سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام و عرض ادب و تبریک سال نو به آقای کیانی عزیز.
خوب هستید؟
چون این سه تا سوال در این مدت زیاد پرسیده شده اند .هر سه تا رو جمع کردم و یک جا ازتون پرسیدم.
جایزه موج وبلاگ اقتصادی چی هستش؟
به کاربران همراه سال 92 هدیه چی میدید؟
نتایج قرعه کشی با حسنه کی اعلام میشه؟
تشکر از شما بزرگوار
با سلام و تبریک سال نو خدمت شما کاربر گرامی
ممنونم. إن شاالله سال خوبی داشته باشید.
جایزه این طرح را از آقای سجادی، مسئول وبلاگ ها باید جویا شوید که بعد از تعطیلات خدمت شما خواهند بود.
جوائز کاربران همیشه همراه راسخون نیز بسته بندی و بعد از تعطیلات نوروزی، تحویل پست می شوند. نوع جوائز را نیز اعلام نکردیم تا هر کاربر در زمان دریافت، از آن مطلع شود.
در حال جمع بندی و بررسی فاکتورهای قرعه کشی هستیم. تعداد خریدها بسیار زیاد بود. تلاشمان بر این است تا ظرف مدت امروز و فردا این کار انجام شود.
با سلام نتیجه مسابقه نوروزی مثلا خلاقیت راسخونی و....... کی میاد؟
زودتر اعلام کنید ما منتظریم.تشکر
با سلام و عرض تبریک سال نو
از پیگیری و توجه شما سپاسگزاریم. حتماً سعی می کنیم سریعتر این نتایج اعلام شوند. تا پیش از بیستم فروردین ماه، کلیه مسابقات و برندگان مربوط به مسابقات قبل، اعلام خواهند شد.
با سلام و عرض ادب
یک پیشنهاد داشتم در مورد مدیرریت تالارها
اگه ممکنه برای تالارهایی که تعداد فعالیت زیاده و مدیریتش سخت تر، یک مدیر جانشین یا همکار مدیر قرار دهید تا در صورت نبود یکی از مدیران با مدیر دیگری تعامل شود
با تشکر از همه مدیران و دوستان راسخونی
همین روالی که اشاره داشتید، همین الان نیز در حال اجرا است و برخی تالارها دارای دو مدیر می باشند.
سلام
خسته نباشید
امروز با من تماس گرفتید و گفتید که من از سایت شما کارت هدیه برنده شده ام ولی الان هر چی گشتم تو مسابقات و ... نفهمیدم از کدوم قسمت سایت و به چه دلیل؟
میشه بگید از کجا برنده شدم؟
با سلام و احترام
به لینک ذیل مراجعه نمائید:
با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید چه روزی جوایزی ذکر شده در لینک
http://rasekhoon.net/forum/thread/884921/page1
را به کاربران و مدیران اهدا می کنید ؟
با سلام و عرض ادب
یک پیشنهاد داشتم در مورد مدیرریت تالارها
اگه ممکنه برای تالارهایی که تعداد فعالیت زیاده و مدیریتش سخت تر، یک مدیر جانشین یا همکار مدیر قرار دهید تا در صورت نبود یکی از مدیران با مدیر دیگری تعامل شود
با تشکر از همه مدیران و دوستان راسخونی
همین روالی که اشاره داشتید، همین الان نیز در حال اجرا است و برخی تالارها دارای دو مدیر می باشند.
سلامی دوباره و عرض تبریک سال جدید
ولی دقت کنید خیلی از تالارهایی که پر بازدید و فعالیت زیاده هم اکنون نیز دارای یک مدیر بوده و مدیرت آن تالار و زیر تالارهای مربوطه درست و به خوبی انجام نمی شود.
من هدفم پیشرفت راسخون هست حتی در حد یک قدم، حالا من گفتنشو گفتم تصمیم با خودتونه
به امید روزهای خوب آینده...
سلام
خسته نباشید
امروز با من تماس گرفتید و گفتید که من از سایت شما کارت هدیه برنده شده ام ولی الان هر چی گشتم تو مسابقات و ... نفهمیدم از کدوم قسمت سایت و به چه دلیل؟
میشه بگید از کجا برنده شدم؟
با سلام و احترام
به لینک ذیل مراجعه نمائید:
با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید چه روزی جوایزی ذکر شده در لینک
http://rasekhoon.net/forum/thread/884921/page1
را به کاربران و مدیران اهدا می کنید ؟
با سلام و احترام
پس از تعطیلات نوروزی، جوائز تحویل پست می شوند. هم اکنون نیز آماده است ولی به دلیل اینکه ممکن است برخی کاربران و مدیران در سفر باشند و جوائز برگشت خورد، ارسال را به بعد از تعطیلات موکول کردیم.
سلام
الان نقدی دارم و سوالی
بر مسابقات برگزار شده مسابقه ای در هفته وقف برگزار شد که نتایجش اعلام نشد؟
2-مسابقه ای برای وبلاگ نویسی اقتصاد مقاومتی برگزار شده که نتایج اعلام شد ولی اصلا در صفحه اصلی اطلاع رسانی نسده که چطور بوده جوایز و...........؟
و سایر .......
ببخشید من چندین پست دارم که حدود 5 روز است که در انتظار تایید هستند. میخواستم بدونم مشکل چیه؟
سلام
جوایز مسابقات(کاربران فعال) دی ماه کی قراره بیاد ؟
اگر قرار نیست بیاد اطلاع بدید
بنده چند بار مدارک رو ایمیل کردم
باتشکر
سلام
جوایز مسابقات(کاربران فعال) دی ماه کی قراره بیاد ؟
اگر قرار نیست بیاد اطلاع بدید
بنده چند بار مدارک رو ایمیل کردم
باتشکر
سلام و تشکر از جناب نجاران و کیانی عذر خواهی میکنم که بنده به جای این عزیزان پاسخگو.بودم ارسال جوایز یه دلیل تعطیلات نوروزی کمی با تاخیر همراه بوده که انشا الله بعد از تعطیلات جوایز ارسال خواهد شد
ببخشید من چندین پست دارم که حدود 5 روز است که در انتظار تایید هستند. میخواستم بدونم مشکل چیه؟
سلام و تشکر به دلیل تعطیلات امکان تایید پست هاوجود نداشته انشا الله بعد از تعطیلات پست ها تایید میشود.
سلام
الان نقدی دارم و سوالی
بر مسابقات برگزار شده مسابقه ای در هفته وقف برگزار شد که نتایجش اعلام نشد؟
2-مسابقه ای برای وبلاگ نویسی اقتصاد مقاومتی برگزار شده که نتایج اعلام شد ولی اصلا در صفحه اصلی اطلاع رسانی نسده که چطور بوده جوایز و...........؟
و سایر .......
سلام داداش امین عزیز.
ببخشی من جوابتو میدم.
جواب سوال اولتو چندین بار آقای کیانی جواب دادند و فرمودند که در 3 ماه آینده اعلام خواهد شد.
جواب سوال دومتم این که از 16 تا 20 فروردین جوایز اعلام خواهد شد
با سلام و احترام خدمت شما
سال نو بر شما مبارکباد.
الان حدود چند ماه است که چند مشاوره در زمینه حقوقی، روانشناسی و .... مطرح کردم ولی متاسفانه هنوز جوابی دریافت نکردم.
علت چیست؟
با سلام و احترام خدمت شما
سال نو بر شما مبارکباد.
الان حدود چند ماه است که چند مشاوره در زمینه حقوقی، روانشناسی و .... مطرح کردم ولی متسفانه هنوز جوابی دریافت نکردم.
علت چیست؟
باسلام خدمت کاربر عزیز
احتمالا مشاورها هنوز از سفر نیامده اند