راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

خسته نباشید

در مورد طرح ذوالکفل مزاحمتون میشم

میخواستم بگم اگه با این طرح موافق هستید و دوست دارید ادامه پیدا کنه مدیریت این طرح رو به یکی از کاربران راسخونی دیگر واگذار کنید

با توجه به اینکه ایده جدید واسه بهتر شدن طرح ندارم و این طرح خیلی بهتر از این میتونه باشه اگه دوستان جدید با فکرهای جدید بیان و با ایده های جدید و بهتری واسه بهتر برگزار شدن این طرح دارن و طرح به شکل بهتری انجام میگیره

لطفا در صورت تمایل امکان این طرح یکی از کابران دیگه رو انتخاب کنید واسه مدیریت این تالار

این پیام رو براتون تو صندوق پستی ارسال کردم و نمیدونم چرا جوابی ندادید

امیدارم اینجا جواب بدید

یه پیشنهاد هم داشتم واسه تالار های دیگه به عبارتی یه تالار جدید که اگه صندوق پستی خودتون رو چک کنید  فرستادم واستون

با هم اگه میخواهید اینجا بفرستم

با تشکر

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

پیام جنابعالی دریافت شده است و به علت عدم تصمیم گیری نهایی در مورد آن پاسخی ارسال نشده بود، لذا در صورتی که تصمیم به ادامه برگزاری طرح گرفته شود، مذاکرات لازم با کاربران دیگر و از جمله کاربر پیشنهادی جنابعالی انجام خواهد شد.

در اینجا جای دارد از زحمات ارزنده و گرانقدر جنابعالی در مدت زمان اجرای طرح متعالی "ذوالکفل" سپاسگزاری نموده و آرزوی قبولی این زحمات را در درگاه خداوند بزرگ داشته باشم.

در انتها خواهشمندم هرگونه مطلب، انتقاد یا یشنهاد در ارتباط با مسائل انجمن را در "پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایتمطرح فرمایید.

موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام و احترام

متاسفانه در فرآیند تایید نظرات کاربران در بخش های مختلف سایت ، تاخیر وجود دارد و ممکن است تا 4 یا 5 روز نظرات تایید نشوند .

به عنوان مثال من این داده ها را همین الآن از بخش های مختلف سایت بیرون آوردم که :

بخش مقالات : نظرات در انتظار : 64 عدد

بخش اخبار : نظرات در انتظار : 47 عدد

بخش فروشگاه : نظرات در انتظار : 107 عدد

بخش معرفی پایگاه ها : نظرات در انتظار : 56 عدد

بخش بازی آنلاین : نظرات در انتظار : 78 عدد

مطمئناً وقتی کاربر مشاهده میکند که بعد از گذشت چند روز از ارسال نظر هنوز نظرش تایید نشده است ، ممکن است دیگر به مطالب سایت نظر ندهد.

خواستم یادآوری کنم

سلام

از توجه و یادآوری شما در این زمینه، کمال تشکر را داریم. این اتفاق همیشه رخ نداده و اینگونه نبوده که هر دفعه نظرات جمع شده باشد و تأیید نشود. در این صورت کاربر به قول شما ممکن بود دیگر نظر ندهد. 

به مسئولین مربوطه جهت تأیید نظرات، اطلاع داده شد.

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|

سلام

خسته نباشید

جوایز و امتیازات کاربران برتر و مدیران برتر اذر و دی ثبت و اهدء شده یا خیر ؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

خسته نباشید

با سلام و عرض خسته نباشید متقابل

همیشه می توانید جدیدترین لیست جوائز ارسالی را در این قسمت ملاحظه فرمائید.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای کیانی

ثبت نام موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی از 10نفر گذشت وبه 15نفر رسید ،حضور مسوول راسخون بلاگ آقای سجادی در موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی باعث تشویق وبلاگنویسان در این طرح شده که من نیز وبلاگی را برای این موضوع ساختم تا باعث تشویق دوستان وبلاگنویس شود من ومسوول راسخون بلاگ را که از لیست وبلاگ ها حساب نکنیم ،13نفر شرکت نموده اند.که با عث دلگرمی ماست در تالار وبلاگ نویسی راسخون ،ضمن اینکه از برگزاری موج وبلاگی حمایت ازاقتصاد مقاومتی فقط سه روز گذشته واز امروز 7اسفند وارد چهارمین روز برگزاری خود خواهد شد ،امیدواریم در طی این 15روز شرکت کنندگان موج وبلاگی حمایت ازاقتصاد مقاومتی از مرز 20و30نفر بگذرد.لذا همینطور اطلاع رسانی خولبی هم در حوزه خبری در چندین سایت خبری مسابقات وحوزه وبلاگ نویسی شده است.

ان شالله...

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی

ثبت نام موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی از 10نفر گذشت وبه 15نفر رسید ،حضور مسوول راسخون بلاگ آقای سجادی در موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی باعث تشویق وبلاگنویسان در این طرح شده که من نیز وبلاگی را برای این موضوع ساختم تا باعث تشویق دوستان وبلاگنویس شود من ومسوول راسخون بلاگ را که از لیست وبلاگ ها حساب نکنیم ،13نفر شرکت نموده اند.که با عث دلگرمی ماست در تالار وبلاگ نویسی راسخون ،ضمن اینکه از برگزاری موج وبلاگی حمایت ازاقتصاد مقاومتی فقط سه روز گذشته واز امروز 7اسفند وارد چهارمین روز برگزاری خود خواهد شد ،امیدواریم در طی این 15روز شرکت کنندگان موج وبلاگی حمایت ازاقتصاد مقاومتی از مرز 20و30نفر بگذرد.لذا همینطور اطلاع رسانی خولبی هم در حوزه خبری در چندین سایت خبری مسابقات وحوزه وبلاگ نویسی شده است.

ان شالله...

سلام علیکم

از زحمات شما سپاسگذاریم.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای کیانی ،دیروز تو اتاق چت سوالی مطرح شد که شما به دلیل کمبود وقت پاسخگو نبودید ،لذا سوالم این بود که تا حالا اعضای شورای شهر اصفهان را به موسسه دعوت نموده اید یا اعضای موسسه راسخون به دیدار اعضای شورای شهر رفته اند که از آن های کمک مالی برای موسسه بخواهند؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی ،دیروز تو اتاق چت سوالی مطرح شد که شما به دلیل کمبود وقت پاسخگو نبودید ،لذا سوالم این بود که تا حالا اعضای شورای شهر اصفهان را به موسسه دعوت نموده اید یا اعضای موسسه راسخون به دیدار اعضای شورای شهر رفته اند که از آن های کمک مالی برای موسسه بخواهند؟

با سلام و تشکر

اعضای شورای شهر با سایت راسخون آشنا هستند ولی برای کمک مالی صحبتی نداشته ایم. بودجه راسخون صرفاً باید از طریق سازمان اوقاف تأمین شود و بنا نداریم از کمک مالی سایر ارگان ها و یا از طرق دیگر (مثل درآمد فروشگاه، تبلیغات و .... ) برای افزایش درآمد استفاده کنیم.

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|

سلام

خسته نباشید

فکر کنم تو قسمت مدیران 500 امتیاز برای من ثبت شده ولی هنوز به امتیازام اضافه نشده

شایدم اصلا اشتباه کردم و امتیازی بهم تعلق نگرفته باشه

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

خسته نباشید

فکر کنم تو قسمت مدیران 500 امتیاز برای من ثبت شده ولی هنوز به امتیازام اضافه نشده

شایدم اصلا اشتباه کردم و امتیازی بهم تعلق نگرفته باشه

سلام

موضوع را بررسی میکنم. نتیجه را خدمتتان اطلاع خواهیم داد.

yarabyarabyarab کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3539
|

با سلام وخدا قوت به عزیزان راسخونی مسئولین وهمکارانشان .

خواستم تشکری برای ارسال جایزه داشته باشم واینکه کارت هدیه به چه صورت ارسال میشود چرا که محتوای ارسالی فقط نرم افزاری بود که برنده شده بودم وکارت هدیه نبود .مشکل از کجاست ؟اجرکم عندالله

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام وخدا قوت به عزیزان راسخونی مسئولین وهمکارانشان .

خواستم تشکری برای ارسال جایزه داشته باشم واینکه کارت هدیه به چه صورت ارسال میشود چرا که محتوای ارسالی فقط نرم افزاری بود که برنده شده بودم وکارت هدیه نبود .مشکل از کجاست ؟اجرکم عندالله

با سلام و تشکر

خواهش می کنم. مبالغ کارت هدیه به کارت عابر بانک شما واریز می شوند. جهت پیگیری وضعیت جایزه خود می توانید از انتقادات و پیشنهادات جوائز پیگیری کنید.

morabbi کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 16
|
با سلام من با دو مروگر فایر فاکس و کروم وقتی وارد پیج اصلی شما میشم به طور مثال روی یکی از نوشته ای شما در قسمت جدیدترین ها یا اخبار کلیک می کنم هیچ صفحه ای باز نمیشه هم فلش پلیر روی مرور گرم نصبه هم جاوا مشکل از کجاست ؟ با تشکر
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام من با دو مروگر فایر فاکس و کروم وقتی وارد پیج اصلی شما میشم به طور مثال روی یکی از نوشته ای شما در قسمت جدیدترین ها یا اخبار کلیک می کنم هیچ صفحه ای باز نمیشه هم فلش پلیر روی مرور گرم نصبه هم جاوا مشکل از کجاست ؟ با تشکر

با سلام و تشکر

وقتی که روی عنوان مورد نظر کلیک کردید، جهت مشاهده متن کامل و صفحه مربوط به آن لازم است بر روی تصویر آن خبر کلیک کنید.

as1369 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 354
|

سلام

ممنون اززحماتتون

اگه میشه ی چندتا کیف ورزشی و کتاب رساله دانشجویی و تقویم سایت خودتون زودتربرا فروش بیارین تا انشاالله تا قبل از عید بتونم بخرم و بدستم برسه

خدا خیرتون بده