سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام
نتایج تمام مسابقات رو اعلام کردید به جز نتیجه مقاله نویسی هفته وقف
سلام
نتایج تمام مسابقات رو اعلام کردید به جز نتیجه مقاله نویسی هفته وقف
سلام علیکم
بارها در خصوص زمان اعلام نتایج اطلاع رسانی کردیم. إن شاالله در خردادماه نتایج نهایی از سوی سازمان اوقاف به ما اعلام خواهد شد.
با سلام
تو قسمت پنل کاربری آیا دعوت از دوستان غیر فعاله؟؟؟؟
و اینکه امتیازی باز داره یا اینکه این قسمت ها دیگر برداشته شده؟؟
با تشکر
با سلام و عرض ادب.
از مسئولین و واحد فنی به خاطر گوش فرا دادن به سخن کاربران در مورد قرار دادن گزینه حذف تمامی پیام های صندوق پیام بسیار متشکریم.
با سلام
تو قسمت پنل کاربری آیا دعوت از دوستان غیر فعاله؟؟؟؟
و اینکه امتیازی باز داره یا اینکه این قسمت ها دیگر برداشته شده؟؟
با تشکر
با سلام و احترام
این قابلیت مدت زیادی است که برداشته شده. قابلیت ارسال مطلبی به دوستان در تمامی صفحات داخلی مطالب وجود دارد. اما امتیازی برای آن لحاظ نشده
با سلام و عرض ادب.
از مسئولین و واحد فنی به خاطر گوش فرا دادن به سخن کاربران در مورد قرار دادن گزینه حذف تمامی پیام های صندوق پیام بسیار متشکریم.
با سلام و احترام
بنا به درخواست های مکرر کاربران، قول داده بودیم در زمان مناسب و اسرع وقت این موضوع را با واحد فنی درمیان بگذاریم. روز گذشته این دکمه به امکانات صندوق پیام اضافه گردید. امیدواریم مورد رضایت و استفاده کاربران واقع گردد.
سلام. طرح حضور در مدارس دوباره اجرا نمی شود؟
با سلام و عرض ادب.
با سلام و احترام
بنا به درخواست های مکرر کاربران، قول داده بودیم در زمان مناسب و اسرع وقت این موضوع را با واحد فنی درمیان بگذاریم. روز گذشته این دکمه به امکانات صندوق پیام اضافه گردید. امیدواریم مورد رضایت و استفاده کاربران واقع گردد.
با سلام و عرض ادب
واقعا منم دیدم خوشحال شدم ، دست واحد فنی درد نکنه واقعا ولی کاش یه گزینه ای هم برای تیکدار کردن و بعد زدن حذف باشه
ممنون
با سلام خدمت شما آقای کیانی گرامی
طرح باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ به 30نفر ثبت نامی رسید وطبق سنوات گذشته که قول داده بودیم که اگر به سی نفر ثبت نامی رسید از اردیبهشت ماه اولین برنامه باشگاه را به اجرا خواهیم گذاشتم .طبق روال گذشته که کاربران وو.بلاگ نویسان را با جوایز مادی ومعنوی خود همانند حسنه ،امتیاز ،اعتبار پیامک ودر صورت نیاز وتشخیص روابط عمومی کارت شارژ ر به بنده اعلام کنید که چه تصمیمی در رابطه با جوایز مادی ومعنوی این طرح دارید تا کاربران نیز اشتیاق شرکت در این طرح را داشته باشند .لذا خواهشمندم بررسی وبه بنده اعلام کنید.
می توانید در تاپیک زیر اطلاعات تکمیلی این موضوع را بخوانید
سپاسگزارم
با احترام حسین رضایی
ثبت نام باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/894438/page1/
با سلام و خسته نباشید.ببخشید کارت شارژ افرادی که در قرعه کشی فروشگاه برنده شدن چطور بهشون داده میشه؟؟؟بنده دوتا برنده شدم ولی دریافت نکردم.ممنون
سلام .بنده کارت شارژ 2000 تومانی در قرعه کشی فروشگاه (نفر 59)برنده شده ام چرا هنوز به شارژم اضافه نشده؟
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/900762/page1/
با تشکر
با سلام و عرض ادب.
با سلام و احترام
با سلام و عرض ادب
واقعا منم دیدم خوشحال شدم ، دست واحد فنی درد نکنه واقعا ولی کاش یه گزینه ای هم برای تیکدار کردن و بعد زدن حذف باشه
ممنون
سلام و عرض ادب و احترام.
از شما و واحد فنی جهت فراهم آوردن چنین امکانی متشکریم.
من فکر کردم لااقل پیامها رو صفحه به صفحه پاک می کنه. زدم رو گزینه حذف همه و با کمال تعجب همه پیامهام پاک شد.
باور کنید از آب خوردن هم راحت تر بود.
اگه امکان داره به واحد فنی بفرمایید گزینه صفحه به صفحه و یا امکان انتخاب همزمان دو یا چند پیام و حذف اون رو فراهم کنند تا دیگران هم مثل من غافلگیر نشن. به راحتی آب خوردن و حتی راحت تر از اون پیامهاشون پاک بشه.
باز هم ممنون و قبلا از پیگیری مسئولانه شما متشکرم
سلام. طرح حضور در مدارس دوباره اجرا نمی شود؟
با سلام
این طرح إن شاالله از اردیبشهت ماه ادامه خواهد یافت.
با سلام خدمت شما آقای کیانی گرامی
طرح باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ به 30نفر ثبت نامی رسید وطبق سنوات گذشته که قول داده بودیم که اگر به سی نفر ثبت نامی رسید از اردیبهشت ماه اولین برنامه باشگاه را به اجرا خواهیم گذاشتم .طبق روال گذشته که کاربران وو.بلاگ نویسان را با جوایز مادی ومعنوی خود همانند حسنه ،امتیاز ،اعتبار پیامک ودر صورت نیاز وتشخیص روابط عمومی کارت شارژ ر به بنده اعلام کنید که چه تصمیمی در رابطه با جوایز مادی ومعنوی این طرح دارید تا کاربران نیز اشتیاق شرکت در این طرح را داشته باشند .لذا خواهشمندم بررسی وبه بنده اعلام کنید.
می توانید در تاپیک زیر اطلاعات تکمیلی این موضوع را بخوانید
سپاسگزارم
با احترام حسین رضایی
ثبت نام باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/894438/page1/
با سلام و تشکر از تلاش های بی وقفه جنابعالی
باتوجه به توانایی و سوابق شما در زمینه وبلاگ و وبلاگ نویسی حتماً دوره های خوبی برگزار می گردد. در خصوص جوائز و هدایا، وعده ای به کاربران ندهید و در اطلاع رسانی ها و اجرای برنامه ها صحبتی از جوائز نیاورید. اساس و ملاک را بر یادگیری قرار داده و از همین ابتدا کاربران باید نیّت خود را خالص کنند و هدف را، صرفاً یادگیری قرار دهند.
برای شما و کلیه شرکت کنندگان در این طرح ها آرزوی موفقیت و پیشرفت داریم.
با سلام و خسته نباشید.ببخشید کارت شارژ افرادی که در قرعه کشی فروشگاه برنده شدن چطور بهشون داده میشه؟؟؟بنده دوتا برنده شدم ولی دریافت نکردم.ممنون
با سلام و احترام
در همین هفته، کدهای شارژ به شماره اعلام شده در فاکتور خرید شما، ارسال می گردد.