سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام و خسته نیاشید
لطفا روش ارسال مقاله به را سخون و قالب آنرا توضیح بدهید.
باسلام و خدا قوت
در این دو سه سالی که در راسخون عضو بودم واقعا نهایت لذت رو بردم ، در هفتمین سالگرد تاسیس سایت انتظار داشتیم که راسخون با امکانات بیشتری در دسترس قرار بیگره مثلا این ارسال مقاله فعال بشه که تو محیط کاربری مون هست و خودمون خبر نداریم از کجا ارسال مقاله کنیم یا یه پیشنهاد که سرویس پست الکترونیک راسخون هم اضافه بشه، توی خدمات دهی سایت که کم نذاشتید از مقاله تا وبلاگ و پرندگان ایران و بازی های آنلاین و... ولیکن اگه این سرویس پست الکترونیک اضافه بهش خیلی هم بهتر میشه او اصطلاحا خودکفا میشه.روی این پیشنهاد حتما فکر کنید چیز خیلی خوبی میشه
باتشکر
با سلام
لطفا در صورت امکان 88 پیام ارسال شده به حساب کاربری بنده را حذف بفرمایید .
با تشکر
با سلام و احترام خدمت آقای کیانی؛
من و این سؤال، همین الآن، یهویی!!!!
طرح آموزش احیاء(همون طرح بها) که قبلاً برگزار میشد، دیگه قرار نیست برگزار بشه؟؟؟
خیلی ممنون
با سلام و احترام
جناب رضایی
برای حضور خود در سایت و استعفا و کناره گیری زمان مشخص نکنید. خود را محدود به این چیزها نکنید. باز هم عرض می کنم نبود آپلود سنتر، هیئت های مذهبی و ... مانع فعالیت شما در سایت نمی شوند.
ما منکر زحمات و تلاش های شما نیستیم. از ظرفیت ها و همکاری که بین ما و شما وجود دارد می توانید استفاده کنید نه کناره گیری.
برای استقبال بهتر از برنامه ها و ایده های تالار شما، راهکارهایی وجود دارد و پیشنهاداتی داریم که بهتر است حضوراً تشریف بیاورید و در این رابطه با هم صحبت کنیم.
از نظر ما هیچ مشکلی در این رابطه وجود ندارد و با یک جلسه، می توانیم ابهامات و سوالات شما را پاسخ دهیم.
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام و احترام
پاسخ پیام شما ارسال گردید.
موفق باشید
با سلام و خسته نیاشید
لطفا روش ارسال مقاله به را سخون و قالب آنرا توضیح بدهید.
با سلام و عرض ادب
کاربر گرامی، ارسال مقاله غیرفعال شده است و فعلاً امکان افزودن آن وجود ندارد.
باسلام و خدا قوت
در این دو سه سالی که در راسخون عضو بودم واقعا نهایت لذت رو بردم ، در هفتمین سالگرد تاسیس سایت انتظار داشتیم که راسخون با امکانات بیشتری در دسترس قرار بیگره مثلا این ارسال مقاله فعال بشه که تو محیط کاربری مون هست و خودمون خبر نداریم از کجا ارسال مقاله کنیم یا یه پیشنهاد که سرویس پست الکترونیک راسخون هم اضافه بشه، توی خدمات دهی سایت که کم نذاشتید از مقاله تا وبلاگ و پرندگان ایران و بازی های آنلاین و... ولیکن اگه این سرویس پست الکترونیک اضافه بهش خیلی هم بهتر میشه او اصطلاحا خودکفا میشه.روی این پیشنهاد حتما فکر کنید چیز خیلی خوبی میشه
باتشکر
با سلام و احترام
باتوجه به تمرکز واحد برنامه نویسی بر روی نسخه جدید سایت راسخون، افزودن قابلیت های جدید در دستور کار قرار ندارد. پیشنهاد پست الکترونیکی اختصاصی نیز، ایده خوبیست. از شما برای طرح آن متشکریم. حتماً در صورت فراهم شدن بستر لازم، آن را اجرایی خواهیم کرد.
با سلام
لطفا در صورت امکان 88 پیام ارسال شده به حساب کاربری بنده را حذف بفرمایید .
با تشکر
با سلام و احترام
در قسمت صندوق پیام، دکمه ای با عنوان "حذف همه" وجود دارد که تمامی پیام های صندوق شما را حذف می نماید.
موفق باشید
با سلام و احترام خدمت آقای کیانی؛
من و این سؤال، همین الآن، یهویی!!!!
طرح آموزش احیاء(همون طرح بها) که قبلاً برگزار میشد، دیگه قرار نیست برگزار بشه؟؟؟
خیلی ممنون
سلام علیکم جناب دیمی
خسته نباشید
آخرین مرحله آن دو سال پیش برگزار شد و فعلاً باتوجه به عدم درخواست از سوی مرکز مدیریت فوریت های پزشکی استان، اجرای مجدد آن در دستور کار قرار ندارد.
سلام و عرض ادب و احترام
اومدم اینجا پست زدم که ببینید روح شدم و امضام رو تایید بفرمایید.
با تشکر
با سلام و احترام
جناب رضایی
برای حضور خود در سایت و استعفا و کناره گیری زمان مشخص نکنید. خود را محدود به این چیزها نکنید. باز هم عرض می کنم نبود آپلود سنتر، هیئت های مذهبی و ... مانع فعالیت شما در سایت نمی شوند.
ما منکر زحمات و تلاش های شما نیستیم. از ظرفیت ها و همکاری که بین ما و شما وجود دارد می توانید استفاده کنید نه کناره گیری.
برای استقبال بهتر از برنامه ها و ایده های تالار شما، راهکارهایی وجود دارد و پیشنهاداتی داریم که بهتر است حضوراً تشریف بیاورید و در این رابطه با هم صحبت کنیم.
از نظر ما هیچ مشکلی در این رابطه وجود ندارد و با یک جلسه، می توانیم ابهامات و سوالات شما را پاسخ دهیم.
درودی بی پایان ،شاید با اینکار بتوان مسوولین را بیدار کرد،دلسوز راسخون وراسخونی هستl ،من یک راسخونی ام ولی دوست دارم پیشنهاداتم اجرا شود که پیشرفت راسخون روز افزون گردد، که شاید این خواسته ما کاربران اجرا گردد ،اگر اینطور صلاح می دانید وبا یک جلسه به تمامی پرسش ها وابهامات بنده پاسخ می دهید ،من حرفی ندارم ،در اسرع وقت خدمتتان خواهیم رسید
درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی
با توجه به بیانیه چند روز پیش بنده فقط جهت بیان انتقادات وپیشنهادات وارده ،خیلی از کاربران فکر می کنند بنده برای جایزه فعالیت می کنم ،لذا خیلی از کاربران تو اتاق چت وگفتگوی مدیران راسخونی بنده را بسیار ناراحت کرده اند ،لذا تنها درخواست بنده اینه که بنده مایل به دریافت جایزه دوره ای مدیران نیستم ولطف کنید از این به بعد به حساب بنده حتی یک ریال هم واریز نکنید .
با سپاس
دوستدارتان یک راسخونی :حسین رضایی