راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام

چرا در تالار دین پژوهی از چهارشنبه، 17 ارديبهشت 1393 کسی پست ها رو تایید نمی کند ؟

آیا راسخون پنج شنبه و جمعه تعطیل می باشد؟

با تشکر 

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

چنین موضوعی صحیح نیست، فرآیند تایید پست های کاربری با توجه به تعداد بالای ارسال ها، در روز های عادی، حداکثر با تاخیر چند ساعتی و در روز های تعطیل، حداکثر با تاخیر روزانه انجام خواهد شد. فرآیند بررسی مطالب ارسالی بصورت بلادرنگ و در همه روز های هفته انجام می شود و تعطیلات در آن بلا اثر است، اما تایید امتیاز ها ممکن است با تاخیر مواجه شود.

لازم به ذکر است، هیچ پست تایید نشده ای از روز 4شنبه وجود ندارد و پست های آن روز در روز 5 شنبه بطور کامل بررسی و تایید شده اند.

موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام آقای کیانی خوب هستید؟خسته نباشید

چرا بعضی نظرات با وجود مشکل نداشتن از نظر محتوا و یا هرچیز دیگری تایید نمیشود؟

سلام علیکم

متشکرم. سلامت باشید.

نظر ارسالی در کدام بخش و با چه مضمونی بوده؟ نظرات اگر کوتاه و یا تکراری نباشند، تأیید می شوند.

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

بنده درمسابقه خلاقیت راسخون برنده شدم ولی هیچ خبری نیست و هنوزجایزه من نرسید  و هم فرم ارسال جوائز پر کردم واز طر یق ایمیل براتون ارسال کردم و جواب دادید  ....... چرا طول کشید ؟؟!!!

mohsen_alavi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8348
|

سلام علیکم

متشکرم. سلامت باشید.

نظر ارسالی در کدام بخش و با چه مضمونی بوده؟ نظرات اگر کوتاه و یا تکراری نباشند، تأیید می شوند.

سلام

خیلی وقت ها تایید نشده آخریش هم بخش موبایل قسمت رام گذاشته شده...

سوالم کلی بود که چرا بعضی نظرات با اینکه هیچ مشکلی از نظر قوانین سایت ندارند تایید نمیشوند

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای کیانی هروقت بودجه موسسه رسید،بفرمایید تا ما با یه کیک بیاییم تو راهروی روابط عمومی:)

aliagri کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 43
|

چرا مثل سابق، امتایز دهی به محتوای سایت، امتیاز نداره ؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

بنده درمسابقه خلاقیت راسخون برنده شدم ولی هیچ خبری نیست و هنوزجایزه من نرسید  و هم فرم ارسال جوائز پر کردم واز طر یق ایمیل براتون ارسال کردم و جواب دادید  ....... چرا طول کشید ؟؟!!!

با سلام و عرض احترام

کاربر گرامی، مشخصات و مدارک شما به دست ما رسیده و مشکلی از این بابت وجود ندارد. کارت هدیه شما به محض دریافت بودجه، سریعاً واریز می گردد.

بابت تأخیر پیش آمده عذرخواهی می کنیم.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

متشکرم. سلامت باشید.

سلام

خیلی وقت ها تایید نشده آخریش هم بخش موبایل قسمت رام گذاشته شده...

سوالم کلی بود که چرا بعضی نظرات با اینکه هیچ مشکلی از نظر قوانین سایت ندارند تایید نمیشوند

سلام علیکم

اگر یک نظر، مشکلی از نظر قوانین نداشته باشد خوب طبیعتاً باید تأیید شود و دلیلی هم برای تأیید نشدن آن وجود ندارد! اگر مواردی به صورت خاص اشاره شود، از مسئول مربوطه قابل پیگیری است.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی هروقت بودجه موسسه رسید،بفرمایید تا ما با یه کیک بیاییم تو راهروی روابط عمومی:)

سلام علیکم

بله حتماً اطلاع رسانی خواهیم کرد 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

چرا مثل سابق، امتایز دهی به محتوای سایت، امتیاز نداره ؟

با سلام

به دلیل برخی مشکلات مثل رأی دادن بیش از یکبار به یک مقاله و .... امتیاز آن حذف شد.

poorya78 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 779
|

با سلام وتشکر

من چگونه میتونم در قسمت مقالات مقاله جدیدی بزارم؟

اگر مایل باشید مقاله را آپلود میکنم تا اگر مفید بود به بخش مقالات اضافه کنید.

ممنون

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام علیکم

بله حتماً اطلاع رسانی خواهیم کرد 

سلام دوباره

اگر هم می دونید بخش مالی بودجه را نمی دهد ،فقط کافیه به ما بگید تا ما تجمع کنیم درراهروی اتاق مالی

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

جناب اقای کیانی:سلام خسته نباشید.میلادمولای متقیان امام علی (علیه السلام)راخدمت شماتبریک عرض میکنیم.وهمچنین ممنون اززحمات شما 

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

با سلآم و عرض ادب:

یه پیشنهاد داشتم و یه سوال ...

- در صورت صلاحدید این امکان رو ایجاد کنین که با کلیک بر روی اسامی موجود در قسمت دفترچه تلفن بشود برای کاربر مورد نظر پیامک ارسال نمود. به نظرم با ایجاد این امکان از بخش دفترچه تلفن استفاده بهتر و مفیدتری خواهد شد.

- و سوال اینکه آیا امکان ارسال همزمان یک پیامک برای چند نفر وجود دارد ؟

ممنون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

جناب اقای کیانی:سلام خسته نباشید.میلادمولای متقیان امام علی (علیه السلام)راخدمت شماتبریک عرض میکنیم.وهمچنین ممنون اززحمات شما 

سلام علیکم

سلامت باشید. از اینکه محبت کردید و  این پیام را ارسال فرمودید، سپاسگزارم. بنده هم ولادت حضرت علی (علیه السّلام) را خدمت شما و کلیه کاربران گرامی تبریک عرض می کنم.