سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام
ببخشید میشه بگید چجوری من عضویتمو لغو کنم؟
یسوال پرسیدم بعد عضویت خاست من فقط سوالم راجبه پست شبکه تون بود من اینهمه وقت گذاشتم دان کنم حالام همش شده هیچ گفتم چجوری بازش کنم این عضویت انجام شد بیزحمت عضویتمو لغو کنین تارو هستم بعد نتیجه رو بیزحمت لطف کنین برام میل کنید چون فک نکنم ادرس یادم بمونه مشغلم زیاده یک دنیا ممنون پس عضویتمو لغو کنین بینهایت ممنون از کاربر ناشی بودنمم عذرخواهی میکنم
با سلام و عرض احترام و خیرمقدم خدمت شما عضو جدید راسخون
کاربر گرامی، علت اینکه میخواهید عضویت خود را لغو کنید چیست؟ اگر سوال و یا مشکلی در استفاده از سایت دارید، بفرمائید. اگر هم استفاده لازم را برده اید، نیاز نیست عضویت لغو شود. می توانید آن را نگه دارید تا در زمان دیگری اگر لازم شد از آن استفاده کنید.
سلام خدمت شما آقای کیانی
فردا راس ساعت ۹/۳۰صبح مزاحمتان می شوم تا پیرامون برنامه های تابستان تالار با شما وآقایان نجاران وسجادی نیز در صوت لزوم صحبت کنم.
سپاسگزارم
چرا تو ساتتون تبلیغات نمیزارید تا هزینه هاتون تامین بشه شما که خداروشکر سایتتون پر بازدیده
سلام خدمت آقای کیانی
پس از جلسه امروز وجمع بندی برنامه های تابستان بنده در تاپیکی جداگانه برنامه های تابستان تالار را تشریح نمودم
لطفا هر پیشنهاد وانتقادی دارید لطف بفرمایید بگویید
باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت جناب آقای کیانی
فرارسیدن 15شعبان میلادمنجی عالم بشریت امام مهدی (عج)راخدمت شماتبریک عرض میکنم.
سلام
ببخشید ، مقدار حسنه من منفی شده.
اگه زحمتی نیست یک بررسی بکنید. ممنون
با سلام و عرض ادب
اگر امکان دارد و بمنظور تسریع در فرآیند بررسی، بفرمایید آخرین زمانی که از امتیاز خود مطلع بوده اید چه زمانی بوده و میزان امتیاز یا حسنه شما چقدر بوده است؟ همچنین میزان امتیاز اهدایی و تعداد پیامک ارسالی چقدر بوده است؟
با تشکر
موفق باشید
امتیاز من که فرقی نکرده ولی حسنه زیادی نداشتم(کمتر از 10000 تا) که البته مثبت بوده.
پیامک هم هرچی داشتم ارسال کردم.
الان بدون حسنه که نمیتونم از فروشگاه خرید کنم.
با سلام بنده تعداد حسنه هایم افزایش یافته میخواستم بدونم ،این تعداد حسنه از کجا برای بنده اعطا گردیده با تشکر.
با سلام بنده تعداد حسنه هایم افزایش یافته میخواستم بدونم ،این تعداد حسنه از کجا برای بنده اعطا گردیده با تشکر.
با سلام و عرض احترام
امتیاز اضافه شده مربوط به کاربر برتر سال 93 می باشد.
سلام
ببخشید ، مقدار حسنه من منفی شده.
اگه زحمتی نیست یک بررسی بکنید. ممنون
با سلام و عرض ادب
اگر امکان دارد و بمنظور تسریع در فرآیند بررسی، بفرمایید آخرین زمانی که از امتیاز خود مطلع بوده اید چه زمانی بوده و میزان امتیاز یا حسنه شما چقدر بوده است؟ همچنین میزان امتیاز اهدایی و تعداد پیامک ارسالی چقدر بوده است؟
با تشکر
موفق باشید
امتیاز من که فرقی نکرده ولی حسنه زیادی نداشتم(کمتر از 10000 تا) که البته مثبت بوده.
پیامک هم هرچی داشتم ارسال کردم.
الان بدون حسنه که نمیتونم از فروشگاه خرید کنم.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مطابق با بررسی انجام شده، داده های زیر از وضعیت امتیازی شما به دست آمد:
16847*5=84235 (امتیاز *5=حسنه کسب شده از ابتدا )
sms:570*15=8550 (حسنه مصرفی برای ارسال پیامک)
حسنه مصرفی برای خرید از فروشگاه: 73850
مجموع حسنه مصرفی: 82400
84235-82400=1835 (حسنه باقیمانده)
لذا امتیاز اهدایی شما اضافه گردید تا حسنه شما از منفی خارج و به میزان صحیح 1835 تبدیل گردد.
با تشکر
موفق باشید
با سلام آقای کیانی
شورای عالی راسخون بلاگ به فراخوان عضویت گذاشته شد :
لطفا در تاپیک زیر مطالعه فرمایید
با سلام
یه سوال چرا بودجه راسخون نمی رسه مگه سازمان اوقاف بودجه نداره یا برنامه ریزی بودجه اینقد طول می کشه بابا تا حالا بودجه کل کشورو می شد چید
الان شاید نزدیک به 9 ماهه منتظر نتایج مسابقه هفته وفقیم هنوز معلوم نشد ( که اونم باید اوقاف تامین بودجه کنه ) اصلن اگه پول نداشتین چرا مسابقه گذاشتین می دونین چند روز تحقیق کردم اگه 4 تا سوال بود یه چیز می دونین چقد کاربرا وقت گذاشتن
یه سایتی که یه ذره داره گل می کنه بودجه نمی دن
خدا اول به شما که نمی دونین جواب کاربرا رو چی بدین و دوم به ما کاربرا صبر بده
راسی اگه پیگیری شما جواب نمی ده بگین کاربرا کمپین بزارن امضا جمع کنن یا اصلا لینک حمایت از ما بذارین
با سلام
یه سوال چرا بودجه راسخون نمی رسه مگه سازمان اوقاف بودجه نداره یا برنامه ریزی بودجه اینقد طول می کشه بابا تا حالا بودجه کل کشورو می شد چید
الان شاید نزدیک به 9 ماهه منتظر نتایج مسابقه هفته وفقیم هنوز معلوم نشد ( که اونم باید اوقاف تامین بودجه کنه ) اصلن اگه پول نداشتین چرا مسابقه گذاشتین می دونین چند روز تحقیق کردم اگه 4 تا سوال بود یه چیز می دونین چقد کاربرا وقت گذاشتن
یه سایتی که یه ذره داره گل می کنه بودجه نمی دن
خدا اول به شما که نمی دونین جواب کاربرا رو چی بدین و دوم به ما کاربرا صبر بده
راسی اگه پیگیری شما جواب نمی ده بگین کاربرا کمپین بزارن امضا جمع کنن یا اصلا لینک حمایت از ما بذارین
با سلام و عرض احترام
جهت اطلاع، مسابقه ایده های وقفی در بهمن ماه خاتمه یافت و برندگان ظرف مدت یکماه از سوی موسسه راسخون انتخاب گردیدند. طی توافق قبلی لازم است بودجه این مسابقه از سوی سازمان اوقاف تأمین شود. امروز طی جلسه ای با مدیر روابط عمومی سازمان، إن شاالله موضوع حل خواهد شد.
خبر در ایکنا منتشر شد
شورای عالی راسخونبلاگ تشکیل میشود
با سلام
کاربر طلایی 3 یعنی چی ؟
و چه تفاوتی بین کاربران هست ؟
کلا راجب کاربران طلایی توضیحاتی دهید.
باتشکر