سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
باسلام و عرض ادب
جناب کیانی از زحمات شما تشکر و قدردانی میکنم . امیدوارم هر جا که میرین شاد و سلامت و موفق باشین
آخه دوست دارم منه بیچاره. مگه دلم تو دنیا جز تو کسی و داره
سلام و عرض ادب و احترام.
از زحمات آقای کیانی بسیار تشکر می کنم و برایشان آرزوی موفقیت در سمت جدیدشان را دارم.
همچنین خوش آمدی می گویم به آقای قریشی و همچنین برای ایشان هم آرزوی موفقیت در سمت روابط عمومی راسخون را دارم.
سلام عليكم
حضور محترم جناب آقاي كياني خدا قوت ميگويم اميدوارم اگر از طرف ما اذيت وآزار ديديد حلال بفرماييد ان شاء الله در هر نهادي كه هستيد در راه نشر فرهنگ اسلامي موفق و مويد باشيد
حضور محترم جناب آقاي قريشي سلام عليكم
خيرمقدم عرض ميكنم و آرزوي توفيق براي شما در خدمت به نشر فرهنگ اسلامي
با سلام وصد درود
برای مهندس کیانی آرزوی موفقیت دارم واز اینکه راسخون را ترک کردند کمی برای ما کابران تعجب برانگیز بود،لذا برایشان در کار ونهاد جدیدی که قراراست مشغول به کار بشوند برایشان آرزوی موفقیت داریم وهمچنین برای مهندس قریشی نیز در سمت جدیدشان آرزوی موفقیت دارم .
با احترام
حسین رضایی
سلام.عکس پروفایلم را تایید کنید؟
سلام مجدد میگم ص.پ امتیاز هم داره؟
کمی تا قسمتی خبر غافلگیرانه ای بود. مخصوصا برای من که در این چند مدت خیلی مزاحم آقای کیانی شدم و اذیتشون کردم. براشون آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام امور زندگی رو دارم.
جناب آقای قریشی ضمن خوشامدگویی به شما توفیق روزافزون شما را از خدای متعال خواستارم.
سلام و عرض ادب و احترام مجدد. هرچه کردم نتونستم بی خیال هدیه بشم. هیچ کار خدا بی حکمت نیست. جناب آقای قریشی مشتاقانه منتظر هدیه روابط عمومی در روز عید غدیر خم هستیم. از سادات که هستین، قریشی هم هستین شغل جدید هم مشغول شدین. شما عیدی ندین کی بده؟؟ بعد مجبور میشیم سادات بدلی استخدام کنیم. حرف و حدیث پشت سر راسخون زیاد میشه. عیدی ها رو آماده کنید. اعیاد بزرگ قربان و غدیر پیشاپیش مبارک.
بیا ز شوق محبت در طلیعه ی مهر ترانه ساز دل غمگسار هم باشیم
کنون که بانگ صداقت ز لطف می آید بیا ، بیا که در این دوره یار هم باشیم
اگر ارتباطات معقول و منطقی بر اساس ارزش های جامعه بنا و پی ریزی گردد ، عمده ترین عامل توسعه انسانی است.روابط عمومی با تلاشی آگاهانه موجب خلق جامعه ای انسانی تر بر مبنای همیاری گسترده تر است و گسترش دهنده ی ژرفای معنای عمیق انسانی است.
جناب آقای کیانی . این مدت شما خیلی زحمت کشیدید برای موسسه راسخون . امید وارم رفتن شما از راسخون باعث پیشرفت در تمام امور زندگی شما باشه و پله ای و نردبانی باشه برای ترقی زندگی شخصی شما . هر کجا که هستید ما کاربران شما رو دعا خیر میکنیم و برای شما آرزوی بهترن ها رو داریم.
کاربران راسخون خیلی دل نازک هستند .
متشکرم
این نوع نوشتار آقای کیانی نمیتونه باشه