سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام مدیران محترم راسخون نتیجه مسابقه خلاقیت راسخون چه تاریخی اعلام میشود؟
با سلام.
طبق گفته جناب آقای کیانی تا پیش از بیستم فروردین ماه، کلیه مسابقات و برندگان مربوط به مسابقات قبل، اعلام خواهند شد.
موفق باشید.
سلام وخسته نباشد
تثاضا دارم از لینک زیر تبلیغ به عمل آید
شاید بتوانیم سهم کوچکی در عزای بی بی دو عالم داشته باشیم
تقدیم صلوات به پیشگاه حضرت فاطمه زهرا(س)+دلنوشته های فاطمی(امتیاز ویژه)
منون از همه کسانی که برای این سایت زحمت می کشند
باسلام واحترام
مسئول محترم روابط عمومی
باتبریک مجددسال نوسالی سرشارازموفقیت روبرای شماسروران محترم راسخون وکاربران گرامی آرزومندم.
با سلام من در 3مسابقه برنده شده ام بعد از مسابقه اولی که شرکت کردم ایمیل برندگان رو فرستادم و لی هنوز تایید نشده لطفا پیگیری کنید
سلام
الان نقدی دارم و سوالی
بر مسابقات برگزار شده مسابقه ای در هفته وقف برگزار شد که نتایجش اعلام نشد؟
2-مسابقه ای برای وبلاگ نویسی اقتصاد مقاومتی برگزار شده که نتایج اعلام شد ولی اصلا در صفحه اصلی اطلاع رسانی نسده که چطور بوده جوایز و...........؟
و سایر .......
با سلام و احترام
قرار است اسامی برندگان مسابقه وقف تا خردادماه از سوی سازمان اوقاف به ما اطلاع داده شود.
مسابقه ای با موضوع اقتصاد مقاومتی از طرف سایت راسخون برگزار نشد بلکه طرح موجی وبلاگی بود که با پیشنهاد مدیر تالار اجرا گردید و نتایج آن در این قسمت اعلام شده است.
ببخشید من چندین پست دارم که حدود 5 روز است که در انتظار تایید هستند. میخواستم بدونم مشکل چیه؟
با سلام و احترام
به علت تعطیلات نوروزی، پست های کاربران با کمی تأخیر بررسی و تأیید شدند. هم اکنون کلیه مطالب بررسی شده اند.
سال خوبی را برایتان آرزومندم.
سلام
جوایز مسابقات(کاربران فعال) دی ماه کی قراره بیاد ؟
اگر قرار نیست بیاد اطلاع بدید
بنده چند بار مدارک رو ایمیل کردم
باتشکر
سلام
جوائز کاربرانی که مدارک آن ها موجود و یا ایمیل حاوی مشخصات خود را قبل از سال جدید ارسال کرده اند، امروز تحویل اداره پست شد. تأخیر در ارسال نیز بدین دلیل بود که تحویل جوائز با ایام عید تداخل نداتشه باشد و چون ممکن بود برخی از کاربران در محل سکونت خود نباشند، جوائز برگشت نشود.
سلام و خسته نباشید شاید برای تبریک عید کمی دیر باشه اما بر حسب وظیفه و قدردانی از زحمات خانواده راسخون بر خود لازم میدانم، سال جدید را به همه همکاران راسخونی علی الخصوص جناب کیانی و نجاران تبریک عرض کنم از خداوند برای همه راسخونی ها سالی،پر از نعمت و برکت خواستارم.
با سلام و احترام
بنده هم سال نو را خدمت شما مدیر و کاربر بزرگوار تبریک عرض می نمایم و از پاسخگویی و همکاری همیشگی شما صمیمانه تشکر می کنم. إن شاالله سال خوبی پیش رو داشته باشید و امسال نیز همانند سال گذشته در همراه سایت راسخون باشید.
سلام و عرض ادب و احترام به آقای کیانی عزیز.
خوب هستید؟
آقای کیانی این چند روزه بعضی از پست های کاربران حذف شده .برای خود من هم اتفاق افتاده میشه برسی کنید؟
مثلا لینک زیرو نگاه کنید من کلی وقت گذاشته بودم و عکس آپلود کرده بودم ولی یهویی کل پستم حذف شده
:http://www.rasekhoon.net/forum/thread/898697/page1/
سلام
جوایز مسابقات(کاربران فعال) دی ماه کی قراره بیاد ؟
اگر قرار نیست بیاد اطلاع بدید
بنده چند بار مدارک رو ایمیل کردم
باتشکر
سلام
جوائز کاربرانی که مدارک آن ها موجود و یا ایمیل حاوی مشخصات خود را قبل از سال جدید ارسال کرده اند، امروز تحویل اداره پست شد. تأخیر در ارسال نیز بدین دلیل بود که تحویل جوائز با ایام عید تداخل نداتشه باشد و چون ممکن بود برخی از کاربران در محل سکونت خود نباشند، جوائز برگشت نشود.
سلام
میشه خبری بدید که مدارک ارسال شده یا نه
چند بار مدارک را ارسال کرده ام
با تشکر
با سلام و احترام خدمت شما
سال نو بر شما مبارکباد.
الان حدود چند ماه است که چند مشاوره در زمینه حقوقی، روانشناسی و .... مطرح کردم ولی متسفانه هنوز جوابی دریافت نکردم.
علت چیست؟
با سلام و عرض تبریک سال نو
قائدتاً نباید پاسخگویی تا این حد زمان نیاز داشته باشد. از طریق دکمه پیگیری مشاوره می توانید وضعیت سوالات خود را بررسی نمائید. برای این کار به قسمت مشاوره وارد شوید و بر روی دکمه پیگیری کلیک نمائید.
سلام
چرا شکلک برای پست زدن کم هستند؟
سلام
شکلک های متداول و مرسوم را در نظر گرفته ایم و نیازی به شکلک های بیشتر برای درج پست، احساس نشده است.
سلام در قسمت چند رسانه ای سخنرانی های حاج آقا عالی اشتباهی عکس سمت خدای آقای ماندگاری رو گذاشتید...
لطفا تصحیحش نمایید تشکر
با سلام و تشکر
پیام شما جهت بررسی و اصلاح به واحد چندرسانه ای ارجاع داده شد.
با سلام و احترام
روشی برای این کار سراغ نداریم اما توصیه می کنیم مطالب خود را پیش از درج در ویرایشگر مرورگر، ابتدا در notepad کپی کرده و سپس به اینجا انتقال دهید.