راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام ودرودی بی پایان

همش انتقاد ،همش دعوا ،به قول روابط عمومی همش اعتراض ،آقا حالا هم که سرعت راسخون بی نظیر شده ،کیفیتش ببی نهایت این چند روزه خوب بوده وقطعی نداشته ،یکی نمی آید بگه روابط عمومی عزیز سپاسگزاریم از پی گیری هاتون وامیدواریم این مشکل قطعی مثل الان که خوب وعالی وبی نظیر شده ریشه کن شود ،خب چون خودمم معترض ومنتقد راسخون از طرف برخی ها شناخته شده ام پس از یک 21بند اعتراض  ،حالا هم باید ادب حکم می کند ،انصاف حکم می کند بیام ویه تشکر هم داشته باشم .

سپاس بی نهایت 

سلام علیکم

آنچه برای رفع مشکلات و پیگیری درخواست های کاربران صورت میگیرد را گوشه ای از وظایف خود می دانیم و برای انجام آن ها، حداکثر توانایی خود را همواره بکار بسته ایم. هرچند در این راه هیچ تشکری نشود، اما حضور و فعالیت بیش از پیش شما عزیزان، بهترین تشکر و باعث دلگرمی و انرژی مضاعف ما می شود.

از لطف شما ممنونم.

موفق باشید

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

با عرض سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما جناب آقای کیانی . خسته نباشید .

دو تا سوال دارم از حضورتان

ایا عنوان و طرح بعضی مسائل در سایت راسخون که جنبه عمومیت نداره و خاص است مفید است ؟ یا نه باعث اشنا شدن

کاربران با بعضی مسائل که بهتر است اشنا نشوند. حداقل توسط سایت راسخون 

سوال دوم شما با کدام مرورگر سایت رو باز میکنید ؟ من برای کلیک کردن روی لینک ها پست ها ی ارسالی مشکل دارم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

امروز بعد از مدتها با ناامیدی سری به فیض آنلاین زدم و در کمال تعجب هیچ نقصی مشاهده نشد!!!

جا داره از زحمات جناب آقای کیانی تشکر کنم. 

با سلام و تشکر از پیام تبریک سرکار و همچنین پست اخیر

دفعات قبل هم پیگیری برای رفع انجام شده بود ولی ظاهراً مرورگر شما در این مورد قادر به نمایش نبود. چون اخیراً تغییری در این بخش صورت نگرفته. در هر صورت از توجه سرکار سپاسگزارم. بعد از استفاده إن شاالله ما راهم دعا بفرمائید.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما جناب آقای کیانی . خسته نباشید .

دو تا سوال دارم از حضورتان

ایا عنوان و طرح بعضی مسائل در سایت راسخون که جنبه عمومیت نداره و خاص است مفید است ؟ یا نه باعث اشنا شدن

کاربران با بعضی مسائل که بهتر است اشنا نشوند. حداقل توسط سایت راسخون 

سوال دوم شما با کدام مرورگر سایت رو باز میکنید ؟ من برای کلیک کردن روی لینک ها پست ها ی ارسالی مشکل دارم

سلام جناب کمالی

ضمن عرض خسته نباشید متقابل خدمت شما و تشکر از این که سوالات خود را با ما درمیان گذاشتید

در خصوص سوال اول، نوع مسائل و موضوعات مدنظر و یا در صورت لزوم متن مطالب، پیش از ارسال با ما هماهنگ شود تا همسو بودن آن با سایر محتوا و جهت گیری های انجمن، بررسی شود. زیرا همانگونه که به خوبی اشاره کردید، برخی مسائل را ما نباید به آن بپردازیم. هرچند جزو واقعیت ها و مسائل روزمره باشد. در هر صورت برای موضوعات خاص باید هماهنگی صورت گیرد.

من از آخرین نسخه مرورگر کروم استفاده می کنم که در صفحه اصلی انجمن ها، فقط برای کلیک روی برترین مطالب، مشکل دارد. اما در مرورگر فایرفاکس به خوبی نمایش داده می شود.  به نظر می رسد این ناسازگاری در نسخه های جدید کروم بوجود آمده که کدهای استفاده شده را به درستی نمایش نمی دهد.

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

باسلام عرض ادب خدمت جنابعالی و تمام دوستان عزیز:

دوست خوبمان جناب onehamed امروز و به عبارتی الآن در حال دادن کنکور ریاضی هستند.

مطمئنا راسخونی های دیگری نیز امروز و روزهای آینده کنکور دارند و خواهند داشت.

گفتم همگی دسته جمعی برای دست یابی به آنچه صلاح و خیر این دوستان هست دعا کنیم تا ان شاء ا... مثل همیشه موفق و سربلند باشند.

ممنون

ali82kh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 68
|

با سلام خدمت شما

من می  خواستم در بخش مقالات سایت راسخون مقاله ای ارسال کنم ولی بلد نبودم از شما می خواهم نحوه ارسال مقاله را در بخش مقالات سایت توضیح دهید .

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

با سلام خدمت شما

من می  خواستم در بخش مقالات سایت راسخون مقاله ای ارسال کنم ولی بلد نبودم از شما می خواهم نحوه ارسال مقاله را در بخش مقالات سایت توضیح دهید .

همراه گرامی با سلام و عرض ادب
امکان ارسال مقاله در حال حاضر وجود ندارد.
اگر مقالاتی دارید که می خواهید بصورت رایگان در بخش مقالات به اشتراک قرار دهید یا جهت هر نوع همکاری مقالاتی دیگر، می توانید با پست الکترونیکی زیر مکاتبه کنید:
با تشکر
موفق باشید

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام  و عرض خسته نباشید  

با توجه  به نزدیک  شدن به ایام  ماه مبارک  رمضان  و طبق روال چند سال گذشته  طرح  ۳۰ شب  ۳۰  آیه  در تالار  صالحین  تقاضا  دارم  اگر موافق مینمایید  مثل  گذشته امتیاز ویژه  برای طرح  گذاشته  شود  

متاسفانه من با آقای دیمی آشنا نیستم  و نمیدونم  که آیا ایشون همچنان مایل به  برگزاری طرح  هستند یا خیر   میخواستم  نظر ایشان را جویا  شوید و در صورت موافقت کارهای  اولیه طرح  ایجاد گردد  

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام  و عرض خسته نباشید  

با توجه  به نزدیک  شدن به ایام  ماه مبارک  رمضان  و طبق روال چند سال گذشته  طرح  ۳۰ شب  ۳۰  آیه  در تالار  صالحین  تقاضا  دارم  اگر موافق مینمایید  مثل  گذشته امتیاز ویژه  برای طرح  گذاشته  شود  

متاسفانه من با آقای دیمی آشنا نیستم  و نمیدونم  که آیا ایشون همچنان مایل به  برگزاری طرح  هستند یا خیر   میخواستم  نظر ایشان را جویا  شوید و در صورت موافقت کارهای  اولیه طرح  ایجاد گردد  

با سلام و احترام

با پیشنهاد شما موافقت می شود. از این طرح نیز استقبال می کنیم و باتوجه به توانایی و سابقه شما، إن شاالله همانند گذشته در سطح خیلی خوب و با کیفیت برگزار نمائید.

هماهنگی های لازم با جناب دیمی نیز توسط آقای منتظمی صورت خواهد گرفت. جناب نجاران نیز در اجرای برخی طرح ها همراه خواهند بود. بنده نیز در خدمت هستم. امیدواریم این طرح های ارزشمند که همگی به منظور بهره مندی حداکثر از فضائل این ماه مبارک است، را بتوانیم به خوبی و آنگونه که شایسته است، اجرا نماییم.

موفق باشید

tahmores کاربر طلایی1
|
|

با عرض  سلام  و‌خسته  نباشید   

تقاضا دارم   لینک زیر  امروز   در  بهترین ها   بارگزاری  شود  . 

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1063464/page1/success/

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض  سلام  و‌خسته  نباشید   

تقاضا دارم   لینک زیر  امروز   در  بهترین ها   بارگزاری  شود  . 

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1063464/page1/success/

با سلام و احترام

لینک پینشهادی جهت درج در برترین ها به مسئول انجمن ها ارجاع گردید.

با تشکر

aligoharsamimi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 353
|

آقا من نفهمیدیم مشکلم رو کجا بگم بخاطر همین سر راست امدم اینجا

من بعضی موقعه ها میام تو راسخون با مشکل به مانند تصویر زیر روبرو میشوم ،این تازه اول ماجرا هستش و بعضی مواقع در حین ارسال پست هم چین چیزی میاد ،........................... چنان اعصابم رو بهم میریزه که نگو

مشکل از سایت هست یا از من

مرور محبوبم که فایر فاکس و نسخه 35

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید یا از لینک زیر استفاده کنید

http://s6.picofile.com/file/8194103950/rasekhoonerror.png

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

آقا من نفهمیدیم مشکلم رو کجا بگم بخاطر همین سر راست امدم اینجا

من بعضی موقعه ها میام تو راسخون با مشکل به مانند تصویر زیر روبرو میشوم ،این تازه اول ماجرا هستش و بعضی مواقع در حین ارسال پست هم چین چیزی میاد ،........................... چنان اعصابم رو بهم میریزه که نگو

مشکل از سایت هست یا از من

مرور محبوبم که فایر فاکس و نسخه 35

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید یا از لینک زیر استفاده کنید

http://s6.picofile.com/file/8194103950/rasekhoonerror.png

همراه گرامی با سلام و عرض ادب

مشکلات ذکر شده مرتبط با سایت بوده و از جانب شما نمی باشد، لازم به ذکر است، در موارد بروزرسانی سخت افزاری و نرم افزاری سایت ممکن است چنین خطاهایی به کاربران گرامی نمایش داده شود که معمولا در زمانی کوتاه، برطرف می گردد.

با سپاس از همراهی شما

موفق باشید

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام و‌خسته نباشید خدمت  جناب کیانی  

آقای کیانی من در تاپیک  سفره های آسمانی  به واژه را اصلاح  کردم  و‌بعد از  ارسال   تاپیک  غیر فعال گردید  تا با تایید مدیر فعال  گردد  

تقاضا دارم  تاپیک را فعال  کنید  

سپاسگذارم 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و‌خسته نباشید خدمت  جناب کیانی  

آقای کیانی من در تاپیک  سفره های آسمانی  به واژه را اصلاح  کردم  و‌بعد از  ارسال   تاپیک  غیر فعال گردید  تا با تایید مدیر فعال  گردد  

تقاضا دارم  تاپیک را فعال  کنید  

سپاسگذارم 

با سلام و آروزی قبولی طاعات و عبادات

درخواست شما در زمان ارسال، توسط همکاران انجم گردید.

موفق باشید