سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام بنده یکبار در مورد راه اندازی دوباره طرح فجر کارت که استقبال فراوانی شده بود در برگزاری نخست آن پیشنهادی داده بودم و امروز بار دیگر این پیشنهاد را میدهم که برای دهه فجر خیلی طرح جالبی میتواند باشد سپاس
با سلام و تشکر
درخواست شما به میئول فروشکاه انتقال داده شد. در نظر داریم طرح جالب دیگری اجرا کنیم که لازمه آن تغییرات برنامه نویسی می باشد. این مورد را نیز پیگیری خواهیم کرد.
سلام
هدیه خوانندگان زیارت عاشورا، هرکدوم یه کارت هدیه پنجاه هزار تومانی به خاطر پنجاه روزه بودن طرح، چطوره؟
سلام
پیشنهاد خیلی خوبیه. کدوم انسان خیّری قراره پرداخت کنه؟!
اگر امکان دارد جواب حقیر را بفرمایید ولی اگر این امکان برایتان نیست که هیچ
سلام
سوالی دارید بفرمائید. در خدمتتان هستیم.
بابا سلام من این 3 ومین
بار است که برای وقف ایمیل میزنم اما از سوی سرویس دهنده میلم امیل نمیرود چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا کاری کنید من با چند سرویس داخلی هم ایمل زدم نرفت
سلام
به ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com بفرستید.
باسلام
برندگان مقالات وقف کی معرفی می شوند؟
سلام
مقالات امروز و فردا جمع آوری و تحویل واحد محتوا می شوند. زمان لازم جهت بررسی مقالات مشخص نیست. اما در اسرع وقت این کار انجام خواهد شد.
با سلام و ادب و احترام
چند مرتبه در ارسال مقاله ویژه مسابقه وقف تلاش کردم ، پیامی مبنی بر تاییدیه دریافت نکردم ، خواستم محبت بفرمایید اگر ایمیل بنده دریافت شده بنده را مطلع بفرمایید.
با تشکر
با سلام و تشکر
مقاله شما با موفقیت دریافت گردیده است.
سلام من به ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com مقاله وقف رو فرستادم به ایمیلهای دیگه ای که معرفی کردین ارسال نمیشد ولی با این ایمیل هنوز جوابی مبنی بر تایید ارسال مقاله به دستم نرسیده لطفا درصورت امکان بررسی فرمایید ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای کیانی.
بنده در خصوص جایزه نفر برگزیده طرح قرائت هفتگی قرآن کریم به مدیر محترم پیشنهاد دادم که برای کسانی که در طرح حفظ موضوعی قرآن شرکت کرده اند این امکان را قائل باشند که چون کتاب حفظ موضوعی قرآن کریم را دارند در صورتی که برگزیده شدند یک جلد قرآن کریم جیبی اهدا بشه. که ایشون فرمودند:
سلام
بابت جوایز خیلی پیشنهاد ها بررسی شد و در آخر تصمیم این شد که فعلا کتاب حفظ موضوعی تقدیم گردد.
اگر مقدور هست یک آپشنی بگذارید که هدایا تکراری نباشه. بنده خاطر دارم در فروشگاه یک زمانی قرآن جیبی داشتید.
ممنون میشم پیشنهاد بنده رو بررسی نمایید.
نکته بعدی امتحانی که در خصوص طرح حفظ قرآن کریم برگزار شد به کجا رسید؟ این مسابقه برنده ای هم داره؟
با تشکر.
با سلام میخام تو تالار برنامه نویسی مدیر بشم امکانش هست؟؟؟ اگه بود بهم پیام ارسال کنید منون
سلام من به ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com مقاله وقف رو فرستادم به ایمیلهای دیگه ای که معرفی کردین ارسال نمیشد ولی با این ایمیل هنوز جوابی مبنی بر تایید ارسال مقاله به دستم نرسیده لطفا درصورت امکان بررسی فرمایید ممنون
با سلام و تشکر
ایمیل شما به دست ما رسیده است. مشکلی وجود ندارد.
سلام
اگه امکان داره چند روز مسابقه وقف رو تمدید کنید
چه اشکل داره آخه
جای دوری نمیره
ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای کیانی.
بنده در خصوص جایزه نفر برگزیده طرح قرائت هفتگی قرآن کریم به مدیر محترم پیشنهاد دادم که برای کسانی که در طرح حفظ موضوعی قرآن شرکت کرده اند این امکان را قائل باشند که چون کتاب حفظ موضوعی قرآن کریم را دارند در صورتی که برگزیده شدند یک جلد قرآن کریم جیبی اهدا بشه. که ایشون فرمودند:
سلام
بابت جوایز خیلی پیشنهاد ها بررسی شد و در آخر تصمیم این شد که فعلا کتاب حفظ موضوعی تقدیم گردد.
اگر مقدور هست یک آپشنی بگذارید که هدایا تکراری نباشه. بنده خاطر دارم در فروشگاه یک زمانی قرآن جیبی داشتید.
ممنون میشم پیشنهاد بنده رو بررسی نمایید.
نکته بعدی امتحانی که در خصوص طرح حفظ قرآن کریم برگزار شد به کجا رسید؟ این مسابقه برنده ای هم داره؟
با تشکر.
سلام خدمت شما مدیر محترم و فعال راسخونی
شما هم خسته نباشید
مسئول انجمن ها هدیه قرائت هفتگی قرآن را با بنده در میان گذاشتد. برای تهیه قرآن های جیبی و پالتویی نیز پیگیری کردم ولی متأسفانه جدیداً چاپ نشده است و موجودی آن حتی برای خود سازمان نیز صفر است. نهایتاً از موجودی کتاب حفظ موضوعی، هفته ای یک عدد در نظر گرفتیم. در صورت تمایل می توانیم نرم افزار قرآنی طنین وحی را نیز اختصاص دهیم که در دستگاه های mp3 نیز قابل پخش است.
برندگان آزمون مقدماتی حفظ موضوعی قرآن اعلام شده اند و لینک آن در صفحه اصلی قابل مشاهده است.
با سلام میخام تو تالار برنامه نویسی مدیر بشم امکانش هست؟؟؟ اگه بود بهم پیام ارسال کنید منون
با سلام و تشکر از اعلام آمادگی شما جهت همکاری
درخواستتان را به مسئول انجمن ها انتقال دادیم. إن شاالله در این زمینه از وجود شما استفاده خواهند کرد.
سلام
اگه امکان داره چند روز مسابقه وقف رو تمدید کنید
چه اشکل داره آخه
جای دوری نمیره
ممنون
سلام کاربر گرامی
باتوجه به این که هفته وقف پیش رو است، احتمالاً در نظر داشته اند در همین هفته بررسی مقالات انجام شود. بنده این نظر را هفته گذشته به مدیریت سایت اعلام کردم. در صورت موافقت ایشان حتماً اطلاع رسانی مناسب انجام خواهد شد.
با عرض سلام و خسته نباشید.
جناب آقای کیانی این اسامی که اعلام شده اند به صورت قرعه کشی بوده اند؟
با تشکر.