سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
تا اونجایی که یادمه همیشه سر اینکه کاربران برتر اعلام میشن دلهره داشتیم که آیا ما هم جزء کاربران برتر هستیم یا نه؟
بعد از یک ماه فعالیت تازه وقتی تاپیک به روز میشد می رفتیم می دیدم ای دل غافل! فعالیت ما اصلا دیده نشده. یعنی مدیر محترم ما رو ریز دیدن و یا اصلا ندیدند.
اینقدری که ما خضوع داریم تو تالارها. ریز دیده می شویم.
البته این حرف کلی هست و من دارم از زبان کاربرانی می گم که قرار بوده برتر بشن و نشدن.
تازه دردسر بعد از این شروع میشه.
این صندوق و اون صندوق باید پیام بدیم که مدیر محترم ما هم گوشه کنار تالار شما بودیم ها! یا بقیه هم بودن! یا کسانی نبودن و شما این ماه رو با دو ماه قبل اشتباه گرفتید یا ....
لطفاً اجازه دهید کاربرانی که شما آن ها را وصف کردید، خودشان صحبت کنند. نظرات منطقی و غیرمغرضانه کاربران برای ما اهمیت دارد و هر زمان که موضوعی را جهت پیگیری و بررسی مجدد به ما اعلام کنند، آمادگی آن را داریم که این کار را انجام داده و با همکاری مدیریت محترم، امکان تجدید نظر و اطلاح هرگونه خطای احتمالی و سهوی در موارد مختلف از جمله مسابقات و جوائز وجود دارد که جای هرگونه نگرانی را از کاربر سلب می کند.
سلام
من یک ماه کامل در تالار ورزش فعالیت کردم اما برتر نشدم. علتش چیه آخه؟ دیدم انگار فایده نداره دیگه فعالیت در تالار ورزش رو کنار گذاشتم
با سلام و عرض احترام
منظور شما کاربران برتر آذر و دیماه است؟ زمان آن را اطلاع دهید. نیاز به قطع کردن فعالیت نیست چون موضوع، پیگیری و بررسی می شود و نتیجه آن به اطلاع شما خواهد رسید.
با سلام خدمت شما جناب آقای کیانی و همه همکارانتان مخصوصا جناب آقای نجاران
من حرف شما رو صحیح تر می دانم و با شما موافق هستم . از نظر شخص من در تالار اینترنت و وب فعالیت داشتم و بر اساس فعالیت بنده . حق به حق دار رسیده .
اما آن روی سکه : اشکالاتی هم گاها در بعضی از تالار ها دیده میشه که مطمئن هستم اگر جنابعالی مد نظر قرار بدهید که کار بسیار سخت و دشوار است حتما متوجه بعضی اشتباهات ( پارتی بازی ) مدیران تالار خواهید شد
این دوست تان شاکی شدن که پست آنها حذف شده . میخواستم بگم این طبیعی است چرا که برای من هم قبلا چند بار اتفاق افتاده .
بد نوشتم و حذف شده . اعتراض من کاربر بیجاست .
موفق باشید
با سلام پر از محبت به آفای کیانی مسئول محترم روابط عمومی.و دیگر دوستان که علاوه بر این جا جواب پیامک هامونم به موقع میدن.بسیار متشکریم.
اول تشکر بابت جواب دادن سوالها تا به الان با این که میدونیم از ساعت کاری گذشته و این مسئولیت پذیری بسیار بالای شما بزرگوار را نشان میده.
دوم این که از خواهر سلما و یاس باقری هم بسیار تشکر که با لطافت و شوخ طبعی بسیار به همه دوستان نشان دادن که روابط عمومی جای شنیدن درد و دل ها و مشکلات هستش بدون هیچ نگرانی.واقعا تشکر
سوم این که حرف آبجی سلما حرف بیشتر دوستان هستش که خجالت میکشن بگن و ایشون رو به تنهایی پرسشگر سوالها ندونید .اون سوال ها سوال همه ی ما و حرف ها حرف همه ی ما بود که شما با صبر و حوصله و درایت بالا جواب دادین.
شیشه. در یا پنجره هر چی شکسته رو ما تعمیر میکنیم با محبت و هم دلی و فعالیت بیشتر تو سایت
با تشکر از شما عزیزان ما
یا حق
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربر شما کاربر فهیم و گرامی
ما هر فرصتی که پیدا کنیم برای پاسخگویی و پیگیری سوالات کاربران قرار می دهیم. بازهم عرض می کنم اگر در هر قسمتی انتقادی داشتید، مطرح کنید. ما هم بررسی می کنیم. اگر مشکلی بود، حتماً برطرف می شود و اتفاقاً از این بابت خوشحال می شویم.
موفق باشید.
تا اونجایی که یادمه همیشه سر اینکه کاربران برتر اعلام میشن دلهره داشتیم که آیا ما هم جزء کاربران برتر هستیم یا نه؟
بعد از یک ماه فعالیت تازه وقتی تاپیک به روز میشد می رفتیم می دیدم ای دل غافل! فعالیت ما اصلا دیده نشده. یعنی مدیر محترم ما رو ریز دیدن و یا اصلا ندیدند.
البته این حرف کلی هست و من دارم از زبان کاربرانی می گم که قرار بوده برتر بشن و نشدن.
این صندوق و اون صندوق باید پیام بدیم که مدیر محترم ما هم گوشه کنار تالار شما بودیم ها! یا بقیه هم بودن! یا کسانی نبودن و شما این ماه رو با دو ماه قبل اشتباه گرفتید یا ....
لطفاً اجازه دهید کاربرانی که شما آن ها را وصف کردید، خودشان صحبت کنند. نظرات منطقی و غیرمغرضانه کاربران برای ما اهمیت دارد و هر زمان که موضوعی را جهت پیگیری و بررسی مجدد به ما اعلام کنند، آمادگی آن را داریم که این کار را انجام داده و با همکاری مدیریت محترم، امکان تجدید نظر و اطلاح هرگونه خطای احتمالی و سهوی در موارد مختلف از جمله مسابقات و جوائز وجود دارد که جای هرگونه نگرانی را از کاربر سلب می کند.
سلام
من یک ماه کامل در تالار ورزش فعالیت کردم اما برتر نشدم. علتش چیه آخه؟ دیدم انگار فایده نداره دیگه فعالیت در تالار ورزش رو کنار گذاشتم
با سلام و عرض احترام
منظور شما کاربران برتر آذر و دیماه است؟ زمان آن را اطلاع دهید. نیاز به قطع کردن فعالیت نیست چون موضوع، پیگیری و بررسی می شود و نتیجه آن به اطلاع شما خواهد رسید.
با سلام خدمت شما جناب آقای کیانی و همه همکارانتان مخصوصا جناب آقای نجاران
من حرف شما رو صحیح تر می دانم و با شما موافق هستم . از نظر شخص من در تالار اینترنت و وب فعالیت داشتم و بر اساس فعالیت بنده . حق به حق دار رسیده .
اما آن روی سکه : اشکالاتی هم گاها در بعضی از تالار ها دیده میشه که مطمئن هستم اگر جنابعالی مد نظر قرار بدهید که کار بسیار سخت و دشوار است حتما متوجه بعضی اشتباهات ( پارتی بازی ) مدیران تالار خواهید شد
این دوست تان شاکی شدن که پست آنها حذف شده . میخواستم بگم این طبیعی است چرا که برای من هم قبلا چند بار اتفاق افتاده .
بد نوشتم و حذف شده . اعتراض من کاربر بیجاست .
موفق باشید
سلام
متشکرم از مطلب شما، جناب آقای کمالی
قطعاً نمی شود در اعلام برترین ها، همه را راضی نگه داشت. چون که هر کاربر از دید خودش، برتر بوده و فعالیت زیادی داشته اما به طور کامل از فعالیت بقیه کاربران اطلاع ندارد. جناب نجاران اسامی اعلام شده از سوی مدیران تالار را بررسی می کنند و اگر موردی باشد که شایستگی برتر شدن نداشته باشد، از لیست حذف می کنند اما از طرف دیگر، اگر کاربری واقعاً احساس می کند که باید به عنوان کاربر فعال یا برتر معرفی می شد، به ما اعلام کنند. شاید به قول شما اشکالاتی در تالار بوده. خوشحالم از اینکه منصفانه در این موارد قضاوت می کنید و ابعاد مختلف یک مسئله را در نظر می گیرید.
سلام-سومین کتابچه نیز با موضوع هدف در وبلاگ نویسی جلو جلو آماده شد :جهت بررسی به مسوول راسخون بلاگ ارسال شد وچهارمین کتابچه با موضوع نقد وبررسی سرویس وبلاگ دهی راسخون نیز برای 12فروردین 93منتشر می شود که تا اواسط اسفند آماده وتحویل داده خواهد شد در چهارمین کتابچه به موضوع کم وکاستی های سرویس وبلاگ دهی راسخون می پردازیم وبا مسوول راسخون بلاگ نیز متنی را برای مصاحبه آماده می کنیم ونیز از تمامی راسخون بلاگی ها می خواهیم که کم وکاستی های این سرویس را برای ما در این تاپیک تا 21اسفند بیان کنند نقد وبررسی سرویس وبلاگ دهی راسخون !(تاپیک دارای امتیاز ویژه) بیان کنند
سلام
با سلام و عرض احترام
سلام مجدد
اذرماه منظورم هست.اما خبری نشد و من هم ولش کردم. اما میبینم که خیلی ها اعتراض میکنند و شما حق نمیدهید. خب مال من رو بررسی کنید لطفا ببینید حق با من هست یا نه؟
سلام
با سلام و عرض احترام
سلام مجدد
اذرماه منظورم هست.اما خبری نشد و من هم ولش کردم. اما میبینم که خیلی ها اعتراض میکنند و شما حق نمیدهید. خب مال من رو بررسی کنید لطفا ببینید حق با من هست یا نه؟
با سلام
کاربران زیادی در تالارها فعالیت دارند. ما منکر فعالیت شما در تالار ورزش نیستیم اما سایر کاربران اعلام شده قطعاً فعالیت بیشتری داشته اند ضمن آن که محدودیت برای تعداد کاربران برتر داریم.
ضمناً اسامی کاربران برتر از سوی کاربر Doctor114 اعلام می شوند که باتوجه به نسبتی که با ایشان دارید، از وی نیز می توانید علت را جویا شوید.
سلام
خسته نباشید
امکان اینکه پیام هایی که به صندوق پستی میاد بتونیم با هم حذف کنیم اگه ایجاد بشه خیلی خوب میشه
مثلا کنار هر پیام بشه تیک بزنیم و پیام هایی که تیک داره رو با هم حذف کنیم
راستی یه درخواست دیگه
اگه امکانش هست الان که وقتی پست میزارن تو تاپیک ایجادی یه نفر و مدیر تالار از طریق صندوق پستی به ایجاد پست در تالارشون با خبر میشن دیگه با ایجاد پست ایمیل فرستاده نشه و یکی از این امکانات به نظر من کافیه
با این وضع هم باید هر روز هم به ایمیل سر بزنیم هم به صندوق پستی و حذف کردنشون و چک کردن اونها یکم زمان بر هست
با تشکر
سلام
خسته نباشید
امکان اینکه پیام هایی که به صندوق پستی میاد بتونیم با هم حذف کنیم اگه ایجاد بشه خیلی خوب میشه
سلام. ببخشید من دارم جواب میدم.
هنوز آقای کیانی تشریف نیاوردن یا اینکه سرشون شلوغه. برای همین من جواب میدم.
طبق اطلاعات واصله واحد فنی داره روی این موضوع کار می کنه.
یعنی در دست اقدامه. حالا تا کی این امکان فراهم بشه فقط خدا می دونه و واحد فنی!
با تشکر.
سلام
خسته نباشید
سلام کاربر گرامی
شما هم خسته نباشید
این مورد را قبلا به واحد فنی ارجاع داده ایم. ولی باتوجه به اینکه زیاد ضروری نبوده و ایرادات برنامه نویسی حساس تری وجود داشته، به این مورد پرداخته نشد. حتماً پیشنهاد شما را که نظر دوستان دیگر هم بوده، در فرصت مناسب پیگیری می کنیم.
سلام و عرض ادب و احترام.
حالا من می خوام چیزی نگم نمیشه. یعنی نمی گذارن که بشه.
وقتی یه موضوعی رو چند نفر پیشنهاد میدن به واحد فنی بگید بذارن تو اولویت.
بعد اینطوری میشه که میگن سایت به جای کاربر محور شده واحد فنی محور.
در ضمن من دیگه نمیخواستم بیام روابط عمومی جواب بدم. فکر کردم روز اعتراض دفتر و دستک من رو دستور دادید جمع کنن و دیگه راهم ندن.
ولی داشتم رد میشدم دیدم میزی که موقع مسافرت شما به مشهد جلوی در روابط عمومی گذاشته بودم هنوز هست.
برای همین اومدم اینجا. یه معذرت خواهی هم بکنم بابت اینکه روز اعتراض اراذل و اوباش که عمدتا دست نشانده آقای نجاران بودند (مدیران تالارها) محیط روابط عمومی رو متشنج کردند والا اعتراض ما مسالمت آمیز بود . تازه جواب بعضی سوالاتمون رو هم نگرفتیم هیچی هم نگفتیم. پستهامون هم به خاطر بعضی ها غیر فعال شد.
میگن آتش که گرفت خشک و تر میسوزد. حالا شد حکایت ما!
در ضمن این تاپیک را صرفا جهت اطلاع مشاهده کنید.
با تشکر
سلام
خسته نباشید
سلام. ببخشید من دارم جواب میدم.
هنوز آقای کیانی تشریف نیاوردن یا اینکه سرشون شلوغه. برای همین من جواب میدم.
طبق اطلاعات واصله واحد فنی داره روی این موضوع کار می کنه.
یعنی در دست اقدامه. حالا تا کی این امکان فراهم بشه فقط خدا می دونه و واحد فنی!
با تشکر.
سلام
صبح شما بخیر
ممنون از پاسخگویی به موقعتان. نه بنده حضور داشتم ولی به بقیه امور عقب افتاده روز گذشته می رسیدم.
آنقدر حجم کارهای برنامه نویسی زیاد است که خود ما نیز در ارجاع پیشنهادات به واحد فنی، اولویت بندی می کنیم. فقط بخش روابط عمومی نیست که این درخواست ها را دارد. بلکه سایر قسمت های سایت نیز روزانه درخواست های متفاوت ضروری از بخش برنامه نویسی دارند و این باعث می شود تا برخی پیشنهادات شما کاربران به سرعت انجام نشود. اما موارد مهم را بیشتر پیگیری می کنیم.
سلام و عرض ادب و احترام.
حالا من می خوام چیزی نگم نمیشه. یعنی نمی گذارن که بشه.
وقتی یه موضوعی رو چند نفر پیشنهاد میدن به واحد فنی بگید بذارن تو اولویت.
بعد اینطوری میشه که میگن سایت به جای کاربر محور شده واحد قنی محور.
در ضمن من دیگه نمیخواستم بیام روابط عمومی جواب بدم. فکر کردم روز اعتراض دفتر و دستک من رو دستور دادید جمع کنن و دیگه راهم ندن.
ولی داشتم رد میشدم دیدم میزی که موقع مسافرت شما به مشهد جلوی در روابط عمومی گذاشته بودم هنوز هست.
برای همین اومدم اینجا. یه معذرت خواهی هم بکنم بابت اینکه روز اعتراض اراذل و اوباش که عمدتا دست نشانده آقای نجاران بودند (مدیران تالارها) محیط روابط عمومی رو متشنج کردند والا اعتراض ما مسالمت آمیز بود . تازه جواب بعضی سوالاتمون رو هم نگرفتیم هیچی هم نگفتیم. پستهامون هم به خاطر بعضی ها غیر فعال شد.
میگن آتش که گرفت خشک و تر میسوزد. حالا شد حکایت ما!
در ضمن این تاپیک را صرفا جهت اطلاع مشاهده کنید.
با تشکر
با عرض سلام مجدد و خسته نباشید
نامه های زیادی در بخش فنی است که همه آن ها قید "فوری" دارد ولی چه می شه کرد، این سر دارن و هزار سودا
بنده از همکاری همیشگی سرکاردر پاسخگویی های روابط عمومی تشکر می کنم و میز شما همیشه سرجای خودش هست.
نه من اصلا ناراحت نشدم، خدمت کاربر yasbagheri نیز عرض کردم. فقط بهتر بود در تاپیک مناسب تری مثل اتاق اینگونه صحبت ها مطرح می شد و اتفاقاً بنده نیز حضور پیدا می کردم و از خجالت همه دوستان در می آمدم! ولی لازم دانستم دو مورد از مطالب شما را حتماً پاسخ دهم.
التماس دعا
با عرض سلام مجدد و خسته نباشید
نامه های زیادی در بخش فنی است که همه آن ها قید "فوری" دارد ولی چه می شه کرد، این سر دارن و هزار سودا
بنده از همکاری همیشگی سرکاردر پاسخگویی های روابط عمومی تشکر می کنم و میز شما همیشه سرجای خودش هست.
نه من اصلا ناراحت نشدم، خدمت کاربر yasbagheri نیز عرض کردم. فقط بهتر بود در تاپیک مناسب تری مثل اتاق اینگونه صحبت ها مطرح می شد و اتفاقاً بنده نیز حضور پیدا می کردم و از خجالت همه دوستان در می آمدم! ولی لازم دانستم دو مورد از مطالب شما را حتماً پاسخ دهم.
التماس دعا
خب شما یه روز رو که سرتون شلوغ نیست و می تونید در اتاق چت حضور پیدا کنید بگید تا ما هم همان روز مصدع اوقات شریفتون بشیم.
برای واحد فنی هم به نظرم یه نیرو استخدام کنید فقط برای دستورات ما. چون ما تقاضاهامون زیاده. تازه بخش های دیگه هم هستند. می ترسم همیشه پرونده مون به خاطر فوریت پروژه های دیگه اون زیر بمونه و بعد به فراموشی سپرده بشه. شاید هم تو خونه تکونی برای سال نو راسخون گم بشه.
می دونم خیلی سخته تقاضاهای ما رو قبول کنند ولی خب سایت کاربر محوره و نمیشه کاریش کرد.
به هر حال منتظریم روز و زمانی که می تونید در اتاق چت حضور داشته باشید رو اعلام کنید. تا ما هم پذیرایی کنیم و اتاق رو برای ورودتون مهیا کنیم.
من تا اونجایی که یادمه حضور شما و جناب آقای نجاران در اتاق چت فقط در حد یک پست آن هم هر دو ماه یک بار و شاید هم کمتر و یا به بهانه مناسبت هست. اون هم در حد یک پست.
یادتون نره زمان صبح باشه تا به بهانه پایان وقت اداری و بسته شدن در مجبور به خداحافظی نشید.
یه هفته قبلش هم اعلام کنید تا کاملا مهیا بشیم.
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
چگونه می توانم نام کاربری خود را تغییر دهم؟
حق(ج) یارتان
یا علی(ع) مدد
با تشکّر