راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

جناب آقای کیانی

باسلام لطفا"به قسمت مربوط به اهداء حسنات وامتیازات یاداوری نمائیدتاامتیازکاربرعزیزsalamat595مربوط به لینک ویژه ویژه ذیل رادرج نمایندیااگربه ایشان امتیازی اهداشده دراین قسمت حتما"اطلاع رسانی شود.باتشکر:

***مجموع جداول ارزیابی تایپیکهای ویژه***

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

امتیاز درخواستی به جناب salamat595 تقدیم گردید.

با تشکر فراوان از جمابعالی و جناب سلامت

موفق باشید

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

سلام

میخوام بدونم در مورد پیش بینی فوتبال :

برای اسامی برندگان پیش بینی فوتبال باید مدارک ارسال کنیم یا خیر ....چند بار برنده شدیم نه امیتاز به ما اضافه شد ونه جایزه دریافت کردیم پس چطور می فهمیم ؟

کاربر گرامی سلام

با اعلام نتایج هر مسابقه، لازمست نسبت به ارسال کد مدارک ، عنوان مسابقه و نوع جایزه ای که برنده شده اید به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net اقدام نمائید تا فرآیند ثبت و ارسال جایزه برای شما آغاز گردد.

در مورد مسابقات روزانه که بعضا بدون اقلام جایزه ای برگزار می شوند، همزمان با برنده شدن کاربر، 200 امتیاز توسط سیستم و بطور خودکار به حساب کاربری اضافه می گردد.

موفق باشید

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام

برای اسامی برندگان پیش بینی فوتبال باید مدارک ارسال کنیم یا خیر ....چند بار برنده شدیم نه امیتاز به ما اضافه شد ونه جایزه دریافت کردیم پس چطور می فهمیم ؟

کاربر گرامی سلام

با اعلام نتایج هر مسابقه، لازمست نسبت به ارسال کد مدارک ، عنوان مسابقه و نوع جایزه ای که برنده شده اید به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net اقدام نمائید تا فرآیند ثبت و ارسال جایزه برای شما آغاز گردد.

در مرود مسابقات روزانه که بعضا بدون اقلام جایزه ای برگزار می شوند، همزمان با برنده شدن کاربر، 200 امتیاز توسط سیستم و بطور خودکار به حساب کاربری اضافه می گردد.

موفق باشید

با عرض سلام و ادب و تشکر از جنابعالی

سربلند وپیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

جناب آقای کیانی

باسلام لطفا"به قسمت مربوط به اهداء حسنات وامتیازات یاداوری نمائیدتاامتیازکاربرعزیزsalamat595مربوط به لینک ویژه ویژه ذیل رادرج نمایندیااگربه ایشان امتیازی اهداشده دراین قسمت حتما"اطلاع رسانی شود.باتشکر:

با سلام

بازگشت عارفانه ی شما را از زیارت کربلای معلی و عتبات عالیات گرامی می داریم .
carcar کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 474
|

با سلام

می خواهم اعتبار ریالی خودم (car car) به نام کاربری  (catcat)  می توانیم انتقال  دهیم راهی هست درست  شود .

ممنون میشوم از جناب عالی روابط عمومی راسخون

carcar کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 474
|

سلام

کاربر گرامی سلام

در مورد مسابقات روزانه که بعضا بدون اقلام جایزه ای برگزار می شوند، همزمان با برنده شدن کاربر، 200 امتیاز توسط سیستم و بطور خودکار به حساب کاربری اضافه می گردد.

موفق باشید

با سلام

در مورد  ارسال کد مدارک لطفاً توضیح بدهید؟

یا مهدی/راسخون یارهمیشه همراه

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

می خواهم اعتبار ریالی خودم (car car) به نام کاربری  (catcat)  می توانیم انتقال  دهیم راهی هست درست  شود .

با سلام و تشکر

امکان انتقال اعتبار ریالی و حسنه به نام کاربری دیگر، وجود ندارد. 

برای دریافت جوائز مسابقات برای اولین بار، شما لازم است اسکن کارت ملی خود را به همراه آدرس، تلفن و نام مسابقه ای که برنده شده اید به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net ارسال نمائید.

پس از این کار ما یک کد برایتان ارسال می کنیم و در صورتی که در سایر مسابقات برنده شدید، فقط این کد را به همراه نام آن مسابقه برای ما ایمیل نمائید.

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب

پیشنهادی داشتم ، البته کار آسونی نیست ! 

و اما پیشنهاد : یکی از بخش های اساسی سایت راسخون ، بخش اخبار است . اگر می توانستید از کاربران دعوت کنید که نوعی خبر نگار افتخاری برای سایت شوند به نظر من کار جالبی می رسید و شاهد رشد بیشتری در بخش اخبار بودیم ، مثلاً همین گزارش تصویری از دریاچه ارومیه می توانست در بخش اخبار سایت جای گیرد ، خواهشمند است در صورت امکان برنامه ریزی کنید تا این اتفاق صورت گیرد و کاربران سایت به صورت افتخاری خبرنگار سایت شوند . (البته خودم می دانم کار آسانی نیست و مراحل قانونی زیادی را باید گزراند )

با سپاس فراوان      موفق و موید باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض ادب

پیشنهادی داشتم ، البته کار آسونی نیست ! 

و اما پیشنهاد : یکی از بخش های اساسی سایت راسخون ، بخش اخبار است . اگر می توانستید از کاربران دعوت کنید که نوعی خبر نگار افتخاری برای سایت شوند به نظر من کار جالبی می رسید و شاهد رشد بیشتری در بخش اخبار بودیم ، مثلاً همین گزارش تصویری از دریاچه ارومیه می توانست در بخش اخبار سایت جای گیرد ، خواهشمند است در صورت امکان برنامه ریزی کنید تا این اتفاق صورت گیرد و کاربران سایت به صورت افتخاری خبرنگار سایت شوند . (البته خودم می دانم کار آسانی نیست و مراحل قانونی زیادی را باید گزراند )

با سپاس فراوان      موفق و موید باشید

با سلام و تشکر

دو سال پیش، بخش سرویس خبری داشتیم و این طرح را آن زمان اجرا کردند که خوشبختانه استقبال خوبی شد. اما به دلیل تغییرات درونی موسسه، این قسمت به وضعیت فعلی تغییر پیدا کرد و با شرایط کنونی بعید می دانم این کار را بتوانیم انجام دهیم. اما از نظر ماهیت کار، طرح بسیار خوبی است. در حال حاضر نیز اگر کاربران تصاویر و اخبار خود را برای ما به ایمیل news@rasekhoon.net و یا Info@rasekhoon.net ارسال کنند، در شاخه اخبار درج خواهیم نمود.

موفق باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب آقای کیانی

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

امتیاز درخواستی به جناب salamat595 تقدیم گردید.

با تشکر فراوان از جمابعالی و جناب سلامت

موفق باشید

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام وخداقوت به شماوهمکاران دلسوزتون

خواهشمندم نسبت به درج"امتیازاهداء شد"درقسمت (مجموع جداول تاپیکهای ویژه ویژه)اقدام گردد.باتشکرازشمادراهداء نمودن امتیازمربوط به این کاربر

مسئولین محترم راسخون

باسلام

خودم نسبت به درج جمله"امتیازاهداء شد"اقدام نمودم.باتشکرازدست اندرکاران

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

با سلام

با سلام و تشکر

برای دریافت جوائز مسابقات برای اولین بار، شما لازم است اسکن کارت ملی خود را به همراه آدرس، تلفن و نام مسابقه ای که برنده شده اید به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net ارسال نمائید.

پس از این کار ما یک کد برایتان ارسال می کنیم و در صورتی که در سایر مسابقات برنده شدید، فقط این کد را به همراه نام آن مسابقه برای ما ایمیل نمائید.

خواستم یک کتاب از فروشگاه راسخون  بخرم بنام رستاخیز و اعتبار ریالی خودم رفت به نام کاربری carcar بصورت اشتباهی ، بخاطر اعتبارحسنه ای کافی نبوده میخوام عوض کنم .

التماس دعا --------- روابط عمومی راسخون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

با سلام و تشکر

خواستم یک کتاب از فروشگاه راسخون  بخرم بنام رستاخیز و اعتبار ریالی خودم رفت به نام کاربری carcar بصورت اشتباهی ، بخاطر اعتبارحسنه ای کافی نبوده میخوام عوض کنم .

التماس دعا --------- روابط عمومی راسخون

با سلام

در این زمینه دقت کافی داشته باشید چون امکان انتقال امتیاز و اعتبار ریالی بین نام های کاربری وجود ندارد.

hamiddaneshvar کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 62
|

با سلام و خسته نباشيد . من ايميل قديميم مدت هاست كه پسوردش لو رفت و به سرقت رفت . الان ايميل جديدم رو چطور ميتونم جايگزين ايميل قبليم كنم ؟

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

سلام

با سلام:

دوست عزیز و گرامی همراه تالار ورزش :

http://rasekhoon.net/forum/thread/730544/page1/

لطفا این لینک را خوانده و در جواب دوست گرامی rashon جواب خود را دریافت کنید !

سپاس

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

سلام

کاربر گرامی سلام

موفق باشید

با سلام و عرض ادب خدمت هر دو دوست عزیز:

مدیر محترم انجمن های راسخون ، خدمت شما عارضم که کاربر گزامی تا به حال برنده نشده اند !!!!!!! در لینک زیر یکی از دوستان هم همین اشتباه را کرده اند و بنده پاسخگو بوده ام. میتوانند با خواندن آن متوجه موضوع شوند.

http://rasekhoon.net/forum/thread/730544/page1/

سپاس