلاین میزنه ، تازه حساب کردم بالای 30 تا پست -دو صفحه به این اسم ثبت کرده واقعا این تاپیک میگن .../ کسی نیس با این کاربر حرف بزنه ک تذکر جدی بهش بده ، اینقدی اینکارا نکنه! لطفا دوستان و مدیران دقت فرمایید به این تاپیک! این چه کاربریه !من بهش تذکر دادم هیچ فایده ایی نداشت ...
ما هم بلدیم و میتونیم بالای 30 تا پست بزنیم ،پست های تکراری و پشت سر هم برا همه کار آسونیه@
سربلند و پیروز باشید .روابط عمومی راسخون