راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام سید

این قطعی سایت هی رو اعصابه من هست

شب گذشته این همه تایپ کردم آخرش سایت اررو داذ وهرچی تایپ کرده بودم دود شد رفت رو هوا ،دوباره نیم ساعت پیش هم قطعی وارورو سایت برای من کاربر شد دردسر

لطفا رسیدگی کنید ،به خدا اعصابم داغونه از ارورهای مکرر سایت

سپاسگزارم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام

در صورت امکان نام کاربری اینجانب را به Younes.T تغییر و ویرایش نمایید.

باتشکر

سلام و درود برشماهمراه گرامی.

باید به عرض برسانم این امکان وجود ندارد ولی شما می توانید با ثبت یک نام کاربری جدید و ایمیل این تغییر را انجام دهید.

سپاسگزارم. 

پس حسنه و امتیازم چی؟ هیچ؟

سلام مجدد حضور شما. شما می توانید از نام کاربری گذشته و با همان امتیازات در فروشگاه استفاده فرمایید . علاوه بر اینکه می توانید نام کاربری جدید را به صورت مجزا داشته باشید. موفق و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب

صرفا جهت اطلاع! 

چند روزی هست ارورهای سایت زیاد شده و صفحات به کندی لود میشوند. 

لطفا بررسی کنید

باتشکر

سلام و درود و خداقوت.

بلی متاسفانه دیروز برای مدتی سایت در دسترس نبود و مشکل فنی بود. هم به دوستان بخش فنی اطلاع رسانی شد هم بررسی و رفع گردید امید که دیگر شاهد این اتفاقات غیرمترقبه نباشیم. ممنون که در تمام شرایط راسخون را همراهید دوستان عزیز و بزرگوار...

موفق و موید و پیروز و راسخ باشید...

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام سید

این قطعی سایت هی رو اعصابه من هست

شب گذشته این همه تایپ کردم آخرش سایت اررو داذ وهرچی تایپ کرده بودم دود شد رفت رو هوا ،دوباره نیم ساعت پیش هم قطعی وارورو سایت برای من کاربر شد دردسر

لطفا رسیدگی کنید ،به خدا اعصابم داغونه از ارورهای مکرر سایت

سپاسگزارم

سلام و درود و خداقوت.

بلی متاسفانه دیروز برای مدتی سایت در دسترس نبود و مشکل فنی بود. هم به دوستان بخش فنی اطلاع رسانی شد هم بررسی و رفع گردید امید که دیگر شاهد این اتفاقات غیرمترقبه نباشیم. ممنون که در تمام شرایط راسخون را همراهید دوستان عزیز و بزرگوار...

موفق و موید و پیروز و راسخ باشید...

|
|

سلام وخداقوت به سید عزیز

سید جان اطلاع  می دادید چه روزهایی چه مسوولی تو غرفه راسخون در نمایشگاه حضور دارد که کاربران اصفهانی مطلع باشند

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

سلام ..

خسته نباشید .... خواستم یه سلام و احوال پرسی برای اولین بار تو ساعت 3 بامداد داشته باشم ..خخخ

|
|

سلام ..

خسته نباشید .... خواستم یه سلام و احوال پرسی برای اولین بار تو ساعت 3 بامداد داشته باشم ..خخخ

یعنی اون اعتماد به نفست تو حلق ام .خخخ

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام وخداقوت به سید عزیز

سید جان اطلاع  می دادید چه روزهایی چه مسوولی تو غرفه راسخون در نمایشگاه حضور دارد که کاربران اصفهانی مطلع باشند

سلام بر شما و عرض ادب.

باید عرض کنم دیروز بنده و آقای بمانی و آقای بحرینیان در غرفه حاضر بودیم. مسئولین هم در غرفه حضور یافتند. این چند روز هم آقای بمانی حضور دارند همراه با دیگر دوستانی که فرصت دارند. امروز صبح آقای فتحی هم حضور دارند. هر موقع فرصت شود سعی بر این است که راسخونی ها در غرفه حاضر شوند ان شاالله...

موفق و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام ..

یعنی اون اعتماد به نفست تو حلق ام .خخخ

سلام و سپاس از شما و احوال پرسی تون.. 

|
|

سلام وخداقوت به سید عزیز

سلام بر شما و عرض ادب.

باید عرض کنم دیروز بنده و آقای بمانی و آقای بحرینیان در غرفه حاضر بودیم. مسئولین هم در غرفه حضور یافتند. این چند روز هم آقای بمانی حضور دارند همراه با دیگر دوستانی که فرصت دارند. امروز صبح آقای فتحی هم حضور دارند. هر موقع فرصت شود سعی بر این است که راسخونی ها در غرفه حاضر شوند ان شاالله...

موفق و پیروز باشید

خب به سلامتی

میگم چرا پست های انجمن تایید نشده ،نگویید آقای فتحی تو نمایشگاه اند

mhzahraee کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2617
|

با سلام

یک پیشنهاد دارم برای صفحات انجمنها:

الان دگمه های پاسخ و نقل قول و تشکر در بخش بالای هر پست قرار گرفته اند. یعنی اگر چیزی را خواندیم که کمی طولانی بود (یا بخاطر تصاویرش بیشتر از یک صفحه جا می گرفت) و بعدش خواستیم از یکی از این دگمه ها استفاده کنیم باید صفحه را دوباره ببریم بالا (همون اسکرول آپ فرنگیها!) تا دوباره دگمه ها را ببینیم. منطقیش اینه که دگمه ها آخر نوشته دیده بشوند که وقتی نوشته را خواندیم و تمام شد یتونیم مثلاً ازش تشکر کنیم. فکر نکنم تغییر دادن این ورد توی قالب صفحات کار سختی باشه.

ممنون از توجهتون

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|
دوست عزیز پیشنهاد خیلی خووبیه اما باید بیخیال بشید چون اصلا قسمت فنی پایه ی تغییرات نیستن بازم امید داریم :-)
|
|

دوست گرامی پیشنهاد زیاد روی میز هست ولی انگار اراده ای برای اجرای آن نیست !!!!!!!

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

یک پیشنهاد دارم برای صفحات انجمنها:

الان دگمه های پاسخ و نقل قول و تشکر در بخش بالای هر پست قرار گرفته اند. یعنی اگر چیزی را خواندیم که کمی طولانی بود (یا بخاطر تصاویرش بیشتر از یک صفحه جا می گرفت) و بعدش خواستیم از یکی از این دگمه ها استفاده کنیم باید صفحه را دوباره ببریم بالا (همون اسکرول آپ فرنگیها!) تا دوباره دگمه ها را ببینیم. منطقیش اینه که دگمه ها آخر نوشته دیده بشوند که وقتی نوشته را خواندیم و تمام شد یتونیم مثلاً ازش تشکر کنیم. فکر نکنم تغییر دادن این ورد توی قالب صفحات کار سختی باشه.

ممنون از توجهتون

سلام و درود حضور شما بزرگوار.

سپاس از پیشنهاد خوبتون. بنده هم با این پیشنهاد بس موافقم و به واحد فنی در میان گذاشتم که ان شا الله بررسی می شود و در صورت اعمال مشاهده خواهید کرد.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب

دقیقا یادمه حدود دو سال پیش من چنین درخواستی دادم. و گفتم جای گزینه ها رو عوض کنند! 

گفتند کاربران عادت کردند و کلا موافقت نکردند. شایدم اصلا چون درخواست های مهمتری بود دیده نشد! 

تازه دارم میفهمم انگیزه هام کجا جا مونده! 

لینک