سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
جناب کیانی
باسلام واحترام
باعرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت
آیاآزمون نهایی"طرح حفظ موضوعی قرآن" حضوری می باشد؟
با سلام و عرض تسلیت
آزمون نهایی در اواخر امسال و به صورت حضوری در ادارات کل اوقاف هر استان خواهد بود.
چراامتیازپست هارانمی دهید
با سلام و عرض ادب
فرآیند تایید پست های ارسالی با توجه به روز های اداری و تعطیل و حجم بالای مطالب، ممکن است با تاخیراتی مواجه شود، اما اطمینان داشته باشید کلیه پست های ارسالی که منطبق بر قوانین فعالیت در انجمن بوده باشد تایید می گردند.
متاسفانه شما به کلی قوانین فعالیت درانجمن را نادیده گرفته اید، طبق این قوانین هر مطلب باید در تالار متناسب با موضوع ارسال گردد، دسته بندی موضوعی مطالب باید رعایت شود، ساختار پست ها از قبیل فونت و اندازه آن، صفحه بندی و ... باید مطابق با استاندارد باشد که هیچ یک را شما رعایت نکرده اید و تاپیکی با عنوان "اس ام اس..." را در تالار "درخواست تالار" ایجاد و همه نوع مطلبی را بدون توجه به موضوع در آن ارسال کرده اید، لذا همه پست های ارسالیتان حذف گردید.
اکیدا توصیه می شود بمنظور صرفه جویی در زمان و هزینه خود و بهره مندی خود و دیگران از مطالب ارسالی تاپیک های زیر را مطالعه نمایید:
قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)
آموزش ارسال مطلب در انجمن راسخون
با تشکر
موفق باشید
سلام علیکم متن مسابقه نهج البلاغه باز نمیشود .پس ما پاسخها را از کجا پیدا کنیم؟لطفا متن مطالب را بگذارید اگر هدف یاد گرفتن کاربران است نه فقط پاسخ دادن به آن.ممنون از زحمات شما
سلام علیکم متن مسابقه نهج البلاغه باز نمیشود .پس ما پاسخها را از کجا پیدا کنیم؟لطفا متن مطالب را بگذارید اگر هدف یاد گرفتن کاربران است نه فقط پاسخ دادن به آن.ممنون از زحمات شما
با سلام و احترام
این طرح بدین صورت است که از ابتدای هفته تا سه شنبه منبع برای مطالعه کاربران باز گذاشته می شود و از چهارشنبه لغایت جمعه، امتحان آن برگزار شود. اتفاقاً چون هدف ما یادگیری است این کار را انجام دادیم. یعنی با قراردادن محتوای نهج البلاغه قصد داریم کاربران با این مطالب آشنا شوند و با مسابقه قصد داریم ببینیم چه میزان یادگیری صورت گرفته است. پس هدف از آزمون، یادگیری نیست. بررسی محفوظات و میزان مطالعه مطالب بارگذاری شده در طول هفته است.
با تشکر از نظر شما
سلام. اگر می شود آرشیوی از نظرسنجی های قبلی وبسایت راسخون را عرضه کنید.
با سلام
خدمت مدیریت محترم
در روز 5 شنبه 19 دی شاعت 2 ظهر قرار به یاد گذشته تو اتاق دور هم جمع بشیم
خوشحال میشم کارکنان محترم سایت تشریف بیارن
با سلام
خدمت مدیریت محترم
با سلام و عرض خسته نباشید
چون ساعت 12، وقت اداری در آن روز به پایان می رسد اغلب پرسنل در موسسه حضور ندارند ولی بنده إن شاالله در خدمتتان خواهم بود. البته صبح پنجشنبه یه یادآوری کوچک بفرمائید!
من در قسمت نظرسنجی جایگاه تیم ملی ایران در پایان مسابقات گروهی حواسم نبود و دوتشکر زدم .حال من باید چه کار کنم؟لطفا یه راهکار بدین.
با سلام
میخاستم از کاربری به نام siryahya تشکر کنم، چطوری میتونم به ایشون امتیاز اهدا کنم تا خسته نباشیدی باشد خیلی کمکم میکنه تو زمینه کامپیوتر
چطوری میشه ارسال پیام رو مدارکشو با ایمیل ارسال کنم خدممتتون؟ تا فعال کنید؟
سلام
منم دارم با مسئولش راجب همین بحث میکنم.اما متاسفانه ... نه پیشنهاد قبول میکنن ؛نه به فکر راه حل هستن.
فقط بهونه
آخه یعنی چی؟؟! یه بار بگند هم چنین امکانی نمیزاریم والا!
فکر نکنم کسی بره مدارکشو بفرسته به اون آدرس ولی اگه ایمیل باشه بفرستیم اونج همه فعال میکنند، شاید به همین خاطر نمیزارند اون امکانو
با سلام
خدمت مدیریت محترم
با سلام و عرض خسته نباشید
چون ساعت 12، وقت اداری در آن روز به پایان می رسد اغلب پرسنل در موسسه حضور ندارند ولی بنده إن شاالله در خدمتتان خواهم بود. البته صبح پنجشنبه یه یادآوری کوچک بفرمائید!
میشه آدرسشو بدید ما نیز بیایم؟؟؟؟
با سلآم و ادای تحیات خدمت جناب آقای کیانی ...
پیشنهادی داشتم ؛
در قسمت بالای سایت که هم اکنون به نظرم از حدود بیش از یک هفته پیش جمله ی "یکی از نشانه ای مومن زیارت ... " درج گردیده است ، در صورت امکان و صلاحدید به صورت روزانه یا هفتگی حدیثی از امامان معصوم (ع) قرار دهید .
با تشکر
من در قسمت نظرسنجی جایگاه تیم ملی ایران در پایان مسابقات گروهی حواسم نبود و دوتشکر زدم .حال من باید چه کار کنم؟لطفا یه راهکار بدین.
همراه گرامی با سلام و عرض ادب
مطابق با قوانین مسابقه، ارسال تشکر به بیش از یکی از نتایج منتهی به حذف کاربر از مسابقه می شود، از آنجا که امکان حذف تشکر های شما وجود ندارد، لذا شما از مسابقه حذف شده اید.
با تشکر
موفق باشید
با سلام
میخاستم از کاربری به نام siryahya تشکر کنم، چطوری میتونم به ایشون امتیاز اهدا کنم تا خسته نباشیدی باشد خیلی کمکم میکنه تو زمینه کامپیوتر
همراه گرامی با سلام و عرض ادب
بارها پاسخ شما داده شده است، فعالیت کاربران توسط مدیران محترم تالار ها و مجموعه روابط عمومی رصد می شود و در زمان معرفی کاربران فعال و برتر از عزیزانی که فعالیت مستمر و مفیدی داشته اند، تقدیر خواهد شد، لذا ضمن تشکر از شما، خواهشمند است چنین درخواستی را مجددا تکرار نکنید.
موفق باشید