راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

aria2001 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 110
|

با سلام اگه میشود محصولاتی را در سایت قرار دهید تا نیاز به پست نباشد مثل شارژ با حسنه و بدون پول

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام خدمت برادر بزرگوار اقای قریشی ..

نمیدونم چندمین بار هست که این پیشنهاد رو میدم ولی ترتیب اثری داده  نمیشه ...

یه پیشنهاد از نوع سوالی کرده بودم که جوابش رو به وسیله خانم نازنین فاطمه فهمیدم به خاطر همون سوالم رو پاک کردم

ممنون

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

با سلام اگه میشود محصولاتی را در سایت قرار دهید تا نیاز به پست نباشد مثل شارژ با حسنه و بدون پول

با سلام خدمت دوست عزیز

قبلا این امکان برای چند محصول وجود داشت مثلا موس پد ولی الان این چنین محصولی رو نمیزان یعنی هست ولی با کمترین قیمت مثلا دی وی دی ..... 500 تومان با حسنه .. ....

شارژ رو نگو که اصلا این کار رو نمیکنن چون ورشکست میشن .. میدونی کاربرانی هستن که چند .......... حسنه دارن البته به نظر من این به سیاست های مدیر عامل هم برمیگرده که میتونه این کار انجام بشه ولی هزینه زیاد میخواد .... ولی من با اون محصولات بدون هزینه و با حسنه موافقم . ولی خودمونیم باید برای سایت راسخون هم بصرفه که بیان محصولات .... بزارن .... یعنی منظورم اینه که زیاد طرف به این گونه محصولات  نمیان که ....

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

یه پیشنهاد از نوع سوالی کرده بودم که جوابش رو به وسیله خانم نازنین فاطمه فهمیدم به خاطر همون سوالم رو پاک کردم

ممنون

سلام و روز بخیر. تا کنون پیشنهادات و سوالات شما بزرگوار پاسخ داده شده لذا این پیشنهاد که میفرمایید را دقبقا مشخص کنید که اگر پاسخی داده نشده پاسخ دهیم.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت دوست عزیز

قبلا این امکان برای چند محصول وجود داشت مثلا موس پد ولی الان این چنین محصولی رو نمیزان یعنی هست ولی با کمترین قیمت مثلا دی وی دی ..... 500 تومان با حسنه .. ....

شارژ رو نگو که اصلا این کار رو نمیکنن چون ورشکست میشن .. میدونی کاربرانی هستن که چند .......... حسنه دارن البته به نظر من این به سیاست های مدیر عامل هم برمیگرده که میتونه این کار انجام بشه ولی هزینه زیاد میخواد .... ولی من با اون محصولات بدون هزینه و با حسنه موافقم . ولی خودمونیم باید برای سایت راسخون هم بصرفه که بیان محصولات .... بزارن .... یعنی منظورم اینه که زیاد طرف به این گونه محصولات  نمیان که ....

با سلام و احترام به شما کاربران گرام. نظر به اینکه هر از گاهی شارژ هم ارایه می شده نیز محصولات فرهنگی زیاد است و کاربران هم استقبال کرده اند سعی شده همه جوانب در نظر گرفته شود و تنوع محصول بیشتر گردد که به عنوان هدیه و یادبود در اختیار کاربران قرار گرفته باشد. به فراخور زمان این روال متغیر است. سپاس از شما

ghaem72 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 541
|

من قسمت رای دهی به محتوای سایتم صفر است و هرچی رای میدهم حساب نمی شود چرا ؟ رسیدگی کنید.

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

ممنون

سلام و روز بخیر. تا کنون پیشنهادات و سوالات شما بزرگوار پاسخ داده شده لذا این پیشنهاد که میفرمایید را دقبقا مشخص کنید که اگر پاسخی داده نشده پاسخ دهیم.

آهان باشه بله شاید این سوال دیگران هم باشد من خودم که تو این مدت تو راسخون بودم بلد نبودم ...

من پیشنهاد داده بودم که مثلا وقتی تو یه پست هستیم این امکان رو فراهم کنید که مثلا من که میخوام از صفحه 200 اتاق چت هست برم به صفحه 2010 با یه جستجو این کار انجام بشه ( یعنی چطوری این امکان فراهم است )(مثلا یه گزینه ای اضافه بشه و اونجا شماره صفحه رو وارد کنیم و بریم اونجا )  من که فقط فکر میکردم باید 2 تا 2 تا کلیک کنم تا به اون صفح برسم و بیخیال میشدم  ولی خانم نازنین راهنماییم کردن فهمیدم چطوری میشه
جوابش رو بعدا میگم ..خخخ

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

یه پیشنهاد تازه دیگه ...

در عالم خیال

الان داداش روابط عمومی میگن : این محبوب دلها کشت ما رو با این پیشنهادات .. خخ

امیر علی(محبوب دلهای همه )  : فدایی داری داداش ... خخخ

چه خوب میشد این امکان رو فراهم میکردین

مثلا من روز پنجشنبه یه پست هایی رو تو اتاق چت (مثلا ) فرستادم خب ... تا اینجا که ساده بود .. خخخ الان من روز یکشنبه میام تا ببینم به اون پست های من چه جواب هایی داده شده معلوم هم نیست از اون رو تا الان چند تا پست فرستاده شده 10 تا یا 1000 تا ... بنابراین عاجزانه تقاضا دارم وقتی از قسمت پست های ارسال شده وقتی من بر پست خودم کلیک میکنم صفحه پست  رو هم نشون بده

ممنونم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

ممنون

آهان باشه بله شاید این سوال دیگران هم باشد من خودم که تو این مدت تو راسخون بودم بلد نبودم ...

من پیشنهاد داده بودم که مثلا وقتی تو یه پست هستیم این امکان رو فراهم کنید که مثلا من که میخوام از صفحه 200 اتاق چت هست برم به صفحه 2010 با یه جستجو این کار انجام بشه ( یعنی چطوری این امکان فراهم است )(مثلا یه گزینه ای اضافه بشه و اونجا شماره صفحه رو وارد کنیم و بریم اونجا )  من که فقط فکر میکردم باید 2 تا 2 تا کلیک کنم تا به اون صفح برسم و بیخیال میشدم  ولی خانم نازنین راهنماییم کردن فهمیدم چطوری میشه
جوابش رو بعدا میگم ..خخخ

سلام بر شما

همراه گرام باید عرض کنم چنین سوالی را از جانب شما تا کنون بنده رویت و مطالعه نکرده بودم وگرنه حتما پاسخ داده می شد. لذا اگر جواب را دریافت فرمودید که سپاس از خانم نازنین فاطمه نیز توضیح اینکه: در بالای صفحه در نوار آدرس صفحه ای که هستید قسمت آخر آن شماره صفحه را نمایش می دهد که با تغییر شماره صفحه مورد نظر وارد آن خواهید شد. 

موفق و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

من قسمت رای دهی به محتوای سایتم صفر است و هرچی رای میدهم حساب نمی شود چرا ؟ رسیدگی کنید.

سلام و روز خوش.

کاربر گرام گزینه رای دهی برای همه کاربران صفر را نشان می دهد و در هر قسمت سایت که رای دهید امتیازی در نظر گرفته نشده است و فقط تعداد بازدید و زمان را نشان می دهد.

سپاس از همراهیتان

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

یه پیشنهاد تازه دیگه ...

در عالم خیال

مثلا من روز پنجشنبه یه پست هایی رو تو اتاق چت (مثلا ) فرستادم خب ... تا اینجا که ساده بود .. خخخ الان من روز یکشنبه میام تا ببینم به اون پست های من چه جواب هایی داده شده معلوم هم نیست از اون رو تا الان چند تا پست فرستاده شده 10 تا یا 1000 تا ... بنابراین عاجزانه تقاضا دارم وقتی از قسمت پست های ارسال شده وقتی من بر پست خودم کلیک میکنم صفحه پست  رو هم نشون بده

ممنونم

ممنون از تقاضای شما. لذا اگر مقدور باشد انجام می شود. شاید هم این کار باعث گردد دیگر پیام ها و پیام های دیگر دوستان را نیز مرور و مطالعه فرمایید و اطلاعات بیشتری دریافت کنید.

موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و احترام حضور همه عزیزان، مدیران و کاربران گرامی

ضمن سپاسگزاری از همه راسخونی ها و همراهان بزرگوار و همه کسانی که ما را در برگزاری طرح بزرگ اولین سوگواره عاشورایی راسخون یاری کردند هم چنین مشارکت کنندگان عزیز آن سوگواره، باطلاع می رساند به مدد حضرت حق نهایتا تا پایان هفته آینده برگزیدگان هر سه بخش سوگواره اعلان خواهد شد. 

موفق و پیروز و راسخ باشید

روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

عرض سلام و ادب

سال گذشته طرح کتابت قرآن کریم توسط کاربری پیشنهاد و اجرا شده که متاسفانه من تازه این طرح رو دیدم ،ولی از خرداد 94 تا الان که بهمن هستیم فعالیتی دیده نشده و آخرین پست هم خرداد ماه هست.خواستم سوال کنم آیا این طرح هنوز هم پا بر جاست ؟مایل به همکاری در این طرح هستم پستی هم در این رابطه زدم والان دقیقا نمیدونم باید کارم رو شروع کنم یا نه،طبق چیزی که مشاهده کردم خیلی وقته کسی به این طرح سری نزده.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

سپاس

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

یه پیشنهاد تازه دیگه ...

در عالم خیال

ممنونم

ممنون از تقاضای شما. لذا اگر مقدور باشد انجام می شود. شاید هم این کار باعث گردد دیگر پیام ها و پیام های دیگر دوستان را نیز مرور و مطالعه فرمایید و اطلاعات بیشتری دریافت کنید.

موفق باشید

با تشکر از توجه و پاسخ شما بزرگوار

واقعا من که دارم کیف میکنم با شما صحبت میکنم ..

اره اگر مثلا یه 3 - 4 صفحه باشه عیبی نداره ولی میبینی مثلا 10 یا 15 صفحه جلو رفته شده و اون موقع حواسمون به شماره صفحه نبوده حالا بیا اون صفحه ای که مثلا من رفتم پیدا کن خیلی سخت میشه و من خودم رو بگم خیلی مواقع منصرف میشم

با تشکر فراوان

aria2001 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 110
|

محصولاتی که در فروشگاه به عنوان قرعه کشی وجود دارد مربوط به ماه بهمن است و ایا میتوانیم در ان تا اخر ماه بهمن در ان شرکت کنیم