راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

باسلام

1.در مسابقه فروشگاه  راسخون برنده کتاب رستاخیز شدم....قرار شده جایزه برنده ها به آدرس فاکتور ارسال بشه. در صورت امکان جایزه به ادرسی که در پروفایلم تصحیح شده فرستاده بشه....

2. در پی پیگیری ارسال هدایای مسابقه حفظ موضوعی که سایت راسخون برگزار کرده، عرض کردید که جوایز قبل عید تحویل پست داده شده است. ولی هنوز دستم نرسیده است.چطوری میتونم پیگیری کنم؟

با تشکر

با سلام و عرض تبریک

آدرس شما پیش از ارسال از طرف پست، سریعاً تغییر داده شد

ما طبق اعلام مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن، وضعیت ارسال جوائز را به شما اعلام کردیم. جهت پیگیری بیشتر با شماره 02537745519 تماس حاصل فرمائید.

namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

بنده به عنوان یک کاربر برنزی و تقریباً تازه وارد لازم دونستم که یک مسئله ای رو یاد آوری سایر کاربران سایت بکنم.

من خودم  20 اسفند ماه سال 1392 به عضویت سایت راسخون در آمدم.

از اون زمان هم تلاش کردم تا حسنه جمع آوری نمایم و از محصولات کد قرعه کشی خرید کنم. با انکه حسنه زیادی کسب نکردم در روز 25 اسفند 16 عدد هدفون با صرف 4000 حسنه که تمام دارایی بنده تا آن زمان بود خرید کردم و میدونستم شانس برنده شدن ندارم و برنده نشدم.

اما چرا مردمان ایرانی یاد گرفته اند که وقتی در یک قرعه کشی برنده نمی شوند کلاً شیوه و اساس آن قرعه کشی را زیر سوال میبرند؟!

آیا قرعه کشی حسابهای قرض الحسنه نمونه بارز این گونه قرعه کشی ها نیست؟!  ممکنه شخصی میلیون ها تومان در حساب داشته باشی و فرد دیگری 10 هزار تومان و جالب اینکه نفر دوم برنده میشود! اینجا تنها شانس دخالت دارد ولا غیر!

دوستان اگر توجه کنند سایت راسخون اولین سایتی هست که دست به چنین ابتکاری زده است. سایتهایی مثل تبیان اصلاً چنین طرح هایی ندارند!

پس خواهش میکنم بیایید یکمی منطقی باشید!

امام على علیه السلام:

اَلحَسَدُ لایَجلِبُ إِلاّ مَضَرَّةً وَغَیظا یوهِنُ قَلبَکَ وَیَمرِضُ جِسمَکَ؛

حسادت نتیجه اى جز زیان و ناراحتى که دلت را سست و تنت را بیمار مى گرداند به بار نمى آورد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام خدمت دوستان

به نظر من اصلا درست نیست که تهمت زده میشه به مسئولان سایت

دوستان قرعه کشی همینه من هم هیچی برنده نشدم

قسمت نبوده و صلاح نبوده و نباید به اینکه یه نفر چند بار برنده شده حسادت کنیم

نوش جونش هر چی برنده شده

ان شاءالله که همه دوستان در زندگی موفق باشند و این چیزا اصلا مهم نیست

سلام

با اینکه دکمه تشکر را گذاشته ایم ولی برخی از پست ها را باید مکتوب تشکر کرد 

از شما و کاربر alifanoodi نیز بخاطر برخورد مناسب و درک اینگونه مسائل، تشکر می نمایم.

yarabyarabyarab کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3539
|

با سلام به زحمت کشان سایت موفق راسخون خواستم تشکری داشته باشم از هدیه فرهنگی شما والبته وظیفه ما را درقبال اعضا ومراجعان به این سایت سنگین تر کردید زکات العلم نشره. اجرکم عند الله

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام

برندگان مسابقه خلاقیت کی اعلام می شوند ؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
سلام. من  حاضرم شارژ 10000 تومانی رو بدم به یکی از دوستانی که فکر می کنه من و یا بقیه دوستان ناحق برنده شدیم. و یا بی انصافی صورت گرفته.

روزی که 200 هزار حسنه داشتم خواستم وقف کنم برای کاربرانی که گاها نیاز ضروری به حسنه دارند که متاسفانه موافقت نشد.

حسنه ها مونده بود تو حسابم. شاید کمی غرور هم منو گرفته بود که 200 هزار حسنه دارم و احساس برتری می کردم نسبت به کاربرانی که حسنه کمتری داشتند.

همه رو دادم که خلع سلاح بشم.

و البته باید بگم از برنده شدن هم بدم نمیومد. ما انسان ها کلا از برنده شدن لذت می بریم.

مثلا عرض می کنم من می تونستم کتاب رستاخیز رو خیلی راحت با حسنه هایی که داشتم بگیرم. همونطور که پک اندروید رو گرفتم. ولی چون برنده شدن رو دوست داشتم تو قرعه کشی این کتاب هم شرکت کردم.

برنده شدن در قرعه کشی یه لذت دیگه داره. 

الان برنده شدم اول خوشحال شدم. بعد ناراحت شدم چرا جایزه بهتر رو نگرفتم. مثل فلش 32 گیگ. الان دیگه از شوق و ذوق افتادم. 

مال دنیا همینه دیگه. نه خوشیش پایداره، نه از دست دادنش آدم رو می کشه. 

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

با سلام و احترام

با این که خودتان هیچ جایزه ای در این قرعه کشی برنده نشدید، اما برخورد منصفانه و واقع بینانه ای داشتید. از شما تشکر می کنم.

با سلام و عرض ادب به شما آقای کیانی.

شما بزرگوارید .قرعه کشی یعنی این که یکی برنده میشه و دیگری نمیشه که به شانس اشخاص بستگی داره.

من تجربه شخصی خودمو میگم چون قبلا تو قرعه کشی ها کلی جایزه بردم.

زمانی بود که وقتی تو موسسات فرهنگی منم مثل دیگران شاگرد بودم در یک بازه ی زمانی 2 ماهه بیش از 10 قرعه کشی شد که به شانس من در هر 10 قرعه کشی اسم من نفر اول در می یومد و تمام افراد به نحوه ی قرعه کشی داشتند شک میکردند حتی خود برگزار کنندگان .یعنی یه وضعی بود که خدا میدونه چقدر پشت سرم حرف در میومد  .

یعنی اون 2 ماه کلا شانس اومده با من قرار داد بسته بود

الان  ولی 4 ساله تو هیچ قرعه کشی ای اسمم در نمیاد و اصلا هم ناراحت نمیشم.چون میدونم دوباره زمانی میرسه که جایزه ها رو درو کنم

چون قرعه کشی یعنی یا برنده میشی یا نمیشی .

اگر قرار بود تو قرعه کشی ها همیشه اول بشیم که دیگه اون قرعه کشی نمی شد.

من تو همین صفحه دیدم که آبجی سلما پست زدند که حاظرن 10 هزار تومنی که برنده شدند را برگردانند و داداش یحیی هم همین طور. دوستان کاری کردند که کاربران برنده حاظرند جایزهاشونو برگردانند.واقعا من خجالت کشیدم.

بعضی از دوستان بی مهری میکنند.

جوایز حق برندگان هستش و هیچ پرسش و بحثی در این مورد فکر نکنم قابل قبول باشه.

دوستان وجدانشان را قاضی قرار بدهند آیا این رفتار برازنده ی شما بزرگواران هست.

البته بیشتر عزیزان خیلی خوب با این نتایج کنار اومدند و گفتند که شانس در خونه ما رو نزد این دفعه.

قرعه کشی تموم شد رفت .جوایز هم ارسال شد.

تجربه ای برای سال بعد خودتون جمع کنید که سال بعد درست انتخاب کنید.

از دوستان هم خواهش  عاجزانه میکنم دیگه این مباحث را مطرح نکنند .

و بهشون این امید را میدم که زمان شانس شما هم میرسه.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام دوبار آقای کیانی

اینطور که به نظر می رسد سخنان کاربران که می گویند تاپیک ها حذف می شود درست است .البته من احتمال می دهد یه حمله هکری به سایت والخصوص انجمن شد :چون خود به خود که نمی توند پست ها حذف بشود .الان ببینید در تاپیک برنامه های در حال اجرای تالار وبلاگ نویسی راسخون من دو پست در این تاپیک زدم :پست اول که تمامی بنر های برنامه های تالار اطلاع رسانی شد که الان نیست واحتمالا حذف شد وپست بعدی برنامه ها وبنر هایی که برنامه های آن ها در تالار به پایان رسیده هست موجود می باشد :پس نشون دهنده حذف یک پست هست .ضمن اینکه اگر مشکل این کار را نجورید احتمالا پست ها وتاپیک های بیشتر حذف خواهد شد .لذا این تاپیک قفل بوده من موندم که چه کسی قفل گشایی کرده .لطفا بررسی وراه حلی پیدا کنید وهمینطور به واحد فنی ارجاع دهید که پست های حذف شده که معلوم نیست توسط چه کسی حذف شده برگردانده شود

لطفا رسیدگی شود

سپاسگزارم

برنامه های در حال اجرا در تالار وبلاگ نویسی راسخون

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/866231/page1/

آقای کیانی با سلام

آیا بررسی کردید ؟

چون من هیچ پستی حذف نکردم ،لطفا بررسی کنید تا پست ها دیگه حذف نشده

سپاسگزارم

|
|

سلام علیکم من با عرض معذرت یک سوال  داشتم در قرعه کشی فروشگاه یک نفر  چهار جایزه برده .مگر برای هر نفردو تا  جایزه حداکثر نبود؟

با عرض سلام و معذرت به خاطر اینکه من پاسخ شما را میدم

میدونم منظورتون کیه!!!

دوست عزیز والا تا جایی من خونده بودم فکر کنم نوشته بود از  بعضی از کالا ها نه مجموع  کل جوایز

در کل اونی که 4 تا گرفته اگه خواستین میتونه اونایی که برده به بقیه و حتی شما بده ، فقط تو رو خدا آه و نفرین نکنید

با سلام البته قرعه کشی منصفانه بود ومتاسفم :چون این همه زحمت بکشی واین همه حسنه جمع کنی وبعدا این طوری بشود .بنده برایم مهم نیسشت که برنده شدم یانه :چون در قیدش نیستم وان شالله سال دیگه ولی همین شما کار برمحترم :نام کاربریتان هم اسپیکر عروسکی برنده شده وهم فلش هشت گیگ وهم مجمعه نرم افزار هاوهم کارت شارژ5هزار تومنی:ضمن اینکه فقط شما نیستید :به طور مثال:کاربری دیگر با نام کاربری :mina_k_h:هم فلش 8گیگ وهم اسکپیر عروسکی :ویا به طور مثال کاربر :abdo_61:هم کارت شارژ5و10هزاری برده:کاربری دیگر با نام کاربری:alifanodiکارت شارژواف ام پلیر

ویا کاربر :tahmores:اف ام پلیر وفبش8:من زیاد نگاه نکردم وفقط اسامی این کاربران جلب توجه کرد:نوش جانشان :قرعه کشی بوده وحق هم به حق دار رسید ولی به نظر من روابط عمومی در قرعه کشی بی انصافی کرده :وقتی اومدیم خرید با حسنه را انجام بدیم یک شب موجودیش تمام شد.

حتی نه آه ونه نفرین پشت سر هیچ کدام از این کاربران که نامشان این جا ذکر شد نخواهد بود یا حداقل از طرف من نخواهد بود

روابط عمومی تجدید نظر کند لطفا؟

سپاسگزارم

با سلام و احترام

برای چندین بار این نکته را عرض می کنم که قرعه کشی به صورت خودکار و تصادفی انجام شده. ضمناً کسانی که کدهای بیشتری خریداری کردند، شانس بیشتری داشته اند و در نهایت یک عدد تصادفی توسط سیستم تولید و برنده انتخاب می گردید.

ما محدودیتی در تعداد برنده شدن نگذاشتیم. تنها محدودیت اعمال شده این بود بود که یک کاربر، یک جایزه را بیش از یکبار برنده نشود. ما فقط این فیلتر را اعمال کردیم.

مطمئن باشید وقتی این صحبت ها و نارضایتی ها خاتمه می یابد که همه کاربران برنده شوند! پس باید عنوان قرعه کشی را از روی آن برداریم و همه را به ترتیب برنده اعلام کنیم!

این که یک کاربر تمام حسنه ها و یا بخشی از حسنه های خود را در قرعه کشی خرج کند بااطلاع و آگاهی خودش از شرایط مسابقه بوده است. یک کاربر تمام حسنه های خود را خرج کرد و یک جایزه برنده شد، دیگری هیچ جایزه برنده نشد و یک کاربر هم بود که با میلیون ها حسنه، فقط یک کد خریداری کرده بود و برنده هم نشد! این ها همه جزو شرایط مسابقه است و باید عادلانه و صادقانه نسبت به این موارد برخورد کنیم.

سپاسگزارم آقای کیانی :بنده فقط یه انتقاد کوچک کردم .اصلا ناراحت نشدم ومهم نیست .قرعه کشی دیگه :مثل قرعه کشی بانک که یه فردی با 10هزار تومن برنده می شود ویه فردی با 100میلیون هم برنده نمی شود

به هرحال از لطف روابط عمومی کمال سپاسگزاری را دارم

tina1370 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 13
|

ممنون از پاسخ گویی تون

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با سلام دوباره

منظور بنده جوایز قرعه کشی فروشگاه بود. آیا منظور شما جوایز است که فردا ارسال می شوند یا جوایز قرعه کشی؟

(آخه چون نتایج امروز اعلام شده و گفتین که فردا ارسال می شن شک کردم که شاید منظور شما جوایز مسابقات باشه نه قرعه کشی.)

با سپاس.

سلام علیکم

هم جوائز مسابقات و هم قرعه کشی فروشگاه، ارسال شده اند.

با عرض سلام و ادب

اگر امکان دارد همانند گذشته لیست جوایز ارسالی  را اعلام قرمایید.

با تشکر فراوان از زحماتتان

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام دوبار آقای کیانی

اینطور که به نظر می رسد سخنان کاربران که می گویند تاپیک ها حذف می شود درست است .البته من احتمال می دهد یه حمله هکری به سایت والخصوص انجمن شد :چون خود به خود که نمی توند پست ها حذف بشود .الان ببینید در تاپیک برنامه های در حال اجرای تالار وبلاگ نویسی راسخون من دو پست در این تاپیک زدم :پست اول که تمامی بنر های برنامه های تالار اطلاع رسانی شد که الان نیست واحتمالا حذف شد وپست بعدی برنامه ها وبنر هایی که برنامه های آن ها در تالار به پایان رسیده هست موجود می باشد :پس نشون دهنده حذف یک پست هست .ضمن اینکه اگر مشکل این کار را نجورید احتمالا پست ها وتاپیک های بیشتر حذف خواهد شد .لذا این تاپیک قفل بوده من موندم که چه کسی قفل گشایی کرده .لطفا بررسی وراه حلی پیدا کنید وهمینطور به واحد فنی ارجاع دهید که پست های حذف شده که معلوم نیست توسط چه کسی حذف شده برگردانده شود

لطفا رسیدگی شود

سپاسگزارم

برنامه های در حال اجرا در تالار وبلاگ نویسی راسخون

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/866231/page1/

آقای کیانی با سلام

آیا بررسی کردید ؟

چون من هیچ پستی حذف نکردم ،لطفا بررسی کنید تا پست ها دیگه حذف نشده

سپاسگزارم

با سلام و عرض احترام

بله موضوع پیگیری شد و خوشبختانه فکر می کنم ایراد را متوجه شدیم و جلوی آن گرفته شد. ولی متأسفانه امکان بازیابی پست های حذف شده وجود ندارد. به هر حال از اطلاع شما عزیزان و پیگیریتان در این خصوص کمال سپاس را دارم که باعث گردید علت این موضوع کشف گردد.

alirezaHmzezadh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2471
|

با عرض سلام ببخشيد تالار ورزش هاي رزمي مدير ندارد؟

اگر ندارد من براي مديريت آماده ام.

باتشكر

hobab1370 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 477
|

سلام

برنده مسابقه نام سال93 شده ام

میخواستم ببینم مشخصاتم دریافت شده یا نه؟ایمیلی مبنی بر تایید دریافت نکردم

یا علی

|
|

طرح باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ را آقای کیانی خدمتتان معرفی می کنم

ثبت نام باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ با هدف ترغیب وتشویق وبلاگنویسان به وبلاگ نویسی هدفمند بارویکرد هماهمنگی واتحاد در وبلاگ نویسی راه اندزی شده که می توان شرایظ آن را درچند گزینه برشمرد:

شرایط عضویت در باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ
  • فعال بودن وبلاگ
  • دست نویس بودن وبلاگ
  • وبلاگی با محتوای مفید و نو
  • میزان بازدید لازم از وبلاگ
  • خلاقیت در وبلاگ
  • تبادل لینک وتبادل نظر با وبلاگ های شرکت کننده وعضو هر ماه باشگاه

اما قوانین هم به شرح زیر است:

قوانین مصوب شده باشگاه وبلاگنویسان  راسخون بلاگ

1-کسانی که عضویت خود را در باشگاه اعلام می کنند ،می توانند به صورت دلخواه وماهانه با موضوع مطرح شده در باشگاه وبلاگ بسازند ودر این طرح شرکت کنند.
2-ساخت وبلاگ جدید برای هر موضوع الزامی می باشد.
3-ساخت وبلاگ فقط در راسخون بلاگ امکان پذیر است
4-مطالب دسنویس از امتیاز ویژه بر خوردار است

مزایای عضویت نیز به شرح زیر است:

1-معرفی ماهانه وبلاگ های فعال در باشگاه وقرعه کشی از بین آن ها ومعرفی وبلاگ های برتر وفعال در هر ماه

2-اهدای امتیاز ماهانه به صورت قرعه کشی بین وبلاگ های برتر

نکته:اول هر ماه یک موضوع را برای وبلاگ نویسی انتخاب وکسانی که عضو این باشگاه هستند ،می توانند به دلخواه یک وبلاگ با آن موضوع ساخته وبه آن موضوع پرداخته وآخر هرماه قرعه کشی بین وبلاگ های فعال وبرتر هرماه بین موضوع ماهانه هر ماه صورت می گیرد.

به طور مثال باشگاه نویسندگان راسخون بلاگ برای ماه فروردین موضوع شهادت حضرت فاطمه را انتخاب می کند وکسانی که عضو باشگاه هستند ونامشان در لیست هر ماه قرار می گیردمی توانند به دلخواه وبلاگی با موضوع فوق ساخته ومعرفی کنند ونامشان در لیست وبلاگ های فعال وبرتر هر ماه قرار گیرد .

در پایان هر ماه 5وبلاگ برتر و5وبلاگ فعال را بین وبلاگ های فوق قرعه کشی ومشخص می کنیم .لازم به ذکر است به میزان فعالیت هر وبلاگی هم که در قرعه کشی انتخاب نشد امتیاز بین 50تا 100اهدا خواهد شد..

لازم به ذکر است هر وبلاگ باید دارای حداقل 30مطلب در هر ماه باشد که حداقل 3مطلب دستنویس وتولیدی باید نویسنده آن وبلاگ در آن ماه داشته باشد و27مطلب خود را با ذکر منبع  در وبلاگ خود ذکر کند.

جوایز باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ

جوایز باشگاه که شامل حسنه واعتبار پیامک وکارت شارژهر کدام از این ها می شود را مشخص کنید تا بنده در آخر آن تاپیک ذکر کنم :فرقی نمی کند جوایز چی باشد یا نباشد :من از این رو روی جوایز تاکید می کند به ختاطر این است که وبلاگ نویسان راسخونی تشویق وترغیب برای وبلاگ نویسی شوند.لذا از روابط عمومی محترم خواهشمندم که مشخص کنند .ضمن اینکه بنده قصد دارم در چند سایت خبری این خبر را اطلاع رسانی کنم که نیاز به اجازه ی شما دارم .چند ماه هست که به فکر راه اندازی چنین باشگاهی برای راسخون بلاگ هستم :با چند نفر متخصص در این امر مشورت گرفتم .مزایای بعدی باشگاه این است که هرکسی که عضو این باشگاه شود از امتیاز ویژه دیگری نیز برخوردار هست آن هم مقدار حجم آپلود هست که بعدا توسط راسخون بلاگ مشخص می شود .زمانی که سرویس آپلود دهی راسخون راه اندازی شد:می توانیم امتیاز ویژه ای برای ثبت نام شدگان این طرح در نظر بگیرم که بازهم بستگی به نظر روابط عمومی محترم دارد .

این برنامه که حتما به بعدا از ثبت نام به اجرا خواهد گذاشته شد  برای هرماه یک مووع را انتخاب می کند واعضای باشگاه موظف اند به دلخواه در آن موضوع شرکت ووبلاگ نویسی کنند ،ضمن اینکه وبلاگ نویسی به وبلاگ نویسی هدفمند تبدیل می شود ،جالب تر از همه این است که شکل یک اتحاد در وبلاگ نویسی را در بردارد .البته من به آقای سجادی پیشنهاد دادم وبلا های فعال وبرتر این باشگاه جایگزین وبلاگ های فعال وبرتر هرماه شود .که آن هم بستگی به نظر روابط عمومی دارد .

با عرض سلام وعرض ارادت خدمت شما آقای کیانی

شما چه چاره ویا چه پیشنهاداتی برای اجرای بهتر این طرح دارید .لطفا بنده را در جریان بگذارید ما از ایده های روابط عمومی نیز استقبال می کنیم

سپاسگزارم