سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و خسته نباشید.مشکل جوایز که فرمودین در اریبهشت حل میشه چه سرنوشتی پیدا کرد.؟
سلام خدمت شما آقای کیانی بزرگوار
دوهفته پیش اساسنامه کلی شورای عالی راسخون بلاگ به آقای سجادی ابلاغ وایشان با کلیات اساسنامه موافق بودند وفرمودند نیاز به اصلاح وبررسی بیشتر این موضوع دارد.لذا بنده در یک جلسه حضوری بسیتم خرداد ماه ساعت 10/15صبح به بعد مزاحم شما خواهم شد تا کلیات اساسنامه وطرح را با شما وآقای سجادی وآقای نجاران بررسی کنیم.
اگر شما صلاح می دانید کلیات اساسنامه را از این طریق برایتان ارسال کنم
با سلام و عرض احترام
بنده در خدمتم. اجازه دهید نتیجه و بررسی های انجام شده را از آقای سجادی جویا شوم. همچنین نظراتشان را. اگر آقای سجادی آن را در اختیار دارند، نیاز به ارسال مجدد نیست.
سلام
خسته نباشید
ببخشید بنده به اعتبار ارسال پیامک نیاز ندارم
میخواستم ببینم امکان این وجود داره که این اعتبار پیام رو تبدیل به حسنه کنید که بتونم از فروشگاه خرید کنم؟
با سلام و عرض احترام
کاربر گرامی، اعتبار ارسال پیامک ارتباطی مجزا از امتیازات است. در واقع شما به ازای امتیازاتی که دارید، اعتبار پیامک نیز دریافت می کنید و اعتبار اختصاص داده شده، از امتیازات شما کسر نمی کند. یعنی علاوه بر امتیازاتی که دارید، اعتبار پیامک هم برای شما منظور می شود. مثل یک هدیه می باشد.
سلام و خسته نباشید.مشکل جوایز که فرمودین در اریبهشت حل میشه چه سرنوشتی پیدا کرد.؟
سلام علیکم
متأسفانه مشکل هنوز پابرجاست. تلاش های زیادی داشتیم که اردیبهشت ماه این موضوع برطرف شود. اما جای نگرانی نیست. به قول همکار خوبمان آقای نجاران، دیر و زود شاید داشته باشد اما سوخت و سوز ندارد.
با سلام
آیا در صورت ارسال پیامک ؛از امتیاز یا حسنه یا ... کم میشود ؟
با سلام
آیا در صورت ارسال پیامک ؛از امتیاز یا حسنه یا ... کم میشود ؟
سلام و عرض ادب و احترام
ببخشید من جواب میدم.
به ازای هر پیامک ارسالی 15 حسنه از حساب کاربری کم می شود.
با سلام
چرا کاربران برتر تالار ها اعلام نشده اند ؟
سلام خدمت شما آقای کیانی بزرگوار
دوهفته پیش اساسنامه کلی شورای عالی راسخون بلاگ به آقای سجادی ابلاغ وایشان با کلیات اساسنامه موافق بودند وفرمودند نیاز به اصلاح وبررسی بیشتر این موضوع دارد.لذا بنده در یک جلسه حضوری بسیتم خرداد ماه ساعت 10/15صبح به بعد مزاحم شما خواهم شد تا کلیات اساسنامه وطرح را با شما وآقای سجادی وآقای نجاران بررسی کنیم.
اگر شما صلاح می دانید کلیات اساسنامه را از این طریق برایتان ارسال کنم
با سلام و عرض احترام
بنده در خدمتم. اجازه دهید نتیجه و بررسی های انجام شده را از آقای سجادی جویا شوم. همچنین نظراتشان را. اگر آقای سجادی آن را در اختیار دارند، نیاز به ارسال مجدد نیست.
سلامی دوباره
خدمت از ماست
به نظر می رسد فایل اساسنامه که به ایمیلشان ارسال گردید را داشته باشند ،لطفا بررسی کنید نتیجه صحبت هایتان را به بنده اطلاع رسانی کنید.
سپاسگزارم
با سلام وعرض معذرت که وسط دعوای خانوادگی دخالت میکنم
ولی فکر کنم آقا حسین کیک رو تنهایی میل کردن به ما آدرس رو اشتباه میدن تشکر از نوش جان کردن کیک!!!!!!!!!
با سلام
سپاسگزارم از مزاحتان
ولیبنده در رژیم هستم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب خب بنده خدا یکی دیگه تا اون موقع میخریم این رو بیار با بچه های راسخونی بخوریم
با سلام وعرض ادب وخسته نباشید...
من سه تا پیشنهاد دارم:
1-برای اطلاع کاربران از حضور یا عدم حضور یکدیگر در انجمن,تدبیری اتخاذ شود.
2-پست های جدید در صفحه ی اول به نمایش گذاشته شود(برای سهولت کار)
3-اولین پست هر تاپیک در تمامی صفحات وبالای صفحه قرار گیرد.
سپاس
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
بنده به شدت با پیشنهادات شما در قالب گزینه 3 و 2 مخالف هستم اینطوری بهتر هستش
در ضمن حضور کاربران میتواند با یک دایره سبز رنگ کنار نام هر کاربر مشخص شود
به طوری که اگر کاربر حضور دارد چراغ سبز روشن شود با عرض معذرت البته
جناب اقای کیانی:
فرارسیدن عیدسعیدمبعث راخدمت شمابزرگوارتبریک عرض میکنم.
ماه فرو ماند از جمال محمّد
سرو نباشد به اعتدال محمّد
قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمّد
آقای کیانی بزرگوار بعثت پیامبر بر شما مبارک باد
با سلام آقای کیانی جناب آقای حامد کوهستانی با وبلاگ نماز خود در راسخون بلاگ ،برگزیده شدند ،این برگزیدهشدن را به تیم راسخون بلاگ تبریک می گویم
بسمه تعالی
واقعا از خدا و رسول خدا شرم کنید، پول های بچه و مسلمین را با کلک و حیله می گیرید بعدا به فروشگاه و خرید محصول منجر نمی شود
سایتی جهت اخاذی با حقه و کلک راه انداخته اید
وای بر شما در روز قیامت
تمام پول هایی که با حقه و کلک اخاذی می کنید حرامتان باشد
والسلام علی من اتبع الهدی
بسمه تعالی
واقعا از خدا و رسول خدا شرم کنید، پول های بچه و مسلمین را با کلک و حیله می گیرید بعدا به فروشگاه و خرید محصول منجر نمی شود
سایتی جهت اخاذی با حقه و کلک راه انداخته اید
وای بر شما در روز قیامت
تمام پول هایی که با حقه و کلک اخاذی می کنید حرامتان باشد
والسلام علی من اتبع الهدی
حرف مفت یه قرون نمی ارزد.،آخر ثمراتش معلومه ،مثل راسخون بلاگ که الان در حال حاضر با وبلاگ نماز آقای کوهستانی باعث برگزیده شدنش شد.
شما بروبه فکر روز قیامتت باش