سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و ادب
نتیجه طرح سوگواره کی اعلام میشود؟
چه جالب
کسی پاسخگوی ما نبود.
سلام و عرض ادب
صفحه قبل پیام مسئول روابط عمومی رو بخونید.
جواب سوال شما و دیگر دوستان در همون پست داده شده.
سلام و ادب
چه جالب
کسی پاسخگوی ما نبود.
سلام و عرض ادب
سلام
گشتم نبود.اگه میشه جواب رو اینجا قرار دهید
سلام و ادب
چه جالب
کسی پاسخگوی ما نبود.
سلام و عرض ادب
سلام
گشتم نبود.اگه میشه جواب رو اینجا قرار دهید
خوب نگشتین. :)
نام کاربری مسئول روابط عمومی rasekhoon_m هست.
در یکی از پست هاشون در صفحه قبل نوشتند:
باید عرض کنم نظر به استقبال بی نظیر و حجم آثار ارسالی هم چنین بزرگ و پربار بودن طرح سوگواره و وقف، طبیعتا کمی بررسی و داوری آثار به طول خواهد انجامید. اکنون هم آثار(وبلاگ و مسابقات اعم از کلیپ و عکس و متن و شعر و...) در دست داوری است که واقف هستید چنین سطحی از برنامه ها زمان زیادی را می طلبد که خدای نکرده حقی ضایع نگردد.
ضمنا بنابر این است که سه بخش سوگواره با هم اعلان گردد ان شاالله به زودی این اتفاق خواهد افتاد
این پاسخ سوال شما بوده
این رو هم من اضافه میکنم که هفته قبل همایش دولت، تمدن اسلامی در اصفهان برگزار شد که راسخون و مسئولین راسخون دست اندکار برگزاری این همایش بودند طبیعتا هفته گذشته نتوانستند به کارهای عادی راسخون بپردازند و اکثرا درگیر کارهای این همایش بودند
سلام ،حرف از جوائز قرعه کشی آذر نیست، دوستانی ک برنده شدن ،خوش بحالشون به دستشان رسید .فقط من موندم دیگه نمیخوامش ،،،،الان هم فراموشش میکنم و دیگه هیچ مسابقه ای شرکت نخواهم کرد..!!!
سلام مجدد و سپاس از همه عزیزان
بنده خیلی خوشحالم که کاربران به راحتی نظراتشون رو اذعان می کنن. حالا بماند که...
اما باور کنید خیلی هم خوشحال می شم اگر پیام هایی رو هم که بنده در جواب و به احترام شما ارسال می کنم حداقل مطالعه بفرمایید که شاید جواب سوال های زیباتون اشاره شده باشه ها... .
ضمن سپاس از همه عزیزان تشکر ویژه از خانم سلما دارم که دوستان بزرگوار را رهنمود کردن.
هم چنان انجام وظیفه می کنیم و راسخ در خدمتیم ان شا الله...
بنده خیلی خوشحالم که کاربران به راحتی نظراتشون رو اذعان می کنن. حالا بماند که...
اما باور کنید خیلی هم خوشحال می شم اگر پیام هایی رو هم که بنده در جواب و به احترام شما ارسال می کنم حداقل مطالعه بفرمایید که شاید جواب سوال های زیباتون اشاره شده باشه ها... .
ضمن سپاس از همه عزیزان تشکر ویژه از خانم سلما دارم که دوستان بزرگوار را رهنمود کردن.
سلام
تشکر از پاسخگویی شما
اما به جای اگه هر پست رو نقل قول کنید و اونطور پاسخ دهید ،پیدا کردن جواب راحت تر است
من شخصا تمام پست ها رو نمیخونم
با سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم آیا امکانش هست مجموعه حقیر بخشی از هدایای قرعه کشی راسخون رو در قالب تخفیفات اموزشی به دوستان جویای کار ارایه کند یا خیر؟
توضیح اینکه ما بلطف خداوند یکی از بهترین برندها در زمینه های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری هستیم که با مدارکی که از دانشگاه ازاد تقدیم میکنیم توانسته ایم اشتغالزایی بسیار مناسبی در بازار کار ایجاد کنیم.
ادرس های اینترنتی ما
http://bartar-network.com www.bartar.asia
موفق باشید
سلام :
شرمنده،،،چن بار برنده شدم و جایزه من اینقدر طول نمیکشه ،این دفعه راسخون همکاری نمیکند! اصلا به بقیه فکر نمیکنن ،متعجبم!
سلام :
شرمنده،،،چن بار برنده شدم و جایزه من اینقدر طول نمیکشه ،این دفعه راسخون همکاری نمیکند! اصلا به بقیه فکر نمیکنن ،متعجبم!
سلام بر شما کاربر گرام.
ولله مع الصابرین...
قرار شد عجله نفرمایید. شما کمی راهتون دورتر از بقیست. لذا لطف کنید هر موقع جایزه شما رسید خبر بدهید چون احتمالا خیلی از دوستان را نگران کردید!!!
شماره مرسوله: 10743644511906884383 به تاریخ 10/10/94
سپاسگزارم
با سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم آیا امکانش هست مجموعه حقیر بخشی از هدایای قرعه کشی راسخون رو در قالب تخفیفات اموزشی به دوستان جویای کار ارایه کند یا خیر؟
توضیح اینکه ما بلطف خداوند یکی از بهترین برندها در زمینه های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری هستیم که با مدارکی که از دانشگاه ازاد تقدیم میکنیم توانسته ایم اشتغالزایی بسیار مناسبی در بازار کار ایجاد کنیم.
ادرس های اینترنتی ما
http://bartar-network.com www.bartar.asia
موفق باشید
سلام و سپاس از شما.
همراه گرامی نظر به اینکه پیشنهاد تان تنها درمورد دوستان ساکن تهران قابل انجام است به نظر می رسد بهتر است در تمام کشور این دوره ها برگزار گردد و بعد از آن در خدمت شما بزرگواران خواهیم بود ان شا الله...
سلام
تشکر از پاسخگویی شما
اما به جای اگه هر پست رو نقل قول کنید و اونطور پاسخ دهید ،پیدا کردن جواب راحت تر است
من شخصا تمام پست ها رو نمیخونم
سلام و سپاس از شما
سلام :
سلام بر شما کاربر گرام.
ولله مع الصابرین...
قرار شد عجله نفرمایید. شما کمی راهتون دورتر از بقیست. لذا لطف کنید هر موقع جایزه شما رسید خبر بدهید چون احتمالا خیلی از دوستان را نگران کردید!!!
سپاسگزارم
علیکم سلام ورحمه الله و برکاته !
مسئله عجله و اینکارا .... نیست ، چونکه اولین بار بسته سفارشی اینقدر طول کشید و چند بار به مراکز پست هم مراجعه کردم با جواب منفی کسب نمودم..../!
سلام :
سلام بر شما کاربر گرام.
ولله مع الصابرین...
سپاسگزارم
علیکم سلام ورحمه الله و برکاته !
مسئله عجله و اینکارا .... نیست ، چونکه اولین بار بسته سفارشی اینقدر طول کشید و چند بار به مراکز پست هم مراجعه کردم با جواب منفی کسب نمودم..../!
سلام.خیلی عجله دارین مثل اینکه !
والا مام که اصفهانیم هنوز بدستمون نرسیده .
علیکم -- منظورتون رو اشتباه گرفتی .همین!
علیکم -- منظورتون رو اشتباه گرفتی .همین!
ااااا.معذرت میخوام پس.