سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام مجدد حضور همه مدیران و کاربران گرام
با توجه به درخواست دوستان مبنی بر غیرفعال کردن نام کاربری کذایی، و پیگیری زیاد و تماس های مکرر آن کاربر(چندین مرتبه تماس تلفنی و پیام خصوصی و...) با مضمون عذرخواهی و قبول اشتباه و اینکه ایشان پس از اظهار ندامت واقعی به بنده و همه کاربران قول دادند که دیگر اتفاقات اینچنینی در انجمن و سایت رخ ندهد و اگر خدای نکرده حتی سهوا هم چنین شد نام کاربری شان بدون اخطار حذف گردد، و پیرو جذب حداکثری، بنده از شما نظرخواهی می کنم که آیا با وجود این شرایط و این قوانین که حتما اجرایی خواهد شد، موافقید پس از غیرفعال بودن طی دیروز و امروز به عنوان متنبه شدن، این نام کاربری دوباره فعال گردد؟
از شما بزرگواران ضمن سپاس گزاری از همراهی تان خواهشمند است در جهت حفظ شئون سایت، پاسخ خود را در صندوق پیام بنده اعلان فرمایید.
موفق و پیروز باشید
سلام مجدد حضور همه مدیران و کاربران گرام
با توجه به درخواست دوستان مبنی بر غیرفعال کردن نام کاربری کذایی، و پیگیری زیاد و تماس های مکرر آن کاربر(چندین مرتبه تماس تلفنی و پیام خصوصی و...) با مضمون عذرخواهی و قبول اشتباه و اینکه ایشان پس از اظهار ندامت واقعی به بنده و همه کاربران قول دادند که دیگر اتفاقات اینچنینی در انجمن و سایت رخ ندهد و اگر خدای نکرده حتی سهوا هم چنین شد نام کاربری شان بدون اخطار حذف گردد، و پیرو جذب حداکثری، بنده از شما نظرخواهی می کنم که آیا با وجود این شرایط و این قوانین که حتما اجرایی خواهد شد، موافقید پس از غیرفعال بودن طی دیروز و امروز به عنوان متنبه شدن، این نام کاربری دوباره فعال گردد؟
از شما بزرگواران ضمن سپاس گزاری از همراهی تان خواهشمند است در جهت حفظ شئون سایت، پاسخ خود را در صندوق پیام بنده اعلان فرمایید.
موفق و پیروز باشید
با عرض سلام و عرض ادب
نام کاربری قبل از پیام جناب عالی فکر کنم متعلق به ایشان است .
پیشنهاد مناسب و بجایی است .
این رفتار چیزی جدیدی نیست و لازمه رضایت کاربرانتان است
موفق باشید
راسخونی های همراه نبی و حیدریم... با علی و آل او دوریم از نار جحیم...
سلام بر همه عزیزان همراه
سپاس از همراهی همگی بابت....
امید که دل هایمان باصفاتر و نگاهمان صادقانه تر گردد و اتفاقات رو به رشد و مترقی و ایده آل در انتظارمان باشد و بتوانیم با خوبی هایمان و اشاعه ی آنها همدیگر را کمک کنیم...
شادیتان مستدام...
یه پیشنهاد داشتم
میتونید تو قسمت انجمن تعداد افراد انلاین و حضور در سایت رو نشون بدین به نظر من اطلاعات خوبی هست حال خودتون صلاح میدونین .. باتشکر
یه انتقاد سازنده هم بکنم
من خودم رو بگم بعضی مواقع تو قسمت برترین ها یه موضوعاتی رو میزارین که اولا اصلا به موضوع برتری ربط نداره دوما بعضی مواقع خیلی میمونه و تکراری میشه و محبوب دلها رو کلافه میکنه و به وسیله لیوان اب .... خخخخخ شوخی کردم ولی تکراری رو راست گفتم ..
ممنون
دیگه نمیخام فعال شود همه نام کاربری های من راغیر فعال کنید من دیگه صبرم تموم شد و تا ابد نمیام راسخون الان خارج شدم و دیگه راسخون بازدید نمیکنم و هر چه دوست دارید، بمن حرف بد بگید........ داستانم تموم شد میرم سایت دیگر///!!!
علامت ضربدر قرمز زدم.
داداش نگو این حرف ها رو ژشته .. خخخ
یه صلوات بفرست ببینم چی شده ..
بعد فکر نکنم دوستانی تو راسخون باشن که به کاربران حرف بد بگن ها ..... شما داستان نیستین یه داداش خوب هستین .. برگردین زیاد به خودتون نگیرین البته من نمیدونم چی شده ...
با سلام لطفا به جای هزینه ی پست به حسنه اضافه کنید
ایا وقتی برنده شویم به ما اطلاع داده میشود
یه پیشنهاد داشتم
میتونید تو قسمت انجمن تعداد افراد انلاین و حضور در سایت رو نشون بدین به نظر من اطلاعات خوبی هست حال خودتون صلاح میدونین .. باتشکر
سلام و سپاس از پیشنهادتون لذا این تصمیم با نظر مدیران سایت است. موفق و پیروز باشید
یه انتقاد سازنده هم بکنم
من خودم رو بگم بعضی مواقع تو قسمت برترین ها یه موضوعاتی رو میزارین که اولا اصلا به موضوع برتری ربط نداره دوما بعضی مواقع خیلی میمونه و تکراری میشه و محبوب دلها رو کلافه میکنه و به وسیله لیوان اب .... خخخخخ شوخی کردم ولی تکراری رو راست گفتم ..
ممنون
سلام و سپاس از نظرتون
تاکنون سعی شده مطالب تکراری بارگذاری نشود نیز برترین ها بارگذاری گردد.
لذا این مطلب به مسئول مربوطه ارجاع خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
سلام بر شما.
در مسابقات روزانه به صورت خودکار این کار انجام می شود و پیامی برایتان ارسال می گردد. در دیگر مسابقات هم در قسمت مسابقات روابط عمومی نیز در زیر لینک همان مسابقه اطلاع رسانی می گردد.
باتشکر
با سلام لطفا به جای هزینه ی پست به حسنه اضافه کنید
سلام و روز بخیر
کاربر گرامی با سپاس از پیشنهاد شما در حال حاضر این امکان لحاظ نشده است. ان شا الله اگر مقدور شد اجرایی می گردد.
موفق و پیروز باشید
سلام بر شما.
در مسابقات روزانه به صورت خودکار این کار انجام می شود و پیامی برایتان ارسال می گردد. در دیگر مسابقات هم در قسمت مسابقات روابط عمومی نیز در زیر لینک همان مسابقه اطلاع رسانی می گردد.
باتشکر
سلام آقای قریشی وقتتون بخیر.
؟؟؟؟پیام برا مسابقات روزانه ارسال میشه ؟؟؟!!!!!!!!!کی ؟ کجا ؟ چطور؟!!!
سلام بر شما.
باتشکر
سلام. روز بخیر. مطمئنا شما که در جربان هستید در مسابقات روزانه هر روز که قرعه کشی انجام می شود به ده نفر برگزیده به صورت خودکار پیامی در پروفایل شخصی(قسمت مسابقات) ارسال می گردد.
آخر هفته خوبی پیش رو داشته باشید..
سلام بر شما.
باتشکر
سلام. روز بخیر. مطمئنا شما که در جربان هستید در مسابقات روزانه هر روز که قرعه کشی انجام می شود به ده نفر برگزیده به صورت خودکار پیامی در پروفایل شخصی(قسمت مسابقات) ارسال می گردد.
آخر هفته خوبی پیش رو داشته باشید..
سلام و عرض ادب.
شاید بهتر بود میگفتین در قسمت مسابقات قابل رؤیت هست.
در پروفایل کاربری قسمت مسابقات هر مسابقه ای برنده شدیم، روبروش عنوان برنده درج میشه.
و حتما باید به صفحه مراجعه کنیم تا مطلع بشیم.
اینکه پیام جداگانه ارسال بشه و برنده شدن را اطلاع بده ان شاءالله جزء برنامه های چند قرن آینده واحد فنی قرار خواهد گرفت.