سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربران عزیز راسخون
بنده به جهت اینکه چند روز در سایت حضور نداشتم، نتوانستم پاسخ سوالات دوستان را ارسال کنم که از این بابت عذرخواهی می کنم. از زحمات همکاران پرتلاش خود، آقایان نجاران و فتحی و همچنین همیاری کاربر فعال راسخون، جناب salma57 تشکر و قدردانی می نمایم.
از امروز مجدداً در خدمت کاربران گرامی، خواهم بود.
سلام و عرض ادب و احترام.
صبحتون بخیر. رسیدن به خیر.
چند روزه هرچی اومدیم دم در روابط عمومی با در بسته مواجه شدیم. البته آقای نجاران حسابی هوای روابط عمومی رو داشتند. و نگذاشتند کسی متوجه بشه شما رفتید مرخصی
من هم چند بار که اومدیدم دیدیم نیستید میز گذاشتم دم در روابط عمومی و به ارباب رجوع ها جواب می دادم.
جسارت منو ببخشید.
قصد دخالت نداشتم.
با تشکر. البته من فکر کردم با یه جعبه شیرینی برمی گردید ولی انگار دست خالی هستید.
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده تمام پاسخ هایی که زحمت کشیدید برای کاربران ارسال کردید، مشاهده کردم. بازهم از احساس مسئولیت و همکاری شما تشکر و قدردانی می کنم.
هیچ دخالتی نیست. این تالار متعلق به کاربران است و همه می توانیم یکدیگر را راهنمایی کنیم. از پیام تبریک و شیرینی! و دعای شما ممنونم. إن شاالله همه جوانان و کاربران عزیز راسخونی، زندگی خوب و شادی پیش رو داشته باشند.
التماس دعا
سلام آقای کیانی
با چه پشتکاری با آقای شیرانی مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون همفکری می کنیم ووقت می گذاریم وبرنامه های جالبی برای تالار وبلاگ نویسی راسخون در نظر می گیریم ولی از هیچکدوم روابط عمومی استقبال نمی کنه وانگیزه ما دومدیر تالار وبلاگ نویسی را برای ادامه ی کار کم می کند
بنده به جهت اینکه چند روز در سایت حضور نداشتم، نتوانستم پاسخ سوالات دوستان را ارسال کنم که از این بابت عذرخواهی می کنم. از زحمات همکاران پرتلاش خود، آقایان نجاران و فتحی و همچنین همیاری کاربر فعال راسخون، جناب salma57 تشکر و قدردانی می نمایم.
این سلما خانم پشتکارش را بسته تا بشود یکی از همکاران راسخون به صورت دورکاری آقای کیانی
سلام آقای کیانی
با چه پشتکاری با آقای شیرانی مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون همفکری می کنیم ووقت می گذاریم وبرنامه های جالبی برای تالار وبلاگ نویسی راسخون در نظر می گیریم ولی از هیچکدوم روابط عمومی استقبال نمی کنه وانگیزه ما دومدیر تالار وبلاگ نویسی را برای ادامه ی کار کم می کند
با سلام و تشکر
مدیر محترم، اتفاقاً ما از این طرح ها و ایده ها مخصوصاً برای بخش وبلاگ، استقبال می کنیم و خواهان این هستیم که تالار آن بیشتر از قبل فعال باشد. به همین منظور برای آن دو مدیر در نظر گرفته شده. برای هماهنگی بیشتر در خصوص اجرای طرح های شما، امروز از طرف روابط عمومی با شما تماس حاصل خواهد شد.
سلام آقای کیانی
با سلام و تشکر
مدیر محترم، اتفاقاً ما از این طرح ها و ایده ها مخصوصاً برای بخش وبلاگ، استقبال می کنیم و خواهان این هستیم که تالار آن بیشتر از قبل فعال باشد. به همین منظور برای آن دو مدیر در نظر گرفته شده. برای هماهنگی بیشتر در خصوص اجرای طرح های شما، امروز از طرف روابط عمومی با شما تماس حاصل خواهد شد.
آقای کیانی عزیز :بنده نیز هدفم همین هست :جایزه دوره ای مدیران اصلا برایم مهم نیست ،من هدفم فقط ارتقای سطح انجمن وبلاگنویسی راسخونه ،همانطور که مستحضرید تالارهای وبلاگنویسی متفاوتی در فضای مجازی موجوده ولی هیچکدام به روز نیست وفعالیت خیلی کمرنگی دارد بنده سه سال است که وبلاگنویسی می کنم ودارای 65وبلاگ مذهبی وانقلابی ام وامیدوارم در این جنگ نرم که جبهه اول آن فضای مجازی هست بتوانیم از طریق تالار راسخون ارزشی نویسان خوبی تربیت کنیم وبه فرموده رهبری عمل کنیم
این سلما خانم پشتکارش را بسته تا بشود یکی از همکاران راسخون به صورت دورکاری آقای کیانی
سلام. تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف.
من تو تالارهای راسخون سرگردانم. می چرخم و به همه جا سر میزنم. طبیعتا روابط عمومی و پل ارتبای هم مستثنی نیست. خیلی وقتها حس کنجکاویه.
سلام آقای کیانی برنامه های تالار وبلاگ نویسی قطعی وبه شرح زیر خدمتتان اعلام می گردد.
1-ذکروبلاگ از شما،بیان مشکلات ومعایب از ما!
2-مصاحبه با کاربران وبلاگ نویس راسخونی/کلیک کنید!!!
3- هرماه یک کتابچه الکترونیکی در تالار وبلاگ نویسی راسخون!+لینک ...
4-اتاق گفتگو ومشاوره تخصصی تالار وبلاگ نویسی راسخون
5-ثبت نام در صندلی داغ تالار وبلاگ نویسی راسخون/کلیک کنید!!!
با سلام خمت شما
مشاوره با شماره پیگیری 1251842986 تا کنون پاسخ گویی نشده است.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با احترام
با عرض سلام و خسته نباشید
جناب کیانی لطفا صندوق پیامتان را ملاحظه بفرمایید
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید مجدد
جناب کیانی اگر زحمتی نیست مجددا صندوق پیامتان را ملاحظه بفرمایید
با تشکر
با سلام خمت شما
مشاوره با شماره پیگیری 1251842986 تا کنون پاسخ گویی نشده است.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با احترام
با سلام و احترام
به بخش مشاوره اطلاع داده شد. پاسخ شما به زودی ارسال می گردد. از تأخیر پیش آمده عذرخواهی می کنیم.
ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت شما عزیزان
در سال پنجم عضویت در سایت راسخون هستم و همواره از محتوای این سایت نیز استفاده نموده ام . نزدیک به 2 سال است نه هر شب ولی حداقل دو سه شب یکبار در مسابقات شرکت نموده ام ولی دریق از یکبار برنده شدن . خواهشمندم مورد من مورد عنایت قرار گیرد و به گونه ای رفتار گردد که انگیزشی گردد و با تمایل بیشتری دوستانی نظیر من با این سایت ارتباط داشته باشند . باتشکر
ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت شما عزیزان
در سال 5 هستم که عضو این سایت شده ام و همواره از محتوای این سایت نیز استفاده نمودهام . نزدیک به 2 سال است نه هر شب ولی حداقل دو سه شب یکبار در مسابقات شرکت نموده ام ولی دریق از یکبار برنده شدن . خواهشمندم مورد من مورد عنایت قرار گیرد و به گونه ای رفتار گردد که انگیزشی گردد و با تمایل بیشتری با این سایت ارتباط داشته باشم . باتشکر
با سلام و عرض احترام
عضویت و فعالیت 5 ساله شما در سایت راسخون را می ستاییم و باعث دلگرمی است که توانسته ایم با محتوای ارائه شده، شما را جزو کاربران همیشگی خود داشته باشیم.
در خصوص بخش مسابقات روزانه، قرعه کشی آن به صورت تصادفی انجام می شود. لازم به ذکر است شما تاکنون 421 مرتبه در مسابقات شرکت داتشه داشته اید که 4 بار برنده شده اید. إن شاالله با پشتکار و تلاشی که تاکنون داشته اید و ادامه آن، بیشتر در مسابقات برنده خواهید شد.
سلام . میگم میخوام ایمیل ثبت شده در سایتتون رو عوض کنم چه جوری می طونم این کارو انجام بدم
سلام
خسته نباشید
در قسمت فیض انلاین قرآن کریم امکان دانلود قرائت آیات قرآن کریم به صورت آیه به آیه وجود نداره؟