سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با درودی بی پایان
قطعی شد من به خاطر آقایان خداپرست وحمزه زاده زودتر می آیم ولی جناب شیرانی ساعت 12ظهر خودش را می رساند به محل موسسه
بدرود
گر نگاهی به ما کند زهرا(س) درد ها را دوا کند زهرا(س)
کم مخواه از عطای بسیارش هر چه خواهی عطا کند زهرا(س)
سلام.ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) رو خدمت شما و تمام همکاران زحمتکش راسخون تبریک عرض میکنم.
ان شاءالله حضرت زهرا(س) بهترین عیدی ها رو به همه ی ما عنایت کنن.
باسلام پیشاپیش میلاد حضرت زهرا(س) به شما و تمامی کارمندان موسسه راسخون تبریک عرض می کنم.
حیف شد از اینکه شما فردا نیستید. با اینکه شما فردا در موسسه نبودید ولی قرار بود فردا بیاییم که متاسفانه برخی مشکلات مانع حضور ما شد. انشاءالله بعدا خدمت می رسیم... باسپاس
سلام.من اعتبار ریالی افزایش دادم از حسابمم پول کم شد ولی توسایت اعتبارم صفره
سلام.من اعتبار ریالی افزایش دادم از حسابمم پول کم شد ولی توسایت اعتبارم صفره
با سلام و تشکر
تراکنش بانکی انجام شده در درگاه بانک ملت ناموفق بوده است. در صورتیکه پولی از حساب شما کسر شده باشد ظرف 72 ساعت به حساب شما برگشت داده خواهد شد.
با سلام
عنوان مطلب را ذکر کنید تا بررسی شود.
موفق باشید
با سلام
عنوان پست در پست های ارسالی من نیست . نمیدونم چرا . فقط وقتی ارسال کردم پیغام داد پس از تائید مدیر قابل رویت خواهد بود
موفق باشید
سلام خاستم یک عرض ادبی خدمت شما بکنم و تشکر از همه زحمات شما داشته. باشم اقای کیانی انشالله از این ماه برنامه های متنوع همراه با مسابقات برای تالار در نظر گرفتم و بعضی هاش طراحی شده اند و چندتا از طرحها رو مقدماتشو اماده کردم امیدوارم شما هم همکاری های لازم رو کما به سابق با این تالار داشته باشید مدیر محترم انجمن ها هم در جریان این برنامه ها هستند انشالله طرح ها رو برا شما هم ارسال میکنم تا نظرات خودتونو بگین تشکر
با سلام
موفق باشید
با سلام
عنوان پست در پست های ارسالی من نیست . نمیدونم چرا . فقط وقتی ارسال کردم پیغام داد پس از تائید مدیر قابل رویت خواهد بود
موفق باشید
با سلام
اگر عنوان را ذکر می کردید پاسخ دقیق تری به شما داده می شد، اما پست شما بر اساس اطلاعات موجود به جهت ارسال در تالار غیرمرتبط و تکراری بودن حذف شده است.
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
اگر عنوان را ذکر می کردید پاسخ دقیق تری به شما داده می شد، اما پست شما بر اساس اطلاعات موجود به جهت ارسال در تالار غیرمرتبط و تکراری بودن حذف شده است.
موفق باشید
با سلام
پاسخ شما دقیق دقیق بود و چیزی کم نداشت . چون پست من ربط داشت به شجره نامه رهبر معظم انقلاب خیلی واسم مهم بود . حتما خیلی مهم نبوده
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
پاسخ شما دقیق دقیق بود و چیزی کم نداشت . چون پست من ربط داشت به شجره نامه رهبر معظم انقلاب خیلی واسم مهم بود . حتما خیلی مهم نبوده
موفق باشید
با سلام و احترام
جناب آقای کمالی
نظارت بر مطالب، بر اساس اهمیت محتوا صورت نمی گیرد. بلکه طبق پاسخ بخش نظارت، احتمالاً برحسب تکراری بودن یا درج در تالار غیرمرتبط، حذف گردیده. لذا موضوع کم اهمیتی اصلا مطرح نشده. إن شاالله برنامه ریزی جهت اطلاع به کاربران در خصوص حذف پست های آن ها انجام خواهد شد.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای کیانی پرتلاش و زحمت کش
و تشکر از بابت بخش چند رسانه ای بسیار بسیار عالی و پر محتوا...
در بخش انیمیشن ها کودک و نوجوان انیمیشن یوگی خرسه غلط املایی دارد نوشته شده یوگی خزسه لطفا تصحیح نمایید تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای کیانی پرتلاش و زحمت کش
و تشکر از بابت بخش چند رسانه ای بسیار بسیار عالی و پر محتوا...
در بخش انیمیشن ها کودک و نوجوان انیمیشن یوگی خرسه غلط املایی دارد نوشته شده یوگی خزسه لطفا تصحیح نمایید تشکر
با سلام و عرض ادب
از لطف و توجه شما متشکرم جناب آقای علوی
خداروشکر این بخش مورد رضایت و استفاده بسیاری از کاربران اینترنت قرار گرفته.
پیام شما جهت اصلاح خطا، به مسئول واحد چندرسانه ای ارجاع گردید.
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
با سلام و احترام
جناب آقای کمالی
نظارت بر مطالب، بر اساس اهمیت محتوا صورت نمی گیرد. بلکه طبق پاسخ بخش نظارت، احتمالاً برحسب تکراری بودن یا درج در تالار غیرمرتبط، حذف گردیده. لذا موضوع کم اهمیتی اصلا مطرح نشده. إن شاالله برنامه ریزی جهت اطلاع به کاربران در خصوص حذف پست های آن ها انجام خواهد شد.
با سلام احترام
جناب اقای کیانی
ممنون ومتشکر از پاسخ شما . اگر مقدرو است لینک پستی که که مشابه پست من بوده ر و بدهید تا من برم اون پست رو ببینم . موفق باشید و مجدد تشکر میکنم