راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

جناب رضایی

سلام علیکم

از شما متشکری که طبق صحبت های انجام شده در جلسه حضوری، در حال برنامه ریزی و انجام فعالیت هستید.

موارد پیشنهادی مناسب است. إن شاالله با همکاری آقای شیرانی که فردی فعال، خوش اخلاق و با انگیزه هستند و با حمایت های روابط عمومی تا حد توان، ستقبال کاربران از تالار وبلاگ نویسی بیشتر شده و باعث شود اطلاعات و دانش وبلاگ نویسان ارتقاء یابد.

موفق باشید

درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

بنده از روابط عمومی چیزی زیادی نمی خواهم ،فقط تبلیغات در لینک های چرخشی به موقع برای تالار وبلاگ حتما انجام گیرد ،ضمن اینکه از تمامی حمایت های شما کمال سپاسگزاری را داریم ،تالار مسابقات وبلاگ نویسی به جناب شیرانی سپرده شد وموظف اند حتما به روز رسانی این تالار را انجام دهند ولی مشکل اینجاست که اشان یک هفته یکبار یا ده روز یکبار فقط به صندوق پیام من اعلام حضور می کنند وفعالیت فوق را ندارند که امیدوارم ایشان این کارا به نحواحسن انجام دهند 

سلام جناب رضایی

خسته نباشید

ما نهایت همکاری را خواهیم داشت. مدیریت تبلیغات لینک های چرخشی و برترین ها با حاج آقا منتظمی است. شما پیشنهادات خود را برای تبلیغات به ایشان حتماً ارائه کنید اما اجاه دهید تصمیم گیری با ایشان باشد. همه لینک های چرخشی متعلق به انجمن نیست. واحد اخبار و بخش های دیگر سایت نیز حق درج لینک دارند. ضمن آن که در قسمت انجمن ها، تالارها و موضوعات مختلفی وجود دارد که باید به طور متعادل این سهمیه تقسیم شود.

همین که جناب شیرانی در سایت حضور داشته و در فعالیت های مربوط به تالار را در حد توان خود انجام دهند، کفایت می کند. چند بار ایشان را در نمایشگاه و موسسه به طور حضوری دیده ام. فردی فعال و با انگیزه هستند و طبق گذشته، حتماً در فرصت هایی که در اختیار دارند، در بروزرسانی تالار و مشارکت در مباحث شرکت خواهند کرد.

به امید موفقیت های بیشتر در تالار وبلاگ نویسی شما

namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

آقای کیانی اگه ممکنه برای تاپیک های وزنه بازی و واژه بازی بعد از اتمام زمان پاسخدهی امتیازاتی به کاربرانی که شرکت نموده اند و پاسخ صحیح داده اند اهدا شود.

با تشکر.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

آقای کیانی اگه ممکنه برای تاپیک های وزنه بازی و واژه بازی بعد از اتمام زمان پاسخدهی امتیازاتی به کاربرانی که شرکت نموده اند و پاسخ صحیح داده اند اهدا شود.

با تشکر.

سلام علیکم

شما هم خسته نباشید.

ضمن تشکر از سرکار، عزیزان استقبال خوبی از برنامه های تالار مسابقات داشته اند و مدیر برنامه های آن، جناب Mohamad98 و حاج آقا منتظمی نیز چنین پیشنهادی داشتند. لذا با این درخواست موافقت می شود و از هفته آتی هم برای مسابقه واژه ها و هم وزنه ها، امتیازاتی تعلق خواهد گرفت.

إن شاالله شاهد حضور فعالتر و بیشتر، از سوی کاربران باشیم.

موفق باشید

per1390 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 511
|

سلام علیکم

خیلی دیر پست ها را تایید می نمایید الان چند روز است از پست های من می گذرد اما در منوی کاربری علامت تایید در کنار آنها نخورده است

با تشکر

التماس دعا

per1390 کاربر طلایی1
|
|

با عرض پوزش

یک نکته دیگه اینکه اگر در مورد نظر بدهیم نمی توانیم نظرمان را در بخش منوی کاربری قسمت نظرات مشاهده نماییم.

فقط در صورتی که نظر تایید شود در آن جا نشان داده می شود در صورتی که به نظر من کاربر باید آرشیوی از نظراتی که ارسال کرده است داشته باشد.

با تشکر

التماس دعا

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

خیلی دیر پست ها را تایید می نمایید الان چند روز است از پست های من می گذرد اما در منوی کاربری علامت تایید در کنار آنها نخورده است

با تشکر

التماس دعا

با سلام و عرض ادب

واحد نظارت علاوه بر بررسی پست ها، وظایف دیگری نیز برعهده دارند. لذا باتوجه به افزایش تعداد پست ها در روزهای اخیر، روند تأیید آن ها با تأخیر انجام می شود. شما فعالیت خود را ادامه دهید. پست ها به مرور بررسی و تأیید می شوند. در این خصوص جای نگرانی نیست.

برای نمایش آرشیو نظرات ارسالی کاربران، باید در این مورد با واحد فنی صحبت کنیم. پیشنهاد خوبیست. منتهی اگر از لحاظ فنی، امکان پذیر باشد، حتماً لحاظ خواهیم کرد.

از توجه شما متشکریم.

per1390 کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

بعد از گذشت ۳ الی ۴ روز از پست هایی که در انجمن ها گذاشته ام هنوز تایید نشده و امتیاز آن ها داده نشده است.

تعداد پست های ارسالی بنده نیز افزایش بیافته است.

لطفا بررسی نمایید.

با تشکر

التماس دعا

per1390 کاربر طلایی1
|
|

لطفا در بخش مدیریت پست های وبلاگ بررسی نمایید و امکان دسته بندی بر اساس زمان (روز-ماه-سال) را برایپوست ها ایجاد نمایید.

ضمنا در قسمت مدیریت وبلاگ اصلا آمار و ارقام مربوط به تعداد پست ها-پست های فعال و غیر فعال-آمار بازدید از وبلاگ و...

وجود ندارد لطفا مشکل را حل نمایید.

با تشکر

per1390 کاربر طلایی1
|
|

راستی این مشکل در قسمت پست های انجمن ها هم وجود دارد.

per1390 کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

نظراتی که برای پست های وبلاگ داده می شود تنها وپس از اینکه اجازه نمایش به آن ها داده شود مشخص می گردد

که مربوط به کدام پست است.

لطفا رسیدگی کنید.

با تشکر

التماس دعا

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|

سلام خدمت مدیرمحترم انجمهاودوست عزیزم

per1390 کاربر طلایی1
|
|

سلام

با توجه به اینکه لینک مستقیم نباید بدهیم.

پیشنهاد می شود :

با توجه به سرعت ‍‍پایین اینترنت و عدم امکان پذیر بودن اینکه یک بار فایل را دانلود و دوباره آپلود کنیم.

برنامه ای بنویسید که فقط لینک فایل مورد نظرمان را به آن بدهیم و برنامه به صورت خودکار آن را

دانلود و لینک جدید را برای استفاده به ما برگرداند.

با تشکر

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|

سلام علیکم

نظراتی که برای پست های وبلاگ داده می شود تنها وپس از اینکه اجازه نمایش به آن ها داده شود مشخص می گردد

که مربوط به کدام پست است.

لطفا رسیدگی کنید.

با تشکر

التماس دعا

واقعا مشکل بزرگیه که ندونی دوستی که نظر ارسال کرده برای کدوم پستت بوده خیلی وقتها من کل پستهامو بالا پایین میکنم بعد از فعال کردن نظر تا ببینم برای کدوم پست نظر داده تا جوابشون را بدم لطفا این مورد حتما بررسی بشه واگر امکانش هست این ایراد رفع بشه با تشکر
namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

یک انتقادی در خصوص مسابقه اسم و فامیل داشتم.

چرا نتایج انقدر دیر اعلام میشه؟

درسته که امتیازدهی به تک تک پستها کار سختیه اما دیگه نه انقدر!!

مثلاً حرف الف که قرار بود به نفر اول هم کارت شارژ هدیه بدن مال 16 اردیبهشته!!!

به نظرتون خیلی دیر نیست که هنوز نتایج اعلام نشده؟!

با تشکر.

zeinab_p کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 355
|

سلام

چرا به مشاوره ها اینقد دیر پاسخ داده میشه؟

فک کنم بیشتر از ی هفته ست سوالی رو در بخش IT مطرح کردم اما پیگیری میکنم می بینم هنوز پاسخ داده نشده.

زودتر جواب بدید خواهش میکنم. کد پیگیری: 3407731349

ممنون