راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب و احترام

فرا رسیدن هفته روابط عمومی را به شما و همه همکارانتان در روابط عمومی موسسه راسخون تبریک عرض می کنم.

موفق و موید باشید.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای کیانی خدمت شما

چطورید با زحمتای ما وتالار وبلاگ نویسی راسخون!

جهت اطلاع شما اطلاع رسانی شد

اولین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان با پنج شرکت کننده به کار خود پایان داد ،ضمن اینکه اولین برنامه باشگاه بود وبا امتحانات دانش آموزان تداخل پیدا کرده بود به همین دلیل شرکت کنندگان کم بودند ودومین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان را با سه موضوع داریم که از 28اردیبهشت تا پایان روز 26خرداد ماه با سه موضوع :آزاد سازی خرمشهر ،رحلت امام خمینی (ره)،ولادت امام مهدی (عج ) برگزار خواهد شد که امیدوارم دومین برنامه با استقبال وبلاگ نویسان روبرو شود که البته شرکت کنندگان در خرداد ماه هم ممکنه جزو کسانی باشند که امتحان دارند ولی به هرحال ما برگزار می کنیم .

اولین برنامه باشگاه با امتیازات زیر به کار خود پایان داد :چون پنج وبلاگ نویس شرکت کرده بودند واصولا فقط سه وبلاگنویس فقط دهه اول اولین برنامه باشگاه را به روز بودند به همین دلیل حسنه کمتری تعلق گرفت وهمچنین دووبلاگ نویس تاپان برنامه باشگاه به روز بودن :

کاربر:papeli  با وبلاگ:espahan.rasekhoonblog.com»»»میزان حسنه»»»2600هزار حسنه

کاربر:parseman_110 با وبلاگ:http://isfahan.rasekhoonblog.com/»»»میزان حسنه»»»2500هزار حسنه

کاربر : با وبلاگ:http://esfyman.rasekhoonblog.com»»»میزان حسنه »»»»1600هزار حسنه

کاربر:saeed722711 با وبلاگ:http://esfahoon.rasekhoonblog.com/»»»میزان حسنه»»»1300هزار حسنه

کاربر:maryamjoonبا وبلاگ:http://esfahan.rasekhoonblog.com»»»میزان حسنه»»»1200هزار حسنه

وهمچنین دومین برنامه باشگاه

با سلام خدمت همه ی دوستان وبلاگ نویس

دومین  مبحث باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ را با سه موضوع "آزاد سازی خرمشهر ،رحلت امام خمینی ،ولادت حضرت  قائم " آغاز می کنیم .

از تمام کاربرانی که در باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ ثبت نام کرده اند  خواهشمندیم با ساخت یک وبلاگ اختصاصی برای باشگاه هر ماه با مو

همچنین لازم است شرکت کنندگان وبلاگ خود  را  در این تاپیک به ما معرفی کنند.

یکبار دیگر قوانین باشگاه را با هم مرور می کنیم :

1-از تمامی کسانی که در باشگاه ثبت نام کردند خواهشمندیم یک وبلاگ اختصاصی تاسیس ودر قسمت درباره وبلاگ بنویسند "این وبلاگ در باشگاه وبلاگ نویسان عضو هست وهرماه با موضوعات اعلامی باشگاه به روز می شود"

2-پیش نیاز شرکت در موضوعات اعلامی باشد در اولویت اول زدن گزینه تشکر در تاپیک ثبت نام باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ هست ودر اولویت دوم ساخت یک وبلاگ اختصاصی برای باشگاه می باشد

3-کسانی که عضویت خود را در باشگاه اعلام می کنند ،می توانند به صورت دلخواه و ماهانه شرکت کنند
4-ساخت وبلاگ فقط در راسخون بلاگ امکان پذیر است
5-مطالب دستنویس از امتیاز ویژه بر خوردار است(حداقل سه مطلب دستنویس و27مطلب با منبع)
6-خلاقیت در وبلاگ مهم است
7-به روز رسانی وتبادل لینک با وبلاگ های شرکت در اولین برنامه باشگاه مهم است

موضوعات مطرح شده
1-آزاد سازی خرمشهر
2-رحلت امام خمینی (ره)
3-ولادت حضرت  قائم

شروع دومین برنامه باشگاه:28اردیبهشت 1393
پایان دومین برنامه باشگاه :26خرداد ماه 1393

جوایز : 

وبلاگ های برتر تا سقف 2000امتیاز (10هزار حسنه)   و وبلاگ های فعال تا سقف 1000امتیاز (5هزار حسنه) بر اساس کیفیت مشارکت در طرح دریافت می دارند.

هر ماه 5 وبلاگ برتر و 5 وبلاگ فعال معرفی خواهد شد

وبلاگ خود را با تکمیل جدول زیر معرفی کنید .حتما یک وبلاگ بسازید که مختص باشگاه باشد وبه باشگاه تعلق داشته باشد وهرماه با اعلام آمادگی با موضوعات اعلامی باشگاه در هرماه شرکت کنند.

امیدوارم دومین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ با استقبال بهتری روبرو شود وما کاربران وبلاگ نویس بیشتری داشته باشیم با این طرح ویژه

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1269
|

با سلام و احترام

ایمیلی را با موضوع پرندگان به پست الکترونیک روابط عمومی info@rasekhoon.net ارسال کردم.

امیدوارم که ایمیل را دریافت کرده و با درخواستم موافقت فرمایید .

با تشکر / موفق باشید

با سلام

پاسخ از طریق ایمیل ارسال گردید.

با سلام

دیروز در پاسخ به ایمیلتان ، مجدداً ایمیل زدم که همچنان منتظر بررسی و پاسخ شما هستم.

با تشکر از شما

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام و احترام

ایمیلی را با موضوع پرندگان به پست الکترونیک روابط عمومی info@rasekhoon.net ارسال کردم.

امیدوارم که ایمیل را دریافت کرده و با درخواستم موافقت فرمایید .

با تشکر / موفق باشید

با سلام

پاسخ از طریق ایمیل ارسال گردید.

با سلام

دیروز در پاسخ به ایمیلتان ، مجدداً ایمیل زدم که همچنان منتظر بررسی و پاسخ شما هستم.

با تشکر از شما

سلام علیکم

ایمیلی دریافت نشده است.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب جمشیدکیانی

باسلام

صندوق پیام روچک نمودید؟

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

جناب جمشیدکیانی

باسلام

صندوق پیام روچک نمودید؟

با سلام و عرض ادب

پیام شما ملاحظه گردید.

با تشکر

موفق باشید

rezabagherinezhad کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 99
|

سلام میشه بگید چی جوری میتونم ایمیلمو تغییر بدم

تو بخش ویرایش پروفایل نمیشه این کارو کرد چرا؟؟

hoseini1362 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 73
|

با سلام خدمت شما و سایر همکارانتان لطفا اینقدر در بخش مسابقه روزانه سوال مذهبی قرار ندهید

که هر چی بیشتر می کردیم کمتر موفق به پیدا کردن جواب میشیم

من پیشنهادم این هستش که هفت روز هفته هر روز درباره یک موضوع یعنی هفت موضوع مسابقه برگزار کنید

مسابقات متفرقه هم که اکثرا مذهبی هستش

یک روز مذهبی باشه یک روز علمی یک روز هنری مثلا در باب سینما یا هر چی هنر یک روز فرهنگی تکراری هم نمیشه

جذابیتش هم حفظ میشه

باز هم اگر مردد هستید نظرسنجی بزارید یا در همین انجمن دوستان نظرشون رو اعلام کنند با سپاس از حسن توجه شما

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام میشه بگید چی جوری میتونم ایمیلمو تغییر بدم

تو بخش ویرایش پروفایل نمیشه این کارو کرد چرا؟؟

با سلام و احترام

امکان ویرایش ایمیل به صورت مستقیم برای اعضا وجود ندارد. شما می توانید ایمیل جدید خود را به صندوق پیام بنده ارسال نمائید تا آن را برایتان جایگزین کنیم.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت شما و سایر همکارانتان لطفا اینقدر در بخش مسابقه روزانه سوال مذهبی قرار ندهید

که هر چی بیشتر می کردیم کمتر موفق به پیدا کردن جواب میشیم

من پیشنهادم این هستش که هفت روز هفته هر روز درباره یک موضوع یعنی هفت موضوع مسابقه برگزار کنید

مسابقات متفرقه هم که اکثرا مذهبی هستش

یک روز مذهبی باشه یک روز علمی یک روز هنری مثلا در باب سینما یا هر چی هنر یک روز فرهنگی تکراری هم نمیشه

جذابیتش هم حفظ میشه

باز هم اگر مردد هستید نظرسنجی بزارید یا در همین انجمن دوستان نظرشون رو اعلام کنند با سپاس از حسن توجه شما

سلام علیکم

ضمن تشکر از پیام شما در این بخش

درمجموع نظر خوبیست. موضوعات و نحوه اجرا را باید بررسی کنیم. حتماً پیشنهاد شما را با مسئول مربوطه درمیان می گذاریم.

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

سلام.

مسئول رسیدگی به بودجه برای فروشگاه کیه ؟

سال 93 رو به پایانه ها ؟!

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام.

مسئول رسیدگی به بودجه برای فروشگاه کیه ؟

سال 93 رو به پایانه ها ؟!

با سلام و تشکر از توجه و پیگیری شما

مسئول فروشگاه در جلسه اخیر با مدیریت، موارد لازم را مطرح کردند. إن شاالله اقدامت لازم صورت خواهد گرفت.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای کیانی

بنده یه کیک برای روابط عمومی گرفتم وتوخیابان مصلی بس نشستم ،تا بیام تو راهروی روابط عمومی کیک ببریم ؛ولی از این رو که هنوز بودجه راسخون فراهم نشده وجوایز هم رو هواس ،فعلا دم این درخت کاج روبروی دفتر راسخون نشستم،لازم به ذکر است این کیک اگر خراب شود من دیگه پول ندارم کیک بخرم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی

بنده یه کیک برای روابط عمومی گرفتم وتوخیابان مصلی بس نشستم ،تا بیام تو راهروی روابط عمومی کیک ببریم ؛ولی از این رو که هنوز بودجه راسخون فراهم نشده وجوایز هم رو هواس ،فعلا دم این درخت کاج روبروی دفتر راسخون نشستم،لازم به ذکر است این کیک اگر خراب شود من دیگه پول ندارم کیک بخرم

سلام علیکم

تشریف بیارید داخل. دم در بده  کیک را بزارید برای وقتی بودجه رسید. اسراف نکنید!

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام آقای کیانی

سلام علیکم

تشریف بیارید داخل. دم در بده  کیک را بزارید برای وقتی بودجه رسید. اسراف نکنید!

با سلام و عرض ادب و احترام

پیشنهاد می کنم کیک رو ببرید داخل راهرو راسخون.

بعدا وقتی کامیون حمل پول راسخون رسید مسئول روابط عمومی از خجالت شما و همه کاربران و مدیران برتر در میان. 

بخواهید دم در راسخون بنشینید؛ کیک خراب میشه، زحمت  و پول شما بیهوده از بین میره.