راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام من در 3مسابقه برنده شده ام بعد از مسابقه اولی که شرکت کردم ایمیل برندگان رو فرستادم و لی هنوز تایید نشده لطفا پیگیری کنید

با سلام و تبریک سال نو

ایمیل های ارسالی برندگان در همین هفته بررسی و پاسخگویی می شوند.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب و احترام به آقای کیانی عزیز.

خوب هستید؟

آقای کیانی این چند روزه بعضی از پست های کاربران حذف شده .برای خود من هم اتفاق افتاده میشه برسی کنید؟

مثلا لینک زیرو نگاه کنید من کلی وقت گذاشته بودم و عکس آپلود کرده بودم ولی یهویی کل پستم حذف شده

:http://www.rasekhoon.net/forum/thread/898697/page1/

سلام بر شما دوست و کاربر عزیز

سال نو را خدمت شما تبریک عرض می کنم

با همکاران بخش نظارت صحبت کردم. اظهار کردند که پستی از طرف آن ها حذف نشده. باز هم فردا با دوستان واحد فنی موضوع را مطرح نموده و نتیجه را خدمتتان اعلام می کنم.

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

سلام و عرض ادب و احترام به آقای کیانی عزیز.

خوب هستید؟

آقای کیانی این چند روزه بعضی از پست های کاربران حذف شده .برای خود من هم اتفاق افتاده میشه برسی کنید؟

مثلا لینک زیرو نگاه کنید من کلی وقت گذاشته بودم و عکس آپلود کرده بودم ولی یهویی کل پستم حذف شده

:http://www.rasekhoon.net/forum/thread/898697/page1/

سلام بر شما دوست و کاربر عزیز

سال نو را خدمت شما تبریک عرض می کنم

با همکاران بخش نظارت صحبت کردم. اظهار کردند که پستی از طرف آن ها حذف نشده. باز هم فردا با دوستان واحد فنی موضوع را مطرح نموده و نتیجه را خدمتتان اعلام می کنم.

بسیار متشکرم آقای کیانی.پس فردا منتظر پاسخ شما خواهم بود

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

جوایز مسابقات(کاربران فعال) دی ماه کی قراره بیاد ؟

اگر قرار نیست بیاد اطلاع بدید

بنده چند بار مدارک رو ایمیل کردم

باتشکر

سلام

جوائز کاربرانی که مدارک آن ها موجود و یا ایمیل حاوی مشخصات خود را قبل از سال جدید ارسال کرده اند، امروز تحویل اداره پست شد. تأخیر در ارسال نیز بدین دلیل بود که تحویل جوائز با ایام عید تداخل نداتشه باشد و چون ممکن بود برخی از کاربران در محل سکونت خود نباشند، جوائز برگشت نشود. 

سلام

میشه خبری بدید که مدارک ارسال شده یا نه

چند بار مدارک را ارسال کرده ام

با تشکر

با سلام و عرض احترام

فردا پاسخ کلیه ایمیل های حاوی مدارک کاربران داده خواهد شد. اگر فردا تا پایان ساعت اداری ایمیل تأییدیه دریافت ننمودید، مدارک شما به دست ما نرسیده است.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام خدمت آقای کیانی

بر خود لازم دانستم که گزارشی از فعالیت نوروزانه تالار وبلاگ نویسی راسخون را خدمتتان گزارش کنم

1-انتشار چهارمین کتابچه تالار وبلاگ نویسی راسخون

2-ثبت نام وعضو گیری برای باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ

3-ثبت نام برای برگزاری طرح ویژه وبلاگ های های راسخونی زیر ذره بین وبلاگ نویسان راسخونی

4-پیگیری تاپیک مشارکتی با عنوان از معایب ومحاسن وبلاگت بگو؟

5-پیگیری وبه روز رسانی  تاپیک جملات الهام بخش برای وبلاگ نویسی بهتر

6-پاسخگویی به سوالات ومشکلات وبلاگنویسان راسخونی از طریق صندوق پیام وتالار وبلاگ نویسی راسخون

7-برگزاری تاپیک نقد وبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون وانتشار آن در قالب یک کتابه در 12اردیبهشت ماه

8-اتمام کارگاه های آموزشی قالب نویسی وبلاگ

9-اتمام اولین نظرسنجی تالار ودر روزهای آینده تقدیم گزارش از این نظر سنجی

10-برگزاری وپیگیری طرح ویؤژه برای ما مطلب تولیدی ارسال کنید

11-راه اندازی تاپیک از وبلاگ خود تبلیغ کنید

12-پاسخگویی در تاپیک ذکر وبلاگ از شما ،بیان مشکلات ومعایب از ما !به صورت دایمی

13-مصاحبه وبلاگ نویسان راسخونی

14-اطلاع رسانی مداوم اخبار آموزشی تالار در دیگر سایت های خبری

15-ارسال اخبار آموزشی تالار به صندوق پیام کاربران عضو در قالب یک خبرنامه که در سال جدید در هر 15تا30روز یکبار این کار انجام خواهد گرفت.

سپاس که به بنده فرصت دادید تا برنامه های آموزشی تالار را تشریح کنم وبه محض پایان یافتن ثبت نام دوتاپیک وطرح باشگاه وبلاگنویسان راسخونی ووبلاگ های راسخونی زیر ذره بین وبلاگنویسان راسخونی:به اجرا خواهد گذاشت .امید است که این برنامه های تالار مورد استقبال همه وبلاگ نویسان راسخونی قرار گیرد.

با احترام

حسین رضایی

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

ضمن سلام و عرض ادب و احترام و تبریک سال نو

متأسّفانه پست اوّل این تاپیک حذف شده است. لطفاً پیگیری فرمایید.

با تشکّر.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت آقای کیانی

بر خود لازم دانستم که گزارشی از فعالیت نوروزانه تالار وبلاگ نویسی راسخون را خدمتتان گزارش کنم

3-ثبت نام برای برگزاری طرح ویژه وبلاگ های های راسخونی زیر ذره بین وبلاگ نویسان راسخونی

6-پاسخگویی به سوالات ومشکلات وبلاگنویسان راسخونی از طریق صندوق پیام وتالار وبلاگ نویسی راسخون

7-برگزاری تاپیک نقد وبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون وانتشار آن در قالب یک کتابه در 12اردیبهشت ماه

15-ارسال اخبار آموزشی تالار به صندوق پیام کاربران عضو در قالب یک خبرنامه که در سال جدید در هر 15تا30روز یکبار این کار انجام خواهد گرفت.

سپاس که به بنده فرصت دادید تا برنامه های آموزشی تالار را تشریح کنم وبه محض پایان یافتن ثبت نام دوتاپیک وطرح باشگاه وبلاگنویسان راسخونی ووبلاگ های راسخونی زیر ذره بین وبلاگنویسان راسخونی:به اجرا خواهد گذاشت .امید است که این برنامه های تالار مورد استقبال همه وبلاگ نویسان راسخونی قرار گیرد.

با احترام

حسین رضایی

با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت شما مدیر فعال و گرامی

از ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های انجام شده سپاسگزارم. خوشحالم از این که با مدیریت خود در تالار وبلاگ نویسی توانسته اید اقدامات خوب و درخور توجهی انجام دهید.

موفق باشید

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام و عرض ادب

خوبید آقای کیانی؟؟ فکر کنم این اولین بارم باشه که میخوام به شما زحمت بدم

طبق روالی تو تالار نکات و ترفندها داریم  هر ماه دو تایپیک ویژه برگذار میشه، و برای همین باید اطلاع رسانی بشه که متاسفانه از طرف مدیران خیلی کم لطفی میشه

لطفا در صورت امکان لینک تایپیک ویژه این دوره را در برترین ها یا لینک چرخشی بیافزایید

مجموعه ترفندهای تحت داس ♦تایپیک با امتیاز ویژه♦

با تشکر

به امید روزهای خوب

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض ادب

خوبید آقای کیانی؟؟ فکر کنم این اولین بارم باشه که میخوام به شما زحمت بدم

طبق روالی تو تالار نکات و ترفندها داریم  هر ماه دو تایپیک ویژه برگذار میشه، و برای همین باید اطلاع رسانی بشه که متاسفانه از طرف مدیران خیلی کم لطفی میشه

لطفا در صورت امکان لینک تایپیک ویژه این دوره را در برترین ها یا لینک چرخشی بیافزایید

مجموعه ترفندهای تحت داس ♦تایپیک با امتیاز ویژه♦

با تشکر

به امید روزهای خوب

با سلام و عرض تبریک سال نو

ممنونم. امیدوارم شما هم خوب و سلامت باشید.

باتوجه به درخواست شما و محتوای مناسب در تاپیک پیشنهاد شده، این مطلب در لینک های چرخشی بارگذاری گردید.

موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

ضمن سلام و عرض ادب و احترام و تبریک سال نو

متأسّفانه پست اوّل این تاپیک حذف شده است. لطفاً پیگیری فرمایید.

با تشکّر.

با سلام و عرض تبریک متقابل

طبق پاسخ واحد فنی، پست مذکور و پست اعلام شده توسط کاربر sayyed13737373 ، حذف شده اند.

مشکل فنی رخ نداده و علت حذف، نامشخص است. واحد نظارت نیز این کار را انجام نداده اند. مگر این که از سوی مدیر آن تالار این اقدام صورت گرفته باشد که در این صورت به محض بازگشت آقای نجاران از مرخصی، دلیل این امر را از مدیر تالار جویا خواهیم شد.

از بابت مشکل پیش آمده نیز عذرخواهی می کنم.

|
|

با سلام آقای کیانی

می خواستم برایم توضیح دهید روند قرعه کشی جوایز به مناسبت سالگرد سایت چگونه بوده؟

چون این طور که پیدا هست بنده نزدیک به 60هزار حسنه قرعه کشی خریدم ولی اسم جزو برگزیدگان این قرعه کشی نبود؟

چرا؟

|
|

با سلام خدمت آقای کیانی

با احترام

حسین رضایی

با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت شما مدیر فعال و گرامی

از ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های انجام شده سپاسگزارم. خوشحالم از این که با مدیریت خود در تالار وبلاگ نویسی توانسته اید اقدامات خوب و درخور توجهی انجام دهید.

موفق باشید

بنده نیز از الطاف شما سپاسگزارم .ان شالله در ماه های آینده هم نظر سنجی دوم را داریم وهم کارگاه های آموزشی .لذا از اجرای آن ها فعلا جلوگیری کردیم تا برنامه های فعلی تالار اجرا گردد .که از مهمترین برنامه های تالار :می توان به ثبت نام باشگاه نویسندگان راسخون بلاگ که 18نفر تا به حال ثبت نام کردند وطرح وبلاگ های راسخونی زیر ذره بین وبلاگنویسان راسخونی که تا به حال ده نفر ثبت نام کردند که ان شالله از اوایل ویا اواخر خرداد ماه دو طرحی که در حال ثبت نام هست به اجرا خواهد گذاشته شد .ضمن اینکه پیشاپیش دست روابط عمومی را به گرمی فشرده وخواهشمندیم که جوایز مادی ومعنوی این دوطرح که شامل حسنه واعتبار پیامک وکارت شارژو... می شود را به تصویب نهایی برسانند تا باعث تشویق ودلگرمی ثبت نام کنندگان در این دوطرح شود.

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

با سلام آقای کیانی

می خواستم برایم توضیح دهید روند قرعه کشی جوایز به مناسبت سالگرد سایت چگونه بوده؟

چون این طور که پیدا هست بنده نزدیک به 60هزار حسنه قرعه کشی خریدم ولی اسم جزو برگزیدگان این قرعه کشی نبود؟

چرا؟

سلام.داداش حسین غمگین نباش .انشالله دفعه ی بعد.بعضیا 100 هزار تا زدن ولی هیچی براشون در نیومده.من خودم 30 هزار تا زدم.

دفعه ی بعدی دوتایی جایزه ها رو میبریم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام آقای کیانی

چرا؟

با سلام و احترام

پیش از پیام شما، دو بار شخصاً نام کاربریتان را در بین برندگان جستجو کردم و واقعاً متأسف شدم از این که برنده محصولی نشدید.

روند قرعه کشی خیلی ساده است. هر کاربر که کد قرعه کشی بیشتری از یک محصول خریداری کرده باشد، شانس بیشتری برای برنده شدن دارد. اما بدین معنی نیست که حتماً برنده می شود.

برخی برندگان بودند که فقط یک کد خریداری کرده اند درحالی که برای همان محصول، یک کاربر بیش از 200 کد قرعه کشی داشت. در نتیجه شانس بیشتری برای برنده شدن برای وی وجود داشت اما در نهایت شانس کاربر دیگر بوده.

به ازای هر تعداد کد قرعه کشی، اعدادی به شما اختصاص داده می شود و در نهایت اعدادی به صورت تصادفی توسط رایانه تولید و برندگان تعیین می شوند.

|
|

با سلام آقای کیانی

چرا؟

سلام.داداش حسین غمگین نباش .انشالله دفعه ی بعد.بعضیا 100 هزار تا زدن ولی هیچی براشون در نیومده.من خودم 30 هزار تا زدم.

دفعه ی بعدی دوتایی جایزه ها رو میبریم

سلام حاج سید

برای جایزه اش نیست:جایزه را امروز نبری ،خب فردا آخر می بری :فقط می خواستم از روند قرعه کشی اطلاع پیدا کنم .