سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
در مرورگر گوگل زمانی که انجمن باز می گردد قسمت اخرین مطالب ثابت هست و حالت چرخشی ندارد !
با احترام
در مرورگر گوگل زمانی که انجمن باز می گردد قسمت اخرین مطالب ثابت هست و حالت چرخشی ندارد !
با احترام
با سلام و تشکر
من از نسخه 31 کروم استفاده می کنم و مشکلی مشاهده نکردم.
با عرض سلام
لطفا اپلیکیشن راسخون برای اندروید را برنامه ریزی کنید تا دسترسی به سایت با گوشی اسان تر شود
با احترام
با سلام. چون این مشکل برای من پیش اومده بود شاید بتونم کمک کنم.
احتمالا از لپ تاپ استفاده می کنید و لپ تاپ رو خاموش نمی کنید. برای همین این مشکل پیش میاد. احتمالا با ریستارت کردن و یا خاموش و روشن کردن لپ تاپ و یا حتی با به روز رسانی نرم افزارهای آپدیت شده ویندوز این مشکل شما برطرف میشه.
برای من بعد از خاموش و روشن کردن لپ تاپ مشکل مرتفع گردید.
امیدوارم راهنمایی مفید باشه
با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید قسمت ثبت فاکتور پس از افزایش تعداد محصول در فاکتور اصلی تعداد محصولات افزایش پیدا نمیکنه...
لطفا بررسی نمایید با تشکر
ببخشید قسمت ثبت فاکتور پس از افزایش تعداد محصول در فاکتور اصلی تعداد محصولات افزایش پیدا نمیکنه...
با سلام و تشکر
موضوع به واحد فروشگاه جهت بررسی و اعلام نتیجه ارجاع داده شد.
با عرض سلام
لطفا اپلیکیشن راسخون برای اندروید را برنامه ریزی کنید تا دسترسی به سایت با گوشی اسان تر شود
سلام خدمت مسئول روابط عمومی
لطفا این موضوع رو بررسی کنید
با سلام
موضوع پیگیری شد. در صفحه مذکور این مشکل وجود دارد و واحد فنی جهت رفع، اقدام خواهند کرد.
در حال حاضر جهت افزایش تعداد محصول درخواستی می توانید دکمه خرید را بیش از یکبار کلیک کنید.
سلام نتایج مسابقه عکاسی از حرم امامزادگان در کدام قسمت سایت می توان دید؟؟؟ باتشکر
سلام
خسته نباشید
ببخشید من تو تاپیک صالحین راسخونی پست گذاشته بودم که تقریبا همش حذف شده
همش هم در مورد موضوع بحث بود
میشه دلیل حذف شدن پست هام رو بدونم؟
با سلام و تشکر
سوال خود را در بخش انتقادات تالار صالحین مطرح نمائید. اگر نتیجه ای نگرفتید با بنده در میان بگذارید:
با سلام مجدد
مدیر تالار صالحین راسخونی اطلاع نداشتن
سلام نتایج مسابقه عکاسی از حرم امامزادگان در کدام قسمت سایت می توان دید؟؟؟ باتشکر
در این لینک
سلام
خسته نباشید
ببخشید من تو تاپیک صالحین راسخونی پست گذاشته بودم که تقریبا همش حذف شده
همش هم در مورد موضوع بحث بود
میشه دلیل حذف شدن پست هام رو بدونم؟
با سلام و تشکر
سوال خود را در بخش انتقادات تالار صالحین مطرح نمائید. اگر نتیجه ای نگرفتید با بنده در میان بگذارید:
با سلام مجدد
مدیر تالار صالحین راسخونی اطلاع نداشتن
با سلام و احترام
موضوع را از مسئولین انجمن نیز جویا شدم. اظهار داشتند هیچ پستی از شما در حذف نشده است. باتوجه به پاسخ دریافت شده از مدیر تالار مذکور و همچنین مسئول انجمن ها و همچنین این مسئله که فرمودید تقریباً تمامی پست ها پاک شده، به احتمال زیاد مشکل فنی بوده است که اگر اینچنین باشد بنده از شما پوزش می طلبم.
با سلام
بنده با اجازه عزیزان راسخونی به مدت یک هفته مشرف میشوم عتبات و نائب الزیاره همه عزیزان هستم در صورت امکان زیرتالارهای تحت مدیریت بنده را یکی از عزیزان مدیریت نمایند تا بنده برگردم . با تشکر
با عرض سلام و تبریک هفته وحدت به همه ی شما عزیزان
اگه تعداد نفرات برنده در مسابقات را افزایش بدید ممنون میشم
سلام من امروز متوجه شدم برنده شدم در سایت راسخون در مسابقه زیر
http://rasekhoon.net/forum/thread/768558/page1/?openuserpanel=true
اما متوجه شدم تاریخ را تا 1 آبان زده اید ؟
حال برای دریافت جایزه چه باید کنم با تشکر