سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام خدمت آقای کیانی وضمن تبریک به مناسب تولد حضرت زهرا وروز زن وروز مادر
آقای کیانی البته نیاز هست که حتما در یک جلسه حضوری با شما جزییات این طرح مطرح شود ،لذا ذهن ها را آماده می کنم تا اسرع وقت در تیرماه دوباره خدمتتان شرف یاب شوم وباهاتون صحبت کنم
تصمیم دارم طرحی که باعث رشد وتعالی وبلاگ نویسان وهمچنین حل مشکلات وبلاگ نویسان باهم است
عنوان طرح خست شورای عالی راسخون بلاگ که ان شالله در مرحله تدوین قوانین وتحقیق قرار دارد که به محض تکمیل قوانین وتحقیق ان شالله خدمتتان در دفتر راسخون می رسم ،چون نیاز به یک جلسه حضوری دارد .
لذا آیا شما با طرح شورای عالی راسخون بلاگ موافقید؟
سلام روز بخیر
ضمن تشکر و عرض خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا امکان ارسال مرسوله های پستی با پست عادی هست که هزینه کمتری رو برای پست داشته باشیم
و مورد بعدی اینکه با توجه به روز زن بهتر نیست به خانم های سایت هدیه حسنه بدید ؟
ممنون
با سلام و عرض تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه (س)
شما می توانید محصولاتی که از فروشگاه خریداری می کنید را به دو روش پیشتاز و سفارشی جهت ارسال انتخاب کنید که حالت سفارشی هزینه کمتری دارد.
با پیشنهاد شما نیز موافقت گردید و اطلاعیه آن در صفحه اصلی سایت تا لحظاتی دیگر بارگذاری خواهد شد. به بانوان راسخونی که از این پست تشکر کنند، 500 امتیاز معادل 2500 حسنه اهدا می گردد.
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام
میلاد زهره زهرا، طاهره مطهره، کوثر رسول، حضرت زهرای بتول بر شما و همه همکاران و کاربران راسخون مبارک باد
زهرا که از فروغش عالم ضیا گرفته / دین نبی ز فیضش نشو و نما گرفته
مریم زمکتب او درس حیا گرفته / جشنی به عرش اعلی بهرش خدا گرفته . . .
با سلام
از پیام زیبای شما تشکر می کنم.
بنده هم سالروز ولادت حضرت فاطمه (علیها سلام) را خدمت شما کلیه کاربران خصوصاً بانوان راسخونی تبریک عرض می نمایم.
سلام روز بخیر
ممنون
با پیشنهاد شما نیز موافقت گردید و اطلاعیه آن در صفحه اصلی سایت تا لحظاتی دیگر بارگذاری خواهد شد. به بانوان راسخونی که از این پست تشکر کنند، 500 امتیاز معادل 2500 حسنه اهدا می گردد.
موفق باشید
من و همسرم که به صورت مشترک از یک حساب کاربری استفاده میکنیم چه کنیم؟
آقای کیانی البته نیاز هست که حتما در یک جلسه حضوری با شما جزییات این طرح مطرح شود ،لذا ذهن ها را آماده می کنم تا اسرع وقت در تیرماه دوباره خدمتتان شرف یاب شوم وباهاتون صحبت کنم
تصمیم دارم طرحی که باعث رشد وتعالی وبلاگ نویسان وهمچنین حل مشکلات وبلاگ نویسان باهم است
عنوان طرح خست شورای عالی راسخون بلاگ که ان شالله در مرحله تدوین قوانین وتحقیق قرار دارد که به محض تکمیل قوانین وتحقیق ان شالله خدمتتان در دفتر راسخون می رسم ،چون نیاز به یک جلسه حضوری دارد .
در نظر داشته باشید آقای کیانی نظر شما بسیار برای من مهم است:لطفا نظر وپیشنهاد خود را اعلام کنید تا من سر انجام نتیجه تحقیقات وتصویب قوانین را خدمتتان نیز حضوری اعلام کنم
سلام جناب کیانی و عرض خسته نباشید خدمت حضرتعالی
بنده هم تبریک میگم میلاد با سر سعادت دخت نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا رو خدمت شما و همکاران محترمتان و عرض تشکر ویژه بابت تقدیم امتیازات حسنه
امیدوارم در زیر سایه ائمه اطهار و حضرت فاطمه زهرا سالی پراز شادی و پربرکت داشته باشید
با تشکر
من امشب بیشتر تو قسمت چندرسانه ای بودم و یک انتقاد دارم:
تو قسمت فیلم ها و کلیپ ها یه موردی هست که اگه اصلاح یا بهینه بشه بهتره.
شما در انتها و ابتدای بیشتر فیلما و کلیپ ها این جمله رو اعلام می کنید: پایگاه اطلاع رسانی راسخون، و در بیشتر این موارد حتما آرم سایت در فیلم هست. همچنین صدای این قسمت با صدای فیلم همخوانی نداره (بلندتره)، یعنی در ابتدا و انتهای هر پخش باید صدا رو کم کنیم و این جالب نیست. به نظرم اگه فقط از یکی از حالات استفاده بشه بهتره: یا ابتدا، یا انتها، یا آرم سایت.
با سلام
ميخواستم بدونم كه خبري از اين نتايج مســابقه مقـاله نـگــاری ویــژه هفـتـه وقـــف نشد ؟
يكي نيست به اين امير علي جان بگه بيا برو اون طرف ببينم چي ميگي هي سوال ميپرسي تو كه برنده نيستي ؟ خخخخخخخخخخخخخخخ
امير علي : آقا آقا نگيد اين حرف ها رو من ميخوام مسئولين شفاف سازي كنند فدايي داري داداش
با سلام و عرض احترام
ممنون از مصاحبه ای که انجام دادید
قبلا هم اعلام کرده بودی که در خردادماه نتایج نهایی از سوی سازمان اوقاف به ما اعلام خواهد شد.
إن شاالله که جزو برندگان باشید.
با سلام و عرض خسته نباشید
ممنون از نظرات و ایده های خلاقانه شما. منتظر ارائه کلیات طرح مذکور هستیم. پیش از تدوین قوانین و جزئیات، ابتدا کلیات و اساس آن را مطرح نمائید. شاید لازم باشد چندین جلسه در این رابطه صحبت شود. پس از تنظیم کلیات و اصول طرح، در اولین جلسه حضوری، آن را با آقای سجادی، مسئول وبلاگ ها در میان بگذارید. در صورت نتیجه بخش بودن و پس از رفع ایرادات و انجام اصلاحات نهایی، بنده در خدمتتان هستم.
سلام روز بخیر
ممنون
موفق باشید
من و همسرم که به صورت مشترک از یک حساب کاربری استفاده میکنیم چه کنیم؟
با سلام و عرض تبریک
توضیه می کنیم برای فعالیت در سایت هر شخص یک نام کاربری مجزا برای خود داشته باشد. حتی برای موارد دیگر(مثل برنده شدن در مسابقات)، بهتر است یک نام کاربری برای خودشان داشته باشند.
سلام جناب کیانی و عرض خسته نباشید خدمت حضرتعالی
بنده هم تبریک میگم میلاد با سر سعادت دخت نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا رو خدمت شما و همکاران محترمتان و عرض تشکر ویژه بابت تقدیم امتیازات حسنه
امیدوارم در زیر سایه ائمه اطهار و حضرت فاطمه زهرا سالی پراز شادی و پربرکت داشته باشید
با تشکر
سلام علیکم
ضمن عرض تبریک و تهنیت
از پیام زیبای شما متشکرم.
التمس دعا
من امشب بیشتر تو قسمت چندرسانه ای بودم و یک انتقاد دارم:
تو قسمت فیلم ها و کلیپ ها یه موردی هست که اگه اصلاح یا بهینه بشه بهتره.
شما در انتها و ابتدای بیشتر فیلما و کلیپ ها این جمله رو اعلام می کنید: پایگاه اطلاع رسانی راسخون، و در بیشتر این موارد حتما آرم سایت در فیلم هست. همچنین صدای این قسمت با صدای فیلم همخوانی نداره (بلندتره)، یعنی در ابتدا و انتهای هر پخش باید صدا رو کم کنیم و این جالب نیست. به نظرم اگه فقط از یکی از حالات استفاده بشه بهتره: یا ابتدا، یا انتها، یا آرم سایت.
با سلام
کاربر گرامی ممنونیم که ضمن استفاده از محتوای سایت، نظر ارزشمندتان را نیز به ما منتقل می کنید. پیشنهاد شما به واحد چندرسانه ای ارجاع داده شد.
با سلام و عرض ادب
خوب هستید آقای کیانی؟؟؟
ماه قبل با همکاری شما شاهد استقبال بی نظیر دوستان راسخونی در تالار نکات و ترفندها شدیم و بر اساس قراری که از ابتدای سال جاری برای برگزاری تایپیک ویژه و مشارکتی بود، امروز هم یک تایپیک ویژه ایجاد شده که در صورت صلاح دید آن را در لینک چرخشی قرار دهید.
سپاس
با سلام و عرض ادب
خوب هستید آقای کیانی؟؟؟
ماه قبل با همکاری شما شاهد استقبال بی نظیر دوستان راسخونی در تالار نکات و ترفندها شدیم و بر اساس قراری که از ابتدای سال جاری برای برگزاری تایپیک ویژه و مشارکتی بود، امروز هم یک تایپیک ویژه ایجاد شده که در صورت صلاح دید آن را در لینک چرخشی قرار دهید.
سپاس
سلام علیکم
ممنونم. همچنین از زحماتی که برای بخش انجمن و تالار ترفندها و نکات می کشید. امیدوارم حال شما هم خوب باشد.
ظرفیت لینک های چرخشی، امروز تکمیل است. إن شاالله ظرف یکی دو روز آینده در اولین فرصت، در قسمت لینک های چرخشی بارگذاری خواهیم کرد.
با سلام و عرض خسته نباشید
ممنون از نظرات و ایده های خلاقانه شما. منتظر ارائه کلیات طرح مذکور هستیم. پیش از تدوین قوانین و جزئیات، ابتدا کلیات و اساس آن را مطرح نمائید. شاید لازم باشد چندین جلسه در این رابطه صحبت شود. پس از تنظیم کلیات و اصول طرح، در اولین جلسه حضوری، آن را با آقای سجادی، مسئول وبلاگ ها در میان بگذارید. در صورت نتیجه بخش بودن و پس از رفع ایرادات و انجام اصلاحات نهایی، بنده در خدمتتان هستم.
با سلام آقای کیانی
ببخشید که چند روزیست دیر میام خدمتتون :برادر ازدواج کردند ودرگیر برادر بودیم که کاراش را انجام دهیم .
برم سر اصل مطلب که شامل شورای عالی راسخون بلاگ هست
شورای عالی راسخون بلاگ قصد دارد از اوایل تیرماه کار خود را آغاز کند ،ولی لازم به تدوین پیشنویس وقوانین هست .
حتما می پرسید شورای عالی راسخون بلاگ چیست؟
شورایی متشکل از وبلاگ نویسان خبره در امر ساخت بنر تبلیغاتی ،ساخت هدر ،آموزش وبلاگ نویسی ،ترجمه قالب و... هست .افرادی که به طور مثال در ساخت هدر قالب خبره هستند :اسمشان به عنوان مسوول ساخت هدر وبلاگ قرار می گیرد وبا ساخت هر هدر وبلاگ برای فرد درخواست کننده 300امتیاز کسر خواهد شد وبه مسوول مربوطه هدر سازی وبلاگ داده خواهد شد .(البته به طور مثال)
کسی به طور مثال لوگویی برای وبلاگش می خواهد بسازد :مسوول مربوطه لوگوسازی وبلاگ درخواست او را ثبت وساخته وبه طور مثال 300امتیاز از حساب کاربری درخواست کننده لوگو کسر وبه حساب مسوول لوگوسازی وبلاگ افزوده می شود.
لازم است قوانین تدوین شود ،لازم است که به بحث وشور با شما وآقای نجاران وآقای سجادی بنشینیم وجلسه ای برگزار کنیم ودرباره کلیات این طرح تصمیم گیری کنیم
لذا ماه های اردیبهشت وخرداد درگیر امتحانات خرداد هستیم وممکن است کسی از این طرح استقبال نکند :بنده 20خرداد به بعد با تدوین قوانین وبا اعلام قبلی در دفتر راسخون حضور می یابم تا این طرح را به مشورت بگذاریم .
لذا این شورای باعث شناسایی استعداد های گم شده در راسخون بلاگ خواهد شد
با به اجراگذاشتن شورای عالی راسخون بلاگ قطعا تمامی مشکلات وبلاگ نویسان پیگیری خواهد شد وآگاه باشید آقای کیانی این طرح یکی از بهترین طرح های تالار خواهد بود
نظر شما چیست؟
اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارد بفرمایید تا بگویم
سپاسگزارم آقای کیانی
با احترام حسین رضایی