سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام خدمت آقای کیانی گل
در اقدامی غیر مسلحانه در پشت جبهه راسخون توسط آقای خورزوخان
با تشکر
سلام جناب رضایی
الان صفحه اصلی انجمن را بررسی کردم. تالار کامپیوتر و فناوری اطلاعات مشکلی ندارد.
درودی دوباره بله الان هست ،چرا هست چون اگر کاربری پستی در اون تالار ارسال کند اون تالار برمی گرده ودیشب هم کاربری پستی ارسال کرد وتالار کامپیوتر وفناوری اطلاعات برگشت سر جاش،یه بررسی به واحد فنی بگید انجام بدند ،شنیده ها حاکی از آن است قبلا برای تالار گردشگری هم اتفاق افتاده است ،اگر دیدید فایده ندارد من با تیم مذاکرات فنی ام
سلام
طاعات و عباداتتون مورد قبول خدای مهربان
بنده یه پادکست مذهبی فرهنگی در مورد تقوا در فضای مجازی رو درست کردم، میخواستم بدونم در صفحه ی اصلی سایت راسخون میشه کار کرد؟
و اگر نمیشه باید در کدوم بخش انجمن کار کنم؟
می توانید این پادکست را دانلود کنید و یا از طریق پلیر زیر به صورت آنلاین بشنوید.
تهیه و تنظیم: سعید باقریه
سلام
طاعات و عباداتتون مورد قبول خدای مهربان
بنده یه پادکست مذهبی فرهنگی در مورد تقوا در فضای مجازی رو درست کردم، میخواستم بدونم در صفحه ی اصلی سایت راسخون میشه کار کرد؟
و اگر نمیشه باید در کدوم بخش انجمن کار کنم؟
می توانید این پادکست را دانلود کنید و یا از طریق پلیر زیر به صورت آنلاین بشنوید.
تهیه و تنظیم: سعید باقریه
با سلام و عرض ادب
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه پربرکت
پادکست زیبایی بود. نوع محتوای تهیه شده، پادکست است و موضوع آن، دینی و مذهبی بود. باتوجه به اینکه ساختار انجمن نیز موضوعی می باشد، می توانید در قسمت اخبار دینی، درج نمائید.
لازم به ذکر است سایت راسخون هیچگونه تبلیغ و لینکی از سایت های دیگر را در صفحه اصلی و صفحات داخلی خود درج نمی نمایند.
موفق باشید
خیلی ممنون از توجهتون
یعنی داخل انجمن هم نمیشه لینکی رو قرار داد که از سایت دیگه باشه؟
اگر نه پس چطور باید آپلود کرد؟ راسخون آپلود سنتر داره؟
خیلی ممنون از توجهتون
یعنی داخل انجمن هم نمیشه لینکی رو قرار داد که از سایت دیگه باشه؟
اگر نه پس چطور باید آپلود کرد؟ راسخون آپلود سنتر داره؟
با سلام و احترام
اگر لینک دانلود فایلی باشد که محتوای آن از نظر قوانین انجمن بلامانع باشد، مشکلی نخواهد بود.
در حال حاضر آپلود سنتری که بتوانیم در اختیار کاربران قرار دهیم، ایجاد نشده است.
خیلی خیلی ممنون از پاسختون
موفق باشید
التماس دعا
با سلام و تشکر از زحمات شما
در مورد مسابقه عکاسی با تبلت و موبایل باید عرض کنم که با توجه به حجم زیاد عکس های ارسالی خواهشمندم اگر امکان دارد تعداد جوایز را افزایش دهید
با سلام و تشکر از زحمات شما
در مورد مسابقه عکاسی با تبلت و موبایل باید عرض کنم که با توجه به حجم زیاد عکس های ارسالی خواهشمندم اگر امکان دارد تعداد جوایز را افزایش دهید
با سلام و عرض ادب
موضوع بررسی می شود. در صورتی که واقعاً استقبال خوبی شده باشد، حتماً در خصوص تعداد و کیفیت جوائز تجدید نظر خواهیم کرد.
از حضور شما در مسابقه عکاسی نیز سپاسگزاریم.
سلام آقاي كياني.
صبحتون بخير. طاعاتتون قبول.
ببخشيد بخش فيض آنلاين بازم مشكل خورده. ميشه برطرف كنيد؟
با تشكر
سلام آقاي كياني.
صبحتون بخير. طاعاتتون قبول.
ببخشيد بخش فيض آنلاين بازم مشكل خورده. ميشه برطرف كنيد؟
با تشكر
سلام علیکم
متشکرم. إن شاالله طاعات و عبادات سرکار هم مقبول حق
بله سایت در حال حاضر روی https قرار گرفته. سعی خواهیم کرد طی یکی دو روز آینده مشکل باز نشدن فیض آنلاین و بخش وبلاگ برطرف شود.
با عرض سلام و خسته نباشید.
در زیر تالار استان ها چرا تهران رو پیدا نمی کنم؟!
با تشکر.
با عرض سلام و خسته نباشید.
در زیر تالار استان ها چرا تهران رو پیدا نمی کنم؟!
با تشکر.
با عرض سلام و ادب و با اجازه از جناب کیانی
از طریق دسترسی سریع به انجمن ها در پایین صفحه بروید این قسمت را پیدا می کنید احتمالا پستی در این زیر تالار حذف شده و باعث شده که زیر تالار تهران پنهان بشود .
با تشکر
با سلام ودرود خدمت شما آقای کیانی
ان شالله روز چهارشنبه به اتفاق امیر حسین خدا پرست وعلیرضا ساعت یازده صبح خدمتتان خواهیم رسید .
با سپاس واحترام
دوستدارتان حسین رضایی
ان شالله روز چهارشنبه به اتفاق امیر حسین خدا پرست وعلیرضا ساعت یازده صبح خدمتتان خواهیم رسید .
با سپاس واحترام
دوستدارتان حسین رضایی
باسلام و عرض ادب و احترام.
همانطور که جناب آقای رضایی فرمودند، انشاءالله بنده به اتفاق ایشان و آقای حمزه زاده در روز چهارشنبه این هفته خدمتتان خواهیم رسید.
باسپاس بی پایان
با سپاس واحترام
دوستدارتان حسین رضایی
باسلام و عرض ادب و احترام.
همانطور که جناب آقای رضایی فرمودند، انشاءالله بنده به اتفاق ایشان و آقای حمزه زاده در روز چهارشنبه این هفته خدمتتان خواهیم رسید.
باسپاس بی پایان
با سلام و احترام
برای روز چهارشنبه فرصت نیست. یکشنبه هفته آینده إن شاالله تشریف بیاورید.