راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با عرض سلام ببخشيد تالار ورزش هاي رزمي مدير ندارد؟

اگر ندارد من براي مديريت آماده ام.

باتشكر

با سلام و احترام

موضوع را با مدیر انجمن ها مطرح خواهیم کرد.

از اعلام آمادگی شما جهت همکاری نیز سپاسگزارم.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

برنده مسابقه نام سال93 شده ام

میخواستم ببینم مشخصاتم دریافت شده یا نه؟ایمیلی مبنی بر تایید دریافت نکردم

یا علی

با سلام و احترام

مدارک شما دریافت و جوائزتان ثبت گردیده است.

mrrasool کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 156
|

با سلام خدمت همه‌ی کاربران و مدیران سایت موسسه‌ی راسخون

پیرو مسابقه‌ی اخیر فروشگاه راسخون. به نظر بنده این مسابقه متاسفانه مصداق قمار بوده است. زیرا در این مسابقه کلیه‌ی شرکت کننده‌ها امتیاز ( که حاصل دسترنج و زحمات خود بوده و جزو اموال شخصی محسوب می‌شود) را وسط می‌گذاشتند و مطابق با یک بازی کامپیوتری (آلات قمار) جوایز به یک عده اقلیت داده میشد و اکثریت شکست خورده کلیه‌ی امتیازهای خود را از دست می‌دادند. لازم به ذکر است که اگر رتبه‌ی این سایت (و در نتیجه ارزش و قیمت این سایت) بالا رفته تنها به دلیل همکاری و زحمات کاربران سایت بوده و در نتیجه این سایت نیز به عنوان مزد به آن‌ها امتیاز یا حسنه پرداخت کرده  است بنابراین این حسنه جزو اموال شخصی بوده و این نوع قرعه کشی از نظر اینجانب و تعدادی از علما مصداق قمار است. لذا شایسته بود که پیش از برگزاری این مسابقه نسبت به استعلام حکم این موضوع از علما و مراجع تقلید مشاوره گرفته میشد.

با سپاس از توجه شما

tahani1377 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 671
|

سلام چرا کسی وقتی رمزش را فراموش میکند نمیتواند رمز انتخاب کند؟سایت خراب است و من چند بار زنگ زدم و پیگیری نکردید..!!!من با نام کاربری دیگرمlike77ایمیل حاوی لینک تغییر رمز را دریافت میکنم و پس از ورود و انتخاب رمز وارد صفحه ای میشوم که مینویسد ((متاسفانه به دلایل فنی امکان نمایش وجود ندارد لطفا بعدا سعی کنید))!!!خب این یعنی چی من از15اسفند زنگ زدم به راسخون اما متاسفانه هیچ خبری نیست لطفا برای گفتن تلفنی رمز عبور ان اکانت به شماره گوشی داخل اکانتtahani1377زنگ بزنید تا خوب توضیح بدهم و شما هم رمز را به من بدهید ممنون از شما اگه پیگیری کنید...

hessamnice کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4099
|

با سلام و عرض خسته نباشید؛

بابت اهدای جوایز نفیس و ارزنده به مناسبت ششمین سالگرد راسخون، به بنده، کمال تشکر را از شما دارم. جوایز امروز بدستم رسید.

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

با سلام و عرض ادب و احترام.

تشکر ویژه به خاطر فرستادن بیش از 10 (نرم افزار مذهبی) برای اینجانب بسیار از شما متشکرم.

و این که  هدایا به بیش از تمام هدایایی که گرفتم ارزشمند هستند و هیچ هدیه ای دیگری نمیتوانست این همه باعث خوش حالی من بشود .

خیلی خیلی از شما سپاسگذارم

واقعا از شما متشکرم.

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با عرض سلام و ادب

در صورت امکان نتایج مسابقه خـلاقیت های راســخـونی را اعلام فرمایید.

با تشکر فراوان از زحماتتان

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت همه‌ی کاربران و مدیران سایت موسسه‌ی راسخون

پیرو مسابقه‌ی اخیر فروشگاه راسخون. به نظر بنده این مسابقه متاسفانه مصداق قمار بوده است. زیرا در این مسابقه کلیه‌ی شرکت کننده‌ها امتیاز ( که حاصل دسترنج و زحمات خود بوده و جزو اموال شخصی محسوب می‌شود) را وسط می‌گذاشتند و مطابق با یک بازی کامپیوتری (آلات قمار) جوایز به یک عده اقلیت داده میشد و اکثریت شکست خورده کلیه‌ی امتیازهای خود را از دست می‌دادند. لازم به ذکر است که اگر رتبه‌ی این سایت (و در نتیجه ارزش و قیمت این سایت) بالا رفته تنها به دلیل همکاری و زحمات کاربران سایت بوده و در نتیجه این سایت نیز به عنوان مزد به آن‌ها امتیاز یا حسنه پرداخت کرده  است بنابراین این حسنه جزو اموال شخصی بوده و این نوع قرعه کشی از نظر اینجانب و تعدادی از علما مصداق قمار است. لذا شایسته بود که پیش از برگزاری این مسابقه نسبت به استعلام حکم این موضوع از علما و مراجع تقلید مشاوره گرفته میشد.

با سپاس از توجه شما

با سلام و عرض احترام

اصلا اینطور نیست. چون امتیازات و حسنه ها، چیزی است که ما به کاربران اهدا کرده ایم و اینها مال محسوب نمی شوند. در این مورد مشورت های لازم انجام شده است.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام چرا کسی وقتی رمزش را فراموش میکند نمیتواند رمز انتخاب کند؟سایت خراب است و من چند بار زنگ زدم و پیگیری نکردید..!!!من با نام کاربری دیگرمlike77ایمیل حاوی لینک تغییر رمز را دریافت میکنم و پس از ورود و انتخاب رمز وارد صفحه ای میشوم که مینویسد ((متاسفانه به دلایل فنی امکان نمایش وجود ندارد لطفا بعدا سعی کنید))!!!خب این یعنی چی من از15اسفند زنگ زدم به راسخون اما متاسفانه هیچ خبری نیست لطفا برای گفتن تلفنی رمز عبور ان اکانت به شماره گوشی داخل اکانتtahani1377زنگ بزنید تا خوب توضیح بدهم و شما هم رمز را به من بدهید ممنون از شما اگه پیگیری کنید...

با سلام و عرض احترام

جهت پیگیری و رفع مشکل، امروز از طرف موسسه با شما تماس گرفته شد که متأسفانه پاسخ ندادید.

mahdyyar110 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 327
|

با سلام بنده در تاریخ 16اسفند 92در مسابقه روزانه برنده شدم وتقریبا 12روز بعد مدارک را ارسال نمودم و پس از آن در 2 مسابقه دیگر برنده شدم ایمیل مدارک را چندین بار پس از اولین برنده شدن ارسال کردم اما هنوز تاییدی نیامده چه کسی مسئول این بررسی است لطفا پیگیری کنید

tahani1377 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 671
|

با سلام و عرض احترام

جهت پیگیری و رفع مشکل، امروز از طرف موسسه با شما تماس گرفته شد که متأسفانه پاسخ ندادید.

بنده فردا به موسسه زنگ میزنم یا به من ساعت1 که برمیگردم زنگ بزنید ممنون

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

سلام لطفا مبحث 44 طرح صالحین را از لینک ها ی چرخشی برداشته و مبحث45 را جایگزین کنید .ضمناً امتیازات مباحث 2 هفته قبل  تا به اکنون داده نشده

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام بنده در تاریخ 16اسفند 92در مسابقه روزانه برنده شدم وتقریبا 12روز بعد مدارک را ارسال نمودم و پس از آن در 2 مسابقه دیگر برنده شدم ایمیل مدارک را چندین بار پس از اولین برنده شدن ارسال کردم اما هنوز تاییدی نیامده چه کسی مسئول این بررسی است لطفا پیگیری کنید

با سلام و احترام

جوائز شما مربوط به تاریخ های 16 اسفند (زلال نور) و 28 اسفند (شارژ 2000) ثبت و آماده به ارسال شده اند. إن شاالله در سری بعدی ارسال جوائز قرار خواهد گرفت.

namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

فرموده بودید تا روز 20 فروردین نتیجه تمام مسابقات اعلام خواهند شد.

لطف بفرمایید نتیجه طرح های خلاقیت راسخونی و دفتر یاد بود را هم اعلام بفرمایید.

صرفاً جهت اطلاع.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

فرموده بودید تا روز 20 فروردین نتیجه تمام مسابقات اعلام خواهند شد.

لطف بفرمایید نتیجه طرح های خلاقیت راسخونی و دفتر یاد بود را هم اعلام بفرمایید.

صرفاً جهت اطلاع.

با سلام و احترام

ممنون از یادآوریتان. امروز صبح به مسئول مربوطه اطلاع داده شد تا إن شاالله نتایج را جمع بندی و اعلام نماید.