راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

سلام آقای قریشی.

به جمع راسخونی ها خوش آمدین.

اگر دوست دارین یک تصویر از خودتون رابه ما کاربران و مدیران انجمن نشان بدهید.

باسپاس

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام آقای قریشی.

باسپاس

سلام بر شما همراه گرامی و همه عزیزان راسخون و آرزوی موفقیت برای همه شما بزرگواران. ان شا الله در فرصتی مناسب آشنا خواهیم شد. با تشکر

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام آقای قریشی 

خسته نباشین.

خیر مقدم عرض میکنم.

ان شاءالله در کنار کاربرای راسخونی روزهای خوشی رو سپری کنین.

آقای قریشی دیگه باید یکی یکی با کاربرای راسخون آشنا بشین و بدونین ما همیشه از مزاحمان همیشگی رو ابط عمومی (برای حل مشکلاتمون ) بوده و هستیم.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای قریشی 

خسته نباشین.

خیر مقدم عرض میکنم.

ان شاءالله در کنار کاربرای راسخونی روزهای خوشی رو سپری کنین.

آقای قریشی دیگه باید یکی یکی با کاربرای راسخون آشنا بشین و بدونین ما همیشه از مزاحمان همیشگی رو ابط عمومی (برای حل مشکلاتمون ) بوده و هستیم.

سلام و عرض ادب. سپاسگزارم. حل مسایلی که پیش می آید انجام وظیفست. لیکن امید بر آن است که با همکاری همه ی عزیزان موانع در حد توان برطرف شده و رشد و تعالی مجموعه را شاهد باشیم. 

با تشکر

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

سلام آقای قریشی.

باسپاس

سلام بر شما همراه گرامی و همه عزیزان راسخون و آرزوی موفقیت برای همه شما بزرگواران. ان شا الله در فرصتی مناسب آشنا خواهیم شد. با تشکر

سلام مجدد. لطفا صندوق پیامتان را چک کنید. باسپاس

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

درود وصد درود به آقای قریشی عزیز

آمدی جانم به قربانت ،خب موقع آمدی

اینجانب سلطان وبلاگ نویسان سابق هستم ورودتون را به خانواده بزرگ راسخون تبریک عرض می کنم ،بنده را می تونید از رزومه کاری سابق ام شناسایی کنید یه بیانیه 25بندی قبلا منتشر کردم حدودا چندین ماه پیش در حال تدوین یک بیانیه سی بندی جدید هستم وان شالله در فرصتی مناسب همینجا منتشر می کنم وامیدوارم در دوران مدیریت جنابعالی که آغاز راه است انجام شود

قبلا از بذل توجه جنابعالی متشکرم

با احترام

حسین رضایی

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

درود وصد درود به آقای قریشی عزیز

آمدی جانم به قربانت ،خب موقع آمدی

اینجانب سلطان وبلاگ نویسان سابق هستم ورودتون را به خانواده بزرگ راسخون تبریک عرض می کنم ،بنده را می تونید از رزومه کاری سابق ام شناسایی کنید یه بیانیه 25بندی قبلا منتشر کردم حدودا چندین ماه پیش در حال تدوین یک بیانیه سی بندی جدید هستم وان شالله در فرصتی مناسب همینجا منتشر می کنم وامیدوارم در دوران مدیریت جنابعالی که آغاز راه است انجام شود

قبلا از بذل توجه جنابعالی متشکرم

با احترام

حسین رضایی

باسلام و عرض ادب

بسیار سپاسگزارم از بذل توجه شما همراه گرامی.امید که در این راه همچون گذشته موفق و سربلند باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

جناب قریشی

همه ماواقفیم که راسخون سایت منحصربفردیست وتقلیدازسایتهای دیگرنداره امایه خواهشی که خیلی ازکاربرای دیگه هم دارندواون راه اندازی شبکه اجتماعی راسخون است آیادرحال حاضروباامکانات موجودامکان راه اندازی وجودداره اگرپاسخ منفی است لطفاجزی برنامه های آینده سایت پیش بینی نمایید.باتشکرفراوان

sarez1353 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 475
|

آخه چرا امتیاز تولدها را برداشتید؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

آخه چرا امتیاز تولدها را برداشتید؟

سلام و عرض ادب. امتیاز تولد فقط یک بار به کاربران اهدا میگردد. بنابراین کسانی که سالهای قبل امتیاز گرفته اند در سال جدید این امتیاز به آنها تعلق نمیگیرد.
sarez1353 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 475
|

ممنون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

باسلام واحترام

جناب قریشی

همه ماواقفیم که راسخون سایت منحصربفردیست وتقلیدازسایتهای دیگرنداره امایه خواهشی که خیلی ازکاربرای دیگه هم دارندواون راه اندازی شبکه اجتماعی راسخون است آیادرحال حاضروباامکانات موجودامکان راه اندازی وجودداره اگرپاسخ منفی است لطفاجزی برنامه های آینده سایت پیش بینی نمایید.باتشکرفراوان

سلام و عرض ادب

کاربر گرامی نظر به اینکه این موضوع باید از طرف مدیران ارشد موسسه راسخون بررسی و مصوب گردد لذا اگر تصمیمی اتخاذ شود حتما اطلاع رسانی خواهد شد. با سپاس

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
سلام و عرض ادب و احترام. نمیدونم تا حالا هیچ کدوم از مسئولین سایت با موبایل و تبلت در انجمن پست زدند یا نه! در موبایل موقعی که گزینه ارسال پست رو میزنیم، sourse نوشتار باز میشه و هیچ یک از ابزار نوشتاری قابل مشاهده نیست. حتی نوشته ها بدون اینتر ارسال میشوند. و اگر بخواهیم نوشته پاراگراف داشته باشه باید کدهای htmlرو در نوشته وارد کنیم. لطفا اگر امکان داره، ایجاد نسخه نوشتار پست در انجمن مخصوص موبایل رو در دستور کار قرار دهید.
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب و احترام. نمیدونم تا حالا هیچ کدوم از مسئولین سایت با موبایل و تبلت در انجمن پست زدند یا نه! در موبایل موقعی که گزینه ارسال پست رو میزنیم، sourse نوشتار باز میشه و هیچ یک از ابزار نوشتاری قابل مشاهده نیست. حتی نوشته ها بدون اینتر ارسال میشوند. و اگر بخواهیم نوشته پاراگراف داشته باشه باید کدهای htmlرو در نوشته وارد کنیم. لطفا اگر امکان داره، ایجاد نسخه نوشتار پست در انجمن مخصوص موبایل رو در دستور کار قرار دهید.

عرض سلام و ادب
ان شاالله برای بررسی در دستور کار قرار خواهد گرفت
farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب قریشی

باسلام واحترام

آقامن عیدی غدیرخم وسادات روباشمابخاطرشیرینی قبولی کارشناسی ارشدم بی حساب شدم وتوقعی ندارم خواستم به این بهانه این عیدبزرگ روخدمتتون تبریک عرض کرده باشم .شادباشید