سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام بر مهندس کیانی
آقای کیانی همانطور که مستحضرید موج وبلاگی دولت وملت ،همدلی وهم زبانی در جریان هست ولی دریغ از ثبت یک وبلاگ برای این موج وبلاگی ،فکر کنم اگه تبدیل به مسابقه وبلاگ نویسی شود استقبال ازش صورت گیرد :لذا خواهشمندم اگر صلاح می دانید تمهیدات لازم را تدارک ببینید تا موج وبلاگی را تبدیل به مسابقه وبلاگ نویسی کنم
با عرض سلام و خسته نباشید
یک پیشنهاد داشتم
برای بازیخورها افرادی که خیلی اهل گیم هستند یک صفحه درست کنید و بازی های آنلاین بگذارید و به سه نفر اول که پیشتاز در امتیاز هستد جایزه حسنه اهدا کنید
با تشکر
به عنوان یک پیشنهاد دیگر هم کیتونم بگم که یک بخش جدول داشته باشید که تا یک بازه زمانی مثلا 4 روزه به اعضا مهلت داده شود تا رمز جدول را پیدا کنند و ارسال کنند در آخر به برنده هدیه و حسنه اهدا شود
من اینقدر پیشنهاد خوب میدم حسنه نداره؟
سلام بنده عضو جدید این سایت هستم.
میخواستم بدونم که کِی امتیاز پست هائی که توی سایت میزام برام منظور میشه؟ و اینکه یا هر پستی رو که بزارم امتیاز دار یا نه؟ ممنون.
سلام بر مهندس کیانی
آقای کیانی همانطور که مستحضرید موج وبلاگی دولت وملت ،همدلی وهم زبانی در جریان هست ولی دریغ از ثبت یک وبلاگ برای این موج وبلاگی ،فکر کنم اگه تبدیل به مسابقه وبلاگ نویسی شود استقبال ازش صورت گیرد :لذا خواهشمندم اگر صلاح می دانید تمهیدات لازم را تدارک ببینید تا موج وبلاگی را تبدیل به مسابقه وبلاگ نویسی کنم
با سلام و احترام
از تلاش های همیشگی شما در اجرای موج های وبلاگی و طرح های مناسب متشکریم.
باتوجه به مقدمات و برنامه ریزی های لازم برای اجرای مسابقه وبلاگ نویسی، در حال حاضر این امکان وجود ندارد. از کاربران عزیز دعوت می کنیم باتوجه به شعار سال و اهمیت این موضوع، در اولین فرصت در موج وبلاگی شرکت نمایند.
به عنوان یک پیشنهاد دیگر هم کیتونم بگم که یک بخش جدول داشته باشید که تا یک بازه زمانی مثلا 4 روزه به اعضا مهلت داده شود تا رمز جدول را پیدا کنند و ارسال کنند در آخر به برنده هدیه و حسنه اهدا شود
من اینقدر پیشنهاد خوب میدم حسنه نداره؟
با سلام و تشکر از جنابعالی برای پیشنهادات و نظرات ارزشمندی که مطرح می نمائید.
در خصوص بازی آنلاین، در حال حاضر چنین بخشی وجود دارد اما از نظر فنی، ثبت رکوردها و امتیازات مقدور نیست. اما پیشنهاد خوبیست و اگر زیرساخت نرم افزاری لازم فراهم شود، حتماً استفاده خواهیم کرد.
برگزاری مسابقه به سبک جدول نیز جذاب است. چندین بار این کار انجام شده. اجرای مجدد آن را مد نظر خواهیم داشت.
موفق باشید
سلام بنده عضو جدید این سایت هستم.
میخواستم بدونم که کِی امتیاز پست هائی که توی سایت میزام برام منظور میشه؟ و اینکه یا هر پستی رو که بزارم امتیاز دار یا نه؟ ممنون.
با سلام و عرض تبریک سال جدید و همچنین خوش آمد گویی خدمت جنابعالی برای عضویت در سایت راسخون و حضور در بخش انجمن ها
در اکثر تالارها (مگر تالارهای خاص مثل لطیفه و طنز)، پست شما پس از ارسال، نمایش داده می شود اما بررسی و تأیید آن جهت دریافت جایزه، توسط واحد نظارت انجمن انجام می شود که در حالت عادی، طی یک روز کاری انجام می شود و در روزهای غیرکاری و تعطیلات مثل ایام نوروز، بررسی و امتیاز دهی به پست ها، نیاز به زمان بیشتری دارد.
در حال حاضر نیز بررسی پست ها مربوط به ایام نوروز در حال انجام می شود و إن شاالله سعی خواهیم کرد طی یکی دو روز آینده، وضعیت امتیاز تمامی پست های گذشته، مشخص شوند.
در صورتی که سوالی در خصوص بخش های مختلف سایت داشتید می توانید با ما در میان بگذارید.
موفق باشید
سلام. من به طور رسمی خداحافظی خودم رو اعلام نکرده بودم. امروز وقتشه. براتون آرزوی موفقیت دارم. برای همیشه خدانگهدار.
سلام دوست عزیز. کاش دلیل خداحافظیتون رو هم بیان میکردید! من کاربر جدیدم و افتخار آشنایی با شما رو نداشتم.
سلام. من به طور رسمی خداحافظی خودم رو اعلام نکرده بودم. امروز وقتشه. براتون آرزوی موفقیت دارم. برای همیشه خدانگهدار.
سلام دوست عزیز. کاش دلیل خداحافظیتون رو هم بیان میکردید! من کاربر جدیدم و افتخار آشنایی با شما رو نداشتم.
شاید مسئول روابط عمومی بتونه منو راهنمایی کنه!
شاید مسئول روابط عمومی بتونه منو راهنمایی کنه!
با سلام و احترام
طی پیگیری انجام شده، علت خداحافظی ایشان مسائل شخصی بوده است.
با سلام
عنوان مطلب را ذکر کنید تا بررسی شود.
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام. من به اتفاق آقای حمزه زاده و آقای رضایی روز پنج شنبه مهمان شما هستیم. خواستم اعلام کنم تا با برنامه های کاری شما در این روز تداخلی به وجود نیاید. باتشکر
سلام و عرض ادب و احترام. من به اتفاق آقای حمزه زاده و آقای رضایی روز پنج شنبه مهمان شما هستیم. خواستم اعلام کنم تا با برنامه های کاری شما در این روز تداخلی به وجود نیاید. باتشکر
با سلام ودرودی بی پایان خدمت شما
ان شالله حضور می یابیم وخدمتتان می رسیم .
با سلام و احترام
با عرض معذرت متأسفانه روز پنجشنبه بنده در موسسه حضور ندارم. لذا می توانید در صورت تمایل جلسه را با آقای منتظمی و جناب سجادی، برگزار نمایید.