سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام
يه سوال داشتم ميخواستم بدونم كه جواب مسابقه راهكارها و تبين ارزشهاي والاي وقف چي شد ؟ تا جايي كه من ميدونم برندگان معرفي نشدند پس كي اين كار رو ميكنيد ؟
با تشكر
با سلام و عرض ادب
طبق آخرین استعلامی که از واحد محتوا بعمل آمد، فرآیند ارزیابی مقالات ارسالی پایان یافته و بزودی نتایج اعلام خواهد شد.
از صبر وهمراهی شما سپاسگزاریم
با تشکر
موفق باشید
با سلام و آرزوی سلامتی و بهروزی برای شما دوستان عزیز
سوال : در بخش ویرایش پروفایل می خواستم تصویری برای خودم بذارم تا تو سایت نمایش داده بشه اما هیچ عکسی رو قبول نمی کنه سایز عکس رو هم خیلی کوچیک کردم نشد .لطفاً راهنمایی بفرمائید .
سلام و عرض ادب و احترام
اندازه عکس باید 85 * 85 پیکسل باشه. اسمش رو هم عوض کنید. بعد مجددا امتحان کنید.
با تشکر از توجه شما
من با استفاده از نرم افزار LIGHT image resizer ابعاد عکس را 85*85 پیکسل کردم که حجم آن خیلی کم شد و اسم فایل را هم تغییر دادم اما باز جواب نداد .راهنمایی بفرمائید .
سوال : در بخش ویرایش پروفایل می خواستم تصویری برای خودم بذارم تا تو سایت نمایش داده بشه اما هیچ عکسی رو قبول نمی کنه سایز عکس رو هم خیلی کوچیک کردم نشد .لطفاً راهنمایی بفرمائید .
سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از توجه شما
من با استفاده از نرم افزار LIGHT image resizer ابعاد عکس را 85*85 پیکسل کردم که حجم آن خیلی کم شد و اسم فایل را هم تغییر دادم اما باز جواب نداد .راهنمایی بفرمائید .
فرمت عکس رو عوض کنید. یعی عکس با فرمت gif و یا jpg قرار بدین.عکس رو در نرم افزار پینت paintباز کنید و با یکی از این دو فرمت ذخیره کنید. امیدوارم مشکل حل بشه.
اگه درست نشد عکس رو به آدرس روابط عمومی ایمیل بزنید و از آنها درخواست کنید عکس رو در پروفایل شما قرار بدن.
سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از توجه شما
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
اگر تا کنون موفق به بارگذاری تصویر آواتار خود نشده اید، مطابق با فرمایش جناب salma57 ، تصویر مورد نظر را به پست الکترونیکی info@rasekhoon.net ارسال نمایید.
با تشکر
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام.
چندین بار طی روزهای گذشته اومدیم روابط عمومی،دیدیم درب روابط عمومی که به انجمن سایت باز میشد بسته است. دق الباب کردیم ، از اتاق بغلی ندا آمد آقای کیانی تشریف برده اند مرخصی!
خلاصه کنم گفتم یادداشتی بنویسم و اعلام حضور کنم.
یادداشت: آمدیم نبودید! برمی گردیم!
زیارت قبول
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما.
میخواستم بگم که به جای این که کاربران را با حسنه رتبه بندی(کاربر جدید و کاربر برنزی و کاربر نقره ای و......) کنید با امتیاز رته بندی کنید کسی مثل من که از فروشگاه زود زود خرید میکنه تا آخر عمرشم به کاربر طلایی نمیرسه خوب.
میخواستم بگم که به جای این که کاربران را با حسنه رتبه بندی(کاربر جدید و کاربر برنزی و کاربر نقره ای و......) کنید با امتیاز رته بندی کنید کسی مثل من که از فروشگاه زود زود خرید میکنه تا آخر عمرشم به کاربر طلایی نمیرسه خوب.
با سلام.
ببخشید که من جواب می دم. در حال حاضر نیز با امتیاز کاربران رده بندی می شوند. ضمناً با خرید از فروشگاه از حسنه ی شما کم می شود و نه امتیاز.
با تشکّر.
سلام.
در حال حاضر هم رتبه بندی بر اساس امتیاز هست نه حسنه. مقام شما با خرید از فروشگاه تنزل پیدا نمی کنه و همون مرتبه قبل باقی می مونه.
شما هم انشاءالله روزی به کاربران طلایی 1 راسخون بپیوندید.
سلام.
در حال حاضر هم رتبه بندی بر اساس امتیاز هست نه حسنه. مقام شما با خرید از فروشگاه تنزل پیدا نمی کنه و همون مرتبه قبل باقی می مونه.
شما هم انشاءالله روزی به کاربران طلایی 1 راسخون بپیوندید.
با سلام خدمت شما خواهر راسخونی.منی که 6000 امتیاز دارم الان باید تو چه رتبه ای باشم؟
با سلام خدمت شما خواهر راسخونی.منی که 6000 امتیاز دارم الان باید تو چه رتبه ای باشم؟
شما با این امتیاز باید کاربر برنزی باشید.
وقتی به 10000 امتیاز رسیدید میشید کاربر نقره ای
بعد وقتی 20000 امتیاز رسیدید کاربر طلایی 3
تا 30000 کاربر طلایی 2
تا 40000 و بالاتر از اون امتیاز کاربر طلایی1.
من الان 35000 امتیاز دارم و کاربر طلایی 2 هستم.
با سلام من مدتی است که به بخش های سایت امتیاز می دهم ولی برایم امتیازی به حساب نم آید لطفا به من بگویید چرا
با سلام من مدتی است که به بخش های سایت امتیاز می دهم ولی برایم امتیازی به حساب نم آید لطفا به من بگویید چرا
با سلام.
ببخشید که من جواب میدم
مدتیه این امکان لغو شده و امتیازدهی به مقالات و محتواهای دیگر هیچ امتیازی ندارد.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربران عزیز راسخون
بنده به جهت اینکه چند روز در سایت حضور نداشتم، نتوانستم پاسخ سوالات دوستان را ارسال کنم که از این بابت عذرخواهی می کنم. از زحمات همکاران پرتلاش خود، آقایان نجاران و فتحی و همچنین همیاری کاربر فعال راسخون، جناب salma57 تشکر و قدردانی می نمایم.
از امروز مجدداً در خدمت کاربران گرامی، خواهم بود.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربران عزیز راسخون
بنده به جهت اینکه چند روز در سایت حضور نداشتم، نتوانستم پاسخ سوالات دوستان را ارسال کنم که از این بابت عذرخواهی می کنم. از زحمات همکاران پرتلاش خود، آقایان نجاران و فتحی و همچنین همیاری کاربر فعال راسخون، جناب salma57 تشکر و قدردانی می نمایم.
از امروز مجدداً در خدمت کاربران گرامی، خواهم بود.
سلام و عرض ادب و احترام.
صبحتون بخیر. رسیدن به خیر.
چند روزه هرچی اومدیم دم در روابط عمومی با در بسته مواجه شدیم. البته آقای نجاران حسابی هوای روابط عمومی رو داشتند. و نگذاشتند کسی متوجه بشه شما رفتید مرخصی
من هم چند بار که اومدیدم دیدیم نیستید میز گذاشتم دم در روابط عمومی و به ارباب رجوع ها جواب می دادم.
جسارت منو ببخشید.
قصد دخالت نداشتم.
با تشکر. البته من فکر کردم با یه جعبه شیرینی برمی گردید ولی انگار دست خالی هستید.
سلام مجدد. این کیک به مناسبت عقد مسئول روابط عمومی جناب آقای کیانی اینجا گذاشته شده. دادند به من بگذارم رو میز دم در روابط عمومی.
پیوندتان را با تقدیم هزاران گل سرخ تبریک میگویم
و زندگی پر از عشق و محبت را برایتان آرزو میکنم