سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
ببخشید منظورتان خودکار تبدیل میشه حسنه یعنی چی؟الان من میخام از فروشگاه خرید کنم و حسنه ام کمه اما امتیاز دارم1600 تا اما نمیشه ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
با سلام
چگونه میتوانیم با سایت راسخون همکاری داشته باشیم؟
با تشکر
با سلام و ادب
کاربر گرامی، با کدام قسمت قصد همکاری دارید، اگر منظورتان بخش انجمن سایت راسخون می باشد، می توانید با مراجعه به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون درخواست خود را ارائه دهید.
با تشکر
ببخشید منظورتان خودکار تبدیل میشه حسنه یعنی چی؟الان من میخام از فروشگاه خرید کنم و حسنه ام کمه اما امتیاز دارم1600 تا اما نمیشه ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
با سلام و ادب
کاربر گرامی با مراجعه به آدرس زیر جواب سوال خود را دریافت خواهید کرد.
http://rasekhoon.net/forum/thread/787369/page1/
با تشکر
سلام میخواستم تشکر کنم از طراح سوالات روزانه
سوالات بجا و کاربردی است و فرمایشات بسیار زیبا را انتخاب میکنند
ان شاءالله ماجور باشید بسیار استفاده میکنیم .ممنونم
سلام علیکم
چرا عکس پروفایلم فعال نیست؟
سلام علیکم
چرا عکس پروفایلم فعال نیست؟
با سلام وعرض ادب:
کابر عزیز و همراه راسخونی پروفایل شما تائید شد
با تشکر
سلام
از قسمت ارسال پیامک گهگاهی میفرستم ،و من یه بار کلیک میکنم اما پیامک ها چند بار به دست طرف میرسه و اینطوری حجم زیادی از حسنه هام میپره
لطفا پیگیری نمایید.تشکر
سلام
از قسمت ارسال پیامک گهگاهی میفرستم ،و من یه بار کلیک میکنم اما پیامک ها چند بار به دست طرف میرسه و اینطوری حجم زیادی از حسنه هام میپره
لطفا پیگیری نمایید.تشکر
با سلام و عرض ادب
کاربر گرامی، اگر شما یکبار روی دکمه "ارسال پیامک" کلیک کنید فقط به اندازه همان پیامک از اعتبار شما کسر می شود. حتی اگر چند بار به دست گیرنده برسد، این مسئله ارتباطی با حسنه های شما نخواهد داشت.
موفق باشید
سلام
خداقوت
در خلاصه وضعیت کاربری قسمت های
رای دهی به محتوای سایت
تعداد مقاله ارسالی
دعوت از دوستان
به طور کامل از کار افتاده اند یا موقتی می باشد؟
چون هیچ فعالیت ها و قسمتهایی در این زمینه وجود ندارد.
لطفا توضیح کامل دهید.تشکر
سلام
خداقوت
در خلاصه وضعیت کاربری قسمت های
رای دهی به محتوای سایت
تعداد مقاله ارسالی
دعوت از دوستان
به طور کامل از کار افتاده اند یا موقتی می باشد؟
چون هیچ فعالیت ها و قسمتهایی در این زمینه وجود ندارد.
لطفا توضیح کامل دهید.تشکر
با سلام و احترام
کسب امتیاز به روش های مذکور غیرفعال است و صرفاً جهت نمایش امتیازات کاربرانی است که قبلاً از این روش ها استفاده کرده اند.
موفق باشید
سلام:چرا نقل قول در موبایل کدهای html در میاد؟ نمیتونم نقل قول پست بزنم
سلام
1. میشه بگید واحد نظارت بر چه اساسی پست ها رو حذف میکنه پست با موضوعی از بنده حذف شده ولی کاربر دیگر همون موضوع رو فقط با عنوان دیگه ایی دوباره درج کرده!!!حذف هم نشده! چرا؟
2. لطفا پست هایی که حذف میشه رو اطلاع رسانی کنید
با تشکر
سلام
1. میشه بگید واحد نظارت بر چه اساسی پست ها رو حذف میکنه پست با موضوعی از بنده حذف شده ولی کاربر دیگر همون موضوع رو فقط با عنوان دیگه ایی دوباره درج کرده!!!حذف هم نشده! چرا؟
2. لطفا پست هایی که حذف میشه رو اطلاع رسانی کنید
با تشکر
با سلام و احترام
پست ها بر اساس قوانین انجمن بررسی می شوند و باتوجه به اینکه مدیر تالار هستید با مهمترین معیارهای نظارت آشنا هستید.
ممکن است پست توسط مدیر تالار حذف شده باشد لذا جهت بررسی موضوع و اینکه چه کسی و به چه دلیل آن را حذف کرده، اطلاعات بیشتری در مورد پست خود ارائه کنید. (عنوان مطلب، تاریخ، نام کاربر دیگری که مطلب مشابه شما را داشته)