راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|

سلام عليكم

طبق فرموده خودتان:

ج) جوایز مسابقه:
در پایان از بین عزیزانی که در این تاپیک شرکت داشته اند، خاطرات یا جملات 10 کاربر بعنوان برترین ها انتخاب و به 5 کاربر اول جایزه ویژه راسخون و به 5 کاربر دوم پک اسماء الحسنی برسم تقدیر و یادبود تقدیم می گردد.

حالا نه تنها به جاي 10نفر 3نفر را انتخاب كرده ايد بلكه از جايزه ويژه راسخون به دفترچه خاطرات رسيده ايد. واقعا راسخون به اين عظمت جايزه ويژه اش اين است؟!
اگر تعداد برندگان را افزايش نمي دهيد حداقل جوايز را تغير دهيد خواهشا
اينجوري كاربران را نسبت به سايت بدبين مي كنيد ها

سلام

هی یادش بخیر!!!

پارسال همه را سورپرایز کردید و برای کلیه شرکت کنندگان هدیه فرستادید

ولی امسال همون 10 تا را هم کم کردید

یادش بخیر!!!!!

سلام
درست است كه استقبال زيادي نشده است ولي فقط بايد از تعداد برندگان كم كنيد نه اينكه جوايز را هم كم كنيد بطوري كه پول پستشان از قيمت جايزه بيشتر باشد ، آخه اين مسابقه ويژه بود اون هم به مناسبت سالگرد راسخون عزيز

لطفا به اين 3برنده هم جايزه ويژه راسخون را بدهيد

راستي جايزه ويژه چي هست؟؟؟

با سلام و عرض ادب

با توجه به گذشت مدت زمان برگزاری مسابقه خاطره نویسی، پس از اینهمه مدت جایزه ی ارسالی در قسمت لیست جوایز ارسالی در تاریخ 1392/02/03

به چشم دیده می شود!!! من هم مثل بقیه ندانستم جایزه ی ویژه این مسابقه چیست؟!

با سلام و عرض خسته نباشید به مسئول محترم روابط عمومی ، من هنوز نفهمیدم جایزه ویژه راسخون چیست ؟؟

با سلام و عرض ادب

ممنون. بنده هم به شما مدیر فعال راسخونی خسته نباشید عرض می کنم.

جایزه ویژه، همان کتاب رستاخیز بوده که با همکاری موسسه راسخون تهیه و چاپ شده است.

خواستم بگم بعد این مدت جایزه ای که ارسال کردین نه شامل پک اسماء الحسنی و نه شامل جایزه ویـــژه میباشد نمی دانم دروغ گفتن واجب است؟ تو روز روشن ؟! لااقل به گفته ی خودتان طبق این نقل قول عمل میکردید.....؛ کتاب رستاخیز هم جزءجایزه جایزه ی ارسالی  مسابقه خاطره نویسی نبوده؛در حالیکه مسیول روابط عمومی جایزه ویژه ((جایزه ویژه، همان کتاب رستاخیز بوده که با همکاری موسسه راسخون تهیه و چاپ شده است.))معرفی کرده بودند!

با سپاس

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام

هنگام اعلام نتایج، علت تغییر جایزه ذکر شد. همچنین پک اسماء نیز برای برندگان مسابقه خاطره نویسی در نظر گرفته شد. اگر این جایزه برایتان ارسال نشده، پیگیر خواهیم شد تا هرچه سریعتر ارسال گردد.

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|

با سلام و تشکر بابت تماستون و یه خسته نباشید جانانه خدمت آقای rasekhoon_mطبق گفته ی این دوست عزیز با ارسال دوباره پک اسماالحسنی،قیمت ارسالی پست از قیمت جایزه بیشتر شداگه یه خودکار بیک هم کنارش میزاشتین دیگه تموم بود با اون این دفتر خاطراتمونو پر میکردیم(شوخی کردم خودکار نمیخوایم) پک اسما فکر کنم 10-15 باری فرستادین،بازم ممنون از پاسختون..

باسپاس از پیگیریتون

یا علی

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

با سلام

لیست اسامی کاربران برتر اسفند ماه و فروردین ماه را کی اعلام میکنید؟

ar6681 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 370
|

با سلام ببخشيد برندگان مسابقه عكس ويژه نوروز امروز اعلام مي شوند يا فردا؟

بي صبرانه منتظرم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام

لیست اسامی کاربران برتر اسفند ماه و فروردین ماه را کی اعلام میکنید؟

با سلام

در تلاش هستیم امروز اعلام شوند. در غیراینصورت فردا صبح همزمان با برندگان مسابقه عکاسی، معرفی خواهند شد. 

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

با سلام و خسته نباشید بابت اعلام کاربران برتر

چرا در بین تالارهایی که من پست گذاشته ام این تالارها نیست؟(معصوم شناسی-عفاف و حجاب-دانستنیهای علمی-پزشکی و سلامت-آشپزی)

تکلیف پستهایی که گذاشته ام در این تالارها چه می شود؟

با تشکر

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام و عرض ادب:

چرا در قسمت ویژه ها ، هیچ مطلبی در خصوص حماسه ی تاریخی شکست طبس وجود ندارد ؟!

سپاس

mohamadaminsh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25772
|

با سلام و ضمن خسته نباشيد بنده در فروردين ماه فعاليت داشتم لينك فعاليت اما متاسفانه نام كاربري بنده در فروردين ماه در نشده است و مدير آن تالار فقط يك نفر را معرفي كرده است لطفا بررسي كنيد ياعلي

hoseini1362 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 73
|

سلام و عرض احترام مدیر محترم اگر بشود که ما کاربرانم مطالب و نظراتی که برای کاربران یا مدیران بخش ها یا تالارها ارسال می کنیم بتوانیم با گزینه ای بنام پیگیری نوشته ها یا  علامت گذاری به عنوان  اینکه ما متوجه بشیم که در داخل این انجمن فعالیتی داشته ایم

الان بنده در یک بخش در مسابقه ویژه انتخابات ریاست جمهوری نظر ارسال کرد  و الان هر چی می گردم پیدا نیست

یا در مورد لیگ برتر ایران نظر ارسال نمودم بابت اینکه لیگ میتوان با 21 تیم هم برگزار شود

اما  هر چی گشتم پیدا نیست البته در جریان هستم که آخرین نظرات ارسالی اعضا در قسمت چپ هر مطلب قابل مشاهده هستش

که نظذ آخر رو مثال من فرستادم اما بعد که نظر بعدی ارسال بشه  من قادر نیستم که بتوانم مطلب فوق را پیدا نمایم

در ابتدای هر مطلب یا تالار + اضافه کنید که با کلیک بر روی آن بتوانیم آن مطلب را  دنبال کنیم بسیار کار ما ساده میشود

اینکه نمیشود ما هر بار یک لینک برداریم بچپانیم تو وب خودمون یا لینکش کنیم که فراموشمون نشه                                          
که ای بابا کدوم قسمت رو داشتم با اعضا تبادل نظر می کردم یا کدوم مسابقه بود که داشتم در مورد رئیس جمهور نظر میگفتم                   
در بخش مسابقات هم نگاه کردم  نبود ممنون خواهم شد این لطف رو در حق کاربران راسخونی انجام دهید با نهایت احترام

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

با سلام و خسته نباشید بابت اعلام کاربران برتر

چرا در بین تالارهایی که من پست گذاشته ام این تالارها نیست؟(معصوم شناسی-عفاف و حجاب-دانستنیهای علمی-پزشکی و سلامت-آشپزی)

تکلیف پستهایی که گذاشته ام در این تالارها چه می شود؟

با تشکر

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

برخی از مدیران محترم تالار ها نسبت به اعلام اسامی کاربران برتر اقدام ننموده اند، لذا عناوین تالار هایی که کاربران در آنها به عنوان کاربر برتر معرفی می شوند، ممکن است اضافه گردد. در ارتباط با تالارهای ذکر شده توسط شما، بررسی هایی توسط روابط عمومی انجام گردید و فعالیت شما در آنها مورد تقدیر قرار گرفت.

موفق باشید

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

با سلام و ضمن خسته نباشيد بنده در فروردين ماه فعاليت داشتم لينك فعاليت اما متاسفانه نام كاربري بنده در فروردين ماه در نشده است و مدير آن تالار فقط يك نفر را معرفي كرده است لطفا بررسي كنيد ياعلي

کاربر گرامی و همراه عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با بررسی های انجام شده، نام کاربری شما به عنوان یکی از کاربران برتر تالار مذکور معرفی گردید. البته توجه داشته باشید که فعالیت مستمر و نه مقطعی، تخصصی، تعاملی، پاسخگویی، تامین محتوا بر اساس نیازکاربران و مقتضیات زمانی بسیار مهم است.

موفق باشید

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام

مگر ما درسایت راسخون فعالیت نداریم، چرا جزء فعالان برترنیستیم  و تقریباً یکسال  با راسخون کار کردیم هم در انجمن  وهم در وبلاگ ....

منتظربمانید دوهفته آینده بهتر از آنها می شویم  وجزء فعالان محسوب می شویم  / باتشکر

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

با سلام

؟

ممنون می شوم کاربر عزیز

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

سلام

مگر ما درسایت راسخون فعالیت نداریم، چرا جزء فعالان برترنیستیم  و تقریباً یکسال  با راسخون کار کردیم هم در انجمن  وهم در وبلاگ ....

منتظربمانید دوهفته آینده بهتر از آنها می شویم  وجزء فعالان محسوب می شویم  / باتشکر

دستتون درد نکنه

با سلام خمت شما

اننتخاب کاربران در پایان هر ماه به عنوان برتر یا فعال به معنی عملکرد کاربران در چهارچوب (قوانین و سازوکارها) می باشد.(اکثرا)

حال انکه  به چهارچوب های موجود در انجمن نقد وارد است.

هر کاربری می تواند با انتخاب یک تالار به عنوان هدف و صرفا ارسال پست در تالار مورد نظر می تواند اصطلاحا برتر شود (البته به جز مواردی استثنا) .

اصل ماجرا از این جا شروع می شود.

اگر سازوکارها به گونه ای باشد که هر فردی متناسب با تخصص، تجربه، مهارت و استعداد خود، در قسمتی مربوط به خود در انجمن فعالیت کند.(دسته بندی افراد موجود در جامعه).

در این صورت ما تنوع خدمات  و فعالیت ها را در انجمن خواهیم داشت و در این جا هست که انشاالله در پایان هر ماه وقتی روی هر نام کاربری انتخاب شده در انجمن به عنوان فعال یا برتر کلیک می کنیم. شرح فعالیت کاربر دیده خواهد شد (که این فعالیت می تواند پاسخگویی کاربر در زمینه تخصصی خود به سوالات دیگران، تولید محتوا در زمینه استعداد خود و  ... باشد).

و من مطمئن هستم به شرط ناامید نشدن و بودن  در کنار راسخون و انجمن در شرایط سخت، در زمانی  که انشالله دور نیست شما به عنوان یک کاربر فعال یا برتر و یا مواردی از این دست انتخاب خواهید شد.

اما به عوان راه حل موقت می توانم به شما بگویم که در خود جستجو کنید و ببینید چه توانایی ها، استعداد ها و یا تخصصی دارید که بتواند به انجمن و کاربران ان کمک کند؟

انشالله.