سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام.اواتارم رو تاییدش کنید لطفا؟
سلام. مدتی است تایید شده است. سپاس از شما
سلام علیکم نمیدونم سایت راسخون در تلگرام هم فعالیت داره یانه ولی اگه فعالیت نداره خواهش میکنم زودتر فعالیت خود را آعاز کنه تا منتخب ترین مطالب سایت از دید شورای نظارت و کاربران سایت در تلگرام راسخون گذاشته بشه تا کاربران بیشتری مطالب رو بخونند .این طوری باعث میشه رقابت برای گذاشتن مطلب پرمحتواتر بیشتر بشه و همینطور امتیاز داده بشه به کاربرانی که مطالبشون با توجه به آرا کاربران بیشتر در تلگرام گداشته میشه ممنون که به نظرات کاربرانتون اهمیت میدهید
سلام
اگه در ص.پ جواب نمیدید بهتر از حذفش کنید؟!
سلام
اگه در ص.پ جواب نمیدید بهتر از حذفش کنید؟!
سلام و درود.
دوست عزیز در صندوق پیام بنده این چند روز پیامی از شما دریافت نشده است.
موفق باشید
این چه کاریه پستهای حضور غیاب را حذف می کنید!!!! هیچی بلد نیستید !!!!!! از این بعد به هوا پست میزنیم خخخخخخخخخخ
سلام علیکم دوتا تست روانشناسی زحمت کشیدید گذاشتید ولی از جوابش خبری نیست قراربود جمعه جوابها را بگذارند تست دیگر هم که اصلا باز نمیکنه نمیدانم مشکل چیه ممنون میشم رسیدگی کنید ضمنا متن مطلب توبه قبل از مرگ آیا قبوله یا نه هم بسیار زیبا بود ممنون از مطالب مفیدتون
سلام و عرض ادب.
جواب تست درخت روز جمعه گذاشته شد.
به همان تاپیک مراجعه کنید. در پایین پست آدرس جواب قرار داده شده. (در اصل جواب در صفحه 4 تاپیک قرار داده شده لینکش برای دسترسی راحت تر در صفحه اول قرار گرفت)
تست مربوط به درها هم فکر کنم گفتند دوشنبه(شاید هم یکشنبه :) ) جواب میگذارند.
با سلام.
لطفا این لینک رو در قسمت چرخشی بارگذاری کنید.
جوابها لطفا قابل رویت نباشند.ممنون
سلام. پیغام شما به مدیر انجمن ها اعلان شد. لطفا با ایشان در ارتباط باشید.
سپاس از همراهیتان
سلام علیکم دوتا تست روانشناسی زحمت کشیدید گذاشتید ولی از جوابش خبری نیست قراربود جمعه جوابها را بگذارند تست دیگر هم که اصلا باز نمیکنه نمیدانم مشکل چیه ممنون میشم رسیدگی کنید ضمنا متن مطلب توبه قبل از مرگ آیا قبوله یا نه هم بسیار زیبا بود ممنون از مطالب مفیدتون
سلام و عرض ادب.
جواب تست درخت روز جمعه گذاشته شد.
به همان تاپیک مراجعه کنید. در پایین پست آدرس جواب قرار داده شده. (در اصل جواب در صفحه 4 تاپیک قرار داده شده لینکش برای دسترسی راحت تر در صفحه اول قرار گرفت)
تست مربوط به درها هم فکر کنم گفتند دوشنبه(شاید هم یکشنبه :) ) جواب میگذارند.
سلام و سپاس از اطلاع رسانی و همراهی تان. دوستان مربوطه در راستای رفاه حال کاربران بزرگوار بهتر از گذشته کارها را پیش می برند.
موفق وپیروز باشید
این چه کاریه پستهای حضور غیاب را حذف می کنید!!!! هیچی بلد نیستید !!!!!! از این بعد به هوا پست میزنیم خخخخخخخخخخ
سلامت باشید...
سلامت باشید...
سلامتی براشماست خخخخ ..........
سلام آقای قریشی
اینطور که به نظر می رسد اعلام برگزیدگان سوگواره عاشورایی راسخون همزمان قرار است با سایت جدید اعلام شود
سلام آقای قریشی
اینطور که به نظر می رسد اعلام برگزیدگان سوگواره عاشورایی راسخون همزمان قرار است با سایت جدید اعلام شود
سلام و عرض ادب.
مگه شک داشتین؟
رونمایی سایت جدید = به زودی
اعلام نتایج سوگواره = به زودی
در نتیجه؛
اعلام نتایج سوگواره = رونمایی از سایت جدید...
البته
به زودی شامل موارد دیگر هم میشه که موضوع بحث نیست.
مثلا قوانین جدید فعالیت در انجمن قراره به زودی اعلام بشه.
سلام آقای قریشی
سلام و عرض ادب.
مگه شک داشتین؟
رونمایی سایت جدید = به زودی
اعلام نتایج سوگواره = به زودی
در نتیجه؛
اعلام نتایج سوگواره = رونمایی از سایت جدید...
البته
به زودی شامل موارد دیگر هم میشه که موضوع بحث نیست.
سلام وعرض ادب واحترام خدمت شما آجی مهربان
چرا آجی می دونستم اومدم مقدمات کودتا را فراهم کنم ،چون دیگه دارد صبر تموم میشه همه چیز شده به زودی :-) .تغییر در مسابقات به زودی ،تغییر در قرعه کشی ماهانه به زودی ،همه چیز به زودی ،همینطوری به زودی به زودی دارد دیر میشه مثل پاسخگویی به کاربران در سایت اعم از فروشگاه ووبلاگ وپل ارتباطی از بس زود جواب می دهند آدم هنگ می کنه،فکر کنم در آینده از سریال به زودی رونمایی خواهد شد