راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام آقای کیانی

سومین برنامه باشکاه در ایکنا منتشر شد ،در ضمن لطف بفرمایید ساعت حضور در جلسه روز شنبه را تغییر دهید وبه بنده ساعت را دوباره اعلام کنید

آغاز سومین برنامه باشگاه وبلاگ‌نویسان راسخون‌بلاگ با موضوع ماه مبارک رمضان

با سلام و عرض تشکر

برای روز شنبه ساعت 15 نیز می توانیم در خدمتتان باشیم. درغیراینصورت روز جلسه تغییر خواهد کرد.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای کیانی

سومین برنامه باشکاه در ایکنا منتشر شد ،در ضمن لطف بفرمایید ساعت حضور در جلسه روز شنبه را تغییر دهید وبه بنده ساعت را دوباره اعلام کنید

آغاز سومین برنامه باشگاه وبلاگ‌نویسان راسخون‌بلاگ با موضوع ماه مبارک رمضان

با سلام و عرض تشکر

برای روز شنبه ساعت 15 نیز می توانیم در خدمتتان باشیم. درغیراینصورت روز جلسه تغییر خواهد کرد.

با سلام آقای کیانی ضمن سپاس از شما ،من در این ساعت نمی توانم حضور یابم ،لطفا روز دیگری را برای جلسه درنطر بگیرید،ضمن اینکه روز پیشنهادی من روز چهارشنبه بین ساعت ده تا دوازده ظهر است

بازهم سپاسگزارم

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1269
|

با سلام و احترام

برنامه یار همیشه همراه به آدرس ایمیل info@rasekhoon.net و forum@rasekhoon.net ارسال گردید

لطفاً بررسی کرده و از نتیجه حاصل شده مرا مطلع فرمایید.

منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات ارزشمند شما هستم .

با تشکر / موفق باشید

motofakker کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 65
|

سلام و خداقوت.جوایز قرعه کشی چی شد؟

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

جناب کیانی

میشه یه ترتیبی اتخاذکنیدونسبت به معرفی راسخون ویایه میزگردی داشته باشیددرزمینه معرفی بهترسایت فرهنگی راسخون ازطریق رسانه ملی یعنی رادیوحال یااصفهان ویاجامع ترش تهران باشه؟روپیشنهادم فکرکنید.تشکر

|
|

سلام آقای کیانی

امروز به مناسبت واریز جوایز اسفند مدیران :کیک تولد بودجه را تازه خریدم وفرستادم باپیک بیاد روابط عمومی آیا رسیده ؟

ضمن اینکه خانم های راسخونی برای مدیریت های راسخون کودتا کردند ،خبر دارین؟

------------

شوخی بوده ،ضمن سپاس از واریز جوایزاسفند ماه مدیران ،اومدم از دست اندکاران واحد مالی موسسه وزحمات روابط عمومی به خاطر رایزنی بودجه راسخون تمام وکمال تشکر کنم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و خداقوت.جوایز قرعه کشی چی شد؟

با سلام و عرض احترام

جوائز کاربران برتر و مسابقات قبلی در حال پرداخت می باشد. از جوائز قرعه کشی فروشگاه فقط کارت شارژها باقی مانده است که آن هم إن شاالله طی هفته آینده واریز خواهد شد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

باسلام واحترام

جناب کیانی

میشه یه ترتیبی اتخاذکنیدونسبت به معرفی راسخون ویایه میزگردی داشته باشیددرزمینه معرفی بهترسایت فرهنگی راسخون ازطریق رسانه ملی یعنی رادیوحال یااصفهان ویاجامع ترش تهران باشه؟روپیشنهادم فکرکنید.تشکر

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

متشکرم از اینکه پیشنهاد و نظر خود را در این قسمت مطرح نمودید. گاهاً از طریق تعامل با صدا و سیما خبرهایی در مورد راسخون پخش می شود. اما برای برنامه های ویژه و معرفی جامع چون زمان بر است، هزینه بسیار بالایی نیز دارد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی

امروز به مناسبت واریز جوایز اسفند مدیران :کیک تولد بودجه را تازه خریدم وفرستادم باپیک بیاد روابط عمومی آیا رسیده ؟

------------

شوخی بوده ،ضمن سپاس از واریز جوایزاسفند ماه مدیران ،اومدم از دست اندکاران واحد مالی موسسه وزحمات روابط عمومی به خاطر رایزنی بودجه راسخون تمام وکمال تشکر کنم

سلام علیکم

نه کیک رسیده ونه خبر کودتا. اسامی کودتائیون را بفرمائید :-)

خواهش می کنم. ما همیشه برای رضایت کاربران نهایت تلاش خود را بکار می گیریم.

alifanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
ضمن سلام و عرض ادب و احترام، لطفا صندوق پیامتون رو چک نمایید. با تشکر.
borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

باعرض سلام .خسته نباشید.

فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خداراخدمت شماجناب آقای کیانی تبریک عرض می کنم.التماس دعا

|
|

سلام آقای کیانی

------------

سلام علیکم

سلام آقای کیانی ،ای وای کیک بر اثر گرما تواومد بیادید راسخون خراب شده:)

اسامی کاربران کودتاچی:خانمان،بنازنین ،یاس،سلما وخانمان اتاق چت طی یک خشم شب به راسخون تمامی مسوولیت ها را مثادره کردند:)

mohsen_alavi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8348
|

سلام آقای کیانی

خسته نباشید حلول ماه مبارک رمضان رو به شما و تمامی زحمتکشان راسخون تبریک عرض مینمایم

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

سلام آقای کیانی

------------

سلام علیکم

سلام آقای کیانی ،ای وای کیک بر اثر گرما تواومد بیادید راسخون خراب شده:)

اسامی کاربران کودتاچی:خانمان،بنازنین ،یاس،سلما وخانمان اتاق چت طی یک خشم شب به راسخون تمامی مسوولیت ها را مثادره کردند:)

با سلام

حداقل شما که دارید گزارش میدید کامل میدادید

بنده خدا خیلی از اسامی مدیران پرتلاش و توانا در حوزه مدیریت بانوان جا افتاد که

انجمن حمایت از مدیریت خواهران محترم سایت راسخون

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|

سلام

خسته نباشید

امروز پیام دادید که کارت هدیه به کارتم انتقال داده شده

من چک کردم و هیچ خبری نبود و هیچ مبلغی به حساب من انتقال داده نشده بود