سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام
میخواستم بدونم من کی کاربرنقره ای میشوم در حالی که بیشتر از 20000 حسنه دارم ومیخواستم بدونم اگر با حسنه خرید کنم و حسنه من کم بشه به کاربر تازه وارد برمیگردم یا نه؟
با تشکر
سلام کاربرعزیز
اگرعجله داری برای کاربر نقره ایی / برو سراغ رای دهی امتیاز شما رابیشتر کن (امتیاز باید بالای 20000)، اضافه کردن حسنه برای خرید کردن از فروشگاه میتوانید استفاده کنید.
موفق باشید
با سلام بنده از کجا متوجه بشوم که پاسخ مسابقات ی که درش شرکت نموده ام صحیح بوده است
یعنی من باید مدتها درگیری ذهنی پیدا کنم و کلی وقت صرف کنم تا متوجه بشم که سوال دیروز صحیح یا نه
این که درست نیست لطفا پاسخ صحیح مسابقه روز قبل رو که مهلتش تمام شده مشخص نمایید با سپاس از لطف شما
با سلام
با سلام
میخواستم بدونم من کی کاربرنقره ای میشوم در حالی که بیشتر از 20000 حسنه دارم ومیخواستم بدونم اگر با حسنه خرید کنم و حسنه من کم بشه به کاربر تازه وارد برمیگردم یا نه؟
با تشکر
سلام کاربرعزیز
اگرعجله داری برای کاربر نقره ایی / برو سراغ رای دهی امتیاز شما رابیشتر کن (امتیاز باید بالای 20000)، اضافه کردن حسنه برای خرید کردن از فروشگاه میتوانید استفاده کنید.
موفق باشید
با سلام
استفاده از ترفندهای افزایش امتیاز مثل رای دهی به یک مقاله بیش از یکبار را مجاز نمی دانیم. توصیه ما فعالیت در کلیه قسمت های سایت خصوصاً ارسال پست در انجمن ها و ارسال نظر برای بخش های مختلف است.
سلام قسمت ارسال پيامك خراب هست بررسي شود ياعلي
با سلام بنده از کجا متوجه بشوم که پاسخ مسابقات ی که درش شرکت نموده ام صحیح بوده است
یعنی من باید مدتها درگیری ذهنی پیدا کنم و کلی وقت صرف کنم تا متوجه بشم که سوال دیروز صحیح یا نه
این که درست نیست لطفا پاسخ صحیح مسابقه روز قبل رو که مهلتش تمام شده مشخص نمایید با سپاس از لطف شما
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، هنگامی که بر روی اسامی برندگان کلیک می کنید، در انتهای لیست دکمه ای با عنوان "نمایش سوالات و پاسخ های صحیح" مشاهده خواهید کرد که با انتخاب آن، سوال و پاسخ صحیح به رنگ سبز نمایش داده خواهد شد.
سلام قسمت ارسال پيامك خراب هست بررسي شود ياعلي
سلام
سامانه بررسی شد. مشکلی وجود ندارد.
با سلام
با سلام
با تشکر
با سلام
استفاده از ترفندهای افزایش امتیاز مثل رای دهی به یک مقاله بیش از یکبار را مجاز نمی دانیم. توصیه ما فعالیت در کلیه قسمت های سایت خصوصاً ارسال پست در انجمن ها و ارسال نظر برای بخش های مختلف است.
سلام
مگر من کار بدی کردم ، چرا قوانین سایت را اعلام نمی کنید تا هیچ جوابی برای سایر کاربران بدهیم.
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، هنگامی که بر روی اسامی برندگان کلیک می کنید، در انتهای لیست دکمه ای با عنوان "نمایش سوالات و پاسخ های صحیح" مشاهده خواهید کرد که با انتخاب آن، سوال و پاسخ صحیح به رنگ سبز نمایش داده خواهد شد.
این 200 امتیاز در چه صورتی به من داده خواهد شد هر بار که پاسخ صحیح به مسابقه داده باشم خب اگر اینطور است که من امتیازم حدود 200 بود یهو کشید بالای 700 علتش چی بوده یعنی من برنده شدم و خبر ندارم میشه بررسی بفرمایید بنده سال 92 تو مسابقات شرکت نمودم
با عرض سلام و خسته نباشید
چرا برای تالار های سینمایی و پزشکی مدیر انتخاب نمی کنید؟ نه آقای طالبی کاربر برتر
تالارشونو انتخاب می کنند و نه مدیر ارشد ارزیابی های لازم رو به عمل میرسونن!
با مراجعه به لینک زیر مشاهده می کنید که آخرین ارزیابی مال 6ماه پیشه که دور از انصافه ودر
حق کاربران عزیز و دیگر مدیران........!
http://www.rasekhoon.net/forum/show/53/page1/
با سلام و تشکر
این 200 امتیاز در چه صورتی به من داده خواهد شد هر بار که پاسخ صحیح به مسابقه داده باشم خب اگر اینطور است که من امتیازم حدود 200 بود یهو کشید بالای 700 علتش چی بوده یعنی من برنده شدم و خبر ندارم میشه بررسی بفرمایید بنده سال 92 تو مسابقات شرکت نمودم
با سلام و تشکر
این 200 امتیاز فقط برای برنده شدن است و نه برای پاسخ صحیح. پس از ورود به سایت، با مراجعه به محیط کاربری در سمت پچ تصویر می توانید جزئیات امتیازاتی که کسب کرده اید را مشاهده نمائید.
برای ورود به محیط کاربری، بر روی شکلک آدم در نوار مشکلی رنگ بالا کلیک کنید./
با سلام
با تشکر
با سلام
سلام
مگر من کار بدی کردم ، چرا قوانین سایت را اعلام نمی کنید تا هیچ جوابی برای سایر کاربران بدهیم.
سلام
کسی نگفت شما کار بدی کردید فقط پیشنهاد شما را اصلاح کردیم. کاربران می توانند از کلیه روش های کسب امتیاز به صورت صحیح استفاده کنند نه به صورت تقلب.
مثلا کاربری پست های متعدد تکراری در انجمن ارسال کند یا به یک مقاله ده ها بار رای دهد و ....!
با سلام
با تشکر
با سلام
سلام
سلام
کسی نگفت شما کار بدی کردید فقط پیشنهاد شما را اصلاح کردیم. کاربران می توانند از کلیه روش های کسب امتیاز به صورت صحیح استفاده کنند نه به صورت تقلب.
مثلا کاربری پست های متعدد تکراری در انجمن ارسال کند یا به یک مقاله ده ها بار رای دهد و ....!
خیلی خیلی ممنون
1-اصلاً من اشتباه کردم جواب کا ربر دادم مقصر منم نه کار تقلبی کردم ونه به کاربران را مسخره بکنم .....!!
(دیگه هیچ سوالی یا جوابی قسمت پیشنهادات را مطرح نمی کنم)
2- دیگه خودم کمتر از یکماه ازسایت راسخون خداحافظی می کنم
3- اگر حرف بد بود ببخشید ببخشید ........................
سربلند وپیروز باشید / یاعلی
با سلام
با تشکر
با سلام
سلام
سلام
خیلی خیلی ممنون
1-اصلاً من اشتباه کردم جواب کا ربر دادم مقصر منم نه کار تقلبی کردم ونه به کاربران را مسخره بکنم .....!!
(دیگه هیچ سوالی یا جوابی قسمت پیشنهادات را مطرح نمی کنم)
2- دیگه خودم کمتر از یکماه ازسایت راسخون خداحافظی می کنم
3- اگر حرف بد بود ببخشید ببخشید ........................
سربلند وپیروز باشید / یاعلی
سلام
دوست عزیز اگر منظور صحبت های ما رو متوجه شده باشید، اصلا نباید ناراحت شوید. چیزی که بنده عرض کردم کاملاً منطقی بوده و مخاطب آن اصلا شما نبودید. ما از اینکه پاسخ کاربر را دادید خوشحال شدیم فقط آن را تکمیل و اصلاح کردیم. بهتر است کمی خونسرد باشید ابتدا از منظور حرف های گوینده مطمئن شوید و بعد تصمیم گیری کنید.
موفق باشید.