راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

سلام

باتوجه به جزییات استخدامی آموزش پرورش

آیا دوره 1 ساله معلمی که قبول شده گان باید برند با  حقوق است یا خیر؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام

سلام

سوال خود را باید از نهاد مربوطه و برگزار کنندگان طرح بپرسید.

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام

سلام بنده از یکی از کارمندان اموزش پرورش که دوستمه پرسیدم گفتن نخیر حقوق نداره تازه  ممکنه شهریه هم بگیرند 

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی 

چندروز پیش این مشکل را طی یک تماس تلفنی به عرض شما رساندم ،چون گفتید همه مشکلات سایت اعم از قطعی سایت راسخون را به شما بگیم ماله همینه گفتم 

دیدم رفع نشد 

براتون عکس تهیه کردم

از نوار زردرنگ لاگین نمی شود ومی رود تو این صفحه واز این صفحه لاگین می شود 

لطفا بررسی کنید 

با سپاس وبا احترام

دوستدارتان حسین رضایی

بنده هم از 4 روز پیش تا الان این مشکل رو دارم کش و هیستوری رو هم پاک کردم در کروم باز مشکل هست

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی 

چندروز پیش این مشکل را طی یک تماس تلفنی به عرض شما رساندم ،چون گفتید همه مشکلات سایت اعم از قطعی سایت راسخون را به شما بگیم ماله همینه گفتم 

دیدم رفع نشد 

براتون عکس تهیه کردم

از نوار زردرنگ لاگین نمی شود ومی رود تو این صفحه واز این صفحه لاگین می شود 

لطفا بررسی کنید 

با سپاس وبا احترام

دوستدارتان حسین رضایی

بنده هم از 4 روز پیش تا الان این مشکل رو دارم کش و هیستوری رو هم پاک کردم در کروم باز مشکل هست

سلام

مدیر گرامی، پاسخی که برای آقای رضایی ارسال کردیم را مجدداً با دقت مطالعه فرمائید.

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام

مدیر گرامی، پاسخی که برای آقای رضایی ارسال کردیم را مجدداً با دقت مطالعه فرمائید.

سلام و تشکر از شما

دوست بزرگوارم اتفاقا من قبل پیام دادن کامل خوندم  این مشکل در همه مرورگرها هست البته فک نکنم مشکل باشه چون بخاطر امنیت اومدین این کارو کردین  که از پروتکل https  استفاده بشه

ولی میشد همین کارو بدون اینکه به صفحه دیگه هدایت بشیم انجام داد که دوکار نشه یا از اون بالا ورود کاربرا حذف بشه و بکل به پایین اورده بشه

بنظرم بهتر بود این کار اطلاعرسانی میشد نه اینکه دوستان فکنن مشکل داره سایت و ورود کاربرا

موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

سلام و تشکر از شما

دوست بزرگوارم اتفاقا من قبل پیام دادن کامل خوندم  این مشکل در همه مرورگرها هست البته فک نکنم مشکل باشه چون بخاطر امنیت اومدین این کارو کردین  که از پروتکل https  استفاده بشه

ولی میشد همین کارو بدون اینکه به صفحه دیگه هدایت بشیم انجام داد که دوکار نشه یا از اون بالا ورود کاربرا حذف بشه و بکل به پایین اورده بشه

بنظرم بهتر بود این کار اطلاعرسانی میشد نه اینکه دوستان فکنن مشکل داره سایت و ورود کاربرا

موفق باشید

با عرض سلام مجدد خدمت شما

بل این مورد در همه مرورگرها است و علت اصلی همان است که اشاره کردیم. البته روش های بهتری غیراز آنچه پیشنهاد دادید وجود دارد اما چون ساختار انجمن بگونه ای است که کاربران فیلم و عکس از سایت های دیگر در انجمن استفاده می کنند، امکان تغییر رویه وجود ندارد. اگر هم دقت کرده باشید، فقط در قسمت انجمن به این صورت است یعنی اگر با https وارد انجمن نشده باشید، هنگام لاگین به صفحه دیگری هدایت می شوید. علت نیز همین نکته اخیر است که عرض کردم. لذا پیشنهاد می شود پس از ورود به صفحه اصلی سایت، به محیط کاربری خود وارد شوید.

با تشکر

mohammad123 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

با سلام فاكتور خريد جهت قرعه كشي ماهانه را چطور ميشود اصلاح كرد؟ آدرس اشتباه ثبت شده لطفا بر اساس مشخصات پروفايلم اصلاح فرماييد باتشكر

sarraf_mahrokh_2015 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 15
|

بسم الرب حق

سلام .چطوری می تونم پست بذارم؟ در قسمت پست های انجمن هرکاری کردم نشد

یاحق

lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|

بسم الرب حق

سلام .چطوری می تونم پست بذارم؟ در قسمت پست های انجمن هرکاری کردم نشد

یاحق

سلام خوش اومدی دوست گرامی... راهنمای گذاشتن پست در صفحه اصلی کاربری وجود داره درضمن میتونید همینجوری که اینجا پست گذاشتید در تالارهای مورد نظرتون مطابق با مطلبی که میخواهید پست بگذارید ..بعضی مواقع از حساب کاربری خارج میشوید برای همین گزینه های مربوط به ایجاد پست وجود ندارد که اگر اسم کاربری ورمزتون رو در بالای صفحه وارد کنید و دوباره وارد سایت شوید برای شما نمایش داده میشود ..منتظر پستهای زیبای شما هستیم ... یاعلی(ع)
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام فاكتور خريد جهت قرعه كشي ماهانه را چطور ميشود اصلاح كرد؟ آدرس اشتباه ثبت شده لطفا بر اساس مشخصات پروفايلم اصلاح فرماييد باتشكر

با سلام و عرض ادب

امکان اصلاح فاکتور وجود ندارد. در پایان طرح، در صورتی که جزو برندگان بودید، حتماً از طریق تماس تلفنی با واحد فروشگاه، موضوع را اطلاع دهید.

موفق باشید

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

سلام

ببخشید مسابقات هفتگی مثل مسابقه واژه بازی و وزنه ها برگزار نمی شه؟ ماه رمضان هم که تموم شد.

sadra122 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 505
|

سلام پس کی جواب مسابقه ی دست خط برتر رو می دین؟ و اینکه قرعه کشی ماهانه انجام شد؟ جوابش رو کی می ذارین؟

namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

سلام پس کی جواب مسابقه ی دست خط برتر رو می دین؟ و اینکه قرعه کشی ماهانه انجام شد؟ جوابش رو کی می ذارین؟

با عرض سلام.

قرعه کشی ماهانه تیر ماه انجام گردیده و نتایج اعلام شده است:

http://rasekhoon.net/forum/thread/1074712/page1/

کیف هارد اکسترنال مبارکتون باشه.

موفق باشید.

lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
جایزه دست خط برتر را بین دوستانی که رای دادن باید تقسیم کنید...ووولاااا