سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با عرض سلام و خسته نباشید.
جناب آقای کیانی این اسامی که اعلام شده اند به صورت قرعه کشی بوده اند؟
با تشکر.
با سلام و تشکر
ابتدا قرعه کشی انجام گردید و سپس بررسی شد که آیا این افراد در طرح حضور داشته اند یا خیر. افرادی که در طرح حضور نداشته اند، اسامی آن ها از لیست برندگان قرعه کشی حذف می گردید.
با سلام
فرم تعهد نامه اس ام اس رو 2هفته پیش برایتان ارسال کردم- چرا هنوز فعال نشده؟آیا به دستتان نرسیده؟
سلام
من مقاله ام رو شنبه فرستادم
می خواستم بدونم رسیده و قبول شده یا نه؟
ممنون
{ جهت فعال سازی ارسال پیامک :
• اعضایی که قصد ارسال پیامک اعتباری دارند لازم است فرم تعهد نامه را به همراه فتوکپی شناسنامه به آدرس ذیل پست نمایند.
آدرس پستی : اصفهان – صندوق پستی 481-81655 - موسسه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون }
اگر میشود ،یه آدرس الکترونیکی نیز بدهید تا هزینه پستی رو متحمل نشویم.
لطفا قرار دهید.
فرم تعهد نامه اس ام اس رو 2هفته پیش برایتان ارسال کردم- چرا هنوز فعال نشده؟آیا به دستتان نرسیده؟
با سلام و تشکر
مدارک شما تاکنون به دست ما نرسیده است. صندوق پستی موسسه این هفته چک می شود. اگر رسیده باشد، فعال خواهد شد.
سلام
من مقاله ام رو شنبه فرستادم
می خواستم بدونم رسیده و قبول شده یا نه؟
ممنون
با سلام
مقاله شما رسیده است.
• اعضایی که قصد ارسال پیامک اعتباری دارند لازم است فرم تعهد نامه را به همراه فتوکپی شناسنامه به آدرس ذیل پست نمایند.
لطفا قرار دهید.
در حال حاضر امکان پذیرش فرم به صورت الکترونیکی و از طریق ایمیل وجود ندارد و فرم تعهدنامه را حتماً باید امضا و پست فرمائید.
با سلام و تشکر
لطفاً راهنمایی فرمائید ابعاد و مشخصات عکس که واسه مطالب می گذاریم چگونه باشد؟
با سلام و تشکر
لطفاً راهنمایی فرمائید ابعاد و مشخصات عکس که واسه مطالب می گذاریم چگونه باشد؟
با سلام و احترام
تصاویر ارسالی شما در قسمت انجمن نباید بیشتر از 650 پیکسل طول داشته بانشد. ارتفاع آن نیز به تناسب طول تصویر باید باشد ولی محدودیتی ندارد. تصاویر نباید حاوی لینک به سایت های دیگر باشند.
لطفا قرار دهید.
در حال حاضر امکان پذیرش فرم به صورت الکترونیکی و از طریق ایمیل وجود ندارد و فرم تعهدنامه را حتماً باید امضا و پست فرمائید.
سلام.این که سخت نیست
خب امضا میکنیم.و اسکن شده با امضا رو به آدرس ایمیل میفرستیم.
لطفا قرار دهید.
سلام.این که سخت نیست
خب امضا میکنیم.و اسکن شده با امضا رو به آدرس ایمیل میفرستیم.
سلام
کاربر گرامی، این روالی است که برای این کار مشخص کرده اند و تاکنون کلیه مدارک به همین ترتیب دریافت و ثبت گردیده اند. اگر دریافت الکترونیکی مقدور بود، حتماً این کار را انجام می دادیم. حتی در نظر داریم بدون تکمیل فرم کاغذی خودتان بتوانید با قبول تعهدات، همان لحظه سامانه را فعال کنید، ولی برنامه نویسی این روند، انجام نشده است و در حال حاضر صرفاً باید اصل فرم امضا شده را به همراه کپی شناسنامه خود، پست بفرمائید.
سلام و خسته نباشید
اموز به طور تصادفی عکسهایی که برای مسابقه عکاسی از بقاع ارسال کرده بودم را دیدم که در سایت بارگذاری شده بود
متاسفانه عکسهایی که فرستاده بودم اشتباه گذاشته بودید. (این و این و این) امامزاده طاهر در شهر کرج واقع است نه در استان فارس
ضمنا چه خوب می شد امامزاده ها را به صورت شهرستانی و همراه با آدرس کامل قرار می دادید
ممنون
سلام و خسته نباشید
اموز به طور تصادفی عکسهایی که برای مسابقه عکاسی از بقاع ارسال کرده بودم را دیدم که در سایت بارگذاری شده بود
متاسفانه عکسهایی که فرستاده بودم اشتباه گذاشته بودید. (این و این و این) امامزاده طاهر در شهر کرج واقع است نه در استان فارس
ضمنا چه خوب می شد امامزاده ها را به صورت شهرستانی و همراه با آدرس کامل قرار می دادید
ممنون
با سلام و تشکر از پیام شما
مورد مذکور به واحد تصاویر انتقال داده شد و اصلاح گردید.
با سلام و عرض خسته نباشید
جناب کیانی لطفا صندوق پیامتان را چک بفرمایید .
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید
جناب کیانی لطفا صندوق پیامتان را چک بفرمایید .
با تشکر
با سلام و تشکر
در صندوق پیام، اگر هنگام تایپ نام کاربری گیرنده، آن را با فاصله بنویسید به دست گیرنده نمی رسد و باید عیناً و بدون حرف اضافه تایپ شود. به همین علت دو پیام اخیر و یک پیام از گذشته خیلی دور! به دست بنده نرسیده بود. این مورد هم اکنون برطرف شده است و پاسخ شما ارسال خواهد شد.