سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
وای از دست این ارو رها :هی می ریم داخل لاگین ،هی خارج از لاگین
دیگه صبرم دارد سر میاد
به سبک اتاق چتی به مدیریت باونوی اول سایت حاج خانم سلما ....
ورود به صفحه 322 ام رو به همه تبریک میگم ..خخخ
دوستان و همراهان بزرگوار سلام و وقتتون بخیر
ضمن تشکر از همه عزیزان که موضوع را مطرح فرمودید باید عرض کنم باور کنید دست من هم نیست واحد فنی هم در حال رفع مشکل بوده و هست البته که به گونه ای اساسی هم باید رفع گردد که کلا مشکلی نباشه لذا ضمن عذرخواهی با تیم راسخون در حال برطرف کردن مشکل هم هستیم. ولی نگران نباشید این اطمینان رو بهتون میدم که از اساس ان شا الله ارورها را ریشه کن کنیم..
به امید بهترین روزها و لحظه های همه ی همراهان عزیز راسخون..
سلام
لز قسمت مشاوره به صورت ناشناس سوالی حقوقی داشتم و هنوز بعد از 12 روز جوابی نیامده ! چرا؟
سلام
حدود یک هفته است که مشاوره ای حقوقی داشته ام اما هنوز پاسخی به آن داده نشده !!! چند روز یک بار مشاور شما این کار را انجام می دهد؟ میشه لطف کنید و پیگیری نمائید؟
ممنونم
سلام و درود حضور شما بزرگوار
بخش مشاوره سوالات را در نوبت پاسخ قرار می دهد و جواب را به صندوق پیام و ایمیلتان ارسال می کند. لطفا چک کنید لذا با این وجود سوال شما با این بخش در میان گذاشته می شود و اگر ارسال نشده باشد ان شا الله به رودی ارسال میگردد.
موفق باشید
سلام
از قسمت مشاوره به صورت ناشناس سوالی حقوقی داشتم و هنوز بعد از 12 روز جوابی نیامده ! چرا؟
سلام
حدود یک هفته است که مشاوره ای حقوقی داشته ام اما هنوز پاسخی به آن داده نشده !!! چند روز یک بار مشاور شما این کار را انجام می دهد؟ میشه لطف کنید و پیگیری نمائید؟
ممنونم
سلام و درود حضور شما بزرگوار
بخش مشاوره سوالات را در نوبت پاسخ قرار می دهد و جواب را به صندوق پیام و ایمیلتان ارسال می کند. لطفا چک کنید لذا با این وجود سوال شما با این بخش در میان گذاشته می شود و اگر ارسال نشده باشد ان شا الله به رودی ارسال میگردد.
موفق باشید
سلام
از قسمت مشاوره به صورت ناشناس سوالی حقوقی داشتم و هنوز بعد از 12 روز جوابی نیامده ! چرا؟
سلام و وقت بخیر حضور شما کاربر و همراه بزرگوار
ضمن تشکر از پرسش سوالات خود در راسخون همانطور که در صندوق پیامتون هم اشاره کردم واحد مشاوره پس از بررسی اعلام کرد سوالی با ایمیل شما به این واحد ارسال نشده است و عرض کردم شما می توانید یا مجدد سوال خود را اعلام بفرمایید یا ایمیلی که سوال را ارسال کرده اید اعلام کنید تا بررسی گردد.
سپاس از شما عزیز. موفق و پیروز باشید
سلام
راسخون طرح های جدید واسه جمع آوری حسنه نداره؟
سلام
صبح به حسنه هام نگاه کردم
الان که باز نگاهم افتاد انگار کم شدن.درسته؟حالا چرا؟
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت شما
یک لینک بود که هر ماه مدیران تالار ها کاربران برتر رو در اون لینک یا همان پیچ معرفی میکردند .
میشه کمک کنید کجاست
با سلام مجدد
یکی از کابران راهنمایی کرد .
نیاز به پاسخ حضرتعالی نیست .
موفق باشید
سلام
مدیرتالار زبان های خارجهکیه؟
سلام مجدد
یه سوال:
من و برخی از اهل خانواده ام در راسخون عضو هستیم
مثلا آدرس منزل یکسانه
مشکلی که نداره؟
سلام
راسخون طرح های جدید واسه جمع آوری حسنه نداره؟
سلام بر شما و وقت بخیر.
عذر اگر دیر جواب دادم امروز بنده به دلیل جلساتی به صورت کامل در موسسه حضور نداشتم و زین رو موفق به پاسخ سوالات بزرگواران نشدم.
ان شا الله طرح های جدید و متنوعی به مرور زمان ارایه خواهد شد که بتوانید ضمن استفاده از محتویات طرح ها حسنه هم جمع آوری کنید.
با سپاس فراوان از همراهی شما
سلام مجدد
یه سوال:
من و برخی از اهل خانواده ام در راسخون عضو هستیم
مثلا آدرس منزل یکسانه
مشکلی که نداره؟
سلام و درود بر شما
ضمن سپاس از حضور و عضویت شما بزرگواران خیر مشکلی نیست ان شا الله که از محتویات سایت به خوبی استفاده بفرمایید.
موفق و پیروز باشید
سلام
صبح به حسنه هام نگاه کردم
الان که باز نگاهم افتاد انگار کم شدن.درسته؟حالا چرا؟
سلام و درود بر شما بزرگوار
سوال شما را مسئول انجمن ها در اسرع وقت پاسخ خواهند داد. سپاس از همراهیتان