راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام مجدد

نمی دونم واقعا مشکل کجاست :فعلا هرکسی در تاپیک اولین برنامه های باشگاه وبلاگ نویسان راسخون با موضوع اصفهان پست ارسال می کنند پس از ده دقیقه پستی که گذاشته حذفش می شود وفقط تنها مدرکی که می ماند همین که با رنگ قرمز مشخص شده است

دوشنبه 25 فروردین 1393   4:09 PM
توسط:nikaeen

لطفا بررسی کنید

با سلام و عرض احترام

نام کاربری مذکور، متعلق به بخش فنی راسخون است . در حال بررسی مشکل بودیم.

احتمال زیاد بخش نظارت پست قبلی آن را به اشتباه حذف کرده اند. زیرا دارای لینک بوده و از برنامه تالار شما اطلاعی نداشتند. توضیحات کامل در خصوص پاک نکردن پست های تالار شما به واحد نظارت نیز داده شد.

امیدواریم دیگر شاهد چنین مشکلی نباشیم.

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

باسلام.

قبلا نیز بیان کردم اما رسیدگی نشده است.

صدا و تصویر فایل های تصویری هماهنگی ندارد مثلا کلاه قرمزی 93

دوستم ؛با کندی سرعت ،از راسخون  دو قسمتش رو دانلود کرده اما حالا صدا وتصویرش یکی نیستن

رسیدگی کنید.

وقت مردم ارزشمند است.

باتشکر

با سلام و احترام

چه قسمت هایی از این برنامه این مشکل را داشت؟

آیا با پلیرهای دیگر هم امتحان کردید؟ طبق پاسخ بخش مربوطه، تمامی قمست ها پیش از بارگذاری بررسی شدند و مشکلی نداشتند. درعین حال، هم قسمت های مربوطه را عنوان کنید و هم از پخش کننده دیگری استفاده کنید.

با سلام.

دو قسمت آخر کلاه قرمزی 93 .پخش میشوند اما صدا و تصویر بخوبی هم خوانی ندارد

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام مجدد

نمی دونم واقعا مشکل کجاست :فعلا هرکسی در تاپیک اولین برنامه های باشگاه وبلاگ نویسان راسخون با موضوع اصفهان پست ارسال می کنند پس از ده دقیقه پستی که گذاشته حذفش می شود وفقط تنها مدرکی که می ماند همین که با رنگ قرمز مشخص شده است

دوشنبه 25 فروردین 1393   4:09 PM
توسط:nikaeen

لطفا بررسی کنید

با سلام و عرض احترام

نام کاربری مذکور، متعلق به بخش فنی راسخون است . در حال بررسی مشکل بودیم.

احتمال زیاد بخش نظارت پست قبلی آن را به اشتباه حذف کرده اند. زیرا دارای لینک بوده و از برنامه تالار شما اطلاعی نداشتند. توضیحات کامل در خصوص پاک نکردن پست های تالار شما به واحد نظارت نیز داده شد.

امیدواریم دیگر شاهد چنین مشکلی نباشیم.

سلام وسپاسگزارم آقای کیانی به خاطر پی گیری های منظم روابط عمومی

ان شالله تا حالا به واحد نظارت اعلام کرده اید که پستی را بدون هماهنگی روابط عمومی ،مخصوصا برنامه تالار وبلاگ نویسی حذف نشود.

بازهم سپاسگزارم وامیدوارم این مشکل به طور کلی برطرف شود

|
|

با سلام

آقای کیانی جزییات طرح قرعه کشی را اعلام کرده بودید که من 80بار هدفون خریدم ولی جزو برندگان نبودم ولی کسانی بودندبا خرید 11و2بار برنده شدند

چرا؟

فکر نمی کنید مشکلی داشته ؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام

آقای کیانی جزییات طرح قرعه کشی را اعلام کرده بودید که من 80بار هدفون خریدم ولی جزو برندگان نبودم ولی کسانی بودندبا خرید 11و2بار برنده شدند

چرا؟

با سلام و احترام

مدیر گرامی، در خصوص کدهای قرعه کشی، هرچه تعداد خرید ها بیشتر باشد، شانس شما را برای برنده شدن بیشتر می کند ولی در نهایت از بین کلیه خریداران قرعه کشی شده و یک عدد به صورت تصادفی و خودکار توسط سیستم انتخاب می شود. این بدان معنا نیست کسی که تعداد  بیشتری خریده، حتماً برنده شود! بلکه نهایتاً شانس وی است که برنده شود یا خیر. حتی ممکن است کسی که بیشترین کد را برای یک محصول خریداری کرده نیز برنده نشود و کسی که فقط یک کد خریداری کرده برنده شود....در واقع شانس نفری که یک کد خریداری کرده خیلی کمتر است ولی بازهم احتمال برنده شدن دارد.

موضوع را با ذکر یک مثال روشن تر می کنم:

فرض کنید شما یک محصول واقعی را فروشگاه تهیه می کنید که داخل آن کد قرعه کشی دارد. حتی تعداد زیادی از این کالا را ممکن است تهیه و طبیعتاً کد قرعه کشی بیشتری خواهید داشت. اما در زمان قرعه کشی آن شرکت، ممکن است برنده نشوید. بعنوان مثال دیگر، قرعه کشی که بانک ها برای حساب های قرض الحسنه انجام می دهند و جوائزی که اهدا می کنند نیز به همین شکل است. یک نفر با حداقل موجودی ممکن است برنده شود و یک نفر با موجودی بسیار بالا ممکن است برنده نشود. اما شانس نفر اول خیلی کم و شانس نفر دوم برای برنده شدن بیشتر است.

امیدوارم موضوع کاملاً واضح و روشن شده باشد.

|
|

با سلام

چرا؟

با سلام و احترام

مدیر گرامی، در خصوص کدهای قرعه کشی، هرچه تعداد خرید ها بیشتر باشد، شانس شما را برای برنده شدن بیشتر می کند ولی در نهایت از بین کلیه خریداران قرعه کشی شده و یک عدد به صورت تصادفی و خودکار توسط سیستم انتخاب می شود. این بدان معنا نیست کسی که تعداد  بیشتری خریده، حتماً برنده شود! بلکه نهایتاً شانس وی است که برنده شود یا خیر. حتی ممکن است کسی که بیشترین کد را برای یک محصول خریداری کرده نیز برنده نشود و کسی که فقط یک کد خریداری کرده برنده شود....در واقع شانس نفری که یک کد خریداری کرده خیلی کمتر است ولی بازهم احتمال برنده شدن دارد.

موضوع را با ذکر یک مثال روشن تر می کنم:

فرض کنید شما یک محصول واقعی را فروشگاه تهیه می کنید که داخل آن کد قرعه کشی دارد. حتی تعداد زیادی از این کالا را ممکن است تهیه و طبیعتاً کد قرعه کشی بیشتری خواهید داشت. اما در زمان قرعه کشی آن شرکت، ممکن است برنده نشوید. بعنوان مثال دیگر، قرعه کشی که بانک ها برای حساب های قرض الحسنه انجام می دهند و جوائزی که اهدا می کنند نیز به همین شکل است. یک نفر با حداقل موجودی ممکن است برنده شود و یک نفر با موجودی بسیار بالا ممکن است برنده نشود. اما شانس نفر اول خیلی کم و شانس نفر دوم برای برنده شدن بیشتر است.

امیدوارم موضوع کاملاً واضح و روشن شده باشد.

سپاسگزارم از پاسخ شما

ولی آقای کیانی سعی کنید قرعه کشی با حسنه به یکبار در سال ختم نشود وهمیشگی باشد به طور مثال برای عید سعید فطر دوباره تدارک همچنین طرحی را ببینید.ضمن اینکه بنده همین که مدیریت یک زیر تالار مهم به نام وبلاگ نویسی را قبول کردم وبه عهده دارم افتخاری هست که در خدمت راسخون باشم کفایت می کند

بازهم از لطف روابط عمومی سپاسگزارم

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
با سلام. لطفا صندوق پیام خود را چک نمایید. با تشکر.
ersal2014 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 16
|

...

motofakker کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 65
|

سلام و خسته نباشید

و ما همچنان در انتظار کارت شارژ ها هستیم...

amin5530 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1258
|

سلام

میخواستم بدونم مسئول انجمن با کاربران همیشه همراه راسخون هنوز مرخصی هستند؟!

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام-خسته نباشید.در پروفایل من در قسمت فاکتور ها 4 فاکتور نوشته شده که در تاریخ 16 فروردین ارسال شده "مربوط به خرید با حسنه"ولی نه در قسمت برندگان فروشگاه هستم و نه در فاکتورهای ارسال شده فروشگاه...دقیق نمی دونم واقعا برام ارسال شده یا نه؟ تا الان که به دستم نرسیده...ممنون می شم راهنمایی کنید.

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

لطف کنید و موضوع را در تاپیک "انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه(سال1393)" مطرح فرمایید.

با تشکر

موفق باشید

|
|

سلام و خسته نباشید

و ما همچنان در انتظار کارت شارژ ها هستیم...

ان شاء ا... در روزهای نخست هفته آینده فرآیند اداری مربوطه که با سال جدید کمی دچار تاخیر شده است انجام و کارت شارژها ارسال می گردد.

باتشکر

موفق باشید

|
|

سلام

میخواستم بدونم مسئول انجمن با کاربران همیشه همراه راسخون هنوز مرخصی هستند؟!

در ساعات اداری فردا اقدامات بایسته انجام خواهد شد.

با تشکر

موفق باشید

yarabyarabyarab کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3539
|

با سلام وتشکر بی شائبه از زحمات همگی مستدام باشید .با توجه به اینکه مدارک کاملی از خودم برای سایت ارسال کردم لطفا ارسال پیامک را برایم فعال سازید .اجرکم عند الله

mohsen_alavi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8348
|

سلام آقای کیانی طرح بها امسال برگزار نمیشود؟

دیگر اینکه جوایز نقدی کی واریز میشود؟