سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
ضمن سلام و عرض ادب و احترام خدمت مسئول محترم روابط عمومی راسخون؛ جناب آقای کیانی و مدیر محترم انجمن ها؛ جناب آقای نجّاران
پیشاپیش سالروز تولّد سایت راسخون رو خدمت شما و تمامی زحمت کشان این مؤسّسه تبریک می گم.
ان شاء ا... که راسخون هر روز بهتر از دیروز شود و ما شاهد پیشرفت آن تا تبدیل شدن به بهترین باشیم.
به همین مناسبت شعری در مورد ششمین سالروز تولّد سایت راسخون سروده ام که تقدیمتان می نمایم:
سلام به تو ای راسخون
پاتوق هر پیر و جوون
شش سالگیت مبارک
ای نونهال کوچک
تو اومدی به دنیا
مثل درختی زیبا
وقت رویش گل ها
به بار نشستی حالا
رفتـــی بالا بالا
انجمنت چه عالی
مدیراشم از همین حوالی
داری کاربرای باحالی
"اوقاف" هم می کنه ساپورت مالی!
شش ساله که باهامونی
رفیق لحظه هامونی
مثل یه حامی می مونی
همیشه تو اوج بمونی!
سلام و عرض ادب و احترام
فرا رسیدن سالروز تولد راسخون رو به شما و همه همکاران خستگی ناپذیر راسخونی شما تبریک عرض می کنم.
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت و جهانی شدن سایت سرشار از طراوت راسخون باشیم.
با تشکر
با عرض سلام و ادب خدمت شمت مدیر محترم جناب آقای کیانی
بنده نیز به نوبه ی خود تولد راسخون را به شما و تمامی همکارانتان تبریک عرض می کنم.
سلام
نام امامزاده را به صندوق پیام بنده ارسال کنید.
سلام ممنون از پیگیری و پاسخگویی خوبتون
اسمش امامزاده ابراهیم قرچک
تشکر آقای کیانی
سلام علیکم
خواهش می کنم. متأسفانه تصاویر آن امامزاده را دریافت نکرده ایم. اگر آن را به ایمیل ما ارسال کنید، حتماً بارگذاری خواهیم کرد.
سلام مجدد
آقای کیانی فرستادم حتی کارت هدیه هم برنده شدم
لازم است دوباره ارسال کنم؟
سلام
اگر مجدداً ارسال کنید، بهتر است. چون در آرشیو تصاویر نبود.
با سلام و عرض ادب
از همه شما بزرگواران و همراهان همیشگی راسخون صمیمانه تشکر می کنم خصوصاً کاربران borkhar ، sayyed13737373، AliFanoodi، salma57 و ... که پیام های تبریکشان واقعاً بنده را خوشحال کرد. ششمین سالگرد تأسیس موسسه راسخون را به همه کاربران تبریک عرض می نمایم و امیدوارم توانسته باشیم رضایت و خواسته های شما عزیزان را برآورده کرده باشیم.
از شما می خواهم سایت راسخون را از خودتان بدانید همانطور که تاکنون نیز این احساس را به آن داشته اید. آرزو می کنم تا هفتمین سالگرد تأسیس راسخون نیز این خانواده بزرگ راسخونی را حفظ و گسترش دهیم و در کنار یکدیگر این سایت را روز به روز پیشرفت و ارتقاء دهیم.
ویژه نامه ششمین سالگرد تأسیس موسسه راسخون نیز إن شالله روز شنبه بر روی سایت قرار خواهد گرفت.
با عرض سلام خدمت شما جناب کیانی
بنده هم به نوبه خودم 6 سالگرد تاسیس سایت راسخون را خدمت شما و کلیه همکاران محترم تبریک عرض میکنم
امیدوارم همچنان با همت و پشتکار همکاران محترم و کاربران گرامی شاهد پیشرفت روز افزون سایت راسخون باشیم
با تشکر
با سلام وعرض ادب خدمت اقای کیانی
ششمین سالگرد تولد راسخون را به شما مدیر زحمتکش و تمام همکاران و کاربران سایت راسخون تبریک عرض میکنم.امیدوارم در زیر سایه پر مهر امام رضا همیشه موفق و سربلند باشید
با تشکر
با سلام
تولدراسخون مبارک ،آقای کیانی تولد راسخون را به شما تبریک عرض می کنم
سلام به همه ی دوستان و زحمتکشان روابط عمومی و راسخون
سالگرد راسخون مبارک
با سلام خدمت روابط عمومی گرامی آقای کیانی عزیز
روز 20اسفند موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی به پایان می رسد ،لذا 23وبلاگ تا به حال شرکت کرده اند که در مرحله مقدماتی داوری که توسط بنده انجام گرفت روز پنج شنبه 10نفر امتیاز بین 90تا 100آورده اند .لذا روز یکشنبه نیز داوری می شود وروز سه شنبه هم داوری آخر هست وروز چهارشنبه اعلام نتایج هست که در سه مرحله داوری وامتیازات جمع وتقسیم برسه می شود وبرگزیدگان نهایی که لایق هستند مشخص خواهند .شد لذا ازروابط عمومی خواهشمندم که لطفا اعلام کنید به چند نفر در نهایت جایزه مادی اهدا می کنید تا داوری را دقیق تر انجام داده و نفرات نهایی مد نظر روابط عمومی که قرار است جوایز ارزنده بهشون تعلق بگیرد مشخص شود.
سپاسگزارم
سلام آقای کیانی
لطفا به جایگاه بروید...
و درباره تاخیر پیش آمده در ویژه نامه توضیح دهید
سلام و عرض ادب و احترام
خواستم خسته نباشید و عرض تشکری داشته باشم بابت هدایای ویژه سالگرد راسخون
انصافا جای تقدیر و تشکر داره. ممنون از امکانات جدید خرید با حسنه و شرکت در قرعه کشی. دیگه سنگ تموم گذاشتید برای همه کاربران سای همیشه همراه راسخون.
صمیمانه از شما و همه همکارانتون در راسخون تقدیر و تشکر می کنم.
ان شاءالله راسخون هر روز بهتر از دیروز و هر سال بهتر و پربار تر از پارسال باشه.
توفیق روزافزون شما و همه عزیزان راسخونی را از درگاه خداوند متعال خواهانم
با تشکر
با سلام
حدود یک سال از گذاشتن تصاویرم از مقبره امامزاده استان خراسان شمالی شهرستان بجنورد در راسخون می گذرد ولی همچنان تصاویر در قسمت مقبره ها وجود ندارد ؟
با سلام وتبریک سالگرد راسخون لطفا پس از این مدت طولانی که از طرح حفظ موضوعی وآزمون مرحله اول و..... گذشته پیگیر ارسال جوایز مرحله اول که داره فراموش میشه باشید!تشکر