سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
باسلام. ببخشيد آيا زدن تشكر هم در كاربر برتر شدن تاثيري دارد؟
با تشكر
سلام علیکم،صبح بخیر. : اصلا قسمت ابزار ویرایشگر دیده نمی شود فقط کادر مستطیلی نشان می دهد؟ ...............ادامه بحث نقل قول
باسلام. ببخشيد آيا زدن تشكر هم در كاربر برتر شدن تاثيري دارد؟
با تشكر
با سلام و عرض ادب
صرف تشکر زدن موثر نیست. اما اگر همراه با ارسال مطلب و مشارکت در انجمن باشد قطعاً تأثیر زیادی در شناخته شده شما بعنوان یکی از کاربران فعال دارد.
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران و مدیران عزیز راسخون
خداوند متعال را شاکر هستم که توفیق خدمتگزاری به گروهی از مردم در فضای مجازی و خارج از این فضا را از طریق موسسه وزین فرهنگی راسخون به حقیر عنایت داشت. باتوجه به فراهم شدن شرایط کاری در نهاد دیگر، توفیق همراهی و همکاری با مجموعه راسخون را از ابتدای مهرماه نخواهم داشت. حضور در روابط عمومی راسخون از سال 89 قطعاً یکی از تجربه های موفق و فراموش نشدنی دوران کاری ام خواهد بود و لحظات حضور در جمع شما کاربران و انجام وظیفه ها را هیچگاه از یاد نخواهم برد.
از تمامی کاربران، مدیران و همکاران گرامی در روابط عمومی راسخون که برای پیشبرد بهتر امور نهایت همکاری را با حقیر داشتند تشکر و قدردانی و طلب حلالیت دارم.
لازم است از مدیرعامل محترم موسسه راسخون، جناب حجت الاسلام والمسلمین سجادی و مدیر اجرایی پرتال راسخون، جناب آقای مهندس علی انصاری که حمایت و همکاری ها و الطاف این بزرگواران سرمایه بزرگ ما بود صمیمانه تشکر کنم.
از امروز جناب قریشی با همین نام کاربری پاسخگوی شما در انجمن ها خواهند بود و إن شاالله از ابتدای مهرماه، سکان روابط عمومی به ایشان سپرده خواهد شد.
موفق و موید باشید
سلام و عرض ادب
بازم شاهد یه تغییر و تحول غافلگیر کننده تو سایت هستیم
اقای کیانی ان شاءالله هرجایی که هستین زیر سایه اقا امام رضا سالم و سلامت و موفق باشین .ممنون از زحمات و تلاشی که این مدت برای سایت و کاربرا انجام دادین،خیلی خیلی ممنون
سلام و خیرمقدم خدمت اقای قریشی ان شاءالله شما هم در ادامه راه موفق باشین
با تشکر
سلام و عرض ادب.
واقعا هم غافلگیرانه بود. و ناراحت کننده.
تشکر و قدر دانی میکنم از تمامی زحمات شما.
ان شاءالله آقای کیانی هرکجا تشریف میبرین موفق باشین.
و شما ما رو حلال کنین مخصوصا بنده که یه مدت به خاطر مشکلات ؛زیاد مزاحم شما و روابط عمومی میشدم.
التماس دعا
با عرض سلام و ادب
واقعا این خبر غافلگیر کننده و البته بسیار ناراحت کننده بود .
جناب کیانی انشالله همیشه موفق باشید و همچنین از زحمات فراوان شما بسیار تشکر می کنم امیدوارم شما هم را ما را حلال کنید چون که در این مدت همیشه مزاحم شما بودیم .
انشالله باز به راسخون سر بزنید .
با تشکر فراوان از زحماتتان دراین مدت طولانی
جناب آقای کیانی
با عرض سلام و خسته نباشید.
از اینکه از ابتدای مهر ماه از حضور گرم و صمیمانه جنابعالی بی دریغ می مانیم بسیار ناراحتیم.
در این چند سال که کنار ما کاربران راسخونی بودید بسیار از حضور پر مهرتون استفاده کردیم.
با رفتن جنابعالی از موسسه راسخون، ما یکی از بهترین سرمایه های انسانی و خوب خود را از دست دادیم.
زحمات و تلاشهای خستگی ناپذیر و اثرگذار شما را ارج نهاده و از خداوند متعال برایتان شادکامی ، سلامت و بهروزی و موفقیت روز افزون مسئلت نموده و امیدواریم در کلیه مراحل زندگی کاری و شخصی تان موفق باشید.
سلام
برای شما ارزوی موفقیت در کار جدید و موفقیت روز افزون در خدمت به ملت و برای مدیر روابط عمومی جدید هم توفیق خدمت به کاربران را از خداوند خواهانم
از تمامی زحمات مدیری روابط عمومی قبلی هم بنوبه خود تشکر و قدردانی میکنم.
با نام خدا..
پس از حمد و ستایش خداوند متعال و صلوات بر محمد و آل محمد...
عرض سلام و ادب و احترام ویژه، خدمت تک تک مدیران، همکاران و اعضای محترم سایت وزین و پربار راسخون...
خداوند را شاکرم که این سعادت را شامل حال بنده فرمود تا شاید بتوان راهی را که سروران عزیز برای تعالی و موفقیت سایت و اعضای آن با تلاش بی وقفه پیش برده اند ادامه داده و ان شا الله این مهم را به انجام رساند.
برخود لازم می دانم با احترام به مدیریت روابط عمومی جناب آقای کیانی از زحمات بی دریغ ایشان تشکر کرده و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی و کاری را برای ایشان از خداوند متعال داشته و دارم.
امید که فعالیت این حقیر، سید رسول قریشی مسیر پیش رو را با استفاده از تجربیات دوستان و سروران گرام هموارتر نماید.
به حول قوه ی الهی زین پس خدمتگزار عزیزان خواهم بود. باشد که مقبول افتد...
سلام
به نوبه خود اززحمات و تلاش های جناب مهندس کیانی سپاس گذار و متشکرم و ان شاالله در شغل و سمت جدید هم موفق باشند!
به جناب آقای قریشی هم خیر مقدم و خوش آمد میگم
انشاالله که این تغییر و تحولات در جهت پیشبرد اهداف موسسه و جذب و اجرای هرچه بیشتر نظران کاربران و مخاطبان سایت باشد!
با تشکر
باسلام واحترام
یه دست مریضادجانانه به جناب کیانی ویه خداقوت جانانه به جناب قریشی امیدوارم بتوانم درسایه قوانین سایت کمال همکاری روبااین قسمت داشته باشم،انشاء الله وموفقیت روزافزون هردومسئول محترم روابط عمومی
با سلام
بنده هم از زحمات و تلاش های آقای کیانی تشکر کرده و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی برایشان را دارم
و در ادامه نیز ضمن خوش آمد گویی به آقای قریشی برای ایشان نیز آرزوی موفقیت هر چه بیشتر را دارم.
با تشکر