سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام مجدد
یه سوال
چرا سایت های مذهبی در کنار هم و با هماهنگی هم کار نمیکنن
فکر کنم تاثیر گذاریش بیشتر میشه
نظر شما چیه؟
با سلام آقای کیانی
شما کم پیدا هستید ولی تالار وبلاگنویسی راسخون با برنامه های متفاوتبی که توسط همفکری دومدیر تالار وبلاگنویسی راسخون انجام گرفته در حال متحول شدنه.قدم رنجه کنید به تالار وبلاگنویسی سری بزنید واز عناوین برنامه ها لذت ببرید :
برنامه هایی که در حال اجراست به شرح زیر است
1-صندلی داغ وبلاگنویسان راسخونی
2-مصاحبه باکاربران فعال راسخون بلاگ
3-راه اندازی اتاق گفتگو ومشاوره تخصصی تالار که در روز سه شنبه فعال خواهد شد
4-هر 15روز یکبار یعنی 15و30هر ماه با مطالب آموزشی درباره وبلاگ نویسی به روز خواهیم شد
5- هرماه یک کتابچه الکترونیکی برای دانلود قرار می دهید ،که اولیش با نام کتابچه الکترونیکی تجارب طلایی در وبلاگ نویسی در صفحه با همکاری وهمفکری آقای شیرانی وحسین رضایی تدوین وتوسط آقای نجاران ویرایش وبه مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام منتشر وهمچنین دومین کتابچه نیز با عنوان آموزش وبلاگنویسی در 22صفحه به مناسبت سی وپنجمین پیروزی انقلاب اسلامی ایران در حال تدوین شدن وبرنامه ریزی برای دومین کتابچه هستیم ودر روز 22بهمن منتشر خواهد شد .
از شما مسوول روابط عمومی خواهشمندیم که از برنامه ها ما نیز در تالار وبلاگنویسی استقبال کنید،در حالی که اولین اولویت مبارزه با تهاجم فرهنگی در کشور از طریق فضای مجازی فرهنگ سازی با وبلاگنویسی می باشد.
با تشکر
سلام و خسته نباشید
میخوام پیشنهاد 1 زیر تالار به اسم خانواده موفق و تو قسمت انجمن های خانواده بدم اگه موافقت کنید با تشکر
لطفا جوابش رو به صندوق پیام شخصیم بفرستید
سلام
خسته نباشید
اگه یه نفر یه طرح برای سایت داشته باشه و چون هنوز ایراد زیاد داره و ... نخواد اینجا مطرح کنه باید چیکار کنه؟
اخه یه دو تا طرح فرستادم از طریق صندوق پستی برای مسئولین محترم سایت ولی کسی جواب نداد حدود یکی دو ماه پیش
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی که به علت تعطیلات اخیر و عدم حضور تعدای از همکاران روابط عمومی بوجود آمده است، پوزش می طلبم.
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، می توانید طرح های مورد نظر خود را به پست الکترونیکی info@rasekhoon.net ارسال فرمایید تا مورد ارزیابی و اعلام نظر واقع شود.
موفق باشید
سلام!
یک سوال چه جوری میتونم دوستام رو به راسخون دهوت کنم؟که برام امتیاز داشته باشه؟!
هرچی گشتم پیدا نکردم!
با سلام و عرض ادب حضور همراه گرامی
متاسفانه امکان "معرفی سایت به دوستان" فعال نمی باشد، ان شاء ا... در آینده نزدیک این قابلیت از طریق پروفایل کاربری در دسترس قرار خواهد گرفت.
با تشکر
موفق باشید
با سلام مجدد
یه سوال
چرا سایت های مذهبی در کنار هم و با هماهنگی هم کار نمیکنن
فکر کنم تاثیر گذاریش بیشتر میشه
نظر شما چیه؟
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
قطعا هدف غایی همه سایت های فعال در زمینه معارف اسلامی مشترک است اما در راستای جزئیات و شاخه های فعالیت، هر سایت با توجه به مواردی از قبیل سیاست گذاری های تبیین شده، عوامل و پرسنل اجرایی، موقعیت جغرافیایی، طراحی و ساختار فنی، فرآیند های ارتباطی با مخاطبین و سبک و سیاق اجرایی به سبک خاص خود فعالیت می نماید، از طرفی قطعا امکان تمرکز تمام ظرفیت های موجود در یک سایت واحد وجود ندارد ضمن اینکه در صورت بروز یک مشکل، حضور در فضای مجازی بکلی قطع می گردد.
با تشکر
موفق باشید
با سلام آقای کیانی
شما کم پیدا هستید ولی تالار وبلاگنویسی راسخون با برنامه های متفاوتبی که توسط همفکری دومدیر تالار وبلاگنویسی راسخون انجام گرفته در حال متحول شدنه.قدم رنجه کنید به تالار وبلاگنویسی سری بزنید واز عناوین برنامه ها لذت ببرید :
4-هر 15روز یکبار یعنی 15و30هر ماه با مطالب آموزشی درباره وبلاگ نویسی به روز خواهیم شد
5- هرماه یک کتابچه الکترونیکی برای دانلود قرار می دهید ،که اولیش با نام کتابچه الکترونیکی تجارب طلایی در وبلاگ نویسی در صفحه با همکاری وهمفکری آقای شیرانی وحسین رضایی تدوین وتوسط آقای نجاران ویرایش وبه مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام منتشر وهمچنین دومین کتابچه نیز با عنوان آموزش وبلاگنویسی در 22صفحه به مناسبت سی وپنجمین پیروزی انقلاب اسلامی ایران در حال تدوین شدن وبرنامه ریزی برای دومین کتابچه هستیم ودر روز 22بهمن منتشر خواهد شد .
از شما مسوول روابط عمومی خواهشمندیم که از برنامه ها ما نیز در تالار وبلاگنویسی استقبال کنید،در حالی که اولین اولویت مبارزه با تهاجم فرهنگی در کشور از طریق فضای مجازی فرهنگ سازی با وبلاگنویسی می باشد.
با تشکر
با سلام و عرض ادب حضور مدیر و دوست گرامی
آقای کیانی هم اکنون در مرخصی به سر می برند، لذا بنده پاسخگوی شما بوده و حضورتان اعلام می دارم در چارچوب امکانات مادی و معنوی موسسه در خدمت شما و معرفی ماحصل زحماتتان خواهیم بود.
با تشکر
موفق باشید
سلام و خسته نباشید
میخوام پیشنهاد 1 زیر تالار به اسم خانواده موفق و تو قسمت انجمن های خانواده بدم اگه موافقت کنید با تشکر
لطفا جوابش رو به صندوق پیام شخصیم بفرستید
با سلام آقای کیانی
با تشکر
با سلام و عرض ادب حضور مدیر و دوست گرامی
آقای کیانی هم اکنون در مرخصی به سر می برند، لذا بنده پاسخگوی شما بوده و حضورتان اعلام می دارم در چارچوب امکانات مادی و معنوی موسسه در خدمت شما و معرفی ماحصل زحماتتان خواهیم بود.
با تشکر
موفق باشید
اگه شما نباشید آقای نجاران کار کل تالار لنگ می شود ،خدا ان شالله سایتون را بالای سر تالار ها مستدام کند
اگه شما نباشید آقای نجاران کار کل تالار لنگ می شود ،خدا ان شالله سایتون را بالای سر تالار ها مستدام کند
با سلام و عرض ادب حضور دوست و مدیر گرامی
در مجموعه فعالیت ها و زحماتی که برای انجمن کشیده می شود، کمترین نقش را اینجانب بر عهده دارم، نقش اصلی را دوستانی عهده دار هستند که صادقانه و با عشق و علاقه قلبی و با صرف زمان و هزینه های دیگر در این محیط حضور به هم رسانده با محتوای ارسالی، نظرات و انتقادات و مدیریت کارآمد خود، انجمن را اداره و غنی می نمایند.
از همه شما همراهان گرامی که در پشت این صفحه مجازی زحمات زیادی متقبل شده اید سپاسگزاریم
موفق باشید
با سلام. لطفا برای فروشگاه شارژ اپلیکیشنی برای سیستم عامل های معروف موبایل بسازید تا از طریق آن به خرید بپردازیم. با تشکر.
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، مراتب به واحد فنی جهت ارزیابی و اعلام نظر ابلاغ گردید.
موفق باشید
با سلام و آرزوی سلامتی و بهروزی برای شما دوستان عزیز
سوال : در بخش ویرایش پروفایل می خواستم تصویری برای خودم بذارم تا تو سایت نمایش داده بشه اما هیچ عکسی رو قبول نمی کنه سایز عکس رو هم خیلی کوچیک کردم نشد .لطفاً راهنمایی بفرمائید .
با سلام و آرزوی سلامتی و بهروزی برای شما دوستان عزیز
سوال : در بخش ویرایش پروفایل می خواستم تصویری برای خودم بذارم تا تو سایت نمایش داده بشه اما هیچ عکسی رو قبول نمی کنه سایز عکس رو هم خیلی کوچیک کردم نشد .لطفاً راهنمایی بفرمائید .
سلام و عرض ادب و احترام
اندازه عکس باید 85 * 85 پیکسل باشه. اسمش رو هم عوض کنید. بعد مجددا امتحان کنید.
با سلام
يه سوال داشتم ميخواستم بدونم كه جواب مسابقه راهكارها و تبين ارزشهاي والاي وقف چي شد ؟ تا جايي كه من ميدونم برندگان معرفي نشدند پس كي اين كار رو ميكنيد ؟
با تشكر