سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام برمدیریت روابط عمومی آقای کیانی
این روزها که هوای اصفهان آلوده است ،هوای تالار وبلاگ نویسی راسخون تمیز وهمه در آن به جنب وجوش وتلاش وفعالیت اند،گرچه راهروهای روابط عمومی راسخون هم شلوغ است ولی راهروئی تالار وبلاگ نویسی راسخون هم مثل روابط عمومی شلوغ است
اولین خبرنامه تالار وبلاگ نویسی راسخون برای دوستان در صندوق پیامشان ارسال نمودیم ،گفتیم یه نسخه از این را هم برای اتاق روابط عمومی بفرستیم
این روز ها در تالار وبلاگ نویسی برنامه های جدید آموزشی را داریم به ما سربزنید
کارگاه آموزش مقدماتی اچ تی ام ال را دداریم
ازوبلاگ خود تبلیغ کنید
کارگاه آموزش خبرنویسی را داریم
اتاق گفتگو برای پرسش وپاسخ داریم
ذکر وبلاگ ازشما بیان مشکلات آن از ما
به نقد وبررسی سرویس راسخون بلاگ می پردازیم
مصاحبه با وبلاگ نویسان را داریم
دومین کتابچه آموزشی تالار هم 22بهمن منتشر شده ،دانلود کنید واز آموزش هایش بهره ببرید
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
چگونه می توانم نام کاربری خود را تغییر دهم؟
حق(ج) یارتان
یا علی(ع) مدد
با تشکّر
با سلام و احترام
امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد.
این روزها که هوای اصفهان آلوده است ،هوای تالار وبلاگ نویسی راسخون تمیز وهمه در آن به جنب وجوش وتلاش وفعالیت اند،گرچه راهروهای روابط عمومی راسخون هم شلوغ است ولی راهروئی تالار وبلاگ نویسی راسخون هم مثل روابط عمومی شلوغ است
اولین خبرنامه تالار وبلاگ نویسی راسخون برای دوستان در صندوق پیامشان ارسال نمودیم ،گفتیم یه نسخه از این را هم برای اتاق روابط عمومی بفرستیم
ازوبلاگ خود تبلیغ کنید
دومین کتابچه آموزشی تالار هم 22بهمن منتشر شده ،دانلود کنید واز آموزش هایش بهره ببرید
سلام
خسته نباشید عرض می کنم خدمت شما مدیر ارجمند و فعال راسخونی
چه بسا با این تلاش و پشتکار شما، این راهروی تالار وبلاگ نویسی از روابط عمومی هم شلوغ تر و پرطرفدارتر شود...
خداقوت. از زحمات شما تشکر می کنم.
ازوبلاگ خود تبلیغ کنید
سلام
خسته نباشید عرض می کنم خدمت شما مدیر ارجمند و فعال راسخونی
چه بسا با این تلاش و پشتکار شما، این راهروی تالار وبلاگ نویسی از روابط عمومی هم شلوغ تر و پرطرفدارتر شود...
خداقوت. از زحمات شما تشکر می کنم.
سپاسگزارم آقای کیانی
بنده نیز هدفم ارتقای سطح انجمن وبلاگنویسی نسبت به انجمن های دیگر است ،اتفاقا به هدف هم رسیده ایم در بازه زمانی 28دی تا اکنون بسیار برنامه های تالار متنوع شده است.از اینکه روابط عمومی از برنامه های ما در تالار وبلاگ نویسی راسخون استقبال می کند مایه مباهات وخوشحالی ماست وهرروز انگیزه ما برای ارتقای برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون بیشتر می شود.
یا حق
با سلام خدمت شما
مشاوره با شماره: 2348631968 تاکنون پاسخگویی نشده است.
با احترام
با سلام خدمت شما
مشاوره با شماره: 2348631968 تاکنون پاسخگویی نشده است.
با احترام
با سلام و تشکر
پیام شما جهت بررسی و پاسخگویی به واحد مشاوره ارجاع داده شد.
با عرض سلام و خسته نباشید.
بخش فیض آنلاین با مشکل مواجه شده. خواهشمندم رسیدگی فرمایید.
با تشکر.
سلام اگر امکان داره قسمت موبایل یک قسمت را به بازی موبایل نیز اختصاص دهید
سلام آقای کیانی ببخشید مشاوره بنده هنوز پاسخ داده نشده لطفا پیگیری نمایید
2220962724
بخش فیض آنلاین با مشکل مواجه شده. خواهشمندم رسیدگی فرمایید.
با تشکر.
با سلام
ممنون که اطلاع دادید. موضوع را بررسی می کنیم.
سلام اگر امکان داره قسمت موبایل یک قسمت را به بازی موبایل نیز اختصاص دهید
به قسمت نرم افزار موبایل رفته و لیست کامل آن ها را باز کنید. در قسمت موضوعات سمت راست، عنوان بازی را مشاهده خواهید نمود.
سلام و عرض ادب و احترام
لطفا روز و ساعتی که می تونید در اتاق چت حضور داشته باشید رو اعلام کنید. تا ما هم با دوستان هماهنگ کنیم.
جهت پاره ای از موارد می خواهیم مصدع اوقات شریف شما بشویم. البته اگه لازم دونستید در چند روز مختلف روزی یک ساعت تشریف بیارید که هم خیلی از کارهاتون عقب نیفتید و هم ما بتونیم با این سرعت حلزونی همه حرفهامون رو منتقل کنیم.
یا اینکه هر روز یه ساعت بیایید شما بیایید ما همه حرفها رو می گیم شما به بقیه عوامل منتقل کنید.
با تشکر از شما و سعه صدرتون.
با سلام و خسته نباشید من نمی تونم وارد ایمیل یاهوی خودم بشم چه طور میشه ایمیل کاربریمو عوض کنم تو ویرایش رفتم اما ایمیل عوض نمیشه
سلام و عرض ادب و احترام
لطفا روز و ساعتی که می تونید در اتاق چت حضور داشته باشید رو اعلام کنید. تا ما هم با دوستان هماهنگ کنیم.
جهت پاره ای از موارد می خواهیم مصدع اوقات شریف شما بشویم. البته اگه لازم دونستید در چند روز مختلف روزی یک ساعت تشریف بیارید که هم خیلی از کارهاتون عقب نیفتید و هم ما بتونیم با این سرعت حلزونی همه حرفهامون رو منتقل کنیم.
یا اینکه هر روز یه ساعت بیایید شما بیایید ما همه حرفها رو می گیم شما به بقیه عوامل منتقل کنید.
با تشکر از شما و سعه صدرتون.
با سلام و تشکر
خوشحال می شوم فرصتی باشد تا دقایقی به صورت لحظه به لحظه پاسخگوی کاربران باشم هرچند در این تاپیک نیز این امکان فراهم است ولی برای راحتی بیشتر دوستان، إن شاالله روز سه شنبه ششم اسفندماه، ساعت 10 صبح به مدت 45 دقیقه در اتاق چت خدمت کاربران خواهم بود. اگر نیاز به تغییر زمان بود، به اطلاع رسید.
موفق باشید
سلام
خسته نباشید
نمی دونم که آیا کسی این مورد رو خواسته یا نه؟!؟!
اگه مقدوره در هر تاپیک یه کادر برای جستجو فقط در همون تاپیک ایجاد نمایید.
با تشکر