سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام امتیاز مسابقه کی اضافه می شود ؟
سلام علیکم
امتیاز کدام مسابقه؟
سلام: پشتیبانی راسخون خیلی ضعیف ،روابط عمومی بی محل چرا ص پ را چک نمیکنی ///ممنون
ما کی باشیم که بخوایم درباره ی شما نظر بدیم؟ شما همه باقلواهای بهشتی هستید!
باسلام و عرض ادب و احترام به مسئول محترم روابط عمومی
همانطور که در هفته ی گذشته در تماس تلفنی مطرح شد، فردا با آقای حمزه زاده جهت بررسی برنامه های آتی تالارهایمان خدمتتان خواهیم رسید.
باسپاس از زحمات شما
سلام علیکم
امتیاز کدام مسابقه؟
مسابقه ای که در ماه مبارک رمضان به نام ماعده های اسمانی برگزار گردید
سلام علیکم
امتیاز کدام مسابقه؟
مسابقه ای که در ماه مبارک رمضان به نام ماعده های اسمانی برگزار گردید
با سلام و ادب
امتیازات این مسابقه اهداء گردید.
با تشکر
سلام
بنظرم راسخون میتونه حداقل طرحهای تبلیغی هم تولید کنه مثل همون تقویم .سررسید با ارم راسخون خودکار کیف مدارک کیف گوشی یا تبلت با ارم تبلیغی راسخون بنظرم برای تبلیغ سایت هم بهتره نمیدونم چرا اقدامی صورت نمیگیره در این زمینه
اکثر سایتها در کنار خرید محصولاتشان یک هدیه ای هرچند کوچک برای تبلیغ سایت کنارش به خریداران هدیه میدند
شما هم بنظرم بهتره این طرح رو اجرا کنید کمترین قدمش میتونه هدیه دادن یک خودکار با ارم و اسم راسخون باشه خودش میتونه برای شناساندن سایت به دیگران مفید واقع بشه
سلام وقت بخیر ...
دو مطلب ؛ 1- فکر کنم یکسری نواقص سایت داره که اگر برطرف شود خیلی بهتر است ، مثلا در پروفایل اشخاص گزینه ای جهت ارتباط مستقیم با مسئولین سایت قرار داده شود . 2- اینکه بنده درخواست مشاوره ای دادم ولی نتونستم کد پیگیری اونرو یادداشت کنم الان چطوری میتونم جواب درخواست مشاوره ام رو پیگیری کنم؟
ممنون...
سلام وقت بخیر ...
دو مطلب ؛ 1- فکر کنم یکسری نواقص سایت داره که اگر برطرف شود خیلی بهتر است ، مثلا در پروفایل اشخاص گزینه ای جهت ارتباط مستقیم با مسئولین سایت قرار داده شود . 2- اینکه بنده درخواست مشاوره ای دادم ولی نتونستم کد پیگیری اونرو یادداشت کنم الان چطوری میتونم جواب درخواست مشاوره ام رو پیگیری کنم؟
با سلام و ادب
1- در انتهای تمامی صفحات سایت در قسمت ارتباط با ما، می توانید با مسئول مربوطه در تماس باشید.
2- پاسخ مشاوره ها به صندوق پیام کاربران ارسال می گردد، اگر کد مشاوره خود را فراموش کرده اید در قسمت ارتباط با ما/مسئول روابط عمومی سوال نمایید.
با تشکر
سلام
بنظرم راسخون میتونه حداقل طرحهای تبلیغی هم تولید کنه مثل همون تقویم .سررسید با ارم راسخون خودکار کیف مدارک کیف گوشی یا تبلت با ارم تبلیغی راسخون بنظرم برای تبلیغ سایت هم بهتره نمیدونم چرا اقدامی صورت نمیگیره در این زمینه
اکثر سایتها در کنار خرید محصولاتشان یک هدیه ای هرچند کوچک برای تبلیغ سایت کنارش به خریداران هدیه میدند
شما هم بنظرم بهتره این طرح رو اجرا کنید کمترین قدمش میتونه هدیه دادن یک خودکار با ارم و اسم راسخون باشه خودش میتونه برای شناساندن سایت به دیگران مفید واقع بشه
سلام . مثل این سایه گیر .حدود دو سال پیش راسخون همراه با اجناسی که از فروشگاه خریدم برام ارسال کردن
سلام
سلام . مثل این سایه گیر .حدود دو سال پیش راسخون همراه با اجناسی که از فروشگاه خریدم برام ارسال کردن
بله ایکاش اگر هدیه نمیدن با حسنه. از این اقلام بزارن ماهم استفاده کنیم ولی متاسفانه راسخون ایده های کاربران رو جدی نمیگیره
بببخشید تبدیل امتیاز به حسنه به چه نحوی میباش؟
بببخشید تبدیل امتیاز به حسنه به چه نحوی میباش؟
با سلام و ادب
هر امتیاز معادل 5 حسنه می باشد که به صورت خودکار امتیازات شما به حسنه تبدیل می شود.
با تشکر
با سلام
چگونه میتوانیم با سایت راسخون همکاری داشته باشیم؟
با تشکر