راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

باسلام و عرض ادب

جناب کیانی از زحمات شما تشکر و قدردانی میکنم . امیدوارم هر جا که میرین شاد و سلامت و موفق باشین

آخه دوست دارم منه بیچاره. مگه دلم تو دنیا جز تو کسی و داره

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|
بسم رب الشهدا. عرض سلام و احترام. از زحمات جناب آقای کیانی در طول مدت مسئولیتشون تشکر نموده و برای ایشان موفقیت و پیشرفت روز افزون را خواستاریم. همچنین به جناب آقای قریشی این سید بزرگوار تبریک عرض نموده و امیدواریم با مسئولیت جدید ایشان روز به روز شاهد پیشرفت سایت و افزایش ارتباط و صمیمیت بین روابط عمومی با مدیران و کاربران باشیم ان شاء الله.
amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

سلام و عرض ادب و احترام.

از زحمات آقای کیانی بسیار تشکر می کنم و برایشان آرزوی موفقیت در سمت جدیدشان را دارم.

همچنین خوش آمدی می گویم به آقای قریشی و همچنین برای ایشان هم آرزوی موفقیت در سمت روابط عمومی راسخون را دارم.

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام عليكم

حضور محترم جناب آقاي كياني خدا قوت ميگويم اميدوارم اگر از طرف ما اذيت وآزار ديديد حلال بفرماييد ان شاء الله در هر نهادي كه هستيد در راه نشر فرهنگ اسلامي موفق و مويد باشيد

حضور محترم جناب آقاي قريشي  سلام عليكم

خيرمقدم عرض ميكنم و آرزوي توفيق براي شما در خدمت به نشر فرهنگ اسلامي

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام وصد درود

صدشکر که این آمد وصد حیف که آن رفت

برای مهندس کیانی آرزوی موفقیت دارم واز اینکه راسخون را ترک کردند کمی برای ما کابران تعجب برانگیز بود،لذا برایشان در کار ونهاد جدیدی که قراراست مشغول به کار بشوند برایشان آرزوی موفقیت داریم وهمچنین برای مهندس قریشی نیز در سمت جدیدشان آرزوی موفقیت دارم .

با احترام

حسین رضایی

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|
سلام.عکس پروفایلم را تایید کنید؟
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام.عکس پروفایلم را تایید کنید؟

با سلام. عکس پروفایل شما تایید شد.
catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|
سلام مجدد میگم ص.پ امتیاز هم داره؟
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام. خیر
borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام.اگه صندوق پیام امتیاز داشت که ما الان از کاربر طلایی هم رد کرده بودیم

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
سلام و عرض ادب و احترام.
کمی تا قسمتی خبر غافلگیرانه ای بود. مخصوصا برای من که در این چند مدت خیلی مزاحم آقای کیانی شدم و اذیتشون کردم. براشون آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام امور زندگی رو دارم.
جناب آقای قریشی ضمن خوشامدگویی به شما توفیق روزافزون شما را از خدای متعال خواستارم.
salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
سلام و عرض ادب و احترام مجدد. هرچه کردم نتونستم بی خیال هدیه بشم. هیچ کار خدا بی حکمت نیست. جناب آقای قریشی مشتاقانه منتظر هدیه روابط عمومی در روز عید غدیر خم هستیم. از سادات که هستین، قریشی هم هستین شغل جدید هم مشغول شدین. شما عیدی ندین کی بده؟؟ بعد مجبور میشیم سادات بدلی استخدام کنیم. حرف و حدیث پشت سر راسخون زیاد میشه. عیدی ها رو آماده کنید. اعیاد بزرگ قربان و غدیر پیشاپیش مبارک.
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب و احترام مجدد. هرچه کردم نتونستم بی خیال هدیه بشم. هیچ کار خدا بی حکمت نیست. جناب آقای قریشی مشتاقانه منتظر هدیه روابط عمومی در روز عید غدیر خم هستیم. از سادات که هستین، قریشی هم هستین شغل جدید هم مشغول شدین. شما عیدی ندین کی بده؟؟ بعد مجبور میشیم سادات بدلی استخدام کنیم. حرف و حدیث پشت سر راسخون زیاد میشه. عیدی ها رو آماده کنید. اعیاد بزرگ قربان و غدیر پیشاپیش مبارک.

با عرض سلام و خدا قوت و سپاس از تبریک شما. خدا را شاکرم وافتخار بنده است که در زمره ی سادات هستم. عید غدیر هم که عیدالله الاکبر است ان شا الله خداوند متعال عیدی همه عزیزان را بدهد. امید که بتوان تمهیداتی در نظر گرفت برای کاربران فعال سایت... ان شا الله
ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

بیا ز شوق  محبت در طلیعه ی  مهر           ترانه  ساز دل  غمگسار  هم  باشیم

کنون که بانگ صداقت ز لطف می آید            بیا ، بیا که در این دوره یار هم باشیم

اگر ارتباطات معقول و منطقی بر اساس ارزش های جامعه بنا و پی ریزی گردد ، عمده ترین عامل توسعه انسانی است.روابط عمومی با تلاشی آگاهانه موجب خلق جامعه ای انسانی تر بر مبنای همیاری گسترده تر است و گسترش دهنده ی ژرفای معنای عمیق انسانی است.

جناب آقای کیانی . این مدت شما خیلی زحمت کشیدید برای موسسه راسخون . امید وارم رفتن شما از راسخون باعث پیشرفت در تمام امور زندگی شما باشه و پله ای و نردبانی باشه برای ترقی زندگی شخصی شما . هر کجا که هستید ما کاربران شما رو دعا خیر میکنیم و برای شما آرزوی بهترن ها رو داریم. 

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

سلام. خیر

کاربران راسخون خیلی دل نازک هستند . 

متشکرم 

این نوع نوشتار آقای کیانی نمیتونه باشه